ben de 20. haftaya kadar kızım olacağını sanıyordum 2 doktorumda kesin kız dedi. ayrıntılı ultrasona girince erkek olduğunu öğrendik. ilk duyduğumda şok oldum çok ağladım:) kız diye herşeyini pembe almıştık yayak da kız çocuğu diye böyle süslü alındı aslında, sonra değiştirmekle uğraşmadık yatağı sadece kıyafetler değişti:) sen nereden beğendin sepeti? doktora nereye gidiyorsun?
günaydın canımmm inşallahhhgünaydın kızlar gününüz kuzucuklarınızla çok güzel geçsin.
falla ben uyarın kendi yöntemlerimle senin kocişi ikna etceeem gaalibaa nannn Çok üzgünüm çoookooh iyi olmuş tanımasın işte :dilcikar:
konuşsun onlar daa
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bu arada ben artık isim mevzundan vazgeçtim arkadaşlar kocişim kendi koysun heeç umrumda deel
babam koymuş benim ismimi çok hoşuma giderdi onun koymuş olması hani babalarla kızlar arasındaki şu bağ meselesinde o yüzden kendi koysun zaten benim sölediğim isimlere hep bi kulp buluyo ya da dalga geçiyoo mafoldumben
dün eflin dedim alya dedim yok diyo zevklerimiz hiç uyuşmuyo :dilcikar:
bu arada ben artık isim mevzundan vazgeçtim arkadaşlar kocişim kendi koysun heeç umrumda deel
babam koymuş benim ismimi çok hoşuma giderdi onun koymuş olması hani babalarla kızlar arasındaki şu bağ meselesinde o yüzden kendi koysun zaten benim sölediğim isimlere hep bi kulp buluyo ya da dalga geçiyoo mafoldumben
dün eflin dedim alya dedim yok diyo zevklerimiz hiç uyuşmuyo :dilcikar:
hadi yaa kafamçokkarıştı bizimki heralde süpriz yapmaz 4 farklı doktor kız dedi çünkü zemuszemus ayrıntılı da dahil
sepeti suluhanda gördüm cicim
doktora da fatih hastanesinde aylin hanıma gidiyom sen?
günaydın konyaluuu
anammm kimler gelmişşş hoşgeldin edoşumm heyecan yapma nannn rahat olll biras resim çek yükle emme taaammıı ?günaydııınnn şekerlerrr a.s.
heyecandan geberecem oğlumun odası gelecek deyüü :roflol::roflol:
emel sen demi ankaradasın gııııııben de 20. haftaya kadar kızım olacağını sanıyordum 2 doktorumda kesin kız dedi. ayrıntılı ultrasona girince erkek olduğunu öğrendik. ilk duyduğumda şok oldum çok ağladım:) kız diye herşeyini pembe almıştık yayak da kız çocuğu diye böyle süslü alındı aslında, sonra değiştirmekle uğraşmadık yatağı sadece kıyafetler değişti:) sen nereden beğendin sepeti? doktora nereye gidiyorsun?
kenyaaa günaydın gııııııı nörüyoon ayyyyy
günaydııınnn şekerlerrr a.s.
heyecandan geberecem oğlumun odası gelecek deyüü :roflol::roflol:
anammm kimler gelmişşş hoşgeldin edoşumm heyecan yapma nannn rahat olll biras resim çek yükle emme taaammıı ?
emel sen demi ankaradasın gıııııı
hadi yaa kafamçokkarıştı bizimki heralde süpriz yapmaz 4 farklı doktor kız dedi çünkü zemuszemus ayrıntılı da dahil
sepeti suluhanda gördüm cicim
doktora da fatih hastanesinde aylin hanıma gidiyom sen?
anammm kimler gelmişşş hoşgeldin edoşumm heyecan yapma nannn rahat olll biras resim çek yükle emme taaammıı ?
emel sen demi ankaradasın gıııııı
kızlar ihtiyaç listesi falan oluşturdunuz mu? mesela lohusa pijaması diye bişey varmış aranızda alan var mı?
anamm egenin odası geliyo haaa ne güzell
fotosunu cekip koyarsın gııı
bizimde parkelerimiz yapılıyo bugun bide perdeciler gelcek inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?