sorma zeren ya aynen ben de yorgunluktan ölüyorum ama bu halimden çok sıkıldım eskisi, gibi harektli olmayı özledim vala.
sanırım ben daha 3. trimestera girmedim yoksa girdim mi
:1shok: :1shok: :1shok: psikopat mısın kızım sen :1shok:gı ben size ne diyecem ben bugün normal doğuma girdimmmmmmmmmmmmmm arkadas doğurdu bende izledimmmmmmmmmiçim çekildi az dikiş atılırkene hemşire arkadaşı bizim doktor arkadaş doğurttu bende izledim acaip bişeydi yahuuuuuuuuuuuuuuuzemuszemuszemuszemus
sorma zeren ya aynen ben de yorgunluktan ölüyorum ama bu halimden çok sıkıldım eskisi, gibi harektli olmayı özledim vala.
sanırım ben daha 3. trimestera girmedim yoksa girdim mi
ayy kıyamam ellerine sağlık
ne vardı benim annemde aynı şehirde olsaydı ne güzel gelip yardım ederdi
hergün 2-3 defa tlf konuşmazsam rahat edemiyom vallahi
annenin yeri başka vallahi bide kız kardeşin de olmayınca anneyle herşeyi paylaşınca
kayınvalidem aynı yerde de ne oluyo sanki o bana değil ben ona yardım ediyom
hazır gidince bide iş yapman gerekiyoo
zerencim mağazanın adını yanlış sölemişim papyon bebe mişgünaydın kızlara.s.
tamam canımopuyorumnanaktan
günaydın walla gözümü açamıyommm :bbo::1shok: :1shok: :1shok: psikopat mısın kızım sen :1shok:
gerçi bende pek farklı sayılmam bende internetten izlerim normal doğum, sezeryan, otopsi... ama canlı canlı görsem tırsarum heralde :1shok:
kartanesi, beratefe , dilmuh , ebisce , aseba , zeren, şekercik
hepinize günaydınnnnn a.s.
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım
bi kaç işi aynı günde yapmak isteyince mahvoluyoruz eskiden olsaa oooo neler yapardım kimbilir belkide kendimizi eskiye göre kıyaslayınca bişe yapmıyomuşuz gibi geliyo aslında yinede bi çokk iş yapıyoruz gibi
ayy ben önceden işe giderdim akşama misafir çağırırdım 5-6 çeşitte pasta yapardım
şimdi nerdeeee kaynım geçende sen bizi yemeğe çağırırdım arada unuttun artık diyoo
kendi hanımları evde ama benim kadar hiçbiri çağırmadı kafamçokkarıştı
yok kıızz 28 hafta da 7. ayı bitiriyosun nası yani 26 haftada 7. aya giriyosun kii?kızlarn verdiği listeye göre girmişsin canım... 26. haftayı doldurunca 7. aya girmiş oluyorsun... 7 , 8 ,9 ayları da üçüncü tremester oluyo zaten...
ana delimisin ben hayatta yapmam ( yada şuan için yapamam ) tabiki yeri ve zamanında gelin olduğum için yapmam gereken işleri yaparım ama şu halimle kendi evimi temizliyemezken birde gidip orayı temizliyemem kimse kusuru bakmasın :umursamaz::umursamaz:
yok kıızz 28 hafta da 7. ayı bitiriyosun nası yani 26 haftada 7. aya giriyosun kii?
kayınvalidem yapma felan diyo ama en azından bulaşık oluyo onu yıkayomm
bide haftasonları yaylaya gidiyoz ya ooo kalabalık oluyooo yıka bakim bulaşığı
bana yapma ben yıkarım felan diyoo ama ağzını açtığında dizim şöyle şuram böyle diyip duruyo nasıl yapmayacan
diğer gelinlere hepp kendi bakmış bize gelince yaşlanmış o diğer gelinlerin karını çekmiş bende onunkini çekiyom bazen zoruma gidiyoo ama napim azcık popomun üstünde oturamıyomm
sağol canım ancak yarın giderim sonuç almaya..
ya benim normalde de çok hassas bi yapım vardı... fazla yorulduğum zaman hemen hasta olurdum... şimdi tam hastalık hastası oldum...
zaten misafir ağırlamayı falan bıraktık artık... kendi yemeğimizi zor yapıyom bi de misafire mi yapcam... kaynına deseydin "ben çok yaptım şimdi sıra sizde... siz bizi çağırın gelelim"...
bende heçç bişe yapmıyom vallahi öğleden soora evdeyim ya bi yemek yapıyom arada evi süpürüyom felan oda 2 güne bir eskiden kocişkoma pastalar felan yapardım şimdi yemeği zor koyuyom ocağa kaydirigubbakcemile3alın bende de okadar deli gibi yoprgunum.......... önceden olsa işden cıkar yemek yapar evi temizler ve gece yarılarına kadar tv izlerdim . şimdi işden cıkıyom eve gidiyom ve uzanıyommmmmmmmmmm yaptığım başka bir şey yok.... canımda hiç bir şey istemiyor zaten..... ..
mesela dün akşam saat 9 uyudum ve sabah zor kalktım......tamam uyku uykuyu getiriri derler ama acayipde yorgun uyandım ...............mafoldumben
konuş gııııııııı idolümsünnn:lepi:bak gene yeniliyom hiççççççççççççççç umrumda olmaz benim kıcım ağrıyacağına onun kıcı ağrısın benim politikla bu :lepi::lepi::lepi:
kızlarn verdiği listeye göre girmişsin canım... 26. haftayı doldurunca 7. aya girmiş oluyorsun... 7 , 8 ,9 ayları da üçüncü tremester oluyo zaten...
bak gene yeniliyom hiççççççççççççççç umrumda olmaz benim kıcım ağrıyacağına onun kıcı ağrısın benim politikla bu :lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?