2009 Kasm Anneleri

sorma zeren ya aynen ben de yorgunluktan ölüyorum ama bu halimden çok sıkıldım eskisi, gibi harektli olmayı özledim vala.
sanırım ben daha 3. trimestera girmedim yoksa girdim mi

havalarda çok etkiliyoo bence bide bizim buralar çok sıcak yaa ondan daha fazla bitkin olduğumu düşünüyorrum
eskiyle heeç kıyaslama canımm ama bende çok sıkıldım miskin miskin olmaktan :sm_confused:

valla burası baya serin amma velakin ben de miskinim:)
ewet kıyaslamamak lazım ama elde değil...
neyse ki az kaldı
hele dün yere oturmak zorunda kaldım mahvoldum bebiş azcık sıkıştı heralde...aman pek nanemolla olduk eskiden kadınlar yer sofrasında yermiş ben 1 saat oturdum da yamuldum noluyosa bana

:1shok: :1shok: :1shok: psikopat mısın kızım sen :1shok:
gerçi bende pek farklı sayılmam bende internetten izlerim normal doğum, sezeryan, otopsi... ama canlı canlı görsem tırsarum heralde :1shok:

kartanesi, beratefe , dilmuh , ebisce , aseba , zeren, şekercik

hepinize günaydınnnnn a.s.

sorma zeren ya aynen ben de yorgunluktan ölüyorum ama bu halimden çok sıkıldım eskisi, gibi harektli olmayı özledim vala.
sanırım ben daha 3. trimestera girmedim yoksa girdim mi

kızlarn verdiği listeye göre girmişsin canım... 26. haftayı doldurunca 7. aya girmiş oluyorsun... 7 , 8 ,9 ayları da üçüncü tremester oluyo zaten...

günaydın tuğba:)
ben internetten bilem izlemedim görmek istemiyorum göz görmeyince gönül katlanırmış yaşarım olur biter gözüyle bakıyorum doğum olayına bilmek de istemiyorum tekniğini biliyorum elbette ama görmek başka bişey ya

ana delimisin ben hayatta yapmam ( yada şuan için yapamam ) tabiki yeri ve zamanında gelin olduğum için yapmam gereken işleri yaparım ama şu halimle kendi evimi temizliyemezken birde gidip orayı temizliyemem kimse kusuru bakmasın :umursamaz::umursamaz:

günaydın kızlara.s.

tamam canımopuyorumnanaktan
zerencim mağazanın adını yanlış sölemişim papyon bebe miş
günaydın walla gözümü açamıyommm :bbo:

sağol canım ancak yarın giderim sonuç almaya..

ya benim normalde de çok hassas bi yapım vardı... fazla yorulduğum zaman hemen hasta olurdum... şimdi tam hastalık hastası oldum...

zaten misafir ağırlamayı falan bıraktık artık... kendi yemeğimizi zor yapıyom bi de misafire mi yapcam... kaynına deseydin "ben çok yaptım şimdi sıra sizde... siz bizi çağırın gelelim"...

alın bende de okadar deli gibi yoprgunum.......... önceden olsa işden cıkar yemek yapar evi temizler ve gece yarılarına kadar tv izlerdim . şimdi işden cıkıyom eve gidiyom ve uzanıyommmmmmmmmmm yaptığım başka bir şey yok.... canımda hiç bir şey istemiyor zaten..... ..
mesela dün akşam saat 9 uyudum ve sabah zor kalktım......tamam uyku uykuyu getiriri derler ama acayipde yorgun uyandım ...............mafoldumben

kayınvalidem yapma felan diyo ama en azından bulaşık oluyo onu yıkayomm
bide haftasonları yaylaya gidiyoz ya ooo kalabalık oluyooo yıka bakim bulaşığı
bana yapma ben yıkarım felan diyoo ama ağzını açtığında dizim şöyle şuram böyle diyip duruyo nasıl yapmayacan
diğer gelinlere hepp kendi bakmış bize gelince yaşlanmış o diğer gelinlerin karını çekmiş bende onunkini çekiyom bazen zoruma gidiyoo ama napim azcık popomun üstünde oturamıyomm

bak gene yeniliyom hiççççççççççççççç umrumda olmaz benim kıcım ağrıyacağına onun kıcı ağrısın benim politikla bu :lepi::lepi::lepi:

benim dememe gerek kalmadı görümcem dedi hep o mu çağırsın azcık da sizin karılarınız çağırsın dedi
vallahi ben öğlen eve gidip koştur koştur yemek yapıp kayınbabamı çağırıyodum neyse izin aldı oda yaylaya çıktı artık rahatım

bende heçç bişe yapmıyom vallahi öğleden soora evdeyim ya bi yemek yapıyom arada evi süpürüyom felan oda 2 güne bir eskiden kocişkoma pastalar felan yapardım şimdi yemeği zor koyuyom ocağa kaydirigubbakcemile3
napim önceki yaptıklarıma saysın

bak gene yeniliyom hiççççççççççççççç umrumda olmaz benim kıcım ağrıyacağına onun kıcı ağrısın benim politikla bu :lepi::lepi::lepi:

ya yaptığımda işe yarasa zoruma gitmez ben iş yapıyom felan heeçç bişe yok büyük eltim geçen azcık mutfağı düzenledi çok karıştırmıştı k.validem bin kere eline sağlık dedi onla beraber bana da dedi ama esas teşekkür onaydı
zaten büyük eltim ne yaparsa yapsın o en iyisini yapar sürekli övülür oo
bigün patlayacam yeter diye bağıracam kendimi zor tutuyom

ben aşırı derecede iyi niyetliyim aslında biri bişey yapacak olsun öle oturamam yerimde ben yapayım derim ama bazende tak ediyoo

kıslar günaydın ya bişi sorcam bu şeker yüklemesi için tıp merkezine gdicem bugünde sgortam falyete geçti acaba faydalanabilirmiyimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…