2009 Kasm Anneleri

cerüün nan olsaydın ya burda neyse yarın sölerünn itek gitmiş bi tarafından topic uydurmuş kaydirigubbakcemile3
itek nan gelebülcenmi yarııınnn
maviş nerde yaa ona da haber verekk
hangi topiğim kuzumkaydirigubbakcemile3
zeren06 , itek , mavideniz, murada, cumartesi kızılayda buluşuyokkk saat 4 te gelebilecek olanınız varsa ltf. şimdiden söleyin ona göre buluşma yerini bildirek
yaaaaaaaaa dün ne güzel ayarladım kocişimlede konuştum kıslarla buluşacağız diye ama enesi bırakmak için kayınvalidemi aradım bu sabah ist.gidiyormuş görümcemin kızının nişanı için.üfffff yaaa ne kadar çok istemiştim sizlerle olmayı
kıs bende nevresim olayını öyle çözdüm hazırlara baktım güzel birşey yoktu kumaş aldım bursa kumaş pazarından annem dikecek nevresimimizi hem daha ucuza maloluyorzemuszemus
:1shok: dövme nan eccük yerleştireydim yaaa :sinifsinif::sinifsinif:

çabuk yerleştirde koy bakıyımkaydirigubbakcemile5

günadin sekeropuyorumnanaktan
asi vurulmaz nioye acitsin ki zaten acimaz ha kolundan kan almislar ha icer asi yapmislar ayni seyşakkıdı

ben 10 liraya perde aldım canım onu yaptırcam bakalım nasıl olacak

en iyisini yapmissin valla...ben perde yapmicam cünkü jaluzi var bebek odasinin caminda onun üstüne zarif bi tül alicam kestirir bictitririm oldu da bitti:teytey:

kazanmanin hakli gururunu yasiyorumzemuszemus
:hooray::lepi:
face deki sifremi bile degistirdim aksam gördü sinirlendi:mymeka:
benim profilden oyun oynuyodu sen oynama diye yaptim dedim cok bozuldu:sm_cool:

bravooooooo işte bu kadının fendi erkeği yendi:lepi::lepi::lepi:

slm mavişcim hoşgeldin opuyorumnanaktan
2.aşılar az acıyomuş ilkine göree kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun cnmm

çabuk yerleştirde koy bakıyımkaydirigubbakcemile5

temem nan halletcezz opuyorumnanaktan

hoşgeldiiin canım yok yaaa gelemeyeceğim heralