2009 Kasm Anneleri

olmuyo mu nan :roflol: :roflol:
hee anamgil yapcak ona devrettim :roflol:
zerenin kocasının planı varmış gıı ama mavi deniz nerelerde o gelebülürün diyodu
falla bana sorarsan cerin sen ben oluruk gibi geliyyy kimse gelmicek başka sanırımm :umursamaz:
göbek deliğimin baya bi yukarsında göğsümün az aşasına bişeylerini dayadı velet tekme de diil bastırıyo sanki diyom ben bu çocuk midemde diye de kimse inanmıyo kaydirigubbakcemile3
benimkide midem de falla kociş dioki oğlum yannış yerdesin şu saatten sora aşşa doğru incen nann oda ordan bi tepinio ki eşim seslenince velett tanıyomu ki artıkk nann ?

merhaba arkadaşlar
ne çok şeyden bahsetmişsiniz de ben kaçırmışım. daha yeni keşfettim forumunuzu. ben de 28 haftalık hamileyim. bişey danışmak istiyorum size. bizde kan uyuşmazlığı var ve koruyucu iğne olmam gerekiyormuş bu konuda bişey bilen var mı yada kan uyuşmazlığı olan?

tanıyomuş nan artık sesleri benimki yalnız kociş elini koyar koymaz kesiyo tepinmeyi babasından korkuyo mu ne

ooo hoşgeldünüüz nerde kaldınız ayool
canım bizim cerenimoda var kan uyuşmazlığı sanırım şimdilik bişi olmadı o gaaba yaa anca pts gelebülü o da haa

kartanesi söylediğin iyi oldu canım,sağolasın.. biz de eşimle internetten bakmıştık ama boş olanlarından bulamamıştık... biz de bi gidip bakalım şu sepetlere...

kızlar ya şimdi bi de elde taşıma için sepetler gördüm nettee çok hoş yaa

moses basket yazın da bakın gıı türkçesini bulamadııımm

bu sepetler de çok hoş ama... bence kısa süreli kullanılacağı için pahalı gibi.... sadece ayağı 84 ytl...

aaa eski moda olurmu yaa bende takacaaam kurdelalı taç bağaneeee :umursamaz::umursamaz:

ben kırmızı kurdelalı aç aldım bileeekaydirigubbakcemile2

zeren06 , itek , mavideniz, murada, cumartesi kızılayda buluşuyokkk saat 4 te gelebilecek olanınız varsa ltf. şimdiden söleyin ona göre buluşma yerini bildirek

canım benim gelmem mümkün değil gibi:1no2:.... sen yinede söle bacım bi değişiklik olurda gelebilirsek mekanı bilelim en azından...

kız bende netten bakıp duruyom daa hiç boşundan göremedim ayy çok hoş valla hemi de 65 iyi deelmii ben diğer sepetlere nasıl süslicemi bulmak için bakıyorum sade bi kumaş alıp geçircem onlar gibi böle tüllü müllüleri seemedim zaten

bende seninle aynı durumdayım işte arkadaşım hibişe yetişmiyo zaten hareketler sınırlı. ütü dağ gibi oldu dün çıldırmak üzereydim bakalım be olacak.

hoşgeldin cnm biras geç kaldın ama neyse telafi ederisss valla cerin de vardı gaalba ama o da pazartesiye kadar girmez ama
günaydın nesliii naber kuzumm ?mera etme cicimm inşallah herşey yolundadır bebeeemm opuyorumnanaktan aldıklarını ekle taammıı

günaydın kızlara.s.
günaydıııınn

ben yarın kontrole gidicem iğnemide yapıcaklar herralde. cerenimoya ben bilgi veririm artık. sepetin süslü püslüsünü bize hediye getirdi kocamın kuzeni, ulustan almışlar 160 liraya. erkek çocuğuna pek uygun değil gelinlik gibi valla mecbur kullanıcaz

kartanesiii üzüldüğün şeye bak yaaa. hepimiz aynı durumdayız canım niye kendini üzüyosun kiii-tatlicadiarzu-

ben de dün akşam yemek yedim... inanılmaz derecede rahatsız etti... biraz yürüdüm evin içinde bu sefer bacaklarım ağrıdı.... oturdum ağladım "otursam midem ağrıyo yürüsem bacaklarım" diyekaydirigubbakcemile3 ağlayacak bişeler arıyoruz galibaaa?

göbek deliğimin baya bi yukarsında göğsümün az aşasına bişeylerini dayadı velet tekme de diil bastırıyo sanki diyom ben bu çocuk midemde diye de kimse inanmıyo kaydirigubbakcemile3

kıııız benim de öle oluyo arada:1shok:.... midemde bulanıyo son günlerde... bizimki de mi yolu şaşırdı acabaaa....delikafadulden

günaydın canım... herşey yolunda neslicim canını sıkmaaa....
canım suyun da inşallah normal çıkar...

benimkide midem de falla kociş dioki oğlum yannış yerdesin şu saatten sora aşşa doğru incen nann oda ordan bi tepinio ki eşim seslenince velett tanıyomu ki artıkk nann ?

28. haftadan sonra anne ve babanın sesini tanıyormuş bebişler.... benim kociş bebişle hiç konuşmadığı için onun sesini tanımıycak:dilcikar:

aaa sende mi ankaradasıııınnn
ooh ne güzel ne güzeeell
iyi almışlar 160a adam bööle bi süslemiş dantelli mantellii gelin gibi içinde de yün yatağı falan var 250 civarı süsüne göre değişiyo dedi gerçekten düşündüm de hiç erkek bebek işi diil gibi geldi orda onlar bana :roflol: benim kızım olcek gerçi ama ben boşunu çok beğendimmm dünden beri aklım fikrim onda delikafadulden

fiyatı gayet iyi bence canım.... ben de alırsam krem rengi bi kumaşla sade bişe diktiririm.... daha şık duruyo öle olunca...

hayırlı olsun canım... çok süslüyse sen de biraz sadeleştir zemuszemus

28. haftadan sonra anne ve babanın sesini tanıyormuş bebişler.... benim kociş bebişle hiç konuşmadığı için onun sesini tanımıycak:dilcikar:
ooh iyi olmuş tanımasın işte :dilcikar:
konuşsun onlar daa
anaammm siz böle yasdıkça ben teselli oluom nan tek pasaklı ben diilim yaniii

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bu arada ben artık isim mevzundan vazgeçtim arkadaşlar kocişim kendi koysun heeç umrumda deel
babam koymuş benim ismimi çok hoşuma giderdi onun koymuş olması hani babalarla kızlar arasındaki şu bağ meselesinde o yüzden kendi koysun zaten benim sölediğim isimlere hep bi kulp buluyo ya da dalga geçiyoo mafoldumben
dün eflin dedim alya dedim yok diyo zevklerimiz hiç uyuşmuyo :dilcikar:

ben de 20. haftaya kadar kızım olacağını sanıyordum 2 doktorumda kesin kız dedi. ayrıntılı ultrasona girince erkek olduğunu öğrendik. ilk duyduğumda şok oldum çok ağladım:) kız diye herşeyini pembe almıştık yayak da kız çocuğu diye böyle süslü alındı aslında, sonra değiştirmekle uğraşmadık yatağı sadece kıyafetler değişti:) sen nereden beğendin sepeti? doktora nereye gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…