2009 Kasm Anneleri

he korkunda doktorunuzu arayın diye koydum onları hala bana soruoooooooo kızım senin doktorun yokmu anam ona sor sağlık karnenmi yok nan paranmı yok onuda verem bana sormaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kenya sütünü içtin mi içmedim deme sakın bak şimdide günlükncevizimi yiyom kalk sizde alın

yaw zaten doktor kendi dedi nan neden sert diye ben daha o zamana kadar sertliğinin farkında bile değeldimm :roflol:
aman sormam sana :dilcikar:
param da var ama karnem yok çünkü karne kullanılmıyo artık lülülülülülü

benim karnem var ama özelde geçmii istersene verem hayrıma bi numune hastanesine gidersin :roflol::roflol::roflol: anam pratisyen hekim gibi herkeş herkeşe soru srıyy kimse doktorunu aramıyyyyyyyyyyy:roflol::roflol::roflol:

günaydın kıslar az önce uyandım
sabah 6da uyanıp 9 da yattım
şimdide yeni kalktım evde ekmek yok yaaaa karnım acıktı
yumurtada bitti kocam uyuyo çaktırmadan gidip alsammı acaba

benim karnem var ama özelde geçmii istersene verem hayrıma bi numune hastanesine gidersin :roflol::roflol::roflol: anam pratisyen hekim gibi herkeş herkeşe soru srıyy kimse doktorunu aramıyyyyyyyyyyy:roflol::roflol::roflol:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
allah razı olsun emme profa bilem giderun şirketiim sağolsun ele güne muhtaç bırakmiyy beni :1ninca:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
allah razı olsun emme profa bilem giderun şirketiim sağolsun ele güne muhtaç bırakmiyy beni :1ninca:

he eyi ozaman git bacım yoksa senin sayende doktora yapacam sertlik üstüneee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yaremcim vbugün çok iyiyim
karakızım geçmiş olsun o bel ağrılarını ben iyi bilirim
bazen belimden karnıma vuruyo hele bigün ölüom zannettim yaaa sabahta yine belden hafif
bi ağrı yapıştı ama geçti
martcım iyiyim çok saol

eneeeeee 6 aylık olmuşam
resim çektirme zamanım gelmiş:))))))))))))))))

ne 6 aylığı kız sen beş buçuk aylık oldun... kızlardan biri bi liste vermişti burda...ona göre 26 hafta dolunca 6 ay doluyomuş.... ben de 24. haftam bittiğinde nasıl heveslenmiştim ama boşunaymış... daha 2 haftan var şekeryerimseniben

ben sağa demiştim ama 90 sa normal şekerim
bana ama hala münibüste yer vermiyorlar
kendim keçeli kalemlen artım tişörtlerime
hamiş var yer verin lannn deyü yazcam herhaldedelikafadulden

dün düğüne giderken elbise giydim... metroda bi bayan önce bi 5 dk kadar süzdü beni sonra ancak farketti herhal hamiş olduğumu kalktı yer verdi...kaydirigubbakcemile3 kızı tebrik edecektim ilk yer veren kişi olduğu için....

hıı bide dün kocişimden ve herkesten güzel olduğumu duydum... çok hoşuma gitti yaaaaazemuszemus
bi arkadaş dedi ki "hani senin kızın olacaktı, senin çirkinleşmen gerekmiyormuydu."
bende dedim "benim kız çirkin olaca galiba benden bişe almıycak" -tatlicadiarzu-

ayyy canım hepimize oluyor arada bu durum.... annen yanındaysa çıkıp dolaş... eve kapanınca daha kötü oluyo insan...

yaaa nehriver niye öçyle diyosun kııızzz... bebişine şimdiden böle dersen gerçekten aksi olur haaaalmaz: onları biz yetiştiricez bacım hepsi de akıllı bıdık olacakopuyorumnanaktan

yok ya bence ultrasonla ilgisi yoktur ben de cuma cts üstüste girdim ama üstünden kaç gün geçti hala sert benneyaptımki

kartanesi kaç gündür kendi kendini yedin canım benim.... doktorunu ara yada randevu al git... nedeni neyzse öğren de rahatla yaaaa.... bu şekilde stres yapıyosun kendine

Olumsuz Özellikleri : Kıskançlık, kuşku, dikkafalılık, kincilik, gizlilik, inat, takıntı.

akrep burcunun özellikleri

annem akrep burcu olduğu için ne kadar inatçı olduğunu çok iyi biliyorum.... accayip inat bi kadındır vallaa...
ama akrep burçları eşine çok düşkün ve çok bağlı olurlar... sevdiklerine körü körüne bağlanırlar...

günaydın kıslar az önce uyandım
sabah 6da uyanıp 9 da yattım
şimdide yeni kalktım evde ekmek yok yaaaa karnım acıktı
yumurtada bitti kocam uyuyo çaktırmadan gidip alsammı acaba

eee git tabi acmı kalcan yaavv lmaz:

ben sana teşekkür ediyom nan :icecream:

cnmm beniimmm Şeniz
nasıl kızz çaktırmaa :1ninca:

CANLıZ nan nereye kayboldun sen nerden alışveriş yapıon
bir iki adres ver kuzum yaa kazıklanıyom nan ben
bu arada aldıklarını güle güle giydir

Gebeliğin Dönemleri

Gebelik süreci üç döneme ayrılırak incelenir, her dönem yaklaşık 3 aya denk gelir.
1. trimester (ilk 13 hafta)
2. trimester (14-27. haftalar arası)
3. trimester (27-40. haftalar arası) olmak üzere.

heee benim kocişim akrep burcuuu :lepi::lepi::lepi:

hiç otobüse binmiyom ama bi kere metroya bindim verdiler yer dün de otobüs durağında verdiler çünkü benim hamiş olduğum apaçık ortada elbise giydiğim zamanlarda tabüüü

bana de öle diyolar gııı hiç kızım olcak gib deelim karnım da yayılmadı zaten
ben de diyom çirkin olcek heralde deiyee

sorun da bu zaten şekerr doktor kendi dedi baaa sert olduunuuu ben de o zamana kadar normal sanıyodum
başka bi doktora gitcem sanırım
eee git tabi acmı kalcan yaavv lmaz:

cnmm beniimmm Şeniz
nasıl kızz çaktırmaa :1ninca:
süpper :lepi:

cersu gelmişsin ay akşam aklıma bir takıldın nette gitti soramadım sabah olmuş eşime anlatıyom merak ettiğimi acaba dok gitti mi ne oldu diye iyi olduğuna sevim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…