2009 Kasm Anneleri

canim, gecmis olsun. gidebilirsen acile git istersen, icin rahatlar. Insallah onemsiz birseydir.

canim, seker yuksek cikti. kizimlan diyetteyiz.zemuszemus

cok sukur simdilik kontrol altinda gibi gorunuyor. cuma kontrolum var, bakalim ne diycek.

sen nasilsin canim.opuyorumnanaktan

Ohh işte bu iyi haber iyi çıkacak inşallah canım opuyorumnanaktan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

İyiyim canım ne olsun yerimseniben

Oturdum bakınıyordum bebek sitelerinde örgü modelleri alınacaklar vsvs

O arada Meleğimin yazısnı görünce üstüne birde sizler gelince kaldım burda kaydirigubbakcemile3

bende yemegimi yedim, oglan sokakta, esim gelene kadar takiliyorum.kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar parkyatakmı beşikmi? Hangisini almayı düşünüyorsun..Beşiklerin modelleri muhteşem hele burada oturduğum yerde bir modeller var muhteşem opuyorumnanaktan Ama diğeride daha kullanışlı taşınıyor vs diye okudum ne dersiniz? :bbo:

ya benim karnim ara ara baya sertlesiyor. sizede oluyor mu? bu kasilmalardan falan cok korkuyorum?

beni duyanda 50'sinde ilk defa doguruyo sanar.kaydirigubbakcemile3 ama oglumda hic boyle seyler hatirlamiyorum ki.

AnnemBirMelek canım benim daha iyisin dimi???

Kenyaacım güle güle git afiyet olsun a.s.
canım benımmm çok düşüncelisin sizin sayenızde iyiyim canımm....
annembirmelek, sizede gecmis olsun canim. Rabbim sizi korusun.
sağol canım.Rabbım hepimizi korusun

canım ben suanda oda yapamıcam için park yatak aldımm.çevremdekıler kullanışlı diyor ama bakalım kullanıp görücezz...kızlar için de acayıp güsel pembiş park yataklar vardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…