şu isim listelerini bizede göster canım yaa benim kızımında bi ismi yok:çok üzgünüm:
sen ne dalıyon geçmişe bilmiyon mu oraya giriş kolaydır ama çıkmak zordur
sabah 9da çıkıcaktı daha gelmemiştir
kknın yöneticilerinden biri yanlışlıklan uğrasa buraya anında kapatırlar topiğimizi kaydirigubbakcemile3nan dün gece napmışınız işyerinde atacaklar beni şimdi haa gülmekten kırılcam
şahika tuubiikk kaydirigubbakcemile3
dur bi arkadaş bi ara yolladıydı bana bi liste onu bulem de yolliyemmm
bizim işimize yaramadı kociş hepsini tek tek eledi yaa herşeye bi kulp buluyoo yaa
allah kavuştursun hayırlı teskereler cnmyaaa sorma benim normalde yok sadece hamilelikte çıkıyor tamda vajinama yakın bir yerde ayakta çok durunca öldürüyor resmenmafoldumben
slm kıslar ben geldim cuma gününder beri annemlerdeydim dün abimi bitlise askere gönderdik evime geldim bende
ambulans çaaar nannnn ne olur ne olmaz delüüüüü :roflol:beni özlemedin mi nan tubik :mymeka:
şimdi lavaboya gittim baktım geldim dizimin biraz üstünde minik bi kılcal damar belirginleşmişş çok büyük problem olmasa gerek CADIARZU
saat 9 da bindiyse gelmemiştir daha gıııkk kafayı yediiii
nan tubik cerenimo angaraya geliyomuş ya naann gelmişmidirki bi aresemmi acepp
:roflol: :roflol: :roflol:aa ben sexi gecelik severun amma leopar desenden hoşlanmam ama diğer bi dünya model almışımdır yane millet hep aman sakın alma giyilmiyo boşuna paranı harcama didiler emme çok ta güzel giyiliyo falla sositososito boşuna evliliğin 7. ayında hamile kalmadık desene lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol:
sanki beni anlattın heee :roflol:
benim herifte hiç hoşlanmaz öle şeylerden bende bi gün hewes edip almıştım süslenmiştim püslenmiştim neyse sonra iş bitti bana diyoki bidaha bölee şeyler yapma sankim başka karıylan şaapıyomuşum gibi oldum dediii :roflol:
nan ne manyak kocalarınız varmış gıııı kafamçokkarıştıhehehehe benimki hiçbişey sevmiyoooooo:roflol::roflol:gıııııı bende evlenirken bi tane gecelik aldım transparan anaaaaaaam giyemiyom kociş dalga geçiyoo.bendeverdiğim o kadar paraya acıyom yaaa attım kenara duruyo öyleeeee
:roflol: :roflol: :roflol::roflol:lülülülülülü
hee benimkide zaten çıkarcan giyme daa iyi diyyy
ben öle garımıyım nan :mymeka:demekkı erkeklerın cogu sevmıyo sevseler öle garı alırlardı nan laelaelaelaelae benım hıc jartıyerım felan yoktur ne bılım ark. gazın ageldım aldıydın transparanı bende 1 yada 2 kere gıydım delikafadulden kendı alıyo artık ne hosuna gıdıyosa ugrasamıycam anamm :lepi: altın aynı altın olum degısmıyo onlar ıcın yanı kaydirigubbakcemile3
yok gıı testere yok :roflol: :roflol:kknın yöneticilerinden biri yanlışlıklan uğrasa buraya anında kapatırlar topiğimizi kaydirigubbakcemile3
dün herkesin kirli çamaşırları döküldü ortaya cerin karusuda az değilmiş hanii :jeyyar:
hele canlızın yaptığı saflığı okudun mu :roflol: altımıza ettik gülmekten :roflol:
bi zahmet be gülüm yolla
içinde testere gibi isimler yok inşallah kaydirigubbakcemile3
allah kavuştursun hayırlı teskereler cnm
ambulans çaaar nannnn ne olur ne olmaz delüüüüü :roflol:
saat 9 da bindiyse gelmemiştir daha gııı
slm kızlar sabah şeker yüklemesi için test yaptım. çok kötüyüm. baş dönmesi mide bulantısı var. bide ben 24+1 günlük hamileyim bebegim 900 gr netten bakınca 27 haftanın kilosunu taşıyor. çok mu fazla yoksa normal mi
slm kızlar sabah şeker yüklemesi için test yaptım. çok kötüyüm. baş dönmesi mide bulantısı var. bide ben 24+1 günlük hamileyim bebegim 900 gr netten bakınca 27 haftanın kilosunu taşıyor. çok mu fazla yoksa normal mi
arii dr. ne dedi bu konuda? cnm ultrason net olarak kilo ölçmüo ki 200-300 gr farkeder bence
slmmmmm cicişler napanız bakem ben bi buraya bi eve kosturup duruyom yaaa elllerimin tuttugu kadar iş yapıyom carsıya cıkıcam annemle su işlerimi bi bitiremmm
seksüüü leopar napen kızzzz
bağa mı dedinn :kedi:
keşke akşam gelseydin nan yıkıldık resmennnkıslar allh sizi netmesin sizi be.gülmekten öldüm yazıları okuyunca.neler olmuş burdada kaçırmışım ben yaaaa. :roflol:
slm canım bence hiç kendini yorma canımslmmmmm cicişler napanız bakem ben bi buraya bi eve kosturup duruyom yaaa elllerimin tuttugu kadar iş yapıyom carsıya cıkıcam annemle su işlerimi bi bitiremmm
falla bence anormal diil bazı insanların bebekleri daha toplu oluyo bi de birçok arkadaşım 3,5 kg 4 kg bebek beklerken doğumda çok daha düşük kilolu doğurdular mesela bi arkadaşıma dr. 3,700 gr dedi ama kız2 gün sora doğurdu 3,250 kg belli olmaz yani ultrason tam ölçmüyo kiloyuşeker yüklemesi testin sonucuna bakacak. sencede fazla degılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?