falla bana sorarsan cerin sen ben oluruk gibi geliyyy kimse gelmicek başka sanırımm :umursamaz:olmuyo mu nan :roflol: :roflol:
hee anamgil yapcak ona devrettim :roflol:
zerenin kocasının planı varmış gıı ama mavi deniz nerelerde o gelebülürün diyodu
benimkide midem de falla kociş dioki oğlum yannış yerdesin şu saatten sora aşşa doğru incen nann oda ordan bi tepinio ki eşim seslenince velett tanıyomu ki artıkk nann ?göbek deliğimin baya bi yukarsında göğsümün az aşasına bişeylerini dayadı velet tekme de diil bastırıyo sanki diyom ben bu çocuk midemde diye de kimse inanmıyo kaydirigubbakcemile3
tanıyomuş nan artık sesleri benimki yalnız kociş elini koyar koymaz kesiyo tepinmeyi babasından korkuyo mu nefalla bana sorarsan cerin sen ben oluruk gibi geliyyy kimse gelmicek başka sanırımm :umursamaz:
benimkide midem de falla kociş dioki oğlum yannış yerdesin şu saatten sora aşşa doğru incen nann oda ordan bi tepinio ki eşim seslenince velett tanıyomu ki artıkk nann ?
merhaba arkadaşlar
ne çok şeyden bahsetmişsiniz de ben kaçırmışım. daha yeni keşfettim forumunuzu. ben de 28 haftalık hamileyim. bişey danışmak istiyorum size. bizde kan uyuşmazlığı var ve koruyucu iğne olmam gerekiyormuşbu konuda bişey bilen var mı yada kan uyuşmazlığı olan?
kızlaaaaaaaarr sepetler pahalı anca 6 ay kullanılıyo diye alasım yoktu ama bugün gördüm 65 liramış nan hasır sepet çok tatluuu ondan alcam gaaba
adam süslemiş püslemiş 250ye satıyo süslenmemiş sadeler de 65 ben sade olanını çok beğendim süslüleri hoşuma gitmedi ondan alıp odaya koycam gaabaa
kızlar ya şimdi bi de elde taşıma için sepetler gördüm nettee çok hoş yaa
moses basket yazın da bakın gıı türkçesini bulamadııımm
aaa eski moda olurmu yaa bende takacaaam kurdelalı taç bağaneeee :umursamaz::umursamaz:
zeren06 , itek , mavideniz, murada, cumartesi kızılayda buluşuyokkk saat 4 te gelebilecek olanınız varsa ltf. şimdiden söleyin ona göre buluşma yerini bildirek
kartanesi söylediğin iyi oldu canım,sağolasın.. biz de eşimle internetten bakmıştık ama boş olanlarından bulamamıştık... biz de bi gidip bakalım şu sepetlere...
bu sepetler de çok hoş ama... bence kısa süreli kullanılacağı için pahalı gibi.... sadece ayağı 84 ytl...
.
günaydın beratımmmm
dün kendi kendime söz verdim gidince uyumıcam diyee eve gittimm mutfakta uğraşırken başladım ağlamaya mafoldumben hiçbişeyi yetiştiremiyom ev pislik içinde deyüü çok sinirim bozuldu ama yaaa
sonra kocişim duymuş gelmiş dedi ne sıkıyon canını yaparız beraberr :asigim:
ütülenecekleri aldım sonunda elime baya bi yaptımm az bişi kaldıı
ama çok sinirim bozuluyo yaaa bu uyuşukluk haline :tomato:
film izlemeye bile kalksak uyuyakalıyom yaa :çok üzgünüm:
hoşgeldin cnm biras geç kaldın ama neyse telafi ederisss valla cerin de vardı gaalba ama o da pazartesiye kadar girmez amamerhaba arkadaşlar
ne çok şeyden bahsetmişsiniz de ben kaçırmışım. daha yeni keşfettim forumunuzu. ben de 28 haftalık hamileyim. bişey danışmak istiyorum size. bizde kan uyuşmazlığı var ve koruyucu iğne olmam gerekiyormuşbu konuda bişey bilen var mı yada kan uyuşmazlığı olan?
günaydın nesliii naber kuzumm ?mera etme cicimm inşallah herşey yolundadır bebeeemm opuyorumnanaktan aldıklarını ekle taammııgünaydın kuzulularımmm
ya ben iyice kaçırdım ipin ucunu, kim ne durumda bilmiyorum hiçmafoldumben
ben yarın kontrole gidicem, hala kum döküyorum. su seviyesine bakacak bakalım toparlanmış mı diye...
bi de nihayet listemi oluşturdum, bebek kıyafetleri vs eksikleri alıcaz umarım.
günaydıııınngünaydın kızlara.s.
günaydın beratımmmm
dün kendi kendime söz verdim gidince uyumıcam diyee eve gittimm mutfakta uğraşırken başladım ağlamaya mafoldumben hiçbişeyi yetiştiremiyom ev pislik içinde deyüü çok sinirim bozuldu ama yaaa
sonra kocişim duymuş gelmiş dedi ne sıkıyon canını yaparız beraberr :asigim:
ütülenecekleri aldım sonunda elime baya bi yaptımm az bişi kaldıı
ama çok sinirim bozuluyo yaaa bu uyuşukluk haline :tomato:
film izlemeye bile kalksak uyuyakalıyom yaa :çok üzgünüm:
göbek deliğimin baya bi yukarsında göğsümün az aşasına bişeylerini dayadı velet tekme de diil bastırıyo sanki diyom ben bu çocuk midemde diye de kimse inanmıyo kaydirigubbakcemile3
günaydın kuzulularımmm
ya ben iyice kaçırdım ipin ucunu, kim ne durumda bilmiyorum hiçmafoldumben
ben yarın kontrole gidicem, hala kum döküyorum. su seviyesine bakacak bakalım toparlanmış mı diye...
bi de nihayet listemi oluşturdum, bebek kıyafetleri vs eksikleri alıcaz umarım.
benimkide midem de falla kociş dioki oğlum yannış yerdesin şu saatten sora aşşa doğru incen nann oda ordan bi tepinio ki eşim seslenince velett tanıyomu ki artıkk nann ?
anaammm siz böle yasdıkça ben teselli oluom nan tek pasaklı ben diilim yaniiibende seninle aynı durumdayım işte arkadaşım hibişe yetişmiyo zaten hareketler sınırlı. ütü dağ gibi oldu dün çıldırmak üzereydim bakalım be olacak.
ben yarın kontrole gidicem iğnemide yapıcaklar herralde. cerenimoya ben bilgi veririm artık. sepetin süslü püslüsünü bize hediye getirdi kocamın kuzeni, ulustan almışlar 160 liraya. erkek çocuğuna pek uygun değil gelinlik gibi vallamecbur kullanıcaz
kız bende netten bakıp duruyom daa hiç boşundan göremedim ayy çok hoş valla hemi de 65 iyi deelmii ben diğer sepetlere nasıl süslicemi bulmak için bakıyorum sade bi kumaş alıp geçircem onlar gibi böle tüllü müllüleri seemedim zaten
ben yarın kontrole gidicem iğnemide yapıcaklar herralde. cerenimoya ben bilgi veririm artık. sepetin süslü püslüsünü bize hediye getirdi kocamın kuzeni, ulustan almışlar 160 liraya. erkek çocuğuna pek uygun değil gelinlik gibi vallamecbur kullanıcaz
ooh iyi olmuş tanımasın işte :dilcikar:28. haftadan sonra anne ve babanın sesini tanıyormuş bebişler.... benim kociş bebişle hiç konuşmadığı için onun sesini tanımıycak:dilcikar:
anaammm siz böle yasdıkça ben teselli oluom nan tek pasaklı ben diilim yaniii
fiyatı gayet iyi bence canım.... ben de alırsam krem rengi bi kumaşla sade bişe diktiririm.... daha şık duruyo öle olunca...
günaydın hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?