2009 Kasm Anneleri

napıyonus kıslaarr off ben sıkıldım yaaa zaman geçmek bilmiyooo saat 3 bucuk olsada kızımı görmeye gitsemm

ayyy süpeer bişi nazlım yaa çok heyecanlı gerçekteeen
ben dedim ya senin zevkin senin hatıran renk hiç farketmez
senin yağmurun ne renk sever canımm
bişi olmaz gıı geçer demiş ya doktor korkma seen
onu içiriyolar 1 saat sonra kan alıyolar ben aç gitmedim aç olmamam gerekiyomuş zaten
nan kasılmamı başladı sendee
doktor bana sordu başladı mı deyüü yooo dedimm acaba başlamışmıdır ben mi annamıyom dedim
annenin anlamadığı kasılma kasılma deeldir dedi

:roflol: :roflol: :roflol:
baya yorulmuştur gıı kocan bugün erkenden yatar gari

amaan okumucam geçmişi falan sıkıldım nan nehirciim canım bişi olmaz yaa belki de bundan sora olacak şeylerdir en büyüğümüz olarak sen oldun deneme tahtası
ekim annelerinde varmı ki böle bişiler yaşayan

manyak yaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
slmlar kıslarrr nasılsınız
iyiyz gülüm hoşgeldina.s.
na ben karıştırdım heee :kedi: bu sefer mikser ben oldum :lepi: ewet kendimi günün mikseri ilan ediyorumm :lepi:
bi iki taneden bişey olmaz ama sütlü dadlu yesen hem daha hafif hem daha sağlıklı cokacimcoook
nan nehiriver karısı şu listeyi ikide bi gözümüze soıkma nan zaten topiğin en cimri karusu bana düşmüşş :umursamaz:
ayy islerim ancak bitti:hooray:
nediyonuz gislarr herkesin keyfi yerinde mi bakem
ne mutlu sana işlerini bitirmişsin kız biz senlen sat kardeşiyiz herhalde baksana haftalarımız aynı kaydirigubbakcemile5

he valla sorma deneme tahtası oldum önce ben sonra siz zemuszemus birazdan dusa girip cıkıcas doktora bakalım neymiş bu:lepi:

kızlar şeker yükleme tahliline giderken aç mı tokmu gidicez anlamadım.bi arkadaşım aç gitti biri tok kafam karıştı iyice.

kızlar şeker yükleme tahliline giderken aç mı tokmu gidicez anlamadım.bi arkadaşım aç gitti biri tok kafam karıştı iyice.

bende yarın 4 te gidicem doktora ac gidemem bidaha geldiğinde yuklemeni yaparız demişti illa ac gerekiyosada ertesi gun yine giderim

zeytinim hoşgeldin canım
ay seninki de kesin pamuk prenses demek hadi gözün aydın canım
canım bu arada ayrıntılıda cd verdilermi sana ne kadar sürdü ay bende hatıra kalsın diye özellikle gidip ayrıntılı çekmek istiyom cd ye kaydedip veriyolarya hani öylemiydi seninki hele bi anlatıver kısss

he valla sorma deneme tahtası oldum önce ben sonra siz zemuszemus birazdan dusa girip cıkıcas doktora bakalım neymiş bu:lepi:
git bak bakalım neymiş asrınımızı ayağa kaldıran kaydirigubbakcemile3
nan tuba dün msj yazdım krispiye acaip sevindi senin cıkmana nan
hee bende çok sewindim belli olmuyo mu kafamçokkarıştı
bak burda yazıyoo şeker yüklemesiyle ilgili bişeyler Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 24.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

ne mutlu sana işlerini bitirmişsin kız biz senlen sat kardeşiyiz herhalde baksana haftalarımız aynı kaydirigubbakcemile5

isim cok yoktu aslinda ama salak gibi kendime is yarattim yoruldum -tatlicadiarzu-
hee giii baska birkac kis daha var sat kardesimiz:dance:dün listeyi güncellerken gördüydüm...

doktora mi gidiyon sekercigim hayirli haberlerle dönersin insallah
doktor karnin cok büyük derse kizma tamam mi gercekler acidirlülülülülülülülülülülülü

canım ayrıntılıya devlete gittim ya raporunu göstercem dr kan ilacı bitti onu yazdırcam

:roflol:
bakam soram gelem zemuszemus

he doktora gidiom aksam hastalandımda e bilios göbüşümüs büyük iç karnımız dar öle folloş değilizzzzz bizzzzzzz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: 30 haftaya gelioz ne kaldı surda içerdekini sen bi bilsen ne fena oldugunu o göbüşümün nie öle oldunu anlarsın :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…