ben 2.5 kilocuk doğmuşuuumm emmee erken doğmuşum da ondaaan 1 ay önce gelmişim gıı şuursuzluğum o zamandan belliymiş ne zman çıkcamı tam kestiremedim heralde benim velet baa çekmese baari
he giiisss oldu olcak her aksam birimiz gider onlara yemekte yapariz sevabina....
cok zor olucak yalniz oruc tutmak onlar icin..benimki gecen yilda yalniz tuttu hemde havaalaninda calisiyo hep is saatine denk geldi iftar..gavur milleti umursamiyoda iftarmis sahurmus yemek yemesi icin izin yok...hep gec bozdu orucunu...
yazik ona bak acidim simdi:teselli:
seninkinin gidisati simdiden 3500 ü gecer ben diyim..hem tombul dogsa nolur ki hareketlenince zaten veriyolar kilolarini..erkek dedigin azcik cüsseli olur kizim söyle kalipli kapi gibi..netcen ciliz oglani
lülülülülülü acılır bebegım sımdı heç b,işin kalmaz nan
he benımkının pipişi zaten 500 gr :roflol:
5700 benim kuzenim dopgu 20 yasında şimdi normal doğurdu teyzemmmopuyorumnanaktanmaaşallah de bacımkaydirigubbakcemile2
ben de ucuza güzel şeyler bulcam diye çok heveslenmiyim o zaman... maksat Ulusu gezmiş olmak olsun....
söylediğim yerde kışlık tulum 11 ytl idi.... hemide renkli renkli... sezonda daha çok şey gelir kesin...sezonda fiyatlarınız değişiyomu dedim... yok biz toptancıyız aslında.. o yüzden değişmez dedi adam.... bi de alınması gerekenler listesi verdi...
ben de sevmem ama ilk doğduğunda çok zayıf olunca da güzel olmuyo... ama 5700 lük bebekte bayaaaaa tombul olur beeee:1shok: annesi nasıl doğurmuş onu nehirrr.....
bu arada mantar için benim doktor da sirkeli su karışımını dene olmazsa daha etkili bi ilaç veririm dediii... gönül rahatlığıyla senin formülü kullanabilirim artık...:CüvCüv:
Nan bİzİm facedekİ grubun adı neydİ yaa aratıyom aratıyom Çıkmıyoo
bu arada nehİr nerde nan
günaydıın gece hiç atraksiyon olmamış burda nan :mymeka:
ben gelecedüm ama gene sızdım kaldım yaa kaç gündür ütüler bekliyooo
kızlar nolcak benim bu halim yaa eve gittiğimde o kadar bitkin oluyorumki uzandığım an sızıyorum nefret ettim artık yaaa birsürü yapmak istediğim şey var heeçbişi yapamıyoom :sm_confused:
bebiş gelmeden bitirmem gereken bi puzzle var odasında yerde serili halde o bile kaldı yaaa bi benmiyim bööle yaa
geçen hafta 12e kadar uyumadım geceleri perşembe günü ölüyodum işyerinde uykusuzluktan uyusam bi türlü uyumasam bi türlü
günaydın canım...................
sadece durum sende ayını değil ... gel birde benim eve bak :umursamaz:......... iş yerindeyken tamam bu akşam ütülere son diyorum akşam eve gidiyorum persim cıkmış şekilde yatıyorum.............. birde efe ile ilgilenmek zorundayım... oda hala eskisi gibi atlayalım zıplayalım diyor.....lmaz: ama sonra hatırlayıp kıyamıyor zemuszemus. .... hiç sıkıntı etme ben gözümün önünden kaldırdım ( gözden ırak gönülden ırak olsun diye :lepi:) lazım oldukca sabahları birer tane ütülüyorum hemen .........
