2009 Kasm Anneleri

bencede ulustan bende bakmıştım ama öle güzel çeşit yoktu hemde fiyatları öle uygun değil.geçen sene bi tulumu 20 ye aldım bu sene her yerde 10-15 lira
ben de baktım kadife tulum vardı geçen sezondan kalma adam 2o diyo pazarlık yapam dedim baamısın demedi gıı çok beğenseydim alcadım ama heç de albenisi yoktuu
k.ören gazinoda

ahaaaa senin bebeğin kilolu olma ihtimali var ailede varmış nasıl olsananiknanik

bencede:roflol::roflol::roflol:

ben yıllarca çok zayıfmışım nan ilkokulda bile millet 40 kiloykene ben 18 kiloydum kafamçokkarıştı
o zaman benim bebiş aldıklarımı baya bi giyer :roflol: :roflol:

senin gibi olursa aldıklarını ilkokula başlayana kadar giyer:roflol::roflol:

hee evde olunca sıkılınmıomu yani nan deli evi dısarsımı var ruhum daralmışşşş:mymeka:
lülülülülülü acılır bebegım sımdı heç b,işin kalmaz nan

he benımkının pipişi zaten 500 gr :roflol:

allahtan kocişimin yemek seçme derdi yok ne bulsa yer o yönden rahatım
bu senede böyle idare etsinler bakalım

hosgeldin canim..
suyula birlikte mi 1048 olmus yoksa sadece bebek mi...27.haftaya göre biraz fazla sanki o kilo..
yürüyüs herpimizin yapmasi gerek ama su üsengeclik insani bagliyo

hoşbulduk canım... yok kız bebişim o kadar olmuş... internetten baktım bebişin kilosu ortalarda. yani daha fazla bile olabilirdi.... doktor da gayet iyi dedi hem kilosu , hem suyu, hem de diğer değerleri için... kaydirigubbakcemile2

maaşallah de bacımkaydirigubbakcemile2

bencede ulustan bende bakmıştım ama öle güzel çeşit yoktu hemde fiyatları öle uygun değil.geçen sene bi tulumu 20 ye aldım bu sene her yerde 10-15 lira

ben de ucuza güzel şeyler bulcam diye çok heveslenmiyim o zaman... maksat Ulusu gezmiş olmak olsun....

söylediğim yerde kışlık tulum 11 ytl idi.... hemide renkli renkli... sezonda daha çok şey gelir kesin...sezonda fiyatlarınız değişiyomu dedim... yok biz toptancıyız aslında.. o yüzden değişmez dedi adam.... bi de alınması gerekenler listesi verdi...

ay ben sevmem cok şişko bebiş ortalama 3500 ideal bebek için yahuuu zemuszemuszemuszemusben 4.500 doğdum kuzenim 5700 doğdu ayı gibi :roflol::roflol:şimdi 20 yasında

ben de sevmem ama ilk doğduğunda çok zayıf olunca da güzel olmuyo... ama 5700 lük bebekte bayaaaaa tombul olur beeee:1shok: annesi nasıl doğurmuş onu nehirrr.....

bu arada mantar için benim doktor da sirkeli su karışımını dene olmazsa daha etkili bi ilaç veririm dediii... gönül rahatlığıyla senin formülü kullanabilirim artık...:CüvCüv:

anaa gıı pek ucuzmuuş zaten ben de bi kızılay yapem diyoduummm oraya gidem bareee
zereeen cts buluşcaz gaaba cerin, ebisce, maviş, gelebilirse itek gelmek ister misin
bu arada aklıma geldi bizi gören kaçar bissürü koca göbek :roflol:
kızılayda ollursak bi de oraya uğrarık belkmm

olsun nan pipinin agırlı kadar da altın gelır nan çevraden sünnet masrafını kayınpeder yapar :jeyyar: :jeyyar: opuyorumnanaktan
uyanık gacııııııııııııııı

ben çıtçıtlı atletlerini ayaklı pjamalarını ve tulumlarını kardelen giyimden almayı düşünüyorum hast.çıkışı fiyatlarınıda araştırıyorum işte hafta sonu optimumda ucuza buldum.ıvır zıvırlarını patik ayakkabılarını falanda chiccodan alacağım .herşeyin planını yaptım sadece iş almakta:lepi:

anaa hatuna bak ne kaa planlı çalışiii
ben de nereye girsem bişi alıp çıkıyom :roflol:
şimcik bi dene ebiscenin dediği chicco var, bi dene kardelen giyim var bi dene de zerenin dediği yer var ha bi de kuzenin tavsiyesi izmirdeki bahar giyim var
alacaklarım da patik ayakkabı, bakım malzemeleri, çıtçıtlı body 3 kışlık tulumum var daha daha alemmi nan iteek?
ee planlama nasıl olcek bu durumda -tatlicadiarzu-

eneste bende öyle yaptım önüme gelen yerden aldım sonra hiç kullanmadığım giysileri oldu bunda tecrübe kazandım
bakım malz.chiccodan bak fiyatları bana uygun geldi hemde çeşit bol
ayaklı pjama al çok kullanışlı oluyor
birde hastane çıkışın eksik heralde onuda alsan yeter
hepsinden kaç tane alacağınıda yaz zorluk çekmezsin
tulum kullanışlı oluyor 1-2 daha al istersen
birde ayaksız tulumlar oluyor onlarda çok kullanışlıa.s

hoşgeldin canım
walla bende senden farksız sayılmam plan var ama ortada birşey yok daha:roflol:

Hoşbulduk...
Benden farklı olarak gene planın var, ben nedense daha gidip hiç birşeye bakmadım. Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. Neyi bekliyorsam :uhm:

sağol tecrübeli annişşş
ayaksız tulum bakem kışlık bir iki mademm
zaten ben de listemi yaptım ama öle 10 yer gezeyim nerden ucuzsa ordan alem dicek vaktim yok gittiğim yerden alcemm
çıtçıtlı body lazım çokca onu izmirden anneme aldırtabülürüm de hastane çıkışım var bi dene 15 parça bi tane daha mı almalıyımm ama alırsam battaniyesizlerden alcem
haa bu aradaaa zıbın denen şeyden alcezmiii iki dene var bende

hoşgeldin murada naptın doktor işini aylini bıraktınmı benim geçen bi bırakma çabam oldu ama sonra vazgeçtim devam edecüümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…