:roflol::roflol::roflol::roflol:
hee kızz bana baksana sankim 9 tane doğurmuş gibi sana anlatıyom yaa :roflol::roflol::roflol:
oglumun besigini bende verdim ama dolabi ve cekmecesi duruyor hala odasinda. yollayip beyaz pembe boyatalim diyoruz. biraz da oyle idare eder sonra genc kiz odasi aliriz Allah'in izniyle.
o kaydirakli yatak beni cok kurtardi nazlim. bu yatagin alti cadir gibi kapali, icine tikiyordum oyuncaklari kimse gormuyordu, hele hele ani biri geldimi cok rahat oluyor.kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrr ben geldim cerenimooo geldiiiiiiiiiii delikafadulden
ayy ayyyy almış bilee maşallah canım size maşallahBizde karabağlara kesinlikle gideriz önceki takımda oradandı ve müthiş sağlamdı kaça aldın diye sorsam ayıp olurmu cnm yaa opuyorumnanaktan
Canımsınnnnn Şeniz yakından görsem karar veririm canım azıcık daha geçsin bekliyorum malum anneannemin durumu ondan sonra başlıycam eli mahkumm ne kadar kaldı şurada anca yetişririz teyzesi opuyorumnanaktan
kızlarrrrrrrr ben geldim cerenimooo geldiiiiiiiiiii delikafadulden
Vayyyy Kasım tatlısı geldi hoşgelmişsin canım benim..Ama ben kaçıyorum eşim 5 dkya evde çok acıktım cokacimcoook hepiniziiii çooooooooookkkk öperim ŞenizŞeniz
:roflol::roflol::roflol:
Süper yaa işte böyle kullanışı yüksek şeyler almak lazım :hooray:Bizde bide 2şer tane oğluşa bazalı aldım şimdi kalkıyor yatağını toplayıp altına yerleştiriyor arada bi bakıyorum ıvır zıvırda yerleştiriyor kaydirigubbakcemile3Olsun varsın hiç dağınık değil oğluşum daha ne olsun dimi teyzesi
evet nazlım en güzelleri karabaglar valla süper şeyler var ama her yer değil işte.
ben çok gezdim ama buldum sonundaa.
özeline bak cnmcımm yerimseniben
anaammm kuzuum nerdesin sen yaavvv Şeniz
kizlar mart anneleri basliginda 2009 mart bebekleri kime benziyor konusuna bi bakip gelin.
alışveriş yaptık kocişnen geldük sora yimek yedik çamaşır astım derkene zor düştüm nan mekana lülülülülülü
ya kızlar ben sizi acaaaaip özlüyom nan nolcak bu işşşş
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden allaam bayıldım yaaaa :roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin tatlımmmkızlarrrrrrrr ben geldim cerenimooo geldiiiiiiiiiii delikafadulden
Vayyyy Kasım tatlısı geldi hoşgelmişsin canım benim..Ama ben kaçıyorum eşim 5 dkya evde çok acıktım cokacimcoook hepiniziiii çooooooooookkkk öperim ŞenizŞeniz
cerenimooo faceden msj atım listeyi ok miii :lepi:
saol gıııııııııııııı du hemen bakam
hade bak anam emme aramızda kalsın haaa :1ninca::1ninca::1ninca:
aaaa, bende gormek istiyorum. cok ayip bu kadar kisi arasinda gizli isler.lmaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaaav ne çaktıryon anam sesiz sedasız halledektik bizzz kaydirigubbakcemile3
ne hallediyonuz ya? bana da soyleyin, valla kimseye soylemem.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?