2009 Kasm Anneleri

hadi yaa kafamçokkarıştı bizimki heralde süpriz yapmaz 4 farklı doktor kız dedi çünkü zemuszemus ayrıntılı da dahil
sepeti suluhanda gördüm cicim
doktora da fatih hastanesinde aylin hanıma gidiyom sen?

günaydın kızlar gününüz kuzucuklarınızla çok güzel geçsin.
günaydın canımmm inşallahhh
herkese hayırlı cumalar olsun bu arada
falla ben uyarın kendi yöntemlerimle senin kocişi ikna etceeem gaalibaa nannn Çok üzgünüm çoook

kız kartanem :jeyyar: pek gözüme girdindi haaa devrim koyayım deyüncee :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

günaydııınnn şekerlerrr a.s.
heyecandan geberecem oğlumun odası gelecek deyüü :roflol::roflol:
anammm kimler gelmişşş hoşgeldin edoşumm heyecan yapma nannn rahat olll biras resim çek yükle emme taaammıı ?
emel sen demi ankaradasın gıııııı

anammm kimler gelmişşş hoşgeldin edoşumm heyecan yapma nannn rahat olll biras resim çek yükle emme taaammıı ?

hoşbuldumm ebişimm Şeniz
anaam napem kızz adamlar aradı 12 buçuk gibin gelecez deyüü sankim hiç görmemişim gibin bi merak geldi banaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

öle hemen komayam yaa eccük silem,yerlestirem felanda öle koam resimlerinii kaydirigubbakcemile2

evet:) bayaa ankaralı var galiba ne güsel:sm_cool:

kızlar ihtiyaç listesi falan oluşturdunuz mu? mesela lohusa pijaması diye bişey varmış aranızda alan var mı?

ihtiyac listesi vardı canım
lohusa pijaması öle özel bişi almadım ben normal aldım hepsini
lohusa için olanlar önden bol düğmeli falan oluyo genelde

anamm egenin odası geliyo haaa ne güzell
fotosunu cekip koyarsın gııı
bizimde parkelerimiz yapılıyo bugun bide perdeciler gelcek inş.

oo sendede işler hızlanmış kızz :lepi:
ben bi perde aldım bakalım taçın hazır perdesi 15 liraya aldım eger olursa süper olcek emme olurmu diye süpheliyimm :sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…