günaydın karakızz sende bebişinle mutlu bir gün geçir
günaydın karakızzz
günaydın kızlaarr ben geldimmm
kızlar selam nasınız
biz çok iyiyiz çok şükür amaaaaaaaaaaaaaaaa ŞU KPRAMLAR YOKMU . BELİ DELİ EDİYOR DÜN GECE İKİ SEFER OLDU SAĞ VE SAOL BACAĞIMA İLKİ ÇOK KÖTÜ İDİ SABAH KALTIM ÜSTÜNE SOR BASIYORUM HALATA HAFİF SEKİYPORUM SİZLER DE OLUYORMU HİÇ DRNİZE DANIŞTIMIZ MI DANIŞTIYSANIZ NE DEDİ ............
BAĞLIK CIĞLIK UYANIYOM VALLAHİ :s
günaydın tatlım
günaydın asabecimmm opuyorumnanaktan
yapıldı canım normalmiş çok şükür
bundan sonra başka test yok heralde demii
:roflol: :roflol:
sorma yaaa o kendi diyo aslında da tahliller karışınca hep böle oluyo sorcaklarımı unutuyom gıı
hoşbulduk dattlımm ben de yok nann nereniz kasılıyo sizinnn? bazen karnım çok sert oluyo bazen velet çok oynuyo falan ay çabucak geçse zaman da doğsalar keşke demi:dance:hoşgeldin ebişimmmm
napıyoonn
ebiş kız sende kasılma falan başladı mı?
karnın nasıl sert mi?
bende kasılma yok ama karnım çok sert yaaa
nerdesin beratım efem yaa niye hiç uğramıyon topicimizeeee
ben de kramp yok çok şükür bi kaç kere anlık oldu eğer yanlışlıkla bacağımı gerecek olursam olcak gibi oluyo
arkadaşlardan olanlar var ca veya mg eksikliğidi sanırım doktor mg hapı verdi bazılarına ama kasılma içindi o galiba kramp için de hap vardı sanırım
BENDE HAFTAYA C.TESİ GİDİCEM O YÜZDEN SİZE SORAYIM DEDİMkramplar için dr ilaç veriyormuş bendede oluyor bu ctesi dr ye gıdecem bende söyleyecem magnezyum galiba veriyorlar.
YOK YOK KAÇAK FELAN DEĞİLİM HEP YANINIZDAYIM ASLINDA AMA İŞLER İŞLER İŞLER ÖÖÖĞĞĞ YANİ .......hoşgeldin gıı kaçak seni ne zamandır yoksun ortada
canım o kram bana 2 defa oldu ayy felaketti yürüyemedim vallahi
aynen senin dediğin gibiydi dr a söledim kalsiyum verdi
günde 1 iç dedi amma arada unutuyom ilacı içtiğimden beri olmuyoo
CAL-D-VITA 30 EFF.TABLET Prospektüs Bilgileri
beratefe bu linkteki ilacı verdi dr bana cal d vita tadıda yedigüne felan benziyoo çok kötü değil
bi tanıdıkda da olmuş dra sormuş onada ilaç vermiş hiçç acı çekmene değmez rahatlıkla içebilirsin
kalsiyum ilacını demiş boşuna eziyet çekmeyin yanii
ama bazı dr vermiyoo yürüyüş diyoo
hoşbulduk dattlımm ben de yok nann nereniz kasılıyo sizinnn? bazen karnım çok sert oluyo bazen velet çok oynuyo falan ay çabucak geçse zaman da doğsalar keşke demi:dance:
bugün aşı olacam aşı olduktan sonra çok agrı oluyormu ilkini olacam dr olma dedi ama yinede olacam aşı.
YA BENDE ŞİMDİ İÇTİM CALCIUM-SANDOZ ..... AMA BENİM DAHA ÇOK YÜRÜDÜĞÜM ZAMAN OLUYOR :bbo::bbo: BEN BİR ŞEY ANLAMAIDM BU İŞDEN kafamçokkarıştı
canım ben oldum çok acımadı biraz şişti birazda sızladı o kadar korkmana gerek yok yani
ya kızlar iki gündür benim kızım çok fazla oynamıyo buda beni tedirgin ediyor daha iki gün öncesinde hiç durmuyordu kıpır kıpırdı ama artık o kadar durgun ve sessizki sizdede oluyomu böyle acaba dr u arasammı bilemedim kafamçokkarıştı
canım 12 saat boyunca hiç kıpırdamazsa doktora gidin diyolar arada sessiz sakin olabilir hatta 24. haftada olmayabilir bu dediğim de
bence çok sıkıntı yapma sürekli oynamıyolarkiii
ya kızlar iki gündür benim kızım çok fazla oynamıyo buda beni tedirgin ediyor daha iki gün öncesinde hiç durmuyordu kıpır kıpırdı ama artık o kadar durgun ve sessizki sizdede oluyomu böyle acaba dr u arasammı bilemedim kafamçokkarıştı
hımm anladım canım
ne bileyim hep kıpır kıpırken birden böyle susunca tedirgin oldum işte
Karakız bendede aynı durum yaklasık 1 haftadır söz konusu basta bende panik oldum hatta bir akşam eşimle oturup resmen bekledik, ama sonra farkettikki aslında oynuyor ama eskisi kadar hoplayıp zıplamıyo. Bende sonuc olarak bebişimin büyümesinden olabilecegini düşündüm. Yani muhtemelen eskiden tam tur dönüyordu simdi büyüdü daha cok elini ayagını oynatıyo diye düşünüyorum......
oo martcım seninki de baya büyümüşş 27. haftadasıınnn
benim bu hafta çok hareketli ama bakalım haftaya sessiz mi kalcak
Karakız bendede aynı durum yaklasık 1 haftadır söz konusu basta bende panik oldum hatta bir akşam eşimle oturup resmen bekledik, ama sonra farkettikki aslında oynuyor ama eskisi kadar hoplayıp zıplamıyo. Bende sonuc olarak bebişimin büyümesinden olabilecegini düşündüm. Yani muhtemelen eskiden tam tur dönüyordu simdi büyüdü daha cok elini ayagını oynatıyo diye düşünüyorum......
arada vuruyosa tedirgin olma ama uzun süre hiiiç vurmadıysa dr arayabilirsin
günaydın kızlaara.s.
ben bugün çok halsizim :a015: dudağımın üç yerinden uçuk çıkmış... çok üşüyorum ama ceket almayı unutmuşum.... işyerinde bi arkadaşın ceketini giydim şimdilik... akşama da düğüne gidecez... yarın çok fena olurum ben yaaa az önce limonlu su içtim... biraz zaman geçsin süt iççem... başka ne yapabilirim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?