2009 Kasm Anneleri

Sümer sokak oluyomuş orası canım ...

oooo ben yokken buluşma bile ayarlamışınız yaaaa.güzel olurdu valla ama bu hafta sonu için eşimin planları vaaaaarrrr... pek mümkün olacağını sanmam ama değişiklik olursa gelmek isterim tabi... bu arada cerinin burda ne işi var kız o İstanbulda diilmiydiiii... nasıl haberleşiyosunuz...

kardelen giyim nereymiş kız.. hımmm optiimuma bende bakem bakalım...

nann ulusta iyi ve uygun şeyler de var siz bulmayı beceremiyonusss
kartanem benim aldığım yeşil tulum 14 tl di kızılayda ayrıca kırmızı uğur böcüklü mini hastane çıkışı tkm da 14 tl di oraa da bakarık gıı

kardelen sincanda yaa uzak yolun düşerse ancaa

cerin ablasına geldi pazara kaa burdaaa :lepi:

Neden ne olduki ? Ben tatilden yeni döndüm akşama gaziye gidicem bakalım sonra naparız.
ya bişi olmadı aslında
bi deneme yapem dedim hani böle çok çabuk bakıyo iki saat ilgilenmiyo ya ondan tedirgin olmuştum bayındıra gittimm doğum ücretlerini duyunca hemen kaçtım ordan :roflol: :roflol:
bana gene en uygun fatih

ben bulamadım vallaaa samanpazarında çıktım çıktım bebek mağazası bilem göremedimm
senin aldıkların süper nan hemi de upucuuuzz

ebiiisss Ulus'ta iyi ve uygun olanlardan nerde varsa söyle de ona göre gidem bariiii....
nereee bakıyonuz yaaa.. hepsinin adını yazın bir birr. gelemezsem bende bakarım sonra...

kardelen sincanda yaa uzak yolun düşerse ancaa

cerin ablasına geldi pazara kaa burdaaa :lepi:

hııımm sincanın içine pek yolum düşmez..

hoşgelmiiş, sefalar getirmiş...hihoyyyt

Hoşbulduk...
Benden farklı olarak gene planın var, ben nedense daha gidip hiç birşeye bakmadım. Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. Neyi bekliyorsam :uhm:

bence biryerden başla canım
şuan herşeyi kafamda tasarladım önce gelecek ay gidip giysilerini halledeceğim
ramazandan sonrada mobilyasını sipariş edeceğiz geriyede sadece onları yerleştirmek kalacak

bi tane battaniyeli aldıysan yeter diğerlerini normal al
birde zıbın falan alma bee kullanılmıyor ben direk çıtçıtlı badi giydirmiştim hemde gsli:lepi:
yaparuhh tabüü sen nerdesin nan kaç saattiir :mymeka:
ben de gidem de namazımı kılemmm yaa artık biraz zor eğilmeye başladım moralim bozulii delikafadulden
oturarak kılsana canımcım ben zorlanınca öyle yapıyorum artık
ewimi temizledim geldimm zemuszemus

hoşgelmişsin adaşım bide bizim eve el atıversen ha hacııııdelikafadulden

karakız daha gelmedi mi yaa :uhm:
mr çektircekti inşallah bi aksilik yoktur :Saruboceq:
yaa evet gelmedii ben de merak ettiimm msni de kapalıı
ben gidiyom şimdilik ..görüşürüz kızlar
byeee
bence biryerden başla canım
şuan herşeyi kafamda tasarladım önce gelecek ay gidip giysilerini halledeceğim
ramazandan sonrada mobilyasını sipariş edeceğiz geriyede sadece onları yerleştirmek kalacak
planlı gacuu
tımam anam zo-ıbın almıcam bence de kışın çıtçıtlı body giyer zateen

daha zorlanmıyom o kaa da artık biraz daha geçince oturarak kılcaz heralde

ben gidiyom şimdilik ..görüşürüz kızlar

aaa ayıp ediyon adaşım opuyorumnanaktan
bi bakıyım boş günüm war mı sositososito

bu tubik çok meşkul anaam cerin yırtındı o kaa gidek beraber ikeaya diye de bu karu bi tarafını kaldırıp gidemedi baktı ondan hayır yok cernimo bizim yanımıza attı kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…