:roflol: :roflol: :roflol:gı sana cektyse cıkarmı cıkar malum ana suursuzzzzzzzdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
e doğursun bi zahmet bacım o içeri bırakığında bi damla bile yoktu en zor tarafı bana kaldı koca insan oldu nası cıkarıcam dısarıya ben :roflol::roflol::roflol::roflol:
nereye gidiyorsunuz ha hacıı:jeyyar:
assa bas sende onu burasi sadece giris cikis asaa tarafta diyekaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol:
aşağı inceene yukarı çıktı heralde ağzımdan çıkmaya kalkmasa bari -tatlicadiarzu-
ben de bilmiom nan ebişim götürecekk balgatta gaaba
:roflol: :roflol: :roflol:
aşağı inceene yukarı çıktı heralde ağzımdan çıkmaya kalkmasa bari -tatlicadiarzu-
bencede..onlarin verdigiyle geriye alicaklari arasinda daglar kadar fark var..ben kocama sakin benim diye sahiplenme o benim kizim diyorum..klava:her derdini ben cekiyorum sefasinida ben sürücem...
sanki tas atiyolarda kollari yoruluo haaa..bi hevesli anlatiolar ki millete sasarsin.sanki o dogurcakkafamçokkarıştı
:roflol: :roflol: :roflol:
assa bas sende onu burasi sadece giris cikis asaa tarafta diyekaydirigubbakcemile3
hımmm iyi bari güzel birşeyler bulursanız banada haber verinde bende bi ara bakıyım eylülde hepsini kökten halletmeyi düşünüyorum.enesede kışlık alacağım lcwde çıkmış kışlıklar eylüle kadar her yerde çıkar heralde
selam kızlar biz geldik.....
dün akşam doktora gittik.. benim minnoşum 1048 kg olmuş... bacak bacak üstüne atmış uzanıyodu güzel kızım. ellerini burnuna götürdü bi ara çok tatlıştı yaaaa. ilk defa bu kadar heyecanlandım.. o yüzden tansiyonum yüksek çıktı vallaaa... bide yüzünün fotosunu aldıkopuyorumnanaktan
bana gelince geçen aydan bu yana 2 kilo almışım... dikkat etmem lazııııııımmm.. çok yemiyom aslında ama hareketsizlikten oluyo galibaaa.. yürüyüş yapmam lazım kızlar ama çok üşeniyom yaaa. işten yorgun argın eve git, bide üstüne yürüyüş yap çoooookkk zoooooooor:sinifsinif:
yapma yaa :1shok:çocuk akıllı bu girişin bide çıkışı vardır diyerek yukarı çıkıyor:roflol::roflol:ama tutturamadı
son haftalarda iyice iniyor aşağı yaa çok rahatsız ediyor elimle yukarı kaldırırdım çocuğu:roflol:
hee biz burda görüşüyokkknan buluşmalarda ayarlanıyor hee bakıyorum ebisceden siz görüştüydünüz deelmi valla bak kıskandım ne güzel hadi bakalım..bende 20 bekliyom komşuylan arabası var o götürcek çıkıkçılar yokuşuna gidecez..
dün akşam doktora gittik.. benim minnoşum 1048 kg olmuş... bacak bacak üstüne atmış uzanıyodu güzel kızım. ellerini burnuna götürdü bi ara çok tatlıştı yaaaa. ilk defa bu kadar heyecanlandım.. o yüzden tansiyonum yüksek çıktı vallaaa... bide yüzünün fotosunu aldıkopuyorumnanaktan
bana gelince geçen aydan bu yana 2 kilo almışım... dikkat etmem lazııııııımmm.. çok yemiyom aslında ama hareketsizlikten oluyo galibaaa.. yürüyüş yapmam lazım kızlar ama çok üşeniyom yaaa. işten yorgun argın eve git, bide üstüne yürüyüş yap çoooookkk zoooooooor:sinifsinif:
he ya demi kaydirigubbakcemilezorluk dedin de aklıma geldi karakız nerde yahuuuuuuu kızın beli ağrıodu doktora gitcekti beyni cerrahına ne olduki hiç sesi cıkmadı bilen varmııııı:uhm::uhm:
:roflol::roflol::roflol::roflol:mavideniz .!.:itek gı sen keçiörendeydin demi geçen c.tesi bende oradaydım pazarın içinden geçtiydim alt patikli pijamaların fiyatını sordum pazarda baktım aynı tezgahta hami,le karı var aynı ben gibi karnı hastane çıkışı falan soruyor dönecektim kk ya takılıyormusunuz diye..aklım başımdan gidiyor kk diye aklıma sen geldin itek buralarda oturuyor saırım..
ayyy canım yaaa ewet k.örendeyim hangi pazardan bahsediyorsun.itek gı sen keçiörendeydin demi geçen c.tesi bende oradaydım pazarın içinden geçtiydim alt patikli pijamaların fiyatını sordum pazarda baktım aynı tezgahta hami,le karı var aynı ben gibi karnı hastane çıkışı falan soruyor dönecektim kk ya takılıyormusunuz diye..aklım başımdan gidiyor kk diye aklıma sen geldin itek buralarda oturuyor saırım..
hosgeldin canim..selam kızlar biz geldik.....
hosgeldin canim..
suyula birlikte mi 1048 olmus yoksa sadece bebek mi...27.haftaya göre biraz fazla sanki o kilo..
yürüyüs herpimizin yapmasi gerek ama su üsengeclik insani bagliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?