ben de baktım kadife tulum vardı geçen sezondan kalma adam 2o diyo pazarlık yapam dedim baamısın demedi gıı çok beğenseydim alcadım ama heç de albenisi yoktuubencede ulustan bende bakmıştım ama öle güzel çeşit yoktu hemde fiyatları öle uygun değil.geçen sene bi tulumu 20 ye aldım bu sene her yerde 10-15 lira
k.ören gazinoda
ahaaaa senin bebeğin kilolu olma ihtimali var ailede varmış nasıl olsananiknanik
bencede:roflol::roflol::roflol:
ben de baktım kadife tulum vardı geçen sezondan kalma adam 2o diyo pazarlık yapam dedim baamısın demedi gıı çok beğenseydim alcadım ama heç de albenisi yoktuu
ben yıllarca çok zayıfmışım nan ilkokulda bile millet 40 kiloykene ben 18 kiloydum kafamçokkarıştı
o zaman benim bebiş aldıklarımı baya bi giyer :roflol: :roflol:
lülülülülülü acılır bebegım sımdı heç b,işin kalmaz nanhee evde olunca sıkılınmıomu yani nan deli evi dısarsımı var ruhum daralmışşşş:mymeka:
he giiisss oldu olcak her aksam birimiz gider onlara yemekte yapariz sevabina....
cok zor olucak yalniz oruc tutmak onlar icin..benimki gecen yilda yalniz tuttu hemde havaalaninda calisiyo hep is saatine denk geldi iftar..gavur milleti umursamiyoda iftarmis sahurmus yemek yemesi icin izin yok...hep gec bozdu orucunu...
yazik ona bak acidim simdi:teselli:
seninkinin gidisati simdiden 3500 ü gecer ben diyim..hem tombul dogsa nolur ki hareketlenince zaten veriyolar kilolarini..erkek dedigin azcik cüsseli olur kizim söyle kalipli kapi gibi..netcen ciliz oglani
he giiisss oldu olcak her aksam birimiz gider onlara yemekte yapariz sevabina....
cok zor olucak yalniz oruc tutmak onlar icin..benimki gecen yilda yalniz tuttu hemde havaalaninda calisiyo hep is saatine denk geldi iftar..gavur milleti umursamiyoda iftarmis sahurmus yemek yemesi icin izin yok...hep gec bozdu orucunu...
yazik ona bak acidim simdi:teselli:
seninkinin gidisati simdiden 3500 ü gecer ben diyim..hem tombul dogsa nolur ki hareketlenince zaten veriyolar kilolarini..erkek dedigin azcik cüsseli olur kizim söyle kalipli kapi gibi..netcen ciliz oglani
lülülülülülü acılır bebegım sımdı heç b,işin kalmaz nan
he benımkının pipişi zaten 500 gr :roflol:
hosgeldin canim..
suyula birlikte mi 1048 olmus yoksa sadece bebek mi...27.haftaya göre biraz fazla sanki o kilo..
yürüyüs herpimizin yapmasi gerek ama su üsengeclik insani bagliyo
hahhh bende diyordum bu gacı nerede diye yavrum o pipinin sünnetide masraflı olur yaa:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: olabülüüüüsenin gibi olursa aldıklarını ilkokula başlayana kadar giyer:roflol::roflol:
olsun nan pipinin agırlı kadar da altın gelır nan çevraden sünnet masrafını kayınpeder yapar :jeyyar: :jeyyar: opuyorumnanaktan
bebegin kendisi mi yoksa suyuyla birlikte mi onu merak ediyorum
benim doktorum ultrasonlarin herzaman 100gr fazla ölctügünü söyledi bana o yüzden soruyorum...27.haftada bbegin ortlama kilosu 800gr civari olmaliymis..seninki yine iyi de zeren in ki accik fazla sanki
hee oraya gidem bi dee
ulusta heeçbişey yok ben size diyemm kafamçokkarıştı
bi anafartalarda bi dükkana girdim battaniye aldım o kaa onun karşısında da bi dükkan var da oraya girmedim
samanpazarına dooru yürüdüm heeç bişe bulamadım bi dene bebiş dükkanı buldum onda da heç bu karuların dedii gibi ucuz deeldi
ulus baa göre deelmiş bunu annadım kafamçokkarıştı
bi de hergün ulustayım yaaneee
bencede ulustan bende bakmıştım ama öle güzel çeşit yoktu hemde fiyatları öle uygun değil.geçen sene bi tulumu 20 ye aldım bu sene her yerde 10-15 lira
ay ben sevmem cok şişko bebiş ortalama 3500 ideal bebek için yahuuu zemuszemuszemuszemusben 4.500 doğdum kuzenim 5700 doğdu ayı gibi :roflol::roflol:şimdi 20 yasında
:roflol: :roflol: :roflol: olabülüüüü
beleşçüüü
ben de ucuza güzel şeyler bulcam diye çok heveslenmiyim o zaman... maksat Ulusu gezmiş olmak olsun....
söylediğim yerde kışlık tulum 11 ytl idi.... hemide renkli renkli... sezonda daha çok şey gelir kesin...sezonda fiyatlarınız değişiyomu dedim... yok biz toptancıyız aslında.. o yüzden değişmez dedi adam.... bi de alınması gerekenler listesi verdi...
uyanık gacıııııııııııııııolsun nan pipinin agırlı kadar da altın gelır nan çevraden sünnet masrafını kayınpeder yapar :jeyyar: :jeyyar: opuyorumnanaktan
maaşallah de bacımkaydirigubbakcemile2
ben de ucuza güzel şeyler bulcam diye çok heveslenmiyim o zaman... maksat Ulusu gezmiş olmak olsun....
söylediğim yerde kışlık tulum 11 ytl idi.... hemide renkli renkli... sezonda daha çok şey gelir kesin...sezonda fiyatlarınız değişiyomu dedim... yok biz toptancıyız aslında.. o yüzden değişmez dedi adam.... bi de alınması gerekenler listesi verdi...
ben de sevmem ama ilk doğduğunda çok zayıf olunca da güzel olmuyo... ama 5700 lük bebekte bayaaaaa tombul olur beeee:1shok: annesi nasıl doğurmuş onu nehirrr.....
bu arada mantar için benim doktor da sirkeli su karışımını dene olmazsa daha etkili bi ilaç veririm dediii... gönül rahatlığıyla senin formülü kullanabilirim artık...:CüvCüv:
uyanık gacııııııııııııııı
ben çıtçıtlı atletlerini ayaklı pjamalarını ve tulumlarını kardelen giyimden almayı düşünüyorum hast.çıkışı fiyatlarınıda araştırıyorum işte hafta sonu optimumda ucuza buldum.ıvır zıvırlarını patik ayakkabılarını falanda chiccodan alacağım .herşeyin planını yaptım sadece iş almakta:lepi:
anaa hatuna bak ne kaa planlı çalışiii
ben de nereye girsem bişi alıp çıkıyom :roflol:
şimcik bi dene ebiscenin dediği chicco var, bi dene kardelen giyim var bi dene de zerenin dediği yer var ha bi de kuzenin tavsiyesi izmirdeki bahar giyim var
alacaklarım da patik ayakkabı, bakım malzemeleri, çıtçıtlı body 3 kışlık tulumum var daha daha alemmi nan iteek?
ee planlama nasıl olcek bu durumda -tatlicadiarzu-
Selam hatunlar...
Yazdıklarınızı okudumda benim halim harap. Bizim daha bir iğnemiz bile yokkkk :)
hoşgeldin canım
walla bende senden farksız sayılmam plan var ama ortada birşey yok daha:roflol:
eneste bende öyle yaptım önüme gelen yerden aldım sonra hiç kullanmadığım giysileri oldu bunda tecrübe kazandım
bakım malz.chiccodan bak fiyatları bana uygun geldi hemde çeşit bol
ayaklı pjama al çok kullanışlı oluyor
birde hastane çıkışın eksik heralde onuda alsan yeter
hepsinden kaç tane alacağınıda yaz zorluk çekmezsin
tulum kullanışlı oluyor 1-2 daha al istersen
birde ayaksız tulumlar oluyor onlarda çok kullanışlıa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?