- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
selam kizlar... bugün doktora gittim.. ayrintili güzel gecti cok sükür.. kizim 860gr olmus.. ama doktor bana rahim boynunun kisaldigini söyledi.. sonra sanci makinasina girdim.. sanci oldugu göründü.. gece zaten kasilmalarim olmustu.. yatman gerek yürümicen fazla dedi.. bebegin eside asagdaymis.. ya canim cok sIkIldi simdi bu rahim boynunun kisaligi erken doguma sebep oluyormus dedi.. cok korkuyorum erken dogum icin henüz cok erken degilmi ya
dadlum seni sirt üstü yatiriyolar ya bebek suyunu yutuyomus..sonrada kendine gelmesi zaman aliomus..su tek tarafta toplanmis olabilirkıslar ya bugün ultrasona girdim ya ayrıntılı
anacım ev geldim göbüşüm çok sertleşti
ama her yeri değil bir yerde şişlik var gibi
bebişim ayağımı diyom ama eccük itiyom tık yok
ultrasondan etkilenmişmidir bebişim
kızdı herhalde içerde
ben hala tuzlu tuzlu taburenin üstünde oturuyom :roflol::roflol:
duşa gidip geliyom kızlaarrr :roflol:
içcem zateen kuru üzümüm de var yanımdaa
anaa bu dana denize gittiydiii :mymeka:
canim gecmis olsun....kizinada masallah
gecen suyum gelince benide bagladilar o sanci makinesine...korkma sakin doktorunun dediklerini birebir uygula erken dogum riski varsa yat dinlen,benim doktorum 28.haftaya kadar bekleyebilirse bebegin korkma demisti sende 26.haftadasin canim...olmadi seni hastaneye yatirilar zaten..dikkat et kendine
dadlum seni sirt üstü yatiriyolar ya bebek suyunu yutuyomus..sonrada kendine gelmesi zaman aliomus..su tek tarafta toplanmis olabilir
insan söylemez pis gaci ...bizim gicimiz pissin sicaktan sen denizlere git gel:mymeka:
hoşbulduk dattlımm ösledim gııı sizi yaa ne dinlenme sorma bu gün yarın çok yoğunn ama yarın akşam evden inşallah annatırım detayıyla kaydirigubbakcemile3ebisceeeemmm hoşgeldün gülüümm hihoyyythihoyyyt
dinlendinmi hacıı opuyorumnanaktan
:
BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI VE KURALLARI
Kartanesi-Nazlı
Canliz-Kenya
Karazeytin-Annembirmelek
Aseba-Yarem21
Krispi-TuğbArif
Cerin-Mureda
Destna-Ebisce
Karakız-İtek
Wannababy-Nehiriver
HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )
KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..
HEDİYELER 20 AĞUSTOS TA GÖNDERİLMEYE BAŞLAYACAKTIR..
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
teşekkür ederim cnmbak ebişim listemiz burda :lepi::lepi:
ben hala tuzlu tuzlu taburenin üstünde oturuyom :roflol::roflol:
duşa gidip geliyom kızlaarrr :roflol:
ana haket doğru diyon gı
hele sedyeden ben kocişimin yardımıyla kalkabildim belim de öle tutuldu ki
zor yürüdüm. halbuki suyumda çok iyi demişti doktor
bak zilliye bütün suyu fırsat bilip içti desenekaydirigubbakcemile3
ama ihtiyaç oldu sanırsam sürekli su içiyom eve geldiğimden beri
saol cnm bilgikaydirigubbakcemile3lendirdiğin için
ben de koktuydum boş yereŞeniz
teşekkür ederim cnm
ben de çıkayım yarın görüşürüz öptüm kuzummm
iğrençsin gel seni de keselem cnm
şöleeee yumsak yumsak
noldu gülümm:uhm:eve geldim ben canım cok sıkkın
naptın nehiriwer neymiş asrınımızı ayağa kaldırankızlar biz döndük doktordan
ee nasıldı canım bebişin
noldu gülümm:uhm:
naptın nehiriwer neymiş asrınımızı ayağa kaldıran
noldu gülümm:uhm:
yalancı doğum sancılarım başlamış doktorum dediki sizede lazım olur belki akıntıda değişiklik kan bebeğin suyunun gelmesi kasılmaların 3 dk fazla olması bebek hareketlerinin yavaslaması durumunda hemen hastaneye gidilecek..
