ben bilmiyom gıı ayy bu dönemden sonra herbişeyden korkcam ben gaaba erken doğum olarsa diyee
açıldı açıldıı
okudum ben
karnınız normalden sertse diyo ya benimki normalde sert zaten korkmasammı o yüzden
ayy şimdi de belime ağrı girdi yaa dün yoruldum ondan olabileer mii
he korkunda doktorunuzu arayın diye koydum onları hala bana soruoooooooo kızım senin doktorun yokmu anam ona sor sağlık karnenmi yok nan paranmı yok onuda verem bana sormaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he var bakma onlara sertleşme neyim falan soruoalr baksınlar diye koydummm:kedi:
yaw zaten doktor kendi dedi nan neden sert diye ben daha o zamana kadar sertliğinin farkında bile değeldimm :roflol:
aman sormam sana :dilcikar:
param da var ama karnem yok çünkü karne kullanılmıyo artık lülülülülülü
benim karnem var ama özelde geçmii istersene verem hayrıma bi numune hastanesine gidersin :roflol::roflol::roflol: anam pratisyen hekim gibi herkeş herkeşe soru srıyy kimse doktorunu aramıyyyyyyyyyyy:roflol::roflol::roflol:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
allah razı olsun emme profa bilem giderun şirketiim sağolsun ele güne muhtaç bırakmiyy beni :1ninca:
cerenimo nerde yaaaaaa :1ninca::1ninca:
onada küseceem bi teşekkür etmedii bana :dilcikar::dilcikar:
eneeeeee 6 aylık olmuşam
resim çektirme zamanım gelmiş:))))))))))))))))
ben sağa demiştim ama 90 sa normal şekerim
bana ama hala münibüste yer vermiyorlar
kendim keçeli kalemlen artım tişörtlerime
hamiş var yer verin lannn deyü yazcam herhaldedelikafadulden
kızlar dünden beri canım sıkkın ama net bi sebebi de yok.
herkese her şeye .çemkiresim var.
el kadar bebeğe nasıl bakıcam ben die düşünürken yakaladım dün akşam kendimi böyle kaygılarım olduğunun farkında değildim hiç. normal bu düşünceler diye teselli olmaya çalıştım ama işe yaramadı.
kocaya da çemkirdim. bakalım nolcak
canım dışarı çıkmak istemiyor annem 3 gündür tepemde çıkalım deyi duruyor ama kıpırdamak istemiyorum
ne bilem bacım ya ben sağa yatmak isterim o sola ceker beni ben uyumak isterim o uyandırır beni elimi koyarım üstüne farkında olmadna hemen tekmeler cek der gibi yok bacım biz bu cocukla anlasamıycaz zeten ben yayım o akrep olacak akrep burcu le yay hayatta anlasamazzzzzzzzzz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yok ya bence ultrasonla ilgisi yoktur ben de cuma cts üstüste girdim ama üstünden kaç gün geçti hala sert benneyaptımki
Olumsuz Özellikleri : Kıskançlık, kuşku, dikkafalılık, kincilik, gizlilik, inat, takıntı.
akrep burcunun özellikleri
günaydın kıslar az önce uyandım
sabah 6da uyanıp 9 da yattım
şimdide yeni kalktım evde ekmek yok yaaaa karnım acıktı
yumurtada bitti kocam uyuyo çaktırmadan gidip alsammı acaba
ben sana teşekkür ediyom nan :icecream:
annem akrep burcu olduğu için ne kadar inatçı olduğunu çok iyi biliyorum.... accayip inat bi kadındır vallaa...
ama akrep burçları eşine çok düşkün ve çok bağlı olurlar... sevdiklerine körü körüne bağlanırlar...
hiç otobüse binmiyom ama bi kere metroya bindim verdiler yer dün de otobüs durağında verdiler çünkü benim hamiş olduğum apaçık ortada elbise giydiğim zamanlarda tabüüüdün düğüne giderken elbise giydim... metroda bi bayan önce bi 5 dk kadar süzdü beni sonra ancak farketti herhal hamiş olduğumu kalktı yer verdi...kaydirigubbakcemile3 kızı tebrik edecektim ilk yer veren kişi olduğu için....
hıı bide dün kocişimden ve herkesten güzel olduğumu duydum... çok hoşuma gitti yaaaaazemuszemus
bi arkadaş dedi ki "hani senin kızın olacaktı, senin çirkinleşmen gerekmiyormuydu."
bende dedim "benim kız çirkin olaca galiba benden bişe almıycak" -tatlicadiarzu-
kartanesi kaç gündür kendi kendini yedin canım benim.... doktorunu ara yada randevu al git... nedeni neyzse öğren de rahatla yaaaa.... bu şekilde stres yapıyosun kendine
süpper :lepi:eee git tabi acmı kalcan yaavvlmaz:
cnmm beniimmm Şeniz
nasıl kızz çaktırmaa :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?