2009 Kasm Anneleri

oo sendede işler hızlanmış kızz :lepi:
ben bi perde aldım bakalım taçın hazır perdesi 15 liraya aldım eger olursa süper olcek emme olurmu diye süpheliyimm :sinifsinif::sinifsinif:

he yaa yoksa erteleye erteleye bişi yapamıcaz biz
bende aldım 10 liraya perde hazır dikilmiş biraz boyunu kısalttırıcam bide kanat olayına karar veremedim bugün store için gelcekler inş. o aradada aldıgım perdeleri sıkıstırcam araya bakalım nasıl olcak olmazsa da 10 lira içim acımaz zemuszemus

kızz benimkide çok güzel aaa duvaklı felan emme bakalım pek büzülemicek gibi duruyoo.
bende 15 lira verdim napak olmazsa durur başka bi evde takarızz:sinifsinif:

oo sendede işler hızlanmış kızz :lepi:
ben bi perde aldım bakalım taçın hazır perdesi 15 liraya aldım eger olursa süper olcek emme olurmu diye süpheliyimm :sinifsinif::sinifsinif:
odaniz geliodu bugün ayy ceyiz hazirligi bigi demi hihoyyyt
yerlestirince hemen cek resimlerini tamam mi..cok merak ederim ben

günaydın gülümmm

iyiyiz cnm sen nasılsın?
kim kazandı bakem son raunduu kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan
kim kazanbilir tabiki ben:hooray:aksam internete girmedi,sabah yataktan kalkarken ben internte giriyorum diye izin aldi:roflol:
bakalim bu hizaya gelmesi nekadar gitcekşakkıdı

kızz benimkide çok güzel aaa duvaklı felan emme bakalım pek büzülemicek gibi duruyoo.
bende 15 lira verdim napak olmazsa durur başka bi evde takarızz:sinifsinif:

yoksa bize 350 lira perde fiyatı cıkardılar o kaaa yaptıramıcımmm simdi
bissürü masraf cıkıyo zate bu ay dogum parasıda koycam kenara inş. Allah korusun yaa erken gelmeye kalkarsa

kendisine de diyom zaten kızım doğunca seni heeeç dinlemiiyceeekklülülülülülü

kartanem eminim babası da kızı için çok güzel bir isim seçecektir, senin de hoşuna giden bi isim bulacaktır mutlaka... o yüzden sen içini ferah tut canımyerimseniben....

günaydin millllleeettt
nasilsiniz keyifler nasil

günaydın elif.... biz iyiyizde senin keyifler nasıl...

yaa eccük yerleştiremde öle koyarımn kızz resimlerimizii kaydirigubbakcemile5
bravoooo :lepi: senin kazanacağına emindim nan zaten kaydirigubbakcemile3hade bakalım ne kadar sürecek taviz vermee kaydirigubbakcemile3

bissürü masraf cıkıyo zate bu ay dogum parasıda koycam kenara inş. Allah korusun yaa erken gelmeye kalkarsa

aboww :1shok: ona kızz 350 bana 90 dedilerde çok geldii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sende o kadar süslü yaptırmayı ver bacımm lmaz:

yuhh bi perdeye 350 mi istediler altinla mi islicekler perdeyi
anam söyle süslü püslü hazir rengarenk tül perdeler var türkiyede onlari yaptirsaniza...
olmadi kumasini siz begenin anlasin bi dikici kisiyle siz alin o diksin
yazik günah o paraya vallaklava:

bizim simdi yaptırdımız store 70 lira tutcak
düşün perde ve kanat istedinmi ne kaa tutuyo ulen kücücük odaya bu kaa istiyolar

slm kızlar ne haber nasılsın?ay dün giremedim sanki günlerdir girmemişim gibi bu ara doktora du işlerimde giremedim..dün tetenos vurulmaya gittim hiç acımadı valla sonrasındada acıma olmadı halada yok inşallah olmaz.önümüzdeki ay vurulcam bir daha..durum böyle.buluşma ayarlanıyor maşallah..valla ben müsaait gibiyim ne yapacaz alışveriş mi ben fazla alışveriş yapamam ama maaşı bile alamadık henüz gerçi az alacagım şeyler kaldı.itek gıı geliyonmu sen yarın?

ben 10 liraya perde aldım canım onu yaptırcam bakalım nasıl olacak

günaydın elif.... biz iyiyizde senin keyifler nasıl...

yaa eccük yerleştiremde öle koyarımn kızz resimlerimizii kaydirigubbakcemile5
bravoooo :lepi: senin kazanacağına emindim nan zaten kaydirigubbakcemile3hade bakalım ne kadar sürecek taviz vermee kaydirigubbakcemile3

kazanmanin hakli gururunu yasiyorumzemuszemus
:hooray::lepi:
face deki sifremi bile degistirdim aksam gördü sinirlendi:mymeka:
benim profilden oyun oynuyodu sen oynama diye yaptim dedim cok bozuldu:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…