bebeğime gelince başaaşığı dönmüş bundan sonra yukarı dönmesi zor dedi doktor artık hareketlerini daha sert hissedeceksin korkma dedi süper hareketli bir bebek oldugunu söledi bu ii bişey dedi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: 26 +4 900 gr 36 cm boy maşallah oğluma kocaaaaaaaaaaaaaa adam olmus ayağınıda ağzına sokmuştuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bir iki haftaya kadar bizdede baslar herhalde bugun sinirlenince benimde hafif kasılmalarım oldu rahatsız edici deildi ama genede farklı bir durum
masallah bebişine canımdısarı cıkıncada böle hareketli olurlarsa yandık valla :roflol:
bende gormeyi cok istiyorum yaa bikac hafta sonra gidicez inş. daha net gormek için
slm kızlar ben geldım bugun ayrıntılaya girdim geldim bebgım herşey normel cıktı yanlız böbreklerınde ggenısleme göruldu doktor doguma kadar düzelebılır cok ciddi deil eger duzelmessede bebek 1 aylıkken getirin birde öle ıncelerız dedı bakalım herseyın hayırlısı
saol canım ben yandım galiba benimki hiç uyumuooozemuszemuszemuszemuszemuszemus
yalancı doğum sancılarım başlamış doktorum dediki sizede lazım olur belki akıntıda değişiklik kan bebeğin suyunun gelmesi kasılmaların 3 dk fazla olması bebek hareketlerinin yavaslaması durumunda hemen hastaneye gidilecek..
bebeğime gelince başaaşığı dönmüş bundan sonra yukarı dönmesi zor dedi doktor artık hareketlerini daha sert hissedeceksin korkma dedi süper hareketli bir bebek oldugunu söledi bu ii bişey dedi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: 26 +4 900 gr 36 cm boy maşallah oğluma kocaaaaaaaaaaaaaa adam olmus ayağınıda ağzına sokmuştuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eşimle kapıstıkta kardesi yuzunden bana sormadan fot makinasını vermiş
gecen geldi iki gun bizde kaldı bende kıza buraya takıldımı falan gösterdim
aksamına abisinden makinayı istedi ses cıkarmadım eminim gıcıklına yaptı
bana gecen hastane cıkısı aldılar kız bana vermedide eve goturdu uyuz sanki kendi dogurcak yaa
kac kere geldi ondan sonrada getirmedi
bide bize gelince yengem hamile yardımcı olayım demiyo yan gelip yatıyo dana
hepsini bugunku sinirle soledim esime oda onun cocuk oldugunu solediklava:
17 yasında cocuk mu olur nan millet anne oluyo bu yasta tamamen yetistirme tarzı yaa
herbişeyi solemeyi akıl ediyo o zaman cocuk olmuyo resmen benim evimde bana sunu getir buna yap falan diyo kıl
anlattım abisine önce bana kızdı sonrada kardesini arayıp solenmiş
beni arayıp ozur diledi simdi oglenden beri sinir küpüyüm resmen
:1shok::1shok::1shok:erken dogum riskin mi var yani...canim cok dikkat et kendine....
akintinin rengi degisince ne oluyo ki benimde bu günlerde sanki biraz sarardi, kivami koyulasti
erkenci gelmek istiyo bebegin galiba annesi.... kocaman adam olmusta annesini simdiden zorlar olmus,,,
ayy hep öyledir zaten görümceler..abilerine göre hic büyümezler:dilcikar:
kücük o daha cocukla cocuk olma gibi seyler:tomato:
sinir seyler:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?