kıslar günaydın ya bişi sorcam bu şeker yüklemesi için tıp merkezine gdicem bugünde sgortam falyete geçti acaba faydalanabilirmiyimki
günaydın canım nasılsıınn?aseba, beratefe, ebisce+, zeren06 hepinize günaydın....
yok kıızz 28 hafta da 7. ayı bitiriyosun nası yani 26 haftada 7. aya giriyosun kii?
benim dememe gerek kalmadı görümcem dedi hep o mu çağırsın azcık da sizin karılarınız çağırsın dedi
vallahi ben öğlen eve gidip koştur koştur yemek yapıp kayınbabamı çağırıyodum neyse izin aldı oda yaylaya çıktı artık rahatım
aseba, beratefe, ebisce+, zeren06 hepinize günaydın....
anaaa haberim yok kız benm:) ben de neden aniden böyle halsizleştim ayol diyordum:)
görümcenin ağzına sağlık ... :lepi:
ooo hayırlı gelin işte...alkisalkisalkis
bakın size benden bi salaklık daha
benim kociş geçende k.babama pantolon almıştı 2 tane domestosla silmiş yani mahvolmuş 2 pantolonda geçende diyoo ki oğlum yanına geleyimde bi pantolon alallım
anneannem vefat ettiğinde gitmişler gömlek ve pantolon almış yine babasına
babalar gününde tlf yok dedi durdu k.babam benimkide abileriyle berarber tlf aldı
hafta sonu yayladaydık k.babam para biriktirin felan dedi benim kociş hemen atladı adanaya gitmezsek biriktirriz diye tabii ben sinirlendim adanaya gitmezsek yaylayada gelmeyiz diye ben adanada masraf yapıyosam bişeler alıyorum kendime ondan yapıyorum dedim
(yaylaya giderkende evin etiydi sebzesiydi felan doldurup alıyoruz en az 50 masraf yapıyoz yanii)
k.validem ve k.babamda vardı hiççbişe diyemediler tabii
soora eşimle arabaya bindik bi yere gidecektik " eğer bidaha böyle bişe dersen seni elalem va demem rezil ederim dedim" 2. defa dedi çünkü
niye erkekler anne ve babalarını yaında şımarıyorlar anlamıyorum
k.babamın istekleri bitmiyooki biz para biriktirelim diyecen denmiyoo işte
ben bölee salak biriyim işte :lepi:
anaa ne çok yazmışım beaaa
ne dolmuşsun beeeee :bbo:
ya yaptığımda işe yarasa zoruma gitmez ben iş yapıyom felan heeçç bişe yok büyük eltim geçen azcık mutfağı düzenledi çok karıştırmıştı k.validem bin kere eline sağlık dedi onla beraber bana da dedi ama esas teşekkür onaydı
zaten büyük eltim ne yaparsa yapsın o en iyisini yapar sürekli övülür oo
bigün patlayacam yeter diye bağıracam kendimi zor tutuyom
ben aşırı derecede iyi niyetliyim aslında biri bişey yapacak olsun öle oturamam yerimde ben yapayım derim ama bazende tak ediyoo
günaydın canım nasılsıınn?
bende 7 senede olanları anlatsam istanbuldan adanaya yol olurr kaydirigubbakcemile3dimi ama kaydirigubbakcemile3
ben böyle dolmuşum yaa daha ben evleneli 1 yıl olmadı 10 yıl olsa neler yazardım acep
günaydın psikopatımmm opuyorumnanaktangünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bakın size benden bi salaklık daha
benim kociş geçende k.babama pantolon almıştı 2 tane domestosla silmiş yani mahvolmuş 2 pantolonda geçende diyoo ki oğlum yanına geleyimde bi pantolon alallım
babalar gününde tlf yok dedi durdu k.babam benimkide abileriyle berarber tlf aldı
hafta sonu yayladaydık k.babam para biriktirin felan dedi benim kociş hemen atladı adanaya gitmezsek biriktirriz diye tabii ben sinirlendim adanaya gitmezsek yaylayada gelmeyiz diye ben adanada masraf yapıyosam bişeler alıyorum kendime ondan yapıyorum dedim
(yaylaya giderkende evin etiydi sebzesiydi felan doldurup alıyoruz en az 50 masraf yapıyoz yanii)
soora eşimle arabaya bindik bi yere gidecektik " eğer bidaha böyle bişe dersen seni elalem va demem rezil ederim dedim" 2. defa dedi çünkü
dimi ama kaydirigubbakcemile3
ben böyle dolmuşum yaa daha ben evleneli 1 yıl olmadı 10 yıl olsa neler yazardım acep
:1shok: :1shok: :1shok: psikopat mısın kızım sen :1shok:
gerçi bende pek farklı sayılmam bende internetten izlerim normal doğum, sezeryan, otopsi... ama canlı canlı görsem tırsarum heralde :1shok:
kartanesi, beratefe , dilmuh , ebisce , aseba , zeren, şekercik
hepinize günaydınnnnn a.s.
nehir karısının yaptığına da bak
manyaak nası izledin nan
ben kendimi güçlü bilirdim de bi pansuman esnasında bile bayılacak gibi oldum ondan güvenemiyom kendime
:1shok:
süperrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi: bende gecen sene eltimin doğuman girmiştim ... burası kücük yer ebeleri ben tanıyordum başdan sona kadar yanındaydım .. harika bir iey hiçde tiksinmedim hiç içim kalkmadı yada ona kadının özel bolgesini gördüm diye düşünmedim bende mucize bir görüntü hey büyük ALlahım dedim nasıl bir şey bu dedim ........ KADın olduğum için boyle bir şeye tanık olduğum be yaşadığım için bir kezdaha şükrettimzemuszemuszemuszemus
günaydın hanımlar....
napıyonuz bakiim.
benim işler çoktu biliyosunuz,
anca gelebildim yanınıza.
dün de bütün gün mutfak işleriyle geçti anlamadım bişey.
öcneki gün zaten temizlik vardı
canım çıktı belim ağrıyor hala zor uyudum akşam. ama iyiyim şimdi bi sıkıntım yok
fazlaca yorulmuşum sadece
iki gündür ne var ne yok önemli bi haber var mı bütün sayfaları okuyamadım bazılarına baktım
kızlar ct buluşuyomuş he keşke ben de gelebilsem ama nerdeeeeee:) buluşanlara ii eğlenceler.
doğuma tanık olursam tırsarım die korkuyorum benim bi ebe arkdş vardı benm doğuma o da gircekti ama o da benden sonra hamiş kaldı:) kızı korkutmak da istemiyorum:) zaten farklı şehirlerdeyiz artık):
valla anacım hala bende iki gün sonra gitçek diğer misafir biraz daha kalcak anacım da ben de fırladık kaç gündür hala da bitmedi işler deliricez gayrı zaten kadıncağız yaşlı ben iki canlı nolcak halimiz bilmiyorum beni de dinlemiyo o yapınca ben de kıyamıyorum içime sinmiyo
günaydın tuğba:)
ben internetten bilem izlemedim görmek istemiyorum göz görmeyince gönül katlanırmış yaşarım olur biter gözüyle bakıyorum doğum olayına bilmek de istemiyorum tekniğini biliyorum elbette ama görmek başka bişey ya
bende 7 senede olanları anlatsam istanbuldan adanaya yol olurr kaydirigubbakcemile3
günaydın psikopatımmm opuyorumnanaktan
ay ben bugün misafirliğiye gidicem
artık ordaa ne mamalar yerim allah bilir zemuszemus
anaaaam wanna buralarda mı gıı duymasın :1ninca:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben duyduuuuummm:çok üzgünüm: nooolcak şimdiii
bende istiyom işte yediklerinden... uzun zamandır güne falan gitmedimcokacimcoook misafirlik diyince gözümde canlanıyo herbişey yaaaaaaaa..
günaydın canım...
ay kızlar bu benim tanık olduggum ikinci doğum bide komsumuz arabada cıkarıvermişti gidene kadar ama ameliyathanede izlemek falan hiç nasip olmamıtı dünyanın en güzel görüntüsü dünyaya merhaba diyen bi bebek hamile olarak izlemek ise daha bi hoştu benim için doğumdan sonra diktiler kadını hemen ayağa kalkıp tekerlekli sandalyeye kendi oturdu beni doğuma alıstırmak icin soktular korkulacak bişe yok die ben zaten korkmuodumkizemuszemuszemuszemusbebiş kızdı kucağıma aldım doğduktan sonraa ağlamaya bile hali yoktu actı ay cok güzeldiiii kesinlikle bebeklerimiz olurken uyanık olmalıyız bu güzelliğe şahit olmalıyız ben normal doğum düşünüom ama sezeryan olmam gerekirse dün karar verdim epidurl sezeryan olcam sırf bebeğimi dünyaya geldiği an görmek icinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet yapılanı görmemleri insanı yoruyobenim eltim yok ama bizimkilerde eşimin kardeşini övüp duruyolardı.... artık umursamıyoz....sen içinden geliyorsa yap... kendi için rahat olsun yeter... taktir beklerken görmezden gelmeleri insanı çok yıpratıyo.. üstüne bide hatalarını sıralamaları tam çileden çıkarıyoooo:dilcikar:
günaydın canımgünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sanada günaydın gıı hararetli konuşmadan günaydın diyemedimİyiyim tatlım ne olsun çalışmaya ve göbek büyütmeye devam :CüvCüv:
Sen nasılsın eşin nasıl oldu ?
gıı yol yapta gel bari buraya kaydirigubbakcemile3bende 7 senede olanları anlatsam istanbuldan adanaya yol olurr kaydirigubbakcemile3
günaydın psikopatımmm opuyorumnanaktan
afiyet olsun yarasın ikinizedeay ben bugün misafirliğiye gidicem
artık ordaa ne mamalar yerim allah bilir zemuszemus
anaaaam wanna buralarda mı gıı duymasın :1ninca:
ahhhh asebammm biraz zaman geçsin alışırsın canım.. takmamaya başlarsın...benim gördüğüm kadarıyla hayat hep böyle... herkes herşeyi kendi tarafına yontmaya, çekmeye çalışıyor... düşününce ne saçmalıklar yapılıyor, ne kadar kırıcı olunuyor daha bir anlıyorsun ama boşveeeerrrhihoyyyt yoksa kendi kendimizi üzmekten başka bişe yapmıyoruz dimi
anamm niye kendini bu kadar yıpratıyosun ? yapamayınca da en kötüsü sen olursun bırak yapmabakın size benden bi salaklık daha
günaydınngünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
daha iyi cnm ameliyat demediler uykıu maskesi takıyoİyiyim tatlım ne olsun çalışmaya ve göbek büyütmeye devam :CüvCüv:
Sen nasılsın eşin nasıl oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?