yaa bebeğe aldığın herşeyi yaz bana bende ona bakayımda karar verem dedi cerenimoo,bende onu listeledim cnmcıımm opuyorumnanaktan
kızlar ben bıraz uzanayım.herkes kendısıne bebeişine ii baksın.inş sonra gene döner bı bakarım yazdıklarınıza...hepiniz Allaha emanet olun.öpüldünüz canlarımopuyorumnanaktan
kızlar ben bıraz uzanayım.herkes kendısıne bebeişine ii baksın.inş sonra gene döner bı bakarım yazdıklarınıza...hepiniz Allaha emanet olun.öpüldünüz canlarımopuyorumnanaktan
gizli mi listeliyon kiz? bizede ver listeyi, Allah'im hele benim gibi daha bir corap bile almamis birine kol kadar liste lazim.kaydirigubbakcemile3
anam ben koymam bura sonra millete madara oluyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim karnimin ust kisminda, gogus altima gelen yerde aci var ya. bir nokta resmen aciyor. gecen ebeye sordum karnin gerildigi icindir dedi. cuma doktorada sorucam.
benimde sağ yanımda yanma var yavv,gerilmedenmi dersin
:uhm:
kıızz cerenimoooo,naptın yaaaa
tarif ettigim yerdemi? benimde yanma gibi, igne batiyo gibi. bazen yurutmuyo ya.
listenin icinden cikamadi herhal. yada bu kadar seyi belese nerden alirim diye dusunuyo.:roflol::roflol:
tam sağ gögsümün altı benim cnm :sinifsinif:
benim de orasi canim. acaba niye ozellikle orasi? mideye falan mi baski yapiyor acaba?
ayy bilemedimkii yanıyo bölee sankim :sinifsinif:
bende gidince sorarım c.tesi inşallah :Saruboceq:
canim benim cok gecmis olsun..iyiki siz evde degilken olmus ne olduysa...korkmakta haklisin tabiki ama bebegini düsün canim gece uykusunun yerini hicbirsey tutmaz.....slmm kızlar nasılsınızzzz bebişler nasılllll....bende bütün gün uyudum geceeleri uyuyamıyorum.pazar akşamı evımıze hırsız girdi kızlar moralım bozuk ya ne doğru düzgün yıyebiliyorum ne içebiliyorum uykum sapıttıı..Allahım sen yardımcı ol bana
kızlar bendeki bu ağrı kesi gaz ağrısı ya bunun idrar yolula falan alakası yok
eğilemiorum bile eşimde yok zaten başıma ne geliosa o yokken gelio yaaaa
kanama geçirmiştim yine yoktu yürürken bile ağrım oluo ama oturunca iyi yatınca iyi
ayağa kalkıp eğlince falan acıyo ıkınınca acıo
Ya kızlar parkyatakmı beşikmi? Hangisini almayı düşünüyorsun..Beşiklerin modelleri muhteşem hele burada oturduğum yerde bir modeller var muhteşem opuyorumnanaktan Ama diğeride daha kullanışlı taşınıyor vs diye okudum ne dersiniz? :bbo:
sende kasilmalari bize sorarsan biz napalim yaaaya benim karnim ara ara baya sertlesiyor. sizede oluyor mu? bu kasilmalardan falan cok korkuyorum?
beni duyanda 50'sinde ilk defa doguruyo sanar.kaydirigubbakcemile3 ama oglumda hic boyle seyler hatirlamiyorum ki.
eda gacisi bi sen varsin bi ben..kalan herkes uyku keyfinde galiba
günes carpti galiba milleti bide karinlari geriliyoya bu gacilarin dinleniyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?