ben duyduuuuummm:çok üzgünüm: nooolcak şimdiii
bende istiyom işte yediklerinden... uzun zamandır güne falan gitmedimcokacimcoook misafirlik diyince gözümde canlanıyo herbişey yaaaaaaaa..
ay kızlar bu benim tanık olduggum ikinci doğum bide komsumuz arabada cıkarıvermişti gidene kadar ama ameliyathanede izlemek falan hiç nasip olmamıtı dünyanın en güzel görüntüsü dünyaya merhaba diyen bi bebek hamile olarak izlemek ise daha bi hoştu benim için doğumdan sonra diktiler kadını hemen ayağa kalkıp tekerlekli sandalyeye kendi oturdu beni doğuma alıstırmak icin soktular korkulacak bişe yok die ben zaten korkmuodumkizemuszemuszemuszemusbebiş kızdı kucağıma aldım doğduktan sonraa ağlamaya bile hali yoktu actı ay cok güzeldiiii kesinlikle bebeklerimiz olurken uyanık olmalıyız bu güzelliğe şahit olmalıyız ben normal doğum düşünüom ama sezeryan olmam gerekirse dün karar verdim epidurl sezeryan olcam sırf bebeğimi dünyaya geldiği an görmek icinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaşadığın şeyi gözümün önüne getirebiliyorumm
bende allah kısmet ederse normal doğum istiyorummzemuszemus
evet yapılanı görmemleri insanı yoruyo
vallahi işten değil bu tür davranışlardan yoruluyorum
günaydın canım
sanada günaydın gıı hararetli konuşmadan günaydın diyemedim
gıı yol yapta gel bari buraya kaydirigubbakcemile3
bende 7 sene sooraa yaparım yol şimdilik kısa bi yol oluyoo :lepi:
afiyet olsun yarasın ikinizede
zaten kocişim iyi olmasa 5 dk durmamda tek teselli onun iyi olması
evim huzurlu olsun da dışardakiler çokta önemli değil diyorum ve umursamamaya çalışıyorum ama düşününce moralim çok bozuluyoo
ben şu halile çalışıyorum kayınbabama bişeler almak için mi tek derdim çocuğumun rahat etmesi yani düşünecek olsan insana çok dokunuyoo bee
anamm niye kendini bu kadar yıpratıyosun ? yapamayınca da en kötüsü sen olursun bırak yapma
günaydınn
daha iyi cnm ameliyat demediler uykıu maskesi takıyo
kız sende ara nazının geçtiği birilerini dawet ettir kendini
ben şahsen kendim kendimi dawet ettirdimkaydirigubbakcemile3
eminim çok duygusal ve etkileyicidir.. ama ben izleyemem herhalde... kadın bağırırken falan ben bayılırım... doğum konusunda senle aynı fikirdeyim... ben uygun olursa normalde de sezeryanda da epidural istiyorum.... normalde beni korkutan tek şey dikiş bölümü...kafamçokkarıştı
ay kızlar bu benim tanık olduggum ikinci doğum bide komsumuz arabada cıkarıvermişti gidene kadar ama ameliyathanede izlemek falan hiç nasip olmamıtı dünyanın en güzel görüntüsü dünyaya merhaba diyen bi bebek hamile olarak izlemek ise daha bi hoştu benim için doğumdan sonra diktiler kadını hemen ayağa kalkıp tekerlekli sandalyeye kendi oturdu beni doğuma alıstırmak icin soktular korkulacak bişe yok die ben zaten korkmuodumkizemuszemuszemuszemusbebiş kızdı kucağıma aldım doğduktan sonraa ağlamaya bile hali yoktu actı ay cok güzeldiiii kesinlikle bebeklerimiz olurken uyanık olmalıyız bu güzelliğe şahit olmalıyız ben normal doğum düşünüom ama sezeryan olmam gerekirse dün karar verdim epidurl sezeryan olcam sırf bebeğimi dünyaya geldiği an görmek icinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:teselli:canım yaaa.. beim burda öyle nazımın geçeceği kimsem yoook:a015: arkadaşlarım, ailem hep Adana'dalar
kız valla en kolayı dikiş bi yanda bebeği temizleyip giydiriolar bi yandan dikiolardı biz bi yandan sohbet edioduk ama tek bi cümle beni etkiledi arkadaşın sölediği doğum biter bitmez annemin bastığı toprağa kurban olayım annelik neymiş dedi gözüm doldu ama ağlamadım :umursamaz::kedi:zemuszemuszemuszemus
ayy çok güzel bişey ama ben izlemeye cesaret edemem
bende normal düşünüyorum ama hayırlısı olsun
kız valla en kolayı dikiş bi yanda bebeği temizleyip giydiriolar bi yandan dikiolardı biz bi yandan sohbet edioduk ama tek bi cümle beni etkiledi arkadaşın sölediği doğum biter bitmez annemin bastığı toprağa kurban olayım annelik neymiş dedi gözüm doldu ama ağlamadım :umursamaz::kedi:zemuszemuszemuszemus
anamm niye kendini bu kadar yıpratıyosun ? yapamayınca da en kötüsü sen olursun bırak yapma
cn uyku apnesi vardı geceleri horlama modunu aşmıştık resmen kükrüyodu gı herüfümm resmen nefes alamıyodu emme şincik eyiii çok şüküreşinin nesi var ebisce?
canım yaaa.. beim burda öyle nazımın geçeceği kimsem yoook:a015: arkadaşlarım, ailem hep Adana'dalar
ayy canım bee çocuk doğurunca anlarsın ananın kymetini derler ya doğru iştekız valla en kolayı dikiş bi yanda bebeği temizleyip giydiriolar bi yandan dikiolardı biz bi yandan sohbet edioduk ama tek bi cümle beni etkiledi arkadaşın sölediği doğum biter bitmez annemin bastığı toprağa kurban olayım annelik neymiş dedi gözüm doldu ama ağlamadım :umursamaz::kedi:zemuszemuszemuszemus
gel gıı bende yaparım sana mamalarcanım yaaa.. beim burda öyle nazımın geçeceği kimsem yoook:a015: arkadaşlarım, ailem hep Adana'dalar
inşallah canım yaaavalla olursa normal doğur cırt de ayağa kalktı yaa :1shok:
geçmiş olsun gııcn uyku apnesi vardı geceleri horlama modunu aşmıştık resmen kükrüyodu gı herüfümm resmen nefes alamıyodu emme şincik eyiii çok şükür
anamm b oşver gün mün yiyip yiiyip kilo alcass soraa doğuralım biz de birbirimizle gün yaparısss :dilcikar:
cn uyku apnesi vardı geceleri horlama modunu aşmıştık resmen kükrüyodu gı herüfümm resmen bualcass soraa doğuralım biz de birbirimizle gün yaparısss :dilcikar:
kimden sigortalısın eşinden mi kendi sigortan mı
gel gıı bende yaparım sana mamalar
tuğba kaçaarrr
kıslar bende kaçar eve gidemde yemek yapam kociş gelir birazdan
bu arada ben 24 üne kadar olmayacam tatile gitcem Allah izin verirse
kendinize çoook eyüü bakın hepiniz eğer fırsat bulursam int. girerim yoksa 24 ünde görüşürüz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?