hee dooru chicco ucuzdu orda gerçekteen
kız hiç de kazıklanmamışım işteee tomuycuğun 10 parça şeysi 70 nan hepsiburada da
bilmiom kıs hala devam edio boyaaa ben hastanedeyim bitsin die bekliom işte
ona güveniyon demmiii sen de az deelsin haaa :jeyyar:
yoh nan zevkli karuyumdur
ama şöyleki renklerden kırmızıya zaafım var
yumuşak ürün gördümm mü dayanamam ki bu yüzden kadife tulum deyü tutturuyom
e bide inek hastalığım var komik inek figürlü eşyaları çok severun yani inekli bişi görürsem kesin onu alırım hazırlıklı olun :roflol:
bizim herif sana bi tane inek alcam rahatlarsın belki dio o kaa yane delikafadulden
evin girişindeki paspasta koca bi öküz var kışlık peluş terliklerim inek bide inek yastığım var adı da çili kız :roflol:
ona güveniyon demmiii sen de az deelsin haaa :jeyyar:
yoh nan zevkli karuyumdur
ama şöyleki renklerden kırmızıya zaafım var
yumuşak ürün gördümm mü dayanamam ki bu yüzden kadife tulum deyü tutturuyom
e bide inek hastalığım var komik inek figürlü eşyaları çok severun yani inekli bişi görürsem kesin onu alırım hazırlıklı olun :roflol:
bizim herif sana bi tane inek alcam rahatlarsın belki dio o kaa yane delikafadulden
evin girişindeki paspasta koca bi öküz var kışlık peluş terliklerim inek bide inek yastığım var adı da çili kız :roflol:
sağol bacum zaten hastane çıkışım var dünyaya bedel :roflol: :roflol:
ben kadife tulum istiyom hepsiburadada var 20 diyo gııı ama çok şekeeerrr
nan cerenimooo senin ruhun mu bana girmiş benimki mi saa annamadım gııı
benim aldıklarımı gördün mü hepsi kırmızı hele bi de inekli don var hem kırmızı hem inekli o kaa yaaneee
bugün de battaniye aldım sırf inekliği beğendiğim için maviyi aldım satıcı kız dövüyodu nerdeyse kıza mavi mi alınır deyüü :roflol:
ceerin o ne inegi yaaa
basbaya essek o seni kandirmislar
nan cerenimoo benimkinin oğlan olduğunu unutmayasındaaa :roflol::roflol::roflol:
şimdi sizinkiler kızz benim egemde etek giymesin :roflol::roflol:
:umursamaz:ne diyon nan sen benim çili kızıma allann körüüüüüüü :mymeka: basbaya inek nan ooooooooo ne eşeeeeeeeeeeeeeeee valla yakarım ortalığı bu gonuda hassasum :roflol:
heee hacı arayınca hatırlat olum falla çocuk arada kaynamasın nan laelaelaelaelae
hadi kaçar bennn byee
nan cerenimoo benimkinin oğlan olduğunu unutmayasındaaa :roflol::roflol::roflol:
şimdi sizinkiler kızz benim egemde etek giymesin :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?