gecen hafta annem geldi bize efeye annem bakıyor efeyi sabahları anneme bırakıyoruz o sanah cıktı geldi ( arada yapar oyle ) ana akşam bir geldim eve ne ütü ne iş nede yemek kalmış anacım hepsini hallettmiş...... öptüm öptüm elleirnden bu anaların hakkı ödenmez yemein ederim :kedi:kaydirigubbakcemile5
ahh kuzumm ulusta diil bu saydıklarımı kızılayda zafer çarşısının arka tarafında gaye bebe var ordan aldım gıııı ulustakiler toptancı hep parekende satmıyy çoğusu ama keşiflerim olursa sölerim bebeeeem taammı üsülme sen nann
gı ben size ne diyecem ben bugün normal doğuma girdimmmmmmmmmmmmmm arkadas doğurdu bende izledimmmmmmmmmiçim çekildi az dikiş atılırkene hemşire arkadaşı bizim doktor arkadaş doğurttu bende izledim acaip bişeydi yahuuuuuuuuuuuuuuuzemuszemuszemuszemus
gı ben size ne diyecem ben bugün normal doğuma girdimmmmmmmmmmmmmm arkadas doğurdu bende izledimmmmmmmmmiçim çekildi az dikiş atılırkene hemşire arkadaşı bizim doktor arkadaş doğurttu bende izledim acaip bişeydi yahuuuuuuuuuuuuuuuzemuszemuszemuszemus
tek sen deilsin canım ben öğlene kadra çalışıyorum ya öğleden soora eve gidiyorum yemek felan yapıp yiyoruz kocişi işe geri yolluyom ortalığı toplayıp hoop tv karşısına bi bakıyorum uyumuşum dışarı çıkmak bile istemiyorum miskin miskin yatıp duruyorum bazen bu halimden çook sıkılıyorumgünaydıın gece hiç atraksiyon olmamış burda nan :mymeka:
ben gelecedüm ama gene sızdım kaldım yaa kaç gündür ütüler bekliyooo
kızlar nolcak benim bu halim yaa eve gittiğimde o kadar bitkin oluyorumki uzandığım an sızıyorum nefret ettim artık yaaa birsürü yapmak istediğim şey var heeçbişi yapamıyoom :sm_confused:
bebiş gelmeden bitirmem gereken bi puzzle var odasında yerde serili halde o bile kaldı yaaa bi benmiyim bööle yaa
geçen hafta 12e kadar uyumadım geceleri perşembe günü ölüyodum işyerinde uykusuzluktan uyusam bi türlü uyumasam bi türlü
vallahi bravoo bende hayatta izleyemem helede hamileyken aslanehir karısının yaptığına da bak
manyaak nası izledin nan
ben kendimi güçlü bilirdim de bi pansuman esnasında bile bayılacak gibi oldum ondan güvenemiyom kendime
ayy kıyamam ellerine sağlıkgünaydın canım...................
sadece durum sende ayını değil ... gel birde benim eve bak :umursamaz:......... iş yerindeyken tamam bu akşam ütülere son diyorum akşam eve gidiyorum persim cıkmış şekilde yatıyorum.............. birde efe ile ilgilenmek zorundayım... oda hala eskisi gibi atlayalım zıplayalım diyor.....lmaz: ama sonra hatırlayıp kıyamıyor zemuszemus. .... hiç sıkıntı etme ben gözümün önünden kaldırdım ( gözden ırak gönülden ırak olsun diye :lepi:) lazım oldukca sabahları birer tane ütülüyorum hemen .........
gecen hafta annem geldi bize efeye annem bakıyor efeyi sabahları anneme bırakıyoruz o sanah cıktı geldi ( arada yapar oyle ) ana akşam bir geldim eve ne ütü ne iş nede yemek kalmış anacım hepsini hallettmiş...... öptüm öptüm elleirnden bu anaların hakkı ödenmez yemein ederim :kedi:kaydirigubbakcemile5
sağol tatlım iyiyiz sen nasılsıngünaydın kızlar.nasılsınız bugüüüüüüüüüüün
ayy valla içim rahatladı canım yaaa bende bi problem var diyodum hadi başlarda uyuyodukk daaa hala böle devam etmesine sıkıldım :umursamaz:
valla benim de annem gelebilse de şu ütüleri yapsaa
balkonlar yıkanacak bi dee :gitme:
[/URL][/IMG]
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canımbirinci ve üçüncü tremesterde yorgunluk ve halsizlik olması normalmiş... özellikle üçüncü tremesterde vücut daha da ağırlaştığı için daha halsizleşicez galiba...
doktorum dedi ki bu son üç ayda kronik yorgunluğun olabilir...çalıştığımız için her fırsatta dinlenmeye bakıcaz artık...
dün hastaneye gittim şeker yüklemem yapıldı.. oradan işe geldim... eve gitmeden önce de markete uğradım... bugün üzerimden tır geçmiş gibiyimkafamçokkarıştı sonuçları almaya bile gidemiycem galibaaaa:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?