ya adamım sen bebe telsizi aldın mı be?alcan mı alırsan ne marka düşinisinnn hımmm CADIARZU
aynen öle canımaseba sana da günaydın zaten sen ben cerinden başka kimse olmuyo sabahları
sabahın üç atlısıyık biz zemuszemus
pişt nereye kayboldun nan
yaa ben dün tahlil sonuçlarımı öğrenirkene bi daha ne zaman gelcem demeyi unutmuşuuumm ne zaman gitcem gıı ben doktoraa
günaydın kızlar. kuzucuklarınızla güzel bir gün geçirin.
günaydın kızlar herkese güzelllll günler bebişleriyle mutlu günler diliyorummm
kızlar selam nasınız
biz çok iyiyiz çok şükür amaaaaaaaaaaaaaaaa ŞU KPRAMLAR YOKMU . BELİ DELİ EDİYOR DÜN GECE İKİ SEFER OLDU SAĞ VE SAOL BACAĞIMA İLKİ ÇOK KÖTÜ İDİ SABAH KALTIM ÜSTÜNE SOR BASIYORUM HALATA HAFİF SEKİYPORUM SİZLER DE OLUYORMU HİÇ DRNİZE DANIŞTIMIZ MI DANIŞTIYSANIZ NE DEDİ ............
BAĞLIK CIĞLIK UYANIYOM VALLAHİ :s
kızlar selam nasınız
biz çok iyiyiz çok şükür amaaaaaaaaaaaaaaaa ŞU KPRAMLAR YOKMU . BELİ DELİ EDİYOR DÜN GECE İKİ SEFER OLDU SAĞ VE SAOL BACAĞIMA İLKİ ÇOK KÖTÜ İDİ SABAH KALTIM ÜSTÜNE SOR BASIYORUM HALATA HAFİF SEKİYPORUM SİZLER DE OLUYORMU HİÇ DRNİZE DANIŞTIMIZ MI DANIŞTIYSANIZ NE DEDİ ............
ara bi sor canım ama 8. aydan sonra sık gidecez şimdilik bi sıkıntı olmazsaevet asebam ayda 1 gidiyodumm şimdi 1 ay sonrası 30. haftaya falan gelcek ya acaba bu haftalarda farklı bişi dermi diye merak ettimm
arayıp bi sorayım 1 ay sora gel der heralde
günaydın tatlımgünaydın kızlar herkese güzelllll günler bebişleriyle mutlu günler diliyorummm
hoşgeldin gıı kaçak seni ne zamandır yoksun ortadakızlar selam nasınız
pişt nereye kayboldun nan
yaa ben dün tahlil sonuçlarımı öğrenirkene bi daha ne zaman gelcem demeyi unutmuşuuumm ne zaman gitcem gıı ben doktoraa
yapıldı canım normalmiş çok şükürara bi sor canım ama 8. aydan sonra sık gidecez şimdilik bi sıkıntı olmazsa
ayda 1 sana şeker yükleme yapıldımı
ya o saflığı bende hep yapıyom nannn sormuyom ne zaman gelecem deyü ortalama bi zamanda gidiyom kendi çapımda :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?