slmm kızlar nasılsınızzzz bebişler nasılllll....bende bütün gün uyudum geceeleri uyuyamıyorum.pazar akşamı evımıze hırsız girdi kızlar moralım bozuk ya ne doğru düzgün yıyebiliyorum ne içebiliyorum uykum sapıttıı..Allahım sen yardımcı ol bana
:roflol::roflol:
benimki dönmemden uyanmıyoda ben uyansın diyee hoooooooff pooffffff uyuyamıyoomm diye bağırıyom:roflol::roflol::roflol:
oda aşkım napayım bi yastık daa verimmi,su getirimmi,çişe gideliimi diye delü oluyoo :roflol::roflol::roflol:
bananeee baba olmak kolaymııııı :roflol:
kızlar herkese günaydın
ben düngece fenalaştım yine artık bel ağrım tuttu yine inanın felç geçiriyorum sandım yine ayaklarım tutmadı bağıra bağıra ağladım ağrılardan kocacım küvete ılık su doldurdu rahatlarım diye olmadı bir tane parol içtim bütün gece havlu ısıtıp koydu kocam gözlerimi artık ağlamaktan açamıyordum nası uyuya kalmışım bilmiyorum bu sabah biraz daha iyiyim geldim yine işimin başına ne yapalım işe gelmek zorundayız
kartanesi cerin günaydın kızlar nan bana da yollayın o listeyi ha hacııı söz bende demicem edaya :1no2:adamım geçmişi okuyodum gıı daha kimse düşmez diyee
o listeyi bana da gönder nan faceden mi gönderiyon nerden gönderiyosan söz muredaya sölemem zemuszemus
kartanesi cerin günaydın kızlar nan bana da yollayın o listeyi ha hacııı söz bende demicem edaya :1no2:
Allah yardımcın olsun çok zor ya şimdi sen epiduralle doğumda yapamazsın yada normal doğum olsun ya önemli olan 3 ay sorunsuz bitsinsağol canım ya benim belimden rahatsızlığım var tatlım omuriliğimde aynı zamanda fıtık ta var bir kaç yıl önce drm bana hamileliğimde ağrılarımın çok fazla olacağını buna hazırlıklı olmam gerektiğini hatta normal hamileler bel ağrısı çeker ama sen onların çektiği ağrının 10 katını çekeceksin diye uyarmıştı
allah yardımcımız olsun şunun şurasında bişi kalmadı sağ salim şu son aylarıda atlatırsak inşallah
bebeğim sağlıklı sıhhatli olsunda ben cekerim sacın bu ağrıları yapacak bişi yok çünkü malesef
kartanesi cerin günaydın kızlar nan bana da yollayın o listeyi ha hacııı söz bende demicem edaya :1no2:
hem kahvaltı hazırlıyom hemde sizin yazdıklarınıza göz atıyom kız cerin ne hava atıyon öyle.oh be diyarbakır 37 derece nem olayıda yok zaten
canım çok geçmiş olsun... niye öyle oldu ki.... en kısa zamanda doktora git yaaa
Allah yardımcın olsun çok zor ya şimdi sen epiduralle doğumda yapamazsın yada normal doğum olsun ya önemli olan 3 ay sorunsuz bitsin
efet canım ben sadece sezeryanla doğum yapabilirim allah korusun normal doğumda sakatlık riskim varmış
aaaa herkeş listemin peşine düştü yauwwww yoh işte vermiyem kimsecikklere lülülülülülü
nan edoş bağa yazdı bebesine neler aldığını ama aramızda kalsın didi falla gidin ondan isteyün zemuszemus
allah cezanı vermiye senin looooo :roflol: :roflol:
hahahahaa kızııııııııııımmmmm murat enişteye değecek olan nazar kaşımaklan falan koruyamas ısırıyomu napıyosa yapsın nan adam türünün nadir parçalarından biri beeeeeeeeee :roflol: :roflol: :roflol:
anam bu eda karusunu anası kadir gecesi mi doğurdu ne yauwww delikafadulden
adamım geçmişi okuyodum gıı daha kimse düşmez diyee
o listeyi bana da gönder nan faceden mi gönderiyon nerden gönderiyosan söz muredaya sölemem zemuszemus
kızlar herkese günaydın
ben düngece fenalaştım yine artık bel ağrım tuttu yine inanın felç geçiriyorum sandım yine ayaklarım tutmadı bağıra bağıra ağladım ağrılardan kocacım küvete ılık su doldurdu rahatlarım diye olmadı bir tane parol içtim bütün gece havlu ısıtıp koydu kocam gözlerimi artık ağlamaktan açamıyordum nası uyuya kalmışım bilmiyorum bu sabah biraz daha iyiyim geldim yine işimin başına ne yapalım işe gelmek zorundayız
kızım boşver o liste bizi bozar :roflol:
aaaa herkeş listemin peşine düştü yauwwww yoh işte vermiyem kimsecikklere lülülülülülü
nan edoş bağa yazdı bebesine neler aldığını ama aramızda kalsın didi falla gidin ondan isteyün zemuszemus
nan mureda yolla baa faceden gıı aramızda pek fark fa yok malumunn kaydirigubbakcemile3 kazıklanma açısından yaaneee kaydirigubbakcemile3
gıı saa çok önemli bi haber verceemmm ama önce listee :jeyyar:
ben geldüm ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydın zıpır karılar opuyorumnanaktan dün yiğitime cok güzel ciciler aldım abuuuuuuuuuuuuuuuuuu cok ıcıme sındi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?