2009 Kasm Anneleri

bende ateş ölçer baktım kalmamış gelmiş bitmiş ayır demiştim eşşeğe bideee

ayy benimde bi o kaldı yaa,özgem atsana modeliniii

ya bu saat gündüz neen geçmeyde akşam oldumu uçiy yaaaaaa hof gene kaç olmuş anacım yaaa :sinifsinif:
ben didiom nan yatıyom hadi ii geceler herkeşeee

ayyyyy gitme naann :kedi:
ama yat kalkamann opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaa dur bekle naaannn o da bi yerden gelir hediye :roflol:

çatlayınnn işteee demekki bende nekaaa çok dost biriktirmişim bunca sene nekadar insana emek vermişim ki ektiğimi biçiomm bu arada bi haber arkadaslarımdan biride tüm oyuncaklaımızı gönderiozemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

ohh ne güzel vallaa
:dance:

naan sırt üstü yatılmamalı diyolar yaa ben hep sırtüstü yatıyom yaa başka türlü rahat edemiyoom bebiş su mu yutuyo şimdi sürekli :1shok:
oooh maşallahhh
senden öğreniyoz artık herbişeyiii
cadı küçük görümce seniii
:roflol: :roflol: :roflol:
eferüm naan
ben de büyük görümce olcen gıı gelini köle izaura gibi çalıştırcam :roflol:

tuvalet ihtiyacında artıyo mu öle baskı yapınca peki

eveeet benim artıyooo bazeen sıkışıksam kerata oraya bi tekme atıyo iice sıkıştırıyooo

3.5 lira mıı :1shok:
daha nolsun gııı bedafa mı verceklerr
ayy ben de yarın gitcem sosyete pazarınaa ama ölen arasında -tatlicadiarzu-
eda gıı sen egeme bi tane battaniye almışın pofuduk mavi şapka ve patikte mevcut hani onu ne kadara almıştın gı

ben de aynısını 20ye aldııımmm :lepi:
oh bee sonunda kazıklanmadan bişi almışımm :roflol:
kız pazarda tezgahta adam atmış parça 1 lira bebe eşyaları bi tane elime denk geldi bi kalın kumaş kaliteli sıcacık tutar ama zıbın gibi deel tek üst nası giydircem deyü almadım alsamıydım acep :)

he gıı o iki hanın adını aratıyomda hiç pişman olan yoh herkeş çok güzel ve ucuz deyooo ayy işallah özgem egem ve elif edamın şansına çokk güzel ve ucus şeyler bulurummmm :lepi:
:lepi: :lepi:
sana güveniyom nan 1 liralık şeye bile giymezse diye almadıına göre :roflol:

ya adamım sen bebe telsizi aldın mı be?alcan mı alırsan ne marka düşinisinnn hımmm CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…