2009 Kasm Anneleri

ben 9 aylık olduumda nasıl olcam çok merak ediyom nan
karazeytinin 90mış tahminen benim de öledir akşam ölçcem seninki 70 falan mı gıı :roflol: :roflol:
walla bilmiyorum hiç ölçmedim heral öledirzemuszemus:roflol:
geçmiş olsun canım idrar tahlili yaptırman iyi olmuş ilaç verirler heralde
ya bana da nst yapsalardı ya ben anlamıyom kasılma nası bişee
kasılma nasıl birşey bak karnın birden sertleşiyor ve bi ağrı oluyor ama 1 dak.sürmüyor geçiyor.sertleşmede taş gibi oluyor sanki bebiş bi tarafa toplanmış gibi
kendim gibi göbişimde küçük çok rahatım şuan yaaa her hareketi rahatlıkla yapıyorum ama sadece akşamları yapamıyormuşum gibi yapıyorum acıtasyon yaniiiiiiiii:jeyyar::jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızz başındaki 1 i unutmuşunn :roflol::roflol::roflol:
145 :roflol::roflol::roflol:
mafoldumben mafoldumben hiçde bıle basında 1 yokkkkkkkkkkkkkkk ulennnnnnnn
kim sen miiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

ben koyayım istersen kuzum:roflol:
delikafadulden he ben begenemedin mi bacumm :mymeka: :mymeka:
kızzz canliz gacısıı senin göbüş kaç cm kızzzz :uhm::uhm:

benim göbe metre ölçmiyii :dilcikar: :dilcikar:

ayyy sen bide gel beni düşün şimdiden 105 cm olmuşım delikafaduldendelikafadulden
hee kız itek bi ölç hele bakemmmm kaydirigubbakcemile3

şimdi ölçemem dolabın üstünde orayada uzanamam akşam kocişime aldırayımda ölçem bakam kaç olmuşum:sm_cool:

vay cakaaalll vayyyy naniknaniknaniknanik

mafoldumben mafoldumben hiçde bıle basında 1 yokkkkkkkkkkkkkkk ulennnnnnnn

delikafadulden he ben begenemedin mi bacumm :mymeka: :mymeka:

benim göbe metre ölçmiyii :dilcikar: :dilcikar:

ne ölçüy anammm :roflol:
hadi be hacı bi ölç yaaa:roflol:

ölçtüm nan nevar 107 cmcıktı olum napalım az birazcık pombalaksak :kedi: hem benım içimde yiğit var tamam mı pipiş tasıyoz aaaaaaaa sırt o gelır yarım kılo kaydirigubbakcemile3

kartanem,itekcim,müredam çok teşekkür ederim.inşallah hayırlısıyla geçiririz şu üç aylık dönemi ve alırız kucağımıza mis kokulu bebişleri.

bu arada bebeginin yuzunu siyah beyaz ultrasonda goren varmı
benimkisini gecen ay fotosunu cekmişti bursadaki bayan doktorum
burdaki belli olmaz dedi gecti
siz gordunuz mu bebişinizi

ya kıslar ben gelecek hafta şeker yüklemesi için gidecektim ama annemin işi varmış enese bakamayacak bende bi sonraki hafta gitsem diyorum geç olmaz heralde zamanı netede bakmadım hiç hangi haftalrda diye

ölçtüm nan nevar 107 cmcıktı olum napalım az birazcık pombalaksak :kedi: hem benım içimde yiğit var tamam mı pipiş tasıyoz aaaaaaaa sırt o gelır yarım kılo kaydirigubbakcemile3

anammm ben nasıl bişi alııımm nan yigitime o kaa pipiş olur mu nannn :roflol:

evet ben gördüm.yüzünü,elini,ayağını,pipisini siyah beyaz çekti doktorum.
ama ben renkli ultrasondaki videolarını izlemeye bayılıyom.

nannn bizde pipi taşıyoz ama o kaaa göbek yapmadık sanki göbeği pipi kaplıyor:roflol:
kartanem,itekcim,müredam çok teşekkür ederim.inşallah hayırlısıyla geçiririz şu üç aylık dönemi ve alırız kucağımıza mis kokulu bebişleri.
inş.canım çok az kaldıııııııı:sm_cool:

bu bebişimde tam net bi foto yakalayamadık ama enesimin çok net bi fotosu var burnu kafası ağzı her biyeri belliydi

ya kıslar ben gelecek hafta şeker yüklemesi için gidecektim ama annemin işi varmış enese bakamayacak bende bi sonraki hafta gitsem diyorum geç olmaz heralde zamanı netede bakmadım hiç hangi haftalrda diye

canım şeker yüklemesi için en ideal hafta 24-26 arası zaten.haftaya gimen daha doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…