günaydin millllleeettt
nasilsiniz keyifler nasil
günaydin millllleeettt
oo sendede işler hızlanmış kızz :lepi:
ben bi perde aldım bakalım taçın hazır perdesi 15 liraya aldım eger olursa süper olcek emme olurmu diye süpheliyimm :sinifsinif::sinifsinif:
kızz kenyaa niye benim 27+4 olmuşta senin +3 kalmışş ticker bozulmuş galiba senin hee
ben olusturdum liste hatta lohusa pijamasi aldim bile digerlerine oranla azcik daha süslü oluolar..tek fark okızlar ihtiyaç listesi falan oluşturdunuz mu? mesela lohusa pijaması diye bişey varmış aranızda alan var mı?
he yaa yoksa erteleye erteleye bişi yapamıcaz biz
bende aldım 10 liraya perde hazır dikilmiş biraz boyunu kısalttırıcam bide kanat olayına karar veremedim bugün store için gelcekler inş. o aradada aldıgım perdeleri sıkıstırcam araya bakalım nasıl olcak olmazsa da 10 lira içim acımaz zemuszemus
aa niye öle olmus nann nası düzeltcem ben simcik onu
odaniz geliodu bugün ayy ceyiz hazirligi bigi demi hihoyyytoo sendede işler hızlanmış kızz :lepi:
ben bi perde aldım bakalım taçın hazır perdesi 15 liraya aldım eger olursa süper olcek emme olurmu diye süpheliyimm :sinifsinif::sinifsinif:
günaydın gülümmm
iyiyiz cnm sen nasılsın?
kim kazandı bakem son raunduu kaydirigubbakcemile3
kızz benimkide çok güzel aaa duvaklı felan emme bakalım pek büzülemicek gibi duruyoo.
bende 15 lira verdim napak olmazsa durur başka bi evde takarızz:sinifsinif:
ooh iyi olmuş tanımasın işte :dilcikar:
konuşsun onlar daa
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bu arada ben artık isim mevzundan vazgeçtim arkadaşlar kocişim kendi koysun heeç umrumda deel
babam koymuş benim ismimi çok hoşuma giderdi onun koymuş olması hani babalarla kızlar arasındaki şu bağ meselesinde o yüzden kendi koysun zaten benim sölediğim isimlere hep bi kulp buluyo ya da dalga geçiyoo mafoldumben
dün eflin dedim alya dedim yok diyo zevklerimiz hiç uyuşmuyo :dilcikar:
günaydin millllleeettt
kim kazanbilir tabiki ben:hooray:aksam internete girmedi,sabah yataktan kalkarken ben internte giriyorum diye izin aldi:roflol:
bakalim bu hizaya gelmesi nekadar gitcekşakkıdı
günaydııınnn şekerlerrr a.s.
heyecandan geberecem oğlumun odası gelecek deyüü :roflol::roflol:
odaniz geliodu bugün ayy ceyiz hazirligi bigi demi hihoyyyt
yerlestirince hemen cek resimlerini tamam mi..cok merak ederim ben
opuyorumnanaktan
kim kazanbilir tabiki ben:hooray:aksam internete girmedi,sabah yataktan kalkarken ben internte giriyorum diye izin aldi:roflol:
bakalim bu hizaya gelmesi nekadar gitcekşakkıdı
yoksa bize 350 lira perde fiyatı cıkardılar o kaaa yaptıramıcımmm simdi
bissürü masraf cıkıyo zate bu ay dogum parasıda koycam kenara inş. Allah korusun yaa erken gelmeye kalkarsa
yoksa bize 350 lira perde fiyatı cıkardılar o kaaa yaptıramıcımmm simdi
bissürü masraf cıkıyo zate bu ay dogum parasıda koycam kenara inş. Allah korusun yaa erken gelmeye kalkarsa
ayy ne güzel gıııı hemen foto çek döverun haa :mymeka:
yaa eccük yerleştiremde öle koyarımn kızz resimlerimizii kaydirigubbakcemile5
bravoooo :lepi: senin kazanacağına emindim nan zaten kaydirigubbakcemile3hade bakalım ne kadar sürecek taviz vermee kaydirigubbakcemile3
aboww :1shok: ona kızz 350 bana 90 dedilerde çok geldii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sende o kadar süslü yaptırmayı ver bacımmlmaz:
yuhh bi perdeye 350 mi istediler altinla mi islicekler perdeyi
anam söyle süslü püslü hazir rengarenk tül perdeler var türkiyede onlari yaptirsaniza...
olmadi kumasini siz begenin anlasin bi dikici kisiyle siz alin o diksin
yazik günah o paraya vallaklava:
günaydın elif.... biz iyiyizde senin keyifler nasıl...
yaa eccük yerleştiremde öle koyarımn kızz resimlerimizii kaydirigubbakcemile5
bravoooo :lepi: senin kazanacağına emindim nan zaten kaydirigubbakcemile3hade bakalım ne kadar sürecek taviz vermee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?