2009 Kasm Anneleri

anam benim kaynanamın bi sürü ineği var danası olms bitanede cerin deyimde onu sana yollasın adasıma hediyeeeeeeeeee :))))))))))))))))))

hee dooru chicco ucuzdu orda gerçekteen
kız hiç de kazıklanmamışım işteee tomuycuğun 10 parça şeysi 70 nan hepsiburada da

kızz kazıklanmadın seenn :teselli:
valla ucuz bak diğer seyler ben 90 a aldım buhar mak.nette 120 :lepi:

bilmiom kıs hala devam edio boyaaa ben hastanedeyim bitsin die bekliom işte

anaam bu saatemi kaldı kızz :sinifsinif:

allan delüsüüü :roflol::roflol: inek severün bende naann :lepi:
kırmızıda severünn :lepi:

oha lan bu resim niye böle hayvanat kaaa büyük olmuş :kedi: gerçi hayvanat ama olsun küçük olsa daha net annaşılırdı kaydirigubbakcemile3

nan cerenimooo senin ruhun mu bana girmiş benimki mi saa annamadım gııı
benim aldıklarımı gördün mü hepsi kırmızı hele bi de inekli don var hem kırmızı hem inekli o kaa yaaneee
bugün de battaniye aldım sırf inekliği beğendiğim için maviyi aldım satıcı kız dövüyodu nerdeyse kıza mavi mi alınır deyüü :roflol:

nettün naan ben de bu sayfaya noldi deeyooommm kocaman olmuşşş
ama inek süpeeerr

eee boşuna adamım demiyoh demi nannn kaydirigubbakcemile5

nan cerenimoo benimkinin oğlan olduğunu unutmayasındaaa :roflol::roflol::roflol:
şimdi sizinkiler kızz benim egemde etek giymesin :roflol::roflol:

aslında ben şu tuba karusunu alacaaadım yanıma da hatunu götürmek için yüz görümlüğü istiy yok yol parası yok yemek kafamçokkarıştı

ne diyon nan sen benim çili kızıma allann körüüüüüüü :mymeka: basbaya inek nan ooooooooo ne eşeeeeeeeeeeeeeeee valla yakarım ortalığı bu gonuda hassasum :roflol:
:umursamaz:
sen inek niyetine sevmeye devam etlülülülülülülülülülülülü ekledigin resim ayni essek surati zaten kocaman insan onu bi kücültür sonra ekler beceriksiz kari
:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…