nan temizlikçi karılar ölee der yaa
bende o yüzden ölee dedim
bi bakıyım aplaa boş günüm warsa gelirimm kaydirigubbakcemile3
kk kasım anneleri midi nedi kssNan bİzİm facedekİ grubun adı neydİ yaa aratıyom aratıyom Çıkmıyoo
bu arada nehİr nerde nan
nan gidicektikte o sıra benim herifin ewde olucağı tuttu gidemedikkbu tubik çok meşkul anaam cerin yırtındı o kaa gidek beraber ikeaya diye de bu karu bi tarafını kaldırıp gidemedi baktı ondan hayır yok cernimo bizim yanımıza attı kendini
anaaa temizlikçi diyince yaaa benim ev aldı başını gitti ramazan girmeden çağırsam kadını aslında
bu tubik çok meşkul anaam cerin yırtındı o kaa gidek beraber ikeaya diye de bu karu bi tarafını kaldırıp gidemedi baktı ondan hayır yok cernimo bizim yanımıza attı kendini
ben geliim nan kaç tl veriyonn?
ahh kuzumm ulusta diil bu saydıklarımı kızılayda zafer çarşısının arka tarafında gaye bebe var ordan aldım gıııı ulustakiler toptancı hep parekende satmıyy çoğusu ama keşiflerim olursa sölerim bebeeeem taammı üsülme sen nannebiiisss Ulus'ta iyi ve uygun olanlardan nerde varsa söyle de ona göre gidem bariiii....
nereee bakıyonuz yaaa.. hepsinin adını yazın bir birr. gelemezsem bende bakarım sonra...
hııımm sincanın içine pek yolum düşmez..
hoşgelmiiş, sefalar getirmiş...hihoyyyt
ohaaa nan naaaptın o ne ölee ben 100 m2 eve 80 lira veriom kız o kadını bağa da yolla hacııı haa olmaz mı
çakaaaaallllll:jeyyar: desene sineği sıkıp yağını çıkarıyonnnwalla yarım günü 30 lira üst kata birgün alta başka gün çağırıyorum enerjisi bitmesin kadının diyekaydirigubbakcemile3
nan arif kadar taş düşsün bu topiğin tam ortasınaa delikafaduldenarif enişte kızıyordur belki gııııı:roflol::roflol::roflol:
ben geliim nan kaç tl veriyonn?
çakaaaaallllll:jeyyar: desene sineği sıkıp yağını çıkarıyonnn
hade ben kaçtım hanımlaaa öptüm hepinizi sıpalara iyi bakın aaşamaa belki giremem bensiz çok kaynatmayın nannnn gerçi tubiş ve canliz naniknanike rağmen bu pek mümkün deel emmee
çakaaaaallllll:jeyyar: desene sineği sıkıp yağını çıkarıyonnn
hade ben kaçtım hanımlaaa öptüm hepinizi sıpalara iyi bakın aaşamaa belki giremem bensiz çok kaynatmayın nannnn gerçi tubiş ve canliz naniknanike rağmen bu pek mümkün deel emmee
nan arif kadar taş düşsün bu topiğin tam ortasınaa delikafadulden
müşterime salça olma nan :mymeka:
ama bugün kadro eksik sositososito
sizde gelinde şenlensin ortalık
geyiğin dibine wuralımm laelaelaelaelae
Nan bİzİm facedekİ grubun adı neydİ yaa aratıyom aratıyom Çıkmıyoo
bu arada nehİr nerde nan
zaten ben hepsini anlatıyomm laelaelaelaelaeyok canım almayalım arif enişteyi:roflol::roflol:ayyy bu yazdıklarımızı okusa ne der acep:roflol:
le face de grup varda bizim niye haberimiz yok ki. söleyin bakalım adını:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?