2009 Kasm Anneleri

canim gecmis olsun....kizinada masallah
gecen suyum gelince benide bagladilar o sanci makinesine...korkma sakin doktorunun dediklerini birebir uygula erken dogum riski varsa yat dinlen,benim doktorum 28.haftaya kadar bekleyebilirse bebegin korkma demisti sende 26.haftadasin canim...olmadi seni hastaneye yatirilar zaten..dikkat et kendine

dadlum seni sirt üstü yatiriyolar ya bebek suyunu yutuyomus..sonrada kendine gelmesi zaman aliomus..su tek tarafta toplanmis olabilir

ben hala tuzlu tuzlu taburenin üstünde oturuyom :roflol::roflol:
duşa gidip geliyom kızlaarrr :roflol:

insan söylemez pis gaci ...bizim gicimiz pissin sicaktan sen denizlere git gel:mymeka:

içcem zateen kuru üzümüm de var yanımdaa

anaa bu dana denize gittiydiii :mymeka:

hee nan gittiim valla,kaç haftadır yanmışım evde ayy serinledimm zemuszemus

kızzz benimde k.çım çok yandı evdee ondan gittimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ebisceeeemmm hoşgeldün gülüümm hihoyyythihoyyyt
dinlendinmi hacıı opuyorumnanaktan
hoşbulduk dattlımm ösledim gııı sizi yaa ne dinlenme sorma bu gün yarın çok yoğunn ama yarın akşam evden inşallah annatırım detayıyla kaydirigubbakcemile3
cicimm çekiliş sonucu belli mi ben kime hediye alcaamm şincikkk

bak ebişim listemiz burda :lepi::lepi:

ben hala tuzlu tuzlu taburenin üstünde oturuyom :roflol::roflol:
duşa gidip geliyom kızlaarrr :roflol:

iğrençsin gel seni de keselem cnm
şöleeee yumsak yumsak

ee nasıldı canım bebişin

noldu gülümm:uhm:

naptın nehiriwer neymiş asrınımızı ayağa kaldıran

yalancı doğum sancılarım başlamış doktorum dediki sizede lazım olur belki akıntıda değişiklik kan bebeğin suyunun gelmesi kasılmaların 3 dk fazla olması bebek hareketlerinin yavaslaması durumunda hemen hastaneye gidilecek..

bebeğime gelince başaaşığı dönmüş bundan sonra yukarı dönmesi zor dedi doktor artık hareketlerini daha sert hissedeceksin korkma dedi süper hareketli bir bebek oldugunu söledi bu ii bişey dedi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: 26 +4 900 gr 36 cm boy maşallah oğluma kocaaaaaaaaaaaaaa adam olmus ayağınıda ağzına sokmuştuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

noldu gülümm:uhm:

eşimle kapıstıkta kardesi yuzunden bana sormadan fot makinasını vermiş
gecen geldi iki gun bizde kaldı bende kıza buraya takıldımı falan gösterdim
aksamına abisinden makinayı istedi ses cıkarmadım eminim gıcıklına yaptı
bana gecen hastane cıkısı aldılar kız bana vermedide eve goturdu uyuz sanki kendi dogurcak yaa
kac kere geldi ondan sonrada getirmedi
bide bize gelince yengem hamile yardımcı olayım demiyo yan gelip yatıyo dana
hepsini bugunku sinirle soledim esime oda onun cocuk oldugunu soledi klava:
17 yasında cocuk mu olur nan millet anne oluyo bu yasta tamamen yetistirme tarzı yaa
herbişeyi solemeyi akıl ediyo o zaman cocuk olmuyo resmen benim evimde bana sunu getir buna yap falan diyo kıl
anlattım abisine önce bana kızdı sonrada kardesini arayıp solenmiş
beni arayıp ozur diledi simdi oglenden beri sinir küpüyüm resmen

bir iki haftaya kadar bizdede baslar herhalde bugun sinirlenince benimde hafif kasılmalarım oldu rahatsız edici deildi ama genede farklı bir durum
masallah bebişine canım dısarı cıkıncada böle hareketli olurlarsa yandık valla :roflol:
bende gormeyi cok istiyorum yaa bikac hafta sonra gidicez inş. daha net gormek için

saol canım ben yandım galiba benimki hiç uyumuooozemuszemuszemuszemuszemuszemus

canıme korkma bendede aynı sorun vardı bıde bunun yanında kalbınde ve kafatasındada sorun var dedıler aminosentez yaptık testlerin hepsi temiz çıktı 20 gün sonra dr ye tekrar gittik genişleme küçülmüştü. hamilelik ilerledikçe düzeliyormuş.

:1shok::1shok::1shok:erken dogum riskin mi var yani...canim cok dikkat et kendine....
akintinin rengi degisince ne oluyo ki benimde bu günlerde sanki biraz sarardi, kivami koyulasti
erkenci gelmek istiyo bebegin galiba annesi.... kocaman adam olmusta annesini simdiden zorlar olmus,,,

ayy hep öyledir zaten görümceler..abilerine göre hic büyümezler:dilcikar:
kücük o daha cocukla cocuk olma gibi seyler:tomato:
sinir seyler:mymeka:

sinir ki ne sinir klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…