2009 Kasm Anneleri

Simdi hava durumuna baktım niye böyle kıpırdıyamadan oturduğumu anladım valla burada nem oranı %62 imis, ıstanbul a baktım ki en nemli yer orayı bilirdim orada bile %40 mıs..........

Offfffffff su sayılı günüm gecsede kurtulsam su sıcaklardan.........

ayyyy geçmiş olsun canım... annenin hatırası için çok üzüldüm....geçen akşam bizim evin yakınında bir eve girmiş hırsız hemde herkesin dışarda oturduğu saatte.... komşular görmüşler de kovalamışlar ..... hiç korku falan yok artık adamlarda.... sıkı güvenlik önlemleri almak lazım evlerimizde...

:roflol::roflol:

canım çok geçmiş olsun... niye öyle oldu ki.... en kısa zamanda doktora git yaaa

adamım geçmişi okuyodum gıı daha kimse düşmez diyee
o listeyi bana da gönder nan faceden mi gönderiyon nerden gönderiyosan söz muredaya sölemem zemuszemus
kartanesi cerin günaydın kızlar nan bana da yollayın o listeyi ha hacııı söz bende demicem edaya :1no2:

Allah yardımcın olsun çok zor ya şimdi sen epiduralle doğumda yapamazsın yada normal doğum olsun ya önemli olan 3 ay sorunsuz bitsin
kartanesi cerin günaydın kızlar nan bana da yollayın o listeyi ha hacııı söz bende demicem edaya :1no2:

kız bu ne listesidir anlamdım ha dökülün bakem

hem kahvaltı hazırlıyom hemde sizin yazdıklarınıza göz atıyom kız cerin ne hava atıyon öyle.oh be diyarbakır 37 derece nem olayıda yok zaten

aaaa herkeş listemin peşine düştü yauwwww yoh işte vermiyem kimsecikklere lülülülülülü
nan edoş bağa yazdı bebesine neler aldığını ama aramızda kalsın didi falla gidin ondan isteyün zemuszemus

canım çok geçmiş olsun... niye öyle oldu ki.... en kısa zamanda doktora git yaaa

canım dr a gitsemde bişi demiyecek bunlar benim alışmam gereken ağrılar omuriliğimde rahatsızlık var aynı zamanda bel fıtığı :sinifsinif:

edoş verir bi kerem baaa sositososito
hıh ben de gider ondan isterünnn :dilcikar: hem edoşa diceem şeyler var bi gelsin dee

anaa gelmiş burdaymuşş gııı neden yazmıyooonnnn edaaaaa sana sölicem çok öenmli bişi vaaar

allah cezanı vermiye senin looooo :roflol: :roflol:

amin nan vermiyee :Saruboceq::Saruboceq:

hee kızz cuma günü doğmuşum benn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bi kursun döktürcem kocama sizin yüzünüzden kaydirigubbakcemile3

adamım geçmişi okuyodum gıı daha kimse düşmez diyee
o listeyi bana da gönder nan faceden mi gönderiyon nerden gönderiyosan söz muredaya sölemem zemuszemus

pişttttt yok liste misteeee lülülülülülü

canım beniimm çok geçmiş olsun karakızıımmm opuyorumnanaktan

kızım boşver o liste bizi bozar :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yavv yok liste felaannn lülülülülülü

herkese günaydııınnn a.s.a.s.
allam sabah sabah kapı çaldı uyandım,inadımdan açmadımda kimdi acabaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cerenimoo sakın yayınlama valla lmaz:lmaz:
sonra millete madara oluyom aslında abartılı hiç bişede yok ama olsun sen yayınlama lmaz:

nan mureda yolla baa faceden gıı aramızda pek fark fa yok malumunn kaydirigubbakcemile3 kazıklanma açısından yaaneee kaydirigubbakcemile3
gıı saa çok önemli bi haber verceemmm ama önce listee :jeyyar:

ben geldüm ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydın zıpır karılar opuyorumnanaktan dün yiğitime cok güzel ciciler aldım abuuuuuuuuuuuuuuuuuu cok ıcıme sındi yaaa

Günaydın Kızlar..

Karakızzım çok geçmiş olsun birtanem demek tuttu yine ağrıların (((Çok üzüldüm cnm okuyunca yaa sık dişini 3 ay kaldı inşallah bitecek hepsi canım benim..Görünce yazını içim tuhaf oldu gelmiş geçmiş olsun cnm dinlenseydin keşke azıcık evde yada şu izin işini azıcık daha raporlarla vs öne alsan olmazmı?

ben geldüm ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydın zıpır karılar opuyorumnanaktan dün yiğitime cok güzel ciciler aldım abuuuuuuuuuuuuuuuuuu cok ıcıme sındi yaaa

günaydıın eklesene ne duruyoon hazır foto mak. aldırttın kayınvalideneee

nazlıcım günaydın datlumm

muredaa çok işine yarıcak bilgiler var elimdeee sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…