2009 Kasm Anneleri

kızlar ben bıraz uzanayım.herkes kendısıne bebeişine ii baksın.inş sonra gene döner bı bakarım yazdıklarınıza...hepiniz Allaha emanet olun.öpüldünüz canlarımopuyorumnanaktan

yaa bebeğe aldığın herşeyi yaz bana bende ona bakayımda karar verem dedi cerenimoo,bende onu listeledim cnmcıımm opuyorumnanaktan

gizli mi listeliyon kiz? bizede ver listeyi, Allah'im hele benim gibi daha bir corap bile almamis birine kol kadar liste lazim.kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bıraz uzanayım.herkes kendısıne bebeişine ii baksın.inş sonra gene döner bı bakarım yazdıklarınıza...hepiniz Allaha emanet olun.öpüldünüz canlarımopuyorumnanaktan

hadii görüşürüz cnmcımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sende poyrazımıza iyi bak opuyorumnanaktan

gizli mi listeliyon kiz? bizede ver listeyi, Allah'im hele benim gibi daha bir corap bile almamis birine kol kadar liste lazim.kaydirigubbakcemile3

anam ben koymam bura sonra millete madara oluyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim karnimin ust kisminda, gogus altima gelen yerde aci var ya. bir nokta resmen aciyor. gecen ebeye sordum karnin gerildigi icindir dedi. cuma doktorada sorucam.

anaaam herif geldi bilgisayari bi kacti saat kac olmus ancak kalkti...neler olmus öyle yaaa

canim benim cok gecmis olsun..iyiki siz evde degilken olmus ne olduysa...korkmakta haklisin tabiki ama bebegini düsün canim gece uykusunun yerini hicbirsey tutmaz.....
zinet esyalarin gitmis canim manevi degeride varmis..mal canin yongasi evet ama sen canini sIKmamamya calis....

sanada gecmis olsun cersucugum..bari yanina birini aslan ne bilim akrabalarinizdna kimse yokmu yakinlarnizda...yalniz kalma allah korusun bisey olsa esine aninda ulasamazsan yaninda birisi olsun

bence ikiside..ben hem yatak odasini kurucam karyolasi dolabi vs..yaninda bide kis bebegi olcagi icin ve ilk aylarda yalniz kalmasin diye su tekerlekli sepetler varya onlardan alicam....o sepetler zaten 6 aydan fazla kullanilmiyomus..bebek dönmeye baslayinca tehlikeliymis..ama kizim 6 aylik olunca zaten yaz gelicek oda yalniz uyumaya alisicak....
tabiki bu tamamen benim düüsncem bakalim nasil bi bebek olucak bizim isteklerimiz ona uyucakmi bilmiyoruz

ya benim karnim ara ara baya sertlesiyor. sizede oluyor mu? bu kasilmalardan falan cok korkuyorum?

beni duyanda 50'sinde ilk defa doguruyo sanar.kaydirigubbakcemile3 ama oglumda hic boyle seyler hatirlamiyorum ki.
sende kasilmalari bize sorarsan biz napalim yaaa
bu ara cok kiside var bu sikayet..bugün bircok kisi ayni sorundan sikayetciydi..
bende daha hic olmadi ama olursa anlarmiyim onuda bilmiyorum

öyle büyüt göbek bende de olsa benimde acirdi :smiley-cool:
ya bu kasim bebeleri ne kadar yaramaz cikti ben dua ediyorum insallah erken dogum yapmayiz hicbirimiz..simdiden bukadar sIkinti vermeye basladilar son zamanlarda nasil olcak acepCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…