2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol::roflol:

Süper yaa işte böyle kullanışı yüksek şeyler almak lazım :hooray:Bizde bide 2şer tane oğluşa bazalı aldım şimdi kalkıyor yatağını toplayıp altına yerleştiriyor arada bi bakıyorum ıvır zıvırda yerleştiriyor kaydirigubbakcemile3Olsun varsın hiç dağınık değil oğluşum daha ne olsun dimi teyzesi

evet nazlım en güzelleri karabaglar valla süper şeyler var ama her yer değil işte.
ben çok gezdim ama buldum sonundaa.
özeline bak cnmcımm yerimseniben

kızlarrrrrrrr ben geldim cerenimooo geldiiiiiiiiiii delikafadulden

anaammm kuzuum nerdesin sen yaavvv Şeniz

tabi ya daha ne olsun. bazalilarda cok kullanisli. oglanin yatagini degistirince bazali alayim muhakkak. oglandan once beni kurtarir.kaydirigubbakcemile3

evet nazlım en güzelleri karabaglar valla süper şeyler var ama her yer değil işte.
ben çok gezdim ama buldum sonundaa.
özeline bak cnmcımm yerimseniben

anaammm kuzuum nerdesin sen yaavvv Şeniz

alışveriş yaptık kocişnen geldük sora yimek yedik çamaşır astım derkene zor düştüm nan mekana lülülülülülü
ya kızlar ben sizi acaaaaip özlüyom nan nolcak bu işşşş

kizlar mart anneleri basliginda 2009 mart bebekleri kime benziyor konusuna bi bakip gelin.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden allaam bayıldım yaaaa :roflol::roflol::roflol:

alışveriş yaptık kocişnen geldük sora yimek yedik çamaşır astım derkene zor düştüm nan mekana lülülülülülü
ya kızlar ben sizi acaaaaip özlüyom nan nolcak bu işşşş

anladım gülüm,listen hazırrr :lepi:
yaa bende biliyomusun :kedi::kedi: acayip derce bağlandım burayaaa kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrr ben geldim cerenimooo geldiiiiiiiiiii delikafadulden
hoşgeldin tatlımmm
Vayyyy Kasım tatlısı geldi hoşgelmişsin canım benim..Ama ben kaçıyorum eşim 5 dkya evde çok acıktım cokacimcoook hepiniziiii çooooooooookkkk öperim ŞenizŞeniz

canım benım afiyet olsun şimdiden.gülegüle tatlım.iyi bak kendıne sevdıklerınle öptümm canımmmma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…