2009 Kasm Anneleri

yok kıızz 28 hafta da 7. ayı bitiriyosun nası yani 26 haftada 7. aya giriyosun kii?

önceden ben de öyle biliyordum ama gebeliğin ilk iki haftası sayılmıyomuş... ondan dolayı 30. haftayı doldurunca 7. ayı bitirmiş olacazzz.. burda bu konu daha önce de konuşuldu da siz görmediniz anlaşılan... bi liste vermişti kızlar ama benim diğer bilgisayarımda kaldı...

görümcenin ağzına sağlık ... :lepi:
ooo hayırlı gelin işte...alkisalkisalkis

aseba, beratefe, ebisce+, zeren06 hepinize günaydın....

günaydın MURADAAmirmirmirmir

anaaa haberim yok kız benm:) ben de neden aniden böyle halsizleştim ayol diyordum:)

hemen hissettiriyo kendini dimi...a.s

bakın size benden bi salaklık daha

benim kociş geçende k.babama pantolon almıştı 2 tane domestosla silmiş yani mahvolmuş 2 pantolonda geçende diyoo ki oğlum yanına geleyimde bi pantolon alallım
anneannem vefat ettiğinde gitmişler gömlek ve pantolon almış yine babasına
babalar gününde tlf yok dedi durdu k.babam benimkide abileriyle berarber tlf aldı
hafta sonu yayladaydık k.babam para biriktirin felan dedi benim kociş hemen atladı adanaya gitmezsek biriktirriz diye tabii ben sinirlendim adanaya gitmezsek yaylayada gelmeyiz diye ben adanada masraf yapıyosam bişeler alıyorum kendime ondan yapıyorum dedim
(yaylaya giderkende evin etiydi sebzesiydi felan doldurup alıyoruz en az 50 masraf yapıyoz yanii)
k.validem ve k.babamda vardı hiççbişe diyemediler tabii
soora eşimle arabaya bindik bi yere gidecektik " eğer bidaha böyle bişe dersen seni elalem va demem rezil ederim dedim" 2. defa dedi çünkü
niye erkekler anne ve babalarını yaında şımarıyorlar anlamıyorum

k.babamın istekleri bitmiyooki biz para biriktirelim diyecen denmiyoo işte

ben bölee salak biriyim işte :lepi:
anaa ne çok yazmışım beaaa

görümcenin ağzına sağlık ... :lepi:
ooo hayırlı gelin işte...alkisalkisalkis

yook canım ben ne kadarda yapsam büyük eltimin yerini tutmaz onun yeri başkadır
bana hayırlı felan diyen yok anlıyacağın
zaten ortanca olan doğru düzgün evine kocasına çocuklarına bile yemek yapmaz

ne dolmuşsun beeeee :bbo:

benim eltim yok ama bizimkilerde eşimin kardeşini övüp duruyolardı.... artık umursamıyoz....sen içinden geliyorsa yap... kendi için rahat olsun yeter... taktir beklerken görmezden gelmeleri insanı çok yıpratıyo.. üstüne bide hatalarını sıralamaları tam çileden çıkarıyoooo:dilcikar:

ay ben bugün misafirliğiye gidicem
artık ordaa ne mamalar yerim allah bilir zemuszemus
anaaaam wanna buralarda mı gıı duymasın :1ninca:

dimi ama kaydirigubbakcemile3
ben böyle dolmuşum yaa daha ben evleneli 1 yıl olmadı 10 yıl olsa neler yazardım acep

ahhhh asebammm biraz zaman geçsin alışırsın canım.. takmamaya başlarsın...benim gördüğüm kadarıyla hayat hep böyle... herkes herşeyi kendi tarafına yontmaya, çekmeye çalışıyor... düşününce ne saçmalıklar yapılıyor, ne kadar kırıcı olunuyor daha bir anlıyorsun ama boşveeeerrrhihoyyyt yoksa kendi kendimizi üzmekten başka bişe yapmıyoruz dimi

nehir karısının yaptığına da bak
manyaak nası izledin nan
ben kendimi güçlü bilirdim de bi pansuman esnasında bile bayılacak gibi oldum ondan güvenemiyom kendime

ay kızlar bu benim tanık olduggum ikinci doğum bide komsumuz arabada cıkarıvermişti gidene kadar ama ameliyathanede izlemek falan hiç nasip olmamıtı dünyanın en güzel görüntüsü dünyaya merhaba diyen bi bebek hamile olarak izlemek ise daha bi hoştu benim için doğumdan sonra diktiler kadını hemen ayağa kalkıp tekerlekli sandalyeye kendi oturdu beni doğuma alıstırmak icin soktular korkulacak bişe yok die ben zaten korkmuodumkizemuszemuszemuszemusbebiş kızdı kucağıma aldım doğduktan sonraa ağlamaya bile hali yoktu actı ay cok güzeldiiii kesinlikle bebeklerimiz olurken uyanık olmalıyız bu güzelliğe şahit olmalıyız ben normal doğum düşünüom ama sezeryan olmam gerekirse dün karar verdim epidurl sezeryan olcam sırf bebeğimi dünyaya geldiği an görmek icinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben duyduuuuummm:çok üzgünüm: nooolcak şimdiii

bende istiyom işte yediklerinden... uzun zamandır güne falan gitmedimcokacimcoook misafirlik diyince gözümde canlanıyo herbişey yaaaaaaaa..

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canım...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaşadığın şeyi gözümün önüne getirebiliyorumm
bende allah kısmet ederse normal doğum istiyorummzemuszemus

evet yapılanı görmemleri insanı yoruyo
vallahi işten değil bu tür davranışlardan yoruluyorum

günaydın canım

İyiyim tatlım ne olsun çalışmaya ve göbek büyütmeye devam :CüvCüv:

Sen nasılsın eşin nasıl oldu ?
sanada günaydın gıı hararetli konuşmadan günaydın diyemedim

bende 7 senede olanları anlatsam istanbuldan adanaya yol olurr kaydirigubbakcemile3

günaydın psikopatımmm opuyorumnanaktan
gıı yol yapta gel bari buraya kaydirigubbakcemile3
bende 7 sene sooraa yaparım yol şimdilik kısa bi yol oluyoo :lepi:

afiyet olsun yarasın ikinizede

zaten kocişim iyi olmasa 5 dk durmamda tek teselli onun iyi olması
evim huzurlu olsun da dışardakiler çokta önemli değil diyorum ve umursamamaya çalışıyorum ama düşününce moralim çok bozuluyoo

ben şu halile çalışıyorum kayınbabama bişeler almak için mi tek derdim çocuğumun rahat etmesi yani düşünecek olsan insana çok dokunuyoo bee

anamm niye kendini bu kadar yıpratıyosun ? yapamayınca da en kötüsü sen olursun bırak yapma
günaydınn
İyiyim tatlım ne olsun çalışmaya ve göbek büyütmeye devam :CüvCüv:

Sen nasılsın eşin nasıl oldu ?
daha iyi cnm ameliyat demediler uykıu maskesi takıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…