yalancı doğum sancılarım başlamış doktorum dediki sizede lazım olur belki akıntıda değişiklik kan bebeğin suyunun gelmesi kasılmaların 3 dk fazla olması bebek hareketlerinin yavaslaması durumunda hemen hastaneye gidilecek..
bebeğime gelince başaaşığı dönmüş bundan sonra yukarı dönmesi zor dedi doktor artık hareketlerini daha sert hissedeceksin korkma dedi süper hareketli bir bebek oldugunu söledi bu ii bişey dedi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: 26 +4 900 gr 36 cm boy maşallah oğluma kocaaaaaaaaaaaaaa adam olmus ayağınıda ağzına sokmuştuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eşimle kapıstıkta kardesi yuzunden bana sormadan fot makinasını vermiş
gecen geldi iki gun bizde kaldı bende kıza buraya takıldımı falan gösterdim
aksamına abisinden makinayı istedi ses cıkarmadım eminim gıcıklına yaptı
bana gecen hastane cıkısı aldılar kız bana vermedide eve goturdu uyuz sanki kendi dogurcak yaa
kac kere geldi ondan sonrada getirmedi
bide bize gelince yengem hamile yardımcı olayım demiyo yan gelip yatıyo dana
hepsini bugunku sinirle soledim esime oda onun cocuk oldugunu solediklava:
17 yasında cocuk mu olur nan millet anne oluyo bu yasta tamamen yetistirme tarzı yaa
herbişeyi solemeyi akıl ediyo o zaman cocuk olmuyo resmen benim evimde bana sunu getir buna yap falan diyo kıl
anlattım abisine önce bana kızdı sonrada kardesini arayıp solenmiş
beni arayıp ozur diledi simdi oglenden beri sinir küpüyüm resmen
nehircim geçmiş olsun
bak korkulacak bişey yokmuş
inşallah sana çok sancı vermez şimdiden
kenyacım takma kafana sakın
17 yaşındaysa sen de sorunlarını eşinle değil direk kendisiyle hallet
ne o küçükse küçüklüğünü bilecek bana ben istemeden bişey yaptıracak
ağzının payını veririm valla
sen bence şimdiden taviz verme canım
haddini bilsin bak bende sinirlendim şimdi
bir kere büyüklerine saygılı olmayı öğrensin
bence aç telefon ona iste cnm
ağırlığını koy senden çekinmeli bence
iste işim var de makinayle getirsin
getirecek zaten esek gibi
bundan sora yonetilmeyi gorcek o
bi gelsin oturtmıcam kıcının ustune
ayyy canım yaaaa küçük görümce kadar kıl bişey daha yoktur haaa ööööö allah yardımcın olsun evin küçüğü die şımartılmış gıcık yaratuklar onnar boşver sallama naniknanik
:1shok::1shok::1shok:erken dogum riskin mi var yani...canim cok dikkat et kendine....
akintinin rengi degisince ne oluyo ki benimde bu günlerde sanki biraz sarardi, kivami koyulasti
erkenci gelmek istiyo bebegin galiba annesi.... kocaman adam olmusta annesini simdiden zorlar olmus,,,
ayy hep öyledir zaten görümceler..abilerine göre hic büyümezler:dilcikar:
kücük o daha cocukla cocuk olma gibi seyler:tomato:
sinir seyler:mymeka:
nehircim geçmiş olsun
bak korkulacak bişey yokmuş
inşallah sana çok sancı vermez şimdiden
kenyacım takma kafana sakın
17 yaşındaysa sen de sorunlarını eşinle değil direk kendisiyle hallet
ne o küçükse küçüklüğünü bilecek bana ben istemeden bişey yaptıracak
ağzının payını veririm valla
sen bence şimdiden taviz verme canım
haddini bilsin bak bende sinirlendim şimdi
bir kere büyüklerine saygılı olmayı öğrensin
bence aç telefon ona iste cnm
ağırlığını koy senden çekinmeli bence
iste işim var de makinayle getirsin
tatlışımmmmmmmmmmm gözün aydınnnnn Şeniz
eee kızııımmm ASRIN kasım bebelerinin en büyüğü olcek kısmetsa bizim bebelerin abisi o gııııııııııııı kaydirigubbakcemile2 yirin onu ben yaa hareketli böcükkkkkkkkkkkk
getirecek zaten esek gibi
bundan sora yonetilmeyi gorcek o
bi gelsin oturtmıcam kıcının ustune
bu arada bende küçük görümceyim eminim yengemde bağa gıcık oluyodur nannn sırnaşık şey
ama allamaaa şükür ossunn benim küçük görümcem yok eşimden büyükler abloşları onnarda kardeşlerine çok düşkün bende kardeş gibiyim ohh iyiyük yane 3 taneler nan bide hepsi küçük olsa sıyırırdım fallaaaa delikafadulden
hem sen hamişsin cnm
şimdi ezdin ezdin haddini bilsin valla
zaten bir iki böle davran daha yüz bulamaz canım
çok geçmiş olsun we gözün aydınyalancı doğum sancılarım başlamış doktorum dediki sizede lazım olur belki akıntıda değişiklik kan bebeğin suyunun gelmesi kasılmaların 3 dk fazla olması bebek hareketlerinin yavaslaması durumunda hemen hastaneye gidilecek..
bebeğime gelince başaaşığı dönmüş bundan sonra yukarı dönmesi zor dedi doktor artık hareketlerini daha sert hissedeceksin korkma dedi süper hareketli bir bebek oldugunu söledi bu ii bişey dedi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: 26 +4 900 gr 36 cm boy maşallah oğluma kocaaaaaaaaaaaaaa adam olmus ayağınıda ağzına sokmuştuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
lafa gelince çocuk oluyolar ama maşallah senden benden çok şey biliyolareşimle kapıstıkta kardesi yuzunden bana sormadan fot makinasını vermiş
gecen geldi iki gun bizde kaldı bende kıza buraya takıldımı falan gösterdim
aksamına abisinden makinayı istedi ses cıkarmadım eminim gıcıklına yaptı
bana gecen hastane cıkısı aldılar kız bana vermedide eve goturdu uyuz sanki kendi dogurcak yaa
kac kere geldi ondan sonrada getirmedi
bide bize gelince yengem hamile yardımcı olayım demiyo yan gelip yatıyo dana
hepsini bugunku sinirle soledim esime oda onun cocuk oldugunu solediklava:
17 yasında cocuk mu olur nan millet anne oluyo bu yasta tamamen yetistirme tarzı yaa
herbişeyi solemeyi akıl ediyo o zaman cocuk olmuyo resmen benim evimde bana sunu getir buna yap falan diyo kıl
anlattım abisine önce bana kızdı sonrada kardesini arayıp solenmiş
beni arayıp ozur diledi simdi oglenden beri sinir küpüyüm resmen
sanada çok geçmiş olsuncanıme korkma bendede aynı sorun vardı bıde bunun yanında kalbınde ve kafatasındada sorun var dedıler aminosentez yaptık testlerin hepsi temiz çıktı 20 gün sonra dr ye tekrar gittik genişleme küçülmüştü. hamilelik ilerledikçe düzeliyormuş.
he bendede war bi tane ölee küçük görümce şımarık oluyolarrayyy canım yaaaa küçük görümce kadar kıl bişey daha yoktur haaa ööööö allah yardımcın olsun evin küçüğü die şımartılmış gıcık yaratuklar onnar boşver sallama naniknanik
piss küçük görümce seni
kız sen de öle haddini bilmezlerdense saçını başını yonarız hakaydirigubbakcemile
ama sen cici görümcesindir senden beklemem benlmaz:
bu arada bende küçük görümceyim eminim yengemde bağa gıcık oluyodur nannn sırnaşık şey
ama allamaaa şükür ossunn benim küçük görümcem yok eşimden büyükler abloşları onnarda kardeşlerine çok düşkün bende kardeş gibiyim ohh iyiyük yane 3 taneler nan bide hepsi küçük olsa sıyırırdım fallaaaa delikafadulden
çok geçmiş olsun we gözün aydın
lafa gelince çocuk oluyolar ama maşallah senden benden çok şey biliyolarklava:
sanada çok geçmiş olsun
he bendede war bi tane ölee küçük görümce şımarık oluyolarr
çok geçmiş olsun we gözün aydın
lafa gelince çocuk oluyolar ama maşallah senden benden çok şey biliyolarklava:
sanada çok geçmiş olsun
he bendede war bi tane ölee küçük görümce şımarık oluyolarr
bu arada ben doktora gittim ama kimse merak edip sormuyo bileee :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?