anaa gıı pek ucuzmuuş zaten ben de bi kızılay yapem diyoduummm oraya gidem bareee
zereeen cts buluşcaz gaaba cerin, ebisce, maviş, gelebilirse itek gelmek ister misin
bu arada aklıma geldi bizi gören kaçar bissürü koca göbek :roflol:
kızılayda ollursak bi de oraya uğrarık belkmm
ben çıtçıtlı atletlerini ayaklı pjamalarını ve tulumlarını kardelen giyimden almayı düşünüyorum hast.çıkışı fiyatlarınıda araştırıyorum işte hafta sonu optimumda ucuza buldum.ıvır zıvırlarını patik ayakkabılarını falanda chiccodan alacağım .herşeyin planını yaptım sadece iş almakta:lepi:
hoşgeldin murada naptın doktor işini aylini bıraktınmı benim geçen bi bırakma çabam oldu ama sonra vazgeçtim devam edecüümm
nann ulusta iyi ve uygun şeyler de var siz bulmayı beceremiyonussshee oraya gidem bi dee
ulusta heeçbişey yok ben size diyemm kafamçokkarıştı
bi anafartalarda bi dükkana girdim battaniye aldım o kaa onun karşısında da bi dükkan var da oraya girmedim
samanpazarına dooru yürüdüm heeç bişe bulamadım bi dene bebiş dükkanı buldum onda da heç bu karuların dedii gibi ucuz deeldi
ulus baa göre deelmiş bunu annadım kafamçokkarıştı
bi de hergün ulustayım yaaneee
dedik ya nan anasıgilde deyüü :mymeka:
kartanem benim aldığım yeşil tulum 14 tl di kızılayda ayrıca kırmızı uğur böcüklü mini hastane çıkışı tkm da 14 tl di oraa da bakarık gııanaa gıı pek ucuzmuuş zaten ben de bi kızılay yapem diyoduummm oraya gidem bareee
zereeen cts buluşcaz gaaba cerin, ebisce, maviş, gelebilirse itek gelmek ister misin
bu arada aklıma geldi bizi gören kaçar bissürü koca göbek :roflol:
kızılayda ollursak bi de oraya uğrarık belkmm
Sümer sokak oluyomuş orası canım ...
oooo ben yokken buluşma bile ayarlamışınız yaaaa.güzel olurdu valla ama bu hafta sonu için eşimin planları vaaaaarrrr... pek mümkün olacağını sanmam ama değişiklik olursa gelmek isterim tabi... bu arada cerinin burda ne işi var kız o İstanbulda diilmiydiiii... nasıl haberleşiyosunuz...
kardelen giyim nereymiş kız.. hımmm optiimuma bende bakem bakalım...
ya bişi olmadı aslındaNeden ne olduki ? Ben tatilden yeni döndüm akşama gaziye gidicem bakalım sonra naparız.
nann ulusta iyi ve uygun şeyler de var siz bulmayı beceremiyonusss
kartanem benim aldığım yeşil tulum 14 tl di kızılayda ayrıca kırmızı uğur böcüklü mini hastane çıkışı tkm da 14 tl di oraa da bakarık gıı
bakıyomda buluşma planları yapılmışş bileeee :dilcikar:
nann ulusta iyi ve uygun şeyler de var siz bulmayı beceremiyonusss
kartanem benim aldığım yeşil tulum 14 tl di kızılayda ayrıca kırmızı uğur böcüklü mini hastane çıkışı tkm da 14 tl di oraa da bakarık gıı
kardelen sincanda yaa uzak yolun düşerse ancaa
cerin ablasına geldi pazara kaa burdaaa :lepi:
yaparuhh tabüü sen nerdesin nan kaç saattiir :mymeka:
ben de gidem de namazımı kılemmm yaa artık biraz zor eğilmeye başladım moralim bozulii delikafadulden
ben gidiyom şimdilik ..görüşürüz kızlar
Hoşbulduk...
Benden farklı olarak gene planın var, ben nedense daha gidip hiç birşeye bakmadım. Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. Neyi bekliyorsam :uhm:
bi tane battaniyeli aldıysan yeter diğerlerini normal alsağol tecrübeli annişşş
ayaksız tulum bakem kışlık bir iki mademm
zaten ben de listemi yaptım ama öle 10 yer gezeyim nerden ucuzsa ordan alem dicek vaktim yok gittiğim yerden alcemm
çıtçıtlı body lazım çokca onu izmirden anneme aldırtabülürüm de hastane çıkışım var bi dene 15 parça bi tane daha mı almalıyımm ama alırsam battaniyesizlerden alcem
haa bu aradaaa zıbın denen şeyden alcezmiii iki dene var bende
oturarak kılsana canımcım ben zorlanınca öyle yapıyorum artıkyaparuhh tabüü sen nerdesin nan kaç saattiir :mymeka:
ben de gidem de namazımı kılemmm yaa artık biraz zor eğilmeye başladım moralim bozulii delikafadulden
ewimi temizledim geldimm zemuszemus
yaa evet gelmedii ben de merak ettiimm msni de kapalııkarakız daha gelmedi mi yaa :uhm:
mr çektircekti inşallah bi aksilik yoktur :Saruboceq:
byeeeben gidiyom şimdilik ..görüşürüz kızlar
planlı gacuubence biryerden başla canım
şuan herşeyi kafamda tasarladım önce gelecek ay gidip giysilerini halledeceğim
ramazandan sonrada mobilyasını sipariş edeceğiz geriyede sadece onları yerleştirmek kalacak
tımam anam zo-ıbın almıcam bence de kışın çıtçıtlı body giyer zateenbi tane battaniyeli aldıysan yeter diğerlerini normal al
birde zıbın falan alma bee kullanılmıyor ben direk çıtçıtlı badi giydirmiştim hemde gsli:lepi:
oturarak kılsana canımcım ben zorlanınca öyle yapıyorum artık
hoşgelmişsin adaşım bide bizim eve el atıversen ha hacııııdelikafadulden
bi tane battaniyeli aldıysan yeter diğerlerini normal al
birde zıbın falan alma bee kullanılmıyor ben direk çıtçıtlı badi giydirmiştim hemde gsli:lepi:
oturarak kılsana canımcım ben zorlanınca öyle yapıyorum artık
hoşgelmişsin adaşım bide bizim eve el atıversen ha hacııııdelikafadulden
aaa ayıp ediyon adaşım opuyorumnanaktan
bi bakıyım boş günüm war mı sositososito
allah emi kıs o kaaa dolu bir kadın msn arif enişte boş bırakmıyor heralde seni:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?