hangi topiğim kuzumkaydirigubbakcemile3cerüün nan olsaydın ya burda neyse yarın sölerünn itek gitmiş bi tarafından topic uydurmuş kaydirigubbakcemile3
itek nan gelebülcenmi yarııınnn
maviş nerde yaa ona da haber verekk
yaaaaaaaaa dün ne güzel ayarladım kocişimlede konuştum kıslarla buluşacağız diye ama enesi bırakmak için kayınvalidemi aradım bu sabah ist.gidiyormuş görümcemin kızının nişanı için.üfffff yaaa ne kadar çok istemiştim sizlerle olmayızeren06 , itek , mavideniz, murada, cumartesi kızılayda buluşuyokkk saat 4 te gelebilecek olanınız varsa ltf. şimdiden söleyin ona göre buluşma yerini bildirek
kıs bende nevresim olayını öyle çözdüm hazırlara baktım güzel birşey yoktu kumaş aldım bursa kumaş pazarından annem dikecek nevresimimizi hem daha ucuza maloluyorzemuszemusneyse kimse yok zaten ben çözdüm olayı daha doğrusu annem çözdü zemuszemus
diktircez hepsinii :jeyyar:
ayy çok sevindim ben bu işeee sepet hayalimdi zatiii
bu arada delü gibi kendi kendime konuşuyom -tatlicadiarzu-
:1shok: dövme nan eccük yerleştireydim yaaa :sinifsinif::sinifsinif:
günadin sekeropuyorumnanaktanslm kızlar ne haber nasılsın?ay dün giremedim sanki günlerdir girmemişim gibi bu ara doktora du işlerimde giremedim..dün tetenos vurulmaya gittim hiç acımadı valla sonrasındada acıma olmadı halada yok inşallah olmaz.önümüzdeki ay vurulcam bir daha..durum böyle.buluşma ayarlanıyor maşallah..valla ben müsaait gibiyim ne yapacaz alışveriş mi ben fazla alışveriş yapamam ama maaşı bile alamadık henüz gerçi az alacagım şeyler kaldı.itek gıı geliyonmu sen yarın?
ben 10 liraya perde aldım canım onu yaptırcam bakalım nasıl olacak
kazanmanin hakli gururunu yasiyorumzemuszemus
:hooray::lepi:
face deki sifremi bile degistirdim aksam gördü sinirlendi:mymeka:
benim profilden oyun oynuyodu sen oynama diye yaptim dedim cok bozuldu:sm_cool:
slm kızlar ne haber nasılsın?ay dün giremedim sanki günlerdir girmemişim gibi bu ara doktora du işlerimde giremedim..dün tetenos vurulmaya gittim hiç acımadı valla sonrasındada acıma olmadı halada yok inşallah olmaz.önümüzdeki ay vurulcam bir daha..durum böyle.buluşma ayarlanıyor maşallah..valla ben müsaait gibiyim ne yapacaz alışveriş mi ben fazla alışveriş yapamam ama maaşı bile alamadık henüz gerçi az alacagım şeyler kaldı.itek gıı geliyonmu sen yarın?
çabuk yerleştirde koy bakıyımkaydirigubbakcemile5
slm kızlar ne haber nasılsın?ay dün giremedim sanki günlerdir girmemişim gibi bu ara doktora du işlerimde giremedim..dün tetenos vurulmaya gittim hiç acımadı valla sonrasındada acıma olmadı halada yok inşallah olmaz.önümüzdeki ay vurulcam bir daha..durum böyle.buluşma ayarlanıyor maşallah..valla ben müsaait gibiyim ne yapacaz alışveriş mi ben fazla alışveriş yapamam ama maaşı bile alamadık henüz gerçi az alacagım şeyler kaldı.itek gıı geliyonmu sen yarın?
kazanmanin hakli gururunu yasiyorumzemuszemus
:hooray::lepi:
face deki sifremi bile degistirdim aksam gördü sinirlendi:mymeka:
benim profilden oyun oynuyodu sen oynama diye yaptim dedim cok bozuldu:sm_cool:
günadin sekeropuyorumnanaktan
asi vurulmaz nioye acitsin ki zaten acimaz ha kolundan kan almislar ha icer asi yapmislar ayni seyşakkıdı
en iyisini yapmissin valla...ben perde yapmicam cünkü jaluzi var bebek odasinin caminda onun üstüne zarif bi tül alicam kestirir bictitririm oldu da bitti:teytey:
bravooooooo işte bu kadının fendi erkeği yendi:lepi::lepi::lepi:
:dance::dance:hihoyyytbaşarıların daim olsunkaydirigubbakcemile3
odamız bitiyo birazdan fotosunu cekip koyarımm
bende bi stora yaptırıyom pembiş renkte bide o perdeyi kısalttırdımmı süper olcak inş.
opuyorumnanaktan
:dance::dance:hihoyyyt
mercü sekerlerim bu taktikte islemezse bu adama artik internet kablolarini sökcektim bidahaki sefer:jeyyar:
dur kiz tülünü de yaptirda tam takim görelim bari odasini heyecan yaptin sen haaa
selam elifciim hoşgeldin canımmmgünaydin millllleeettt
nasilsiniz keyifler nasil
kıs şu listeni bize de atsana ha hacııııben olusturdum liste hatta lohusa pijamasi aldim bile digerlerine oranla azcik daha süslü oluolar..tek fark o
mavicim saat 3 te buluşalım dedik ama yer e karar vermedik henüz ?slm kızlar ne haber nasılsın?ay dün giremedim sanki günlerdir girmemişim gibi bu ara doktora du işlerimde giremedim..dün tetenos vurulmaya gittim hiç acımadı valla sonrasındada acıma olmadı halada yok inşallah olmaz.önümüzdeki ay vurulcam bir daha..durum böyle.buluşma ayarlanıyor maşallah..valla ben müsaait gibiyim ne yapacaz alışveriş mi ben fazla alışveriş yapamam ama maaşı bile alamadık henüz gerçi az alacagım şeyler kaldı.itek gıı geliyonmu sen yarın?
günaydıııııııııın zuzuuuuuugünaydın çatlak kasım analarııııııııııı :lepi:
ulennnnnnn öglen olmusa kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?