2009 Kasm Anneleri

ben duyduuuuummm:çok üzgünüm: nooolcak şimdiii

bende istiyom işte yediklerinden... uzun zamandır güne falan gitmedimcokacimcoook misafirlik diyince gözümde canlanıyo herbişey yaaaaaaaa..

kız sende ara nazının geçtiği birilerini dawet ettir kendini
ben şahsen kendim kendimi dawet ettirdimkaydirigubbakcemile3

eminim çok duygusal ve etkileyicidir.. ama ben izleyemem herhalde... kadın bağırırken falan ben bayılırım... doğum konusunda senle aynı fikirdeyim... ben uygun olursa normalde de sezeryanda da epidural istiyorum.... normalde beni korkutan tek şey dikiş bölümü...kafamçokkarıştı

yaşadığın şeyi gözümün önüne getirebiliyorumm
bende allah kısmet ederse normal doğum istiyorummzemuszemus

ay tuba mutlak o anı görmek lazım insan hayatında böle bi muczeye kac kere tanık olabilir cok güzelllllllopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anamm niye kendini bu kadar yıpratıyosun ? yapamayınca da en kötüsü sen olursun bırak yapma
günaydınn
daha iyi cnm ameliyat demediler uykıu maskesi takıyo

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eşinin nesi var ebisce?

kız sende ara nazının geçtiği birilerini dawet ettir kendini
ben şahsen kendim kendimi dawet ettirdimkaydirigubbakcemile3

canım yaaa.. beim burda öyle nazımın geçeceği kimsem yoook:a015: arkadaşlarım, ailem hep Adana'dalar

kız valla en kolayı dikiş bi yanda bebeği temizleyip giydiriolar bi yandan dikiolardı biz bi yandan sohbet edioduk ama tek bi cümle beni etkiledi arkadaşın sölediği doğum biter bitmez annemin bastığı toprağa kurban olayım annelik neymiş dedi gözüm doldu ama ağlamadım :umursamaz::kedi:zemuszemuszemuszemus

ayy çok güzel bişey ama ben izlemeye cesaret edemem
bende normal düşünüyorum ama hayırlısı olsun

canım yaaa.. beim burda öyle nazımın geçeceği kimsem yoook:a015: arkadaşlarım, ailem hep Adana'dalar
:teselli:

ayy tüylerim tiken tiken oldu heee senağlama

:çok üzgünüm:

anamm niye kendini bu kadar yıpratıyosun ? yapamayınca da en kötüsü sen olursun bırak yapma

bilmem ki sanki yaranıyomuyumda yapıyom ama dedim ya az biraz salaklık var bende herşeyi ve herkesi düşüneyim hepsine yetişeyim derim
derdim neyse ama huy işte değişmiyoo

kocişine ne oldu beaa

vay benim annemin dikişleri çokmuş ve bayağı zorluk çekmiş oturup kalkamamış bi süre
o yüzden dikişten çok korkuyom bende

eşinin nesi var ebisce?

cn uyku apnesi vardı geceleri horlama modunu aşmıştık resmen kükrüyodu gı herüfümm resmen nefes alamıyodu emme şincik eyiii çok şükür
anamm b oşver gün mün yiyip yiiyip kilo alcass soraa doğuralım biz de birbirimizle gün yaparısss :dilcikar:

ayy canım bee çocuk doğurunca anlarsın ananın kymetini derler ya doğru işte

gel gıı bende yaparım sana mamalar

valla olursa normal doğur cırt de ayağa kalktı yaa :1shok:
inşallah canım yaaa

geçmiş olsun gıı

kıslar bende kaçar eve gidemde yemek yapam kociş gelir birazdan
bu arada ben 24 üne kadar olmayacam tatile gitcem Allah izin verirse
kendinize çoook eyüü bakın hepiniz eğer fırsat bulursam int. girerim yoksa 24 ünde görüşürüz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

tuğba kaçaarrr

:gitme::gitme:

:gitme::gitme:sende kendine iii bak ii tatillerropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…