2009 Kasm Anneleri

hee gıı tubişi de götür bizim malzemeleri taşısın kle izauraa
o zaten ariften alışkındır bi adım geride eşya taşımaya :icecream:

nan senin herüf nereli gı
benim herif elazığlıı:1ninca:
özelden attığın mesajı gördüm eda tamamdır
nen özelden mesajlaşıyonus nan ayıp değel mii:mymeka:
ok cnm beniim çok mutlu ettin beni vallaa opuyorumnanaktan
ne işler karıştıryonus nan sizz :mymeka:
ticarete mi başladın kız cerin zemuszemus kazıklamayasın kk karularını lülülülülülü
benimde bölee ineklere öküzlere karşı bi zaafım war zaten bizim ewdede besliyom nası yani derseniz açıklıyım bizim herüüüffffff laelaelaelaelae
anam benim kaynanamın bi sürü ineği var danası olms bitanede cerin deyimde onu sana yollasın adasıma hediyeeeeeeeeee :))))))))))))))))))
eweeetttt damadın annesinden geline bi ineeeeekkkkkkkkk :roflol: alkışlıyorusssss alkisalkisalkis
aslında ben şu tuba karusunu alacaaadım yanıma da hatunu götürmek için yüz görümlüğü istiy yok yol parası yok yemek kafamçokkarıştı
bi yimek ısmarla dedik babanın hayrına ne war yaniii cokacimcoook

yoh anam o yarı yoldan sora beni getirttin şimdi de sırtına al der delikafadulden
delikafadulden kızz bi yemek ısmarlayıver valla eve bilem getirir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben cikayrum karular
sütümü icemde yatam bi is yapmadan yoruluyorum buda yeni huy cikti
hadi iyi geceler cnmm opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol: taşımacı tubişşş kaydirigubbakcemile3

ana bu saaate kartanesii burda kıss işyerindenmii yatcan bu akşam he::)))

ne kaynatıyonuss bacılar

kızım 5 liralık don almaya gidecem derken 50 liraya bu tubayı doyuramam ben beee delikafadulden

nan tubiiş senin herüf burayı okursa çekinme anam kapımız açık sana kaydirigubbakcemile3

kızz tubiş öyle bi kahkaha attımkii valla marmaris duydu nann :roflol::roflol: kociş şok olduu kızzz :roflol::roflol::roflol:
evde öküz haaaa :roflol:

he valla du bu karu ne yazıyo bu kaa diye bakarsa bittiğin andır seni karnındaki bile kurtaramaz kızııııımmm

hee kız tubiş gitsene nan cerinleenn :mymeka:
ayy anam bi yimek ısmarla dedim bi sürü yaygara yaptı delikafadulden
yoh anam o yarı yoldan sora beni getirttin şimdi de sırtına al der delikafadulden
hee diyebülürünn laelaelaelaelae
hamaliye ücretini alırım ama :jeyyar:
delikafadulden kızz bi yemek ısmarlayıver valla eve bilem getirir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi iyi geceler cnmm opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol: taşımacı tubişşş kaydirigubbakcemile3
ne dalga geçiyonus nan benlenklava: açında dötünüze gülün :dilcikar:

ana bu saaate kartanesii burda kıss işyerindenmii yatcan bu akşam he::)))

ne kaynatıyonuss bacılar
slm cnmm hoşgelddin,kaynatıyozz kaydirigubbakcemile3
kızım 5 liralık don almaya gidecem derken 50 liraya bu tubayı doyuramam ben beee delikafadulden
hee kızz oda doğru vallaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nan tubiiş senin herüf burayı okursa çekinme anam kapımız açık sana kaydirigubbakcemile3

valla tubişim yavv benimde kapım açık tatlıımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anaaam eltimin 7 aylık bebesi yukarda bastı yaygarayı nası ağlıyo varya tahmin bile edemessiniz abbaowwwwwwww bizi ne günler bekliyy ya rabbbbbbbbbbbb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…