2009 Kasm Anneleri

ya adamım sen bebe telsizi aldın mı be?alcan mı alırsan ne marka düşinisinnn hımmm CADIARZU

yok nan almadım daha alcem emmee çünkü odasında yatcek yevruuummm
ama hiç araştırmadım marka da bilmiyom hatta sen gece sormuşun da aklıma öle geldi gııı

benim de bebiş 2 haftadır falan atağa geçti sürekli oynuyooo :lepi:
dün babası izledi oynadı kızıyla ayy çok güzel duygular yaaa

aseba sana da günaydın zaten sen ben cerinden başka kimse olmuyo sabahları
sabahın üç atlısıyık biz zemuszemus

pişt nereye kayboldun nan
yaa ben dün tahlil sonuçlarımı öğrenirkene bi daha ne zaman gelcem demeyi unutmuşuuumm ne zaman gitcem gıı ben doktoraa

aseba sana da günaydın zaten sen ben cerinden başka kimse olmuyo sabahları
sabahın üç atlısıyık biz zemuszemus
aynen öle canım

yaa ben dün tahlil sonuçlarımı öğrenirkene bi daha ne zaman gelcem demeyi unutmuşuuumm ne zaman gitcem gıı ben doktoraa

yaa ayda bi gitmiyonmu 27 agustos felan olması lazım
ben 18inde gittim 17 ağustosa gün verdi dr
önceki verdiği günleri kıyasla ona göre git

ayy benim oğluşta akşamdan beri sürekli vuruyoo
şuanda da tekmeleri sallıyo vallahi delikafadulden

evet asebam ayda 1 gidiyodumm şimdi 1 ay sonrası 30. haftaya falan gelcek ya acaba bu haftalarda farklı bişi dermi diye merak ettimm
arayıp bi sorayım 1 ay sora gel der heralde

günaydın arii

kızlar selam nasınız
biz çok iyiyiz çok şükür amaaaaaaaaaaaaaaaa ŞU KPRAMLAR YOKMU . BELı DELı EDıYOR DÜN GECE ıKı SEFER OLDU SAĞ VE SAOL BACAĞIMA ıLKı ÇOK KÖTÜ ıDı SABAH KALTIM ÜSTÜNE SOR BASIYORUM HALATA HAFıF SEKıYPORUM SıZLER DE OLUYORMU HıÇ DRNıZE DANIŞTIMIZ MI DANIŞTIYSANIZ NE DEDı ............
BAĞLIK CIĞLIK UYANIYOM VALLAHı :s

nerdesin beratım efem yaa niye hiç uğramıyon topicimizeeee
ben de kramp yok çok şükür bi kaç kere anlık oldu eğer yanlışlıkla bacağımı gerecek olursam olcak gibi oluyo
arkadaşlardan olanlar var ca veya mg eksikliğidi sanırım doktor mg hapı verdi bazılarına ama kasılma içindi o galiba kramp için de hap vardı sanırım

hoşgeldin ebişimmmm
napıyoonn
ebiş kız sende kasılma falan başladı mı?
karnın nasıl sert mi?
bende kasılma yok ama karnım çok sert yaaa

kramplar için dr ilaç veriyormuş bendede oluyor bu ctesi dr ye gıdecem bende söyleyecem magnezyum galiba veriyorlar.

evet asebam ayda 1 gidiyodumm şimdi 1 ay sonrası 30. haftaya falan gelcek ya acaba bu haftalarda farklı bişi dermi diye merak ettimm
arayıp bi sorayım 1 ay sora gel der heralde
ara bi sor canım ama 8. aydan sonra sık gidecez şimdilik bi sıkıntı olmazsa
ayda 1 sana şeker yükleme yapıldımı

günaydın kızlar herkese güzelllll günler bebişleriyle mutlu günler diliyorummm
günaydın tatlım

hoşgeldin gıı kaçak seni ne zamandır yoksun ortada
canım o kram bana 2 defa oldu ayy felaketti yürüyemedim vallahi
aynen senin dediğin gibiydi dr a söledim kalsiyum verdi
günde 1 iç dedi amma arada unutuyom ilacı içtiğimden beri olmuyoo

ya o saflığı bende hep yapıyom nannn sormuyom ne zaman gelecem deyü ortalama bi zamanda gidiyom kendi çapımda :roflol:

ara bi sor canım ama 8. aydan sonra sık gidecez şimdilik bi sıkıntı olmazsa
ayda 1 sana şeker yükleme yapıldımı
yapıldı canım normalmiş çok şükür
bundan sonra başka test yok heralde demii
ya o saflığı bende hep yapıyom nannn sormuyom ne zaman gelecem deyü ortalama bi zamanda gidiyom kendi çapımda :roflol:

:roflol: :roflol:
sorma yaaa o kendi diyo aslında da tahliller karışınca hep böle oluyo sorcaklarımı unutuyom gıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…