2009 Kasm Anneleri

CAL-D-VITA 30 EFF.TABLET Prospektüs Bilgileri
beratefe bu linkteki ilacı verdi dr bana cal d vita tadıda yedigüne felan benziyoo çok kötü değil
bi tanıdıkda da olmuş dra sormuş onada ilaç vermiş hiçç acı çekmene değmez rahatlıkla içebilirsin
kalsiyum ilacını demiş boşuna eziyet çekmeyin yanii
ama bazı dr vermiyoo yürüyüş diyoo

günaydın karakızz sende bebişinle mutlu bir gün geçir

günaydın canım teşekkür ederim sanada bebişinle mutlu günler tatlım opuyorumnanaktan

günaydın karakızzz

günaydın kartanem opuyorumnanaktan

günaydın kızlaarr ben geldimmm

günaydın ebisce hoşgeldinnnnn opuyorumnanaktan

canım banada olmuştu bir iki defa dr bana magnezyum verdi suda eritip içiyorum sende sor istersen dr na

günaydın tatlım

günaydın asabecimmm opuyorumnanaktan

hadi gözünaydın

benim dr tahlili veriyoo hemen gidecem günü deyoo randevu almayı unutma diyooo
bende çıkınca adımı yazdırayomm dr unutturmuyoo yanii yosam bende unuturumm

hoşgeldin ebişimmmm
napıyoonn
ebiş kız sende kasılma falan başladı mı?
karnın nasıl sert mi?
bende kasılma yok ama karnım çok sert yaaa
hoşbulduk dattlımm ben de yok nann nereniz kasılıyo sizinnn? bazen karnım çok sert oluyo bazen velet çok oynuyo falan ay çabucak geçse zaman da doğsalar keşke demi:dance:

YA CANIM İNAN İŞLERDEN GİRMİYPRUM AKŞAM NASIL OLMUŞ ANLAMIYORUM BİLE YOKSA HEP KALBİMDEDİNİ :jeyyar:
ULAN NASIL BİR KRAMPTIR DÜN GENE BİR BAĞIRMAYA BAŞLADIM ULAN BENİM ADAM BENİ DOGURUYOR SANDI HAHAHA ÇOK GÜLDÜM SONRADAN HALİNE
kramplar için dr ilaç veriyormuş bendede oluyor bu ctesi dr ye gıdecem bende söyleyecem magnezyum galiba veriyorlar.
BENDE HAFTAYA C.TESİ GİDİCEM O YÜZDEN SİZE SORAYIM DEDİM

YOK YOK KAÇAK FELAN DEĞİLİM HEP YANINIZDAYIM ASLINDA AMA İŞLER İŞLER İŞLER ÖÖÖĞĞĞ YANİ .......
ÇOK FELAKET HEMDE DELİ OLMAMK ELDE DEĞİL KESİYORŞAR SANDIM

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

YA BENDE ŞİMDİ İÇTİM CALCIUM-SANDOZ ..... AMA BENİM DAHA ÇOK YÜRÜDÜĞÜM ZAMAN OLUYOR :bbo::bbo: BEN BİR ŞEY ANLAMAIDM BU İŞDEN kafamçokkarıştı

hoşbulduk dattlımm ben de yok nann nereniz kasılıyo sizinnn? bazen karnım çok sert oluyo bazen velet çok oynuyo falan ay çabucak geçse zaman da doğsalar keşke demi:dance:

benim bi yerim kasılmıyo nan ama karnım seeerttt
kasılsa da nasıl annıcam bi fikrim yok :roflol:

YA BENDE ŞİMDİ İÇTİM CALCIUM-SANDOZ ..... AMA BENİM DAHA ÇOK YÜRÜDÜĞÜM ZAMAN OLUYOR :bbo::bbo: BEN BİR ŞEY ANLAMAIDM BU İŞDEN kafamçokkarıştı

aslında kramp çok yorgun olduğunda giriyoo
bende ne zaman ayaklarımı sarkıtsam veya ayakta çok dursam oluyooo
ama bu ilacı içtiğimden beri çok rahatım çok ayakta kalsam bile etkilemiyoo
dr söle ilacı değiştirir olmazsa

ya kızlar iki gündür benim kızım çok fazla oynamıyo buda beni tedirgin ediyor daha iki gün öncesinde hiç durmuyordu kıpır kıpırdı ama artık o kadar durgun ve sessizki sizdede oluyomu böyle acaba dr u arasammı bilemedim kafamçokkarıştı

canım 12 saat boyunca hiç kıpırdamazsa doktora gidin diyolar arada sessiz sakin olabilir hatta 24. haftada olmayabilir bu dediğim de
bence çok sıkıntı yapma sürekli oynamıyolarkiii

canım 12 saat boyunca hiç kıpırdamazsa doktora gidin diyolar arada sessiz sakin olabilir hatta 24. haftada olmayabilir bu dediğim de
bence çok sıkıntı yapma sürekli oynamıyolarkiii

hımm anladım canım
ne bileyim hep kıpır kıpırken birden böyle susunca tedirgin oldum işte

Karakız bendede aynı durum yaklasık 1 haftadır söz konusu basta bende panik oldum hatta bir akşam eşimle oturup resmen bekledik, ama sonra farkettikki aslında oynuyor ama eskisi kadar hoplayıp zıplamıyo. Bende sonuc olarak bebişimin büyümesinden olabilecegini düşündüm. Yani muhtemelen eskiden tam tur dönüyordu simdi büyüdü daha cok elini ayagını oynatıyo diye düşünüyorum......

oo martcım seninki de baya büyümüşş 27. haftadasıınnn
benim bu hafta çok hareketli ama bakalım haftaya sessiz mi kalcak

günaydın kızlaara.s.

ben bugün çok halsizim :a015: dudağımın üç yerinden uçuk çıkmış... çok üşüyorum ama ceket almayı unutmuşum.... işyerinde bi arkadaşın ceketini giydim şimdilik... akşama da düğüne gidecez... yarın çok fena olurum ben yaaa az önce limonlu su içtim... biraz zaman geçsin süt iççem... başka ne yapabilirim sizce

dün akşam bizde eşimle oturup bekledik hareket etsin diye sonra ben uzandım ayaklarımıda yukarı dayadım bir baktım hareket etmeye başladı sanırım dediğin gibi büyüdükleri için yerleri dar gelmeye başladı kuzularımızın

arada vuruyosa tedirgin olma ama uzun süre hiiiç vurmadıysa dr arayabilirsin

arada vuruyo canım

günaydın canım çok geçmiş olsun ıhlamur falan içsen rahatlatır en azından seni dikkat et kendine olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…