2009 Kasm Anneleri

canim, ben park yatak alicam. olurda yatagi yazliga falan gotururuz diye. hem sende biliyorsun, 2 en gec 3 yasina kadar buyuk yataga geciyorlar. zaten dolap ve cekmeceleride oglumunkileri boyatip kullanicaz. oglana genc odasina yakisir dolap vs. alicaz. tabi yinede sen bilirsin.

ben takım aldım nazlım,
büyüyen yataklı o.Bide doğum izmirde olcağı için şu süslü minik beşiklerden alıcam
yerimseniben
ya benim karnim ara ara baya sertlesiyor. sizede oluyor mu? bu kasilmalardan falan cok korkuyorum?

beni duyanda 50'sinde ilk defa doguruyo sanar.kaydirigubbakcemile3 ama oglumda hic boyle seyler hatirlamiyorum ki.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anaaa sende bize sorsan biz napak yaavv kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya sertlik dediğiniz nasıl,şimdi benim oğluşum ayaklarını gerince sert oluyo karnımın orası,bide kafasının ve poposunun olduğu yerler sertleşiyo.

ya benim karnim ara ara baya sertlesiyor. sizede oluyor mu? bu kasilmalardan falan cok korkuyorum?

beni duyanda 50'sinde ilk defa doguruyo sanar.kaydirigubbakcemile3 ama oglumda hic boyle seyler hatirlamiyorum ki.

Ya bugün birçok arkadaş aynı şikayetten muzdarip kasılmalar bende birşey yok canım çok şükür ..Sertleşme çok yorulduğumda yada ayakta kaldığımda oluyor otomatik kendini korumaya geçiyor zaten onun dışında bir şey yok canım ki hafta olarakta ileriyim bilmiyorumkii valla bende hatırlamıyorum oğluşu çok rahattı ve herşey yolunda gitti hatırladığım kısa öz bu kaydirigubbakcemile3

yatak dedinizde, gecen bebe fuarina gittigimde bir stand da bir yatak vardi, aman Allah'im. kulkedisinin baloya giderken balkabagindan muhtesem arabaya donusen arabasi var ya, onun seklindeydi. Allah'im nasil gosterisli birseydi, ama sadece gosteris, kullanisli degildi. ustelik 6 milyardi.:1shok:

anaaamm üstüne az daha para koysak 1oda 1 salon ev buluruz :roflol::roflol::roflol:

kicini basini nasil ayiriyorsunuz anacim. sonucta hala surekli donuyorlar. sen doktordayken kafasi diye gordugun yer eve gelene kadar poposu olabilir.kaydirigubbakcemile3

benim de daha cok ayakta zaman gecirdigimde oluyor canim. oglumda bende cok rahattim. hayirlisiyla tamamlasak da rahat etsek insallah.

a.s. a.s. a.s.Hımm gidip hiç bakmadım canım ben..Sadece araştırdıklarım kullanışa yönelik olsun istiyorum bu sefer ama süslü püslüde olsun istiyorum cicibici birşey kaydirigubbakcemile3

Aslında çok doğru beşikte oğluşu 1 yaşına kadar yatıramamıştım ama bir telsiz ve odası bu büyüyen yataklardandı direk geçirmiştim odasına.Sanırım buda aynı şekilde olur bir süre yanımızda sonra odasına ..
Ya esas yeminle oğluşu düşünüyorum önce onun odası geçen çilekten aldım ona genç odasının yatağını büyük bir kütüphanem vardı duvara monte eski evimde buraya taşınınca Doğanın odasına geçirdim onuda hepsi aynı renk perdeside öyle ama halısı arkadaşları geldiğinde istiyor oturacak yer olsunmuş birkaç detay var kafamda önce onlar yapıalacak sonra bebek odası yerimseniben

Takım alıcam canım nasip olursa istiyorum ama onun dışında beşik parkyatakta kararsız kaldım ben ..Odayıda beyaz düşündüm ama bu ayda bitsin ondan sonra yerimseniben

amanın Yarabbı :1shok: :1shok:

İnşallahhhhhhhhhhh :Saruboceq: Evet canım bu aydan sonra fazla ayakta sabit şekilde kalma dedi bana ayaklarını arada kaldır yatarkende dedi..Çok ayakta kalıp yürüdümmü dediğin aynı gerginlik oluyor dinlendimmi geçiyor çok şükür kaydirigubbakcemile5

Kaldı 3 ayımız canım benim hayırlısıyla bitsin sevelim kuzucukları :Saruboceq:

kucukler buyuklerin eskileriyle buyuycekler tatlim. bizde 2 yasindayken cilekten kaydirakli yataktan almistik. yavas yavas cocuksu geliyor bu yatak. Allah kismet ederse 2 sene sonra bu yatagi kizimin odasina alir, oglusumada yeni yatak aliriz diyorum.opuyorumnanaktan

ayol o kadarını kaydirigubbakcemile3biliyorıuzz
kızz anlaşılıyo artık ayaklarını gerince poposuda çıkıyo önee.ee diğer yuvarlakta kafası oluyo bu durumdaa :roflol::roflol:

Takım alıcam canım nasip olursa istiyorum ama onun dışında beşik parkyatakta kararsız kaldım ben ..Odayıda beyaz düşündüm ama bu ayda bitsin ondan sonra yerimseniben

bende beyaz aldım cnm,mavi eskitmesi var üstünde çok ciiciiii :lepi:
ayın 14ünde kurmaya gelicekler,karabaglardan aldık 2 hafta öncee.

canım nasıl daha kullanışlı olucak,senın için hangisi daha ii olacak,ve özendiğin ne varsa ona bak beğen al bebeişine de oğluşunudaaa..herseyın güzeli sizin olsun canımmmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ben yaramazlık yaptım dağıttım oğluşumun takımını napim arkadaşımdı çok itiyacı vardı ona aldım ama yenilerini genç odasına çevirdim az birşey kaldı detaylar ve spor görünecek tarz yapacak şeyler istiyormuş küçük beyimiz yerimseniben

Ya kaydıraklı hemde bayılır prenses bayılırr opuyorumnanaktan

ayol o kadarını kaydirigubbakcemile3biliyorıuzz
kızz anlaşılıyo artık ayaklarını gerince poposuda çıkıyo önee.ee diğer yuvarlakta kafası oluyo bu durumdaa :roflol::roflol:

ikinci kez anne olucak biri icin ne kadar cahilim yarabbi.kaydirigubbakcemile3 ben bu kadarini ayiramiyorum.

sadece bazen vurdugu yer aciyor, o zaman ayagini dayadi herhalde diyorum. Allah'tan bunu diyebiliyorum yani.:roflol:

ikinci kez anne olucak biri icin ne kadar cahilim yarabbi.kaydirigubbakcemile3 ben bu kadarini ayiramiyorum.

sadece bazen vurdugu yer aciyor, o zaman ayagini dayadi herhalde diyorum. Allah'tan bunu diyebiliyorum yani.:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
hee kızz bana baksana sankim 9 tane doğurmuş gibi sana anlatıyom yaa :roflol::roflol::roflol:

ayy ayyyy almış bilee maşallah canım size maşallah Bizde karabağlara kesinlikle gideriz önceki takımda oradandı ve müthiş sağlamdı kaça aldın diye sorsam ayıp olurmu cnm yaa opuyorumnanaktan

Canımsınnnnn Şeniz yakından görsem karar veririm canım azıcık daha geçsin bekliyorum malum anneannemin durumu ondan sonra başlıycam eli mahkumm ne kadar kaldı şurada anca yetişririz teyzesi opuyorumnanaktan

oglumun besigini bende verdim ama dolabi ve cekmecesi duruyor hala odasinda. yollayip beyaz pembe boyatalim diyoruz. biraz da oyle idare eder sonra genc kiz odasi aliriz Allah'in izniyle.

o kaydirakli yatak beni cok kurtardi nazlim. bu yatagin alti cadir gibi kapali, icine tikiyordum oyuncaklari kimse gormuyordu, hele hele ani biri geldimi cok rahat oluyor.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…