2009 Kasm Anneleri

yandan deil ama tam onden cekilmiş benimkisi gozleri ve burnu onden net gorunmuyo siyahlı cıkmıs yandan da gordum ama net degildi

benim bebişie video vermedi doktor bizim neyimiz eksik ayol?

bu arada ben yokken yazdıklarınıza da çok teşekkürler kızlar, ben de biliyorum normal bu durumlar ama elimden gelmiyor kocamı da sinirlendirip duruyorum adam sabır küpü maaşallahh..

anammm ben nasıl bişi alııımm nan yigitime o kaa pipiş olur mu nannn :roflol:

yavrım kenyam san aboşunamı batataniyeni ver diyoz nan :jeyyar: :jeyyar: alacan dar bişi benım oglanın takım taklavatı sıkışacak yavrumun delikafadulden delikafadulden

ben bugünlük kaçıyorum kızlar...... yarın görüşürüza.s.
hadi görüşürüz canım
kocaaaaaaaa bi don al ancak sığar:roflol::roflol::roflol:
kızlar ne kaynatıyonuz ben geldim uyudum yeni uyandım daha pazara gidemedim
tünaydın canımopuyorumnanaktan
kızlarrrrrrr ben de ölçtüm karnımı 93 çıktı:) eskiden 60'tı da bana baya büyüdü gibi geliyodu:)
eeee herhalde gaz biriktirmiyoruz içerde kocaman bi bebiş var hatta canlizinkinde kocaaa bi pipiş:roflol:
24 28 hafta canım gec olmas

canım şeker yüklemesi için en ideal hafta 24-26 arası zaten.haftaya gimen daha doğru.

teşekkürler kıslar iyi oldu yaaa bir sonraki hafta giderim artıkzemuszemus

evet ben gördüm.yüzünü,elini,ayağını,pipisini siyah beyaz çekti doktorum.
ama ben renkli ultrasondaki videolarını izlemeye bayılıyom.

yüzü genelde renklide belli oluyo yaa
digerleri anlasılıyo eli kolu bacagı
su renkli ultrasonun zamanı bi gelsede gorsem bebişimi cok merak ediyorum yaa
opuyorumnanaktan

yavrım kenyam san aboşunamı batataniyeni ver diyoz nan :jeyyar: :jeyyar: alacan dar bişi benım oglanın takım taklavatı sıkışacak yavrumun delikafadulden delikafadulden

:roflol::roflol::roflol: tamam bacım ben acilen postalıyım sana battaniyeyi

benim doktorum her gittiğimizde renkli klip çekiyo fakat oğluş ellerini yüzüne kapattığı için pek doyasıya göremiyorum.olsun ufak bir hareketi bile yetiyo sıpaların:)))))

ya kıslar ben gelecek hafta şeker yüklemesi için gidecektim ama annemin işi varmış enese bakamayacak bende bi sonraki hafta gitsem diyorum geç olmaz heralde zamanı netede bakmadım hiç hangi haftalrda diye

canım 23+5 günlük oldu benimde haftaya perşembe gününe randevu verdi dok tam zamanı dedi sen kaç günlük erteleyecen mki

:roflol::roflol::roflol: tamam bacım ben acilen postalıyım sana battaniyeyi

:1shok: :1shok: gerçekten mi nan delikafadulden ben şaka etiydim sende şaka ediyon demı nan am abek dıme di dime benim oglumun pipisi sigan bişi bulmakda zorlancan battanıyeyı yollucan :roflol: :roflol: :roflol:
ne yüzsüzüm yaww :1ninca: :1ninca:

ölçtüm nan nevar 107 cmcıktı olum napalım az birazcık pombalaksak :kedi: hem benım içimde yiğit var tamam mı pipiş tasıyoz aaaaaaaa sırt o gelır yarım kılo kaydirigubbakcemile3

aboowwww :1shok::1shok:
nann bizde pipi taşıyoz aammmmaaa:1shok:

bu arada bebeginin yuzunu siyah beyaz ultrasonda goren varmı
benimkisini gecen ay fotosunu cekmişti bursadaki bayan doktorum
burdaki belli olmaz dedi gecti
siz gordunuz mu bebişinizi

hee benim oğlumun bi resmi varr oyyyyyy

ben bugünlük kaçıyorum kızlar...... yarın görüşürüza.s.

byby cnmmm opuyorumnanaktan

tatlım sen ayvayı yeediiiinnn :roflol::roflol:

kızlar ne kaynatıyonuz ben geldim uyudum yeni uyandım daha pazara gidemedim

hoşgeldün cnmmm a.s.

kızlarrrrrrr ben de ölçtüm karnımı 93 çıktı:) eskiden 60'tı da bana baya büyüdü gibi geliyodu:)

maşallah cnmm bide göbüşünün resmi koyarsan tam olurr :lepi:

vay cakal vaaaaayyy :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

çakalll :jeyyar:
ben de yapıyom nan herbişee
bu arada bebeginin yuzunu siyah beyaz ultrasonda goren varmı
benimkisini gecen ay fotosunu cekmişti bursadaki bayan doktorum
burdaki belli olmaz dedi gecti
siz gordunuz mu bebişinizi
doktor gösterdi yüzünü siyah beyazda da anlaşılmıyo pek
ya kıslar ben gelecek hafta şeker yüklemesi için gidecektim ama annemin işi varmış enese bakamayacak bende bi sonraki hafta gitsem diyorum geç olmaz heralde zamanı netede bakmadım hiç hangi haftalrda diye
28e kadar cicim

ulen ıtek koca don mu sen delikafadulden kızım erkek pipisi bu bamya mı sandınız :jeyyar:
ulen bamya olmayıpta ne olacak el kadar çocuğu ne yaptın sen:roflol::roflol::roflol:
benim doktorum her gittiğimizde renkli klip çekiyo fakat oğluş ellerini yüzüne kapattığı için pek doyasıya göremiyorum.olsun ufak bir hareketi bile yetiyo sıpaların:)))))
wayyy bee şimdiden klibi var haaa hangi kanalda çıkar haaa hacı bizde izlesek:roflol:
canım 23+5 günlük oldu benimde haftaya perşembe gününe randevu verdi dok tam zamanı dedi sen kaç günlük erteleyecen mki
şuan 23 haftalık sanırım zamanı geçmiyormuş
çakalll :jeyyar:
ben de yapıyom nan herbişee

doktor gösterdi yüzünü siyah beyazda da anlaşılmıyo pek

28e kadar cicim

yap kıs walla çok iyi oluyor gece enes uyanıyor ayy karnım diyorum kalkamıyormuş gibi yapıyorum sen niye kalkıyon ben bakarım diyor halbuki ne kalkması sadece onu uyandırıyorum:jeyyar::roflol::roflol:

kuşlar iyiyim, annemlerde hayvani bir tadilata giriştik, ben tasarladım deyü proje takibi de başıma patladı. Neyseki bitti bitecek işler :)
Kuzum iyi, haftasonu gibi doktora gidesimiz var, her bi nane iyi şincilük.a.s Sizde ne var ne yok bakem, herkeş iyi mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…