şekerciim cts buluşcaz gibi duruyo daha cerinle konuşmadık ama netleştirelim kızılayda buluşuruzelificm olmazmı valla artık yanımda her hamileye şüpheyle bakmaya başladım ..kartanem cerinle konuş ayarla valla ben çok isterim görüşmeyi sizle tabii sizde isterseniz.
millet bebişi küçük diye üzülür bizim topicteki gacılar da şişmanmı diye panik oluyooyok nan ne fazlası benim bebiş 26 + 3 müydü neydi 900 düzemuszemus
mureda nerelerde haberi olan var mıı
zerencim maşallah bebeğine koca kıs olmus deseneee
ooh maşallah maşallaaah benim tatlış da o kadardı son gittiğimde kaç oldu acepp
hoşgeldiiin zerenimopuyorumnanaktanmaş.bıdığımız büyümüş allahım nazarlardan korusunkime benziyor annesi kızımızkaydirigubbakcemile3
yok nan ne fazlası benim bebiş 26 + 3 müydü neydi 900 düzemuszemus
şekerciim cts buluşcaz gibi duruyo daha cerinle konuşmadık ama netleştirelim kızılayda buluşuruz
millet bebişi küçük diye üzülür bizim topicteki gacılar da şişmanmı diye panik oluyoo
asıl benim panik olmam lazım şişman doğarsa yazın aldığım elbiseleri giyemicek :roflol: :roflol:
o izmirde anasıgilde :roflol:
bebegin kendisi mi yoksa suyuyla birlikte mi onu merak ediyorum
benim doktorum ultrasonlarin herzaman 100gr fazla ölctügünü söyledi bana o yüzden soruyorum...27.haftada bbegin ortlama kilosu 800gr civari olmaliymis..seninki yine iyi de zeren in ki accik fazla sanki
ya efett eda nerelerdeee gıııı hiç gelmiyyy
tamam canım anladım bende osmanlı pazarı falan zannettimde onun için sormuştumitekcim hani, varya c.tesi günü olan pazar mecidiye tarafında taa fatih statyumun oraya kadar süren neredeyse o pazar işte
şekerciim cts buluşcaz gibi duruyo daha cerinle konuşmadık ama netleştirelim kızılayda buluşuruz
millet bebişi küçük diye üzülür bizim topicteki gacılar da şişmanmı diye panik oluyoo
asıl benim panik olmam lazım şişman doğarsa yazın aldığım elbiseleri giyemicek :roflol: :roflol:
o izmirde anasıgilde :roflol:
sizin veletler topac olcak anladim:icecream:nehiriver .!.:tek bebek annem bende 100 gr fazla ölçtüğü gibi azd ölçeblirr
buraya bak bi
hepimiz ayni durumdayiz canim kimse tutmayi düsünmüyo...ayyy ramazana 1 hafta kaldı yaaa bu senede oruç tutamayacağım.kocişim tek başına sahur yapacakmafoldumben
sizin veletler topac olcak anladim:icecream:
hepimiz ayni durumdayiz canim kimse tutmayi düsünmüyo...
kocalar yalniz sahur yalniz iftar yapicaklar...toplansalarda beraber yapsalar keske
hee oraya gidem bi deehoşbulduk sağolun kızlar......
ayyyy bence çenesi falan bana benziyo kaydirigubbakcemile3zemuszemus
bu arada İzmir Caddesinde MODA ÇARŞISI'nın sokağında Çankaya Toptan diye biyer varmış... bebek ihtiyaçları üzerine hemen herşey var... gezdiğim yerlere göre fiyatları uygun geldiii.... yolunuz düşerse sizde bi bakın derim.... Ben kafayı Ulus'a taktığım için bişe almadım... Önce heryeri gezcem sonra nere hoşuma giderse ordan alcam :CüvCüv:
dedik ya nan anasıgilde deyüü :mymeka:ya efett eda nerelerdeee gıııı hiç gelmiyyy
sizin veletler topac olcak anladim:icecream:
hepimiz ayni durumdayiz canim kimse tutmayi düsünmüyo...
kocalar yalniz sahur yalniz iftar yapicaklar...toplansalarda beraber yapsalar keske
ay ben sevmem cok şişko bebiş ortalama 3500 ideal bebek için yahuuu zemuszemuszemuszemusben 4.500 doğdum kuzenim 5700 doğdu ayı gibi :roflol::roflol:şimdi 20 yasında
hee oraya gidem bi dee
ulusta heeçbişey yok ben size diyemm kafamçokkarıştı
bi anafartalarda bi dükkana girdim battaniye aldım o kaa onun karşısında da bi dükkan var da oraya girmedim
samanpazarına dooru yürüdüm heeç bişe bulamadım bi dene bebiş dükkanı buldum onda da heç bu karuların dedii gibi ucuz deeldi
ulus baa göre deelmiş bunu annadım kafamçokkarıştı
bi de hergün ulustayım yaaneee
dedik ya nan anasıgilde deyüü :mymeka:
k.ören gazinodaosmanlı pazarı nerde nan iteekk
ahaaaa senin bebeğin kilolu olma ihtimali var ailede varmış nasıl olsananiknanikay ben sevmem cok şişko bebiş ortalama 3500 ideal bebek için yahuuu zemuszemuszemuszemusben 4.500 doğdum kuzenim 5700 doğdu ayı gibi :roflol::roflol:şimdi 20 yasında
ben 2.5 kilocuk doğmuşuuumm emmee erken doğmuşum da ondaaan 1 ay önce gelmişim gıı şuursuzluğum o zamandan belliymiş ne zman çıkcamı tam kestiremedim heralde benim velet baa çekmese baari
he giiisss oldu olcak her aksam birimiz gider onlara yemekte yapariz sevabina....kocişlere iftar çadırı kuralım olmaz mı:roflol::roflol::roflol:
seninkinin gidisati simdiden 3500 ü gecer ben diyim..hem tombul dogsa nolur ki hareketlenince zaten veriyolar kilolarini..erkek dedigin azcik cüsseli olur kizim söyle kalipli kapi gibi..netcen ciliz oglaniay ben sevmem cok şişko bebiş ortalama 3500 ideal bebek için yahuuu zemuszemuszemuszemusben 4.500 doğdum kuzenim 5700 doğdu ayı gibi :roflol::roflol:şimdi 20 yasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?