:roflol::roflol: ben biliyom başıma gelceği anaam :roflol::roflol:
aslında ben şu tuba karusunu alacaaadım yanıma da hatunu götürmek için yüz görümlüğü istiy yok yol parası yok yemek kafamçokkarıştı
kartanesii numeron gelmemiş hacııı
:roflol: :roflol:
giyivesin nolcak gıı teyzesinden kıymetlimi :roflol:
yollamadım daha net gitti yarın yollıyam çünküm şimdi sen çaldıramazsın büyük ihtimalle çünkü bizim evde avea çekmiyo gıı
benim herif elazığlıı:1ninca:nan senin herüf nereli gı
nen özelden mesajlaşıyonus nan ayıp değel mii:mymeka:özelden attığın mesajı gördüm eda tamamdır
ne işler karıştıryonus nan sizz :mymeka:ok cnm beniim çok mutlu ettin beni vallaa opuyorumnanaktan
ticarete mi başladın kız cerin zemuszemus kazıklamayasın kk karularını lülülülülülütatlış ben sizin noları alam kaydedem orayada hayırlısıynan bi aksilik olmazsa bi gidem bakam ürünler nasıl bişe eli yüzü düzgün mü alıncak gibi modeller ii mi
yani öyle battaniyler hastane çıkışları taşıyamam da böle takımların canı ne ki çok ağırlık yapcanı zannetmiyom elimden geleni yaparım oki haberleşirissss yerimseniben
benimde bölee ineklere öküzlere karşı bi zaafım war zaten bizim ewdede besliyom nası yani derseniz açıklıyım bizim herüüüffffff laelaelaelaelaeona güveniyon demmiii sen de az deelsin haaa :jeyyar:
yoh nan zevkli karuyumdur
ama şöyleki renklerden kırmızıya zaafım var
yumuşak ürün gördümm mü dayanamam ki bu yüzden kadife tulum deyü tutturuyom
e bide inek hastalığım var komik inek figürlü eşyaları çok severun yani inekli bişi görürsem kesin onu alırım hazırlıklı olun :roflol:
bizim herif sana bi tane inek alcam rahatlarsın belki dio o kaa yane delikafadulden
evin girişindeki paspasta koca bi öküz var kışlık peluş terliklerim inek bide inek yastığım var adı da çili kız :roflol:
eweeetttt damadın annesinden geline bi ineeeeekkkkkkkkk :roflol: alkışlıyorusssss alkisalkisalkisanam benim kaynanamın bi sürü ineği var danası olms bitanede cerin deyimde onu sana yollasın adasıma hediyeeeeeeeeee :))))))))))))))))))
bi yimek ısmarla dedik babanın hayrına ne war yaniii cokacimcoookaslında ben şu tuba karusunu alacaaadım yanıma da hatunu götürmek için yüz görümlüğü istiy yok yol parası yok yemek kafamçokkarıştı
delikafadulden kızz bi yemek ısmarlayıver valla eve bilem getirir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yoh anam o yarı yoldan sora beni getirttin şimdi de sırtına al der delikafadulden
hadi iyi geceler cnmm opuyorumnanaktanben cikayrum karular
sütümü icemde yatam bi is yapmadan yoruluyorum buda yeni huy cikti
hee gıı tubişi de götür bizim malzemeleri taşısın kle izauraa
o zaten ariften alışkındır bi adım geride eşya taşımaya :icecream:
benim herif elazığlıı:1ninca:
nen özelden mesajlaşıyonus nan ayıp değel mii:mymeka:
ne işler karıştıryonus nan sizz :mymeka:
ticarete mi başladın kız cerin zemuszemus kazıklamayasın kk karularını lülülülülülü
benimde bölee ineklere öküzlere karşı bi zaafım war zaten bizim ewdede besliyom nası yani derseniz açıklıyım bizim herüüüffffff laelaelaelaelae
bi yimek ısmarla dedik babanın hayrına ne war yaniii cokacimcoook
ana bu saaate kartanesii burda kıss işyerindenmii yatcan bu akşam he::)))
ne kaynatıyonuss bacılar
ayy anam bi yimek ısmarla dedim bi sürü yaygara yaptı delikafaduldenhee kız tubiş gitsene nan cerinleenn :mymeka:
hee diyebülürünn laelaelaelaelaeyoh anam o yarı yoldan sora beni getirttin şimdi de sırtına al der delikafadulden
hamaliye ücretini alırım ama :jeyyar:hee gıı tubişi de götür bizim malzemeleri taşısın kle izauraa
o zaten ariften alışkındır bi adım geride eşya taşımaya :icecream:
ne dalga geçiyonus nan benlendelikafadulden kızz bi yemek ısmarlayıver valla eve bilem getirir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi iyi geceler cnmm opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol: taşımacı tubişşş kaydirigubbakcemile3
slm cnmm hoşgelddin,kaynatıyozz kaydirigubbakcemile3ana bu saaate kartanesii burda kıss işyerindenmii yatcan bu akşam he::)))
ne kaynatıyonuss bacılar
hee kızz oda doğru vallaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızım 5 liralık don almaya gidecem derken 50 liraya bu tubayı doyuramam ben beee delikafadulden
nan tubiiş senin herüf burayı okursa çekinme anam kapımız açık sana kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?