2009 Kasm Anneleri

orası öyle tabi ewt kızım gelince yalnız kalmıycam zemuszemus

nan dua ediom pilot gemi yüzdürse 6 ayda 1 görüşürüz heralde

cersu ben sana bişe diyimmi ben senin yerinde olsam sabah kalktığım gibi doktoruma giderim bak benden sana bi arkadas tavsiyesi kalk git doktoruna cahillik etme gecti die olurmu git hem neyin var neyn yok anlarsın böle yapma bak yalnızda kalıon bişe mişe olu ona göre sabh uyan doktoruna gitttopuyorumnanaktan

haklısın canım ama panik atak olmak istemiorum ya her ağrıyan bi yerimde soluğu doktorda alıp paranoya yapmıyım diorum hamilelik zor bir süreç sürekli kendimi dinlemeyim diyorum bu gaz sancısıydı ben biliom ama sorcam drye tabi idrar tahlilide yaptrcam umarım bişeyim yoktur :Saruboceq:

panic atak öle bişe değil canım ben panic atak hastasıyım 4 senedir öle hastalıkla olunmuo o bambaşka bişe bizler ağız alıkanlığı yaptık heycanlanıoz panic atak dioz sevinioz panic atak o öle büyük bir dertki sölemesi kolay yasaması cok zordur... benim sana dediğim temkinli ol normal zamanda bizimde her yerimiz ağrıo önemsemioz ama hamilelikte bazı seyler helede bi kaç saatten fazla süren ağrılar varsa bunun teşhisini bırak sen değil doktorun koysun benden sana tavsiye ben hiç doktora gitmezdim hamilelik önesi 6 ayda bi rutin kan tetkiklerim bide jinekoloji muanem haric ama hamile kaldığımdan beri hangi şikayetimde gitsem hepsinde bişe cıktı aklında bulunsun iyliğin için söliyorum sekerim kendi teşhisini kendin koyma hamile bi kaın olarak sıcak suyla duş alman ve kasıklarına masaj yapman bile son derce yanlıs gevsemeye yol acar bunlar canımcım dikkat et

haklısın canım panik atağı mecazi anlamda kullandım sbah eşim gelio zaten gidicem doktora ama kocamda perişan oluo adam dünyanın bi ucunda ben bi yerde şimdi benim drye gitmediğimi iyi olduğumu öğrenince rahat gelicek 12 saat uçuo gidiş gelişte kanama geçirdiğimde adam nasıl geldiğini bilmemiş gözleri kıpkırmızıydı bilisun uçak hata kabul etmio bende hep o gelince gitmeye çalışıom

olsun canım senin için bebişin herseyden önemli olmalı o sana allahın emaneti yaa kendi basına gt senin eşin uçak kullanıo benimki asker 10 günlük operasyonalara gidio günde kaç km yol yürüo yeri gelio çatışmaya giriolar sürekli uyanık olmak zorundalar ama ona rağmen o evdeyse yada gelebilcekse onla yoksa kendim gidiom o minik melekler bize emanet onlara ii bakmak zorundayız sartlar ne olursa olsun bebğimden hiç bişe onemli değilllopuyorumnanaktan

öpüm seni biz uyumaya gidiossssssssssssssopuyorumnanaktan

haklısın canım ben çok pimpirikliymde normalde o yüzden rahat olmaya büyütmemeye çalışıorum işte
Allah rahatlık versin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…