2009 Kasm Anneleri

ben 2.5 kilocuk doğmuşuuumm emmee erken doğmuşum da ondaaan 1 ay önce gelmişim gıı şuursuzluğum o zamandan belliymiş ne zman çıkcamı tam kestiremedim heralde benim velet baa çekmese baari

sen benim doğuştan şuursuzummsunnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok nan gecmesin bebek dedğin bebek gibi olur olmasın öleee yaa 3500 idealllkaydirigubbakcemile5
lülülülülülü acılır bebegım sımdı heç b,işin kalmaz nan

he benımkının pipişi zaten 500 gr :roflol:

oha nan pipiştenmi olusuoo oğlun :roflol::roflol::roflol:

5700 benim kuzenim dopgu 20 yasında şimdi normal doğurdu teyzemmmopuyorumnanaktan

aa doktorun önerdiyse ne iyi ben soramadım gelme diynce bliosun umarım işine yararopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Nan bİzİm facedekİ grubun adı neydİ yaa aratıyom aratıyom Çıkmıyoo
bu arada nehİr nerde nan

gı ben size ne diyecem ben bugün normal doğuma girdimmmmmmmmmmmmmm arkadas doğurdu bende izledimmmmmmmmm içim çekildi az dikiş atılırkene hemşire arkadaşı bizim doktor arkadaş doğurttu bende izledim acaip bişeydi yahuuuuuuuuuuuuuuuzemuszemuszemuszemus

günaydıın gece hiç atraksiyon olmamış burda nan :mymeka:
ben gelecedüm ama gene sızdım kaldım yaa kaç gündür ütüler bekliyooo
kızlar nolcak benim bu halim yaa eve gittiğimde o kadar bitkin oluyorumki uzandığım an sızıyorum nefret ettim artık yaaa birsürü yapmak istediğim şey var heeçbişi yapamıyoom :sm_confused:
bebiş gelmeden bitirmem gereken bi puzzle var odasında yerde serili halde o bile kaldı yaaa bi benmiyim bööle yaa
geçen hafta 12e kadar uyumadım geceleri perşembe günü ölüyodum işyerinde uykusuzluktan uyusam bi türlü uyumasam bi türlü

nehir karısının yaptığına da bak
manyaak nası izledin nan
ben kendimi güçlü bilirdim de bi pansuman esnasında bile bayılacak gibi oldum ondan güvenemiyom kendime

günaydın canım...................
sadece durum sende ayını değil ... gel birde benim eve bak :umursamaz:......... iş yerindeyken tamam bu akşam ütülere son diyorum akşam eve gidiyorum persim cıkmış şekilde yatıyorum.............. birde efe ile ilgilenmek zorundayım... oda hala eskisi gibi atlayalım zıplayalım diyor..... lmaz: ama sonra hatırlayıp kıyamıyor zemuszemus. .... hiç sıkıntı etme ben gözümün önünden kaldırdım ( gözden ırak gönülden ırak olsun diye :lepi:) lazım oldukca sabahları birer tane ütülüyorum hemen .........
gecen hafta annem geldi bize efeye annem bakıyor efeyi sabahları anneme bırakıyoruz o sanah cıktı geldi ( arada yapar oyle ) ana akşam bir geldim eve ne ütü ne iş nede yemek kalmış anacım hepsini hallettmiş...... öptüm öptüm elleirnden bu anaların hakkı ödenmez yemein ederim :kedi:kaydirigubbakcemile5

ayy valla içim rahatladı canım yaaa bende bi problem var diyodum hadi başlarda uyuyodukk daaa hala böle devam etmesine sıkıldım :umursamaz:
valla benim de annem gelebilse de şu ütüleri yapsaa
balkonlar yıkanacak bi dee :gitme:

günaydın kızlara.s.

tamam canımopuyorumnanaktan

süperrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi: bende gecen sene eltimin doğuman girmiştim ... burası kücük yer ebeleri ben tanıyordum başdan sona kadar yanındaydım .. harika bir iey hiçde tiksinmedim hiç içim kalkmadı yada ona kadının özel bolgesini gördüm diye düşünmedim bende mucize bir görüntü hey büyük ALlahım dedim nasıl bir şey bu dedim ........ KADın olduğum için boyle bir şeye tanık olduğum be yaşadığım için bir kezdaha şükrettimzemuszemuszemuszemus

günaydın canlar benim kurs bugün bitiyoo yarın adanaya ordanda mersine gitcez Allah izin verirse 1 hafta izin alcam yeni kursu 24 ünde felan açmayı düşünüyorum
yeni o güne kadar ben burda yokum

tek sen deilsin canım ben öğlene kadra çalışıyorum ya öğleden soora eve gidiyorum yemek felan yapıp yiyoruz kocişi işe geri yolluyom ortalığı toplayıp hoop tv karşısına bi bakıyorum uyumuşum dışarı çıkmak bile istemiyorum miskin miskin yatıp duruyorum bazen bu halimden çook sıkılıyorum
geçen gün bugün yatmıyacam iş yapacam sürekli dedim koştur koştur bişeler yaptım kileri felan temizledim ev kirli değildi ama tekar süpürüp sildim ayy yemek yapacak halim kalmadı çok kötü oldum kalkıp bi fasulyeyi temizleyemedim
soora karar verdim ki yavaş yavaş yapıp hasta olmamalıyım kociş akşam gelince bi güzel kızdı kaydirigubbakcemile2

nehir karısının yaptığına da bak
manyaak nası izledin nan
ben kendimi güçlü bilirdim de bi pansuman esnasında bile bayılacak gibi oldum ondan güvenemiyom kendime
vallahi bravoo bende hayatta izleyemem helede hamileyken asla

ayy kıyamam ellerine sağlık
ne vardı benim annemde aynı şehirde olsaydı ne güzel gelip yardım ederdi
hergün 2-3 defa tlf konuşmazsam rahat edemiyom vallahi
annenin yeri başka vallahi bide kız kardeşin de olmayınca anneyle herşeyi paylaşınca
kayınvalidem aynı yerde de ne oluyo sanki o bana değil ben ona yardım ediyom
hazır gidince bide iş yapman gerekiyoo

günaydın kızlar.nasılsınız bugüüüüüüüüüüün
sağol tatlım iyiyiz sen nasılsın

yaa sen hal bi kadın bulmadın mı kendine delüü gaci bul bi kadın gelsin temizlesin 15 günde ayda 1 ne uğraşıyosun ne için çalışıyosun rahat etmek için değilmi canına yazık ve kafanda şunu yapamadım bunu yapamadım derdi olmuyo heeç değilse

günaydın hanımlar....
napıyonuz bakiim.
benim işler çoktu biliyosunuz,
anca gelebildim yanınıza.
dün de bütün gün mutfak işleriyle geçti anlamadım bişey.
öcneki gün zaten temizlik vardı
canım çıktı belim ağrıyor hala zor uyudum akşam. ama iyiyim şimdi bi sıkıntım yok
fazlaca yorulmuşum sadece
iki gündür ne var ne yok önemli bi haber var mı bütün sayfaları okuyamadım bazılarına baktım
kızlar ct buluşuyomuş he keşke ben de gelebilsem ama nerdeeeeee:) buluşanlara ii eğlenceler.

doğuma tanık olursam tırsarım die korkuyorum benim bi ebe arkdş vardı benm doğuma o da gircekti ama o da benden sonra hamiş kaldı:) kızı korkutmak da istemiyorum:) zaten farklı şehirlerdeyiz artık):

valla anacım hala bende iki gün sonra gitçek diğer misafir biraz daha kalcak anacım da ben de fırladık kaç gündür hala da bitmedi işler deliricez gayrı zaten kadıncağız yaşlı ben iki canlı nolcak halimiz bilmiyorum beni de dinlemiyo o yapınca ben de kıyamıyorum içime sinmiyo

birinci ve üçüncü tremesterde yorgunluk ve halsizlik olması normalmiş... özellikle üçüncü tremesterde vücut daha da ağırlaştığı için daha halsizleşicez galiba...

doktorum dedi ki bu son üç ayda kronik yorgunluğun olabilir...çalıştığımız için her fırsatta dinlenmeye bakıcaz artık...

dün hastaneye gittim şeker yüklemem yapıldı.. oradan işe geldim... eve gitmeden önce de markete uğradım... bugün üzerimden tır geçmiş gibiyimkafamçokkarıştı sonuçları almaya bile gidemiycem galibaaaa:1no2:

sorma zeren ya aynen ben de yorgunluktan ölüyorum ama bu halimden çok sıkıldım eskisi, gibi harektli olmayı özledim vala.
sanırım ben daha 3. trimestera girmedim yoksa girdim mi

inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım

bi kaç işi aynı günde yapmak isteyince mahvoluyoruz eskiden olsaa oooo neler yapardım kimbilir belkide kendimizi eskiye göre kıyaslayınca bişe yapmıyomuşuz gibi geliyo aslında yinede bi çokk iş yapıyoruz gibi

ayy ben önceden işe giderdim akşama misafir çağırırdım 5-6 çeşitte pasta yapardım
şimdi nerdeeee kaynım geçende sen bizi yemeğe çağırırdım arada unuttun artık diyoo
kendi hanımları evde ama benim kadar hiçbiri çağırmadı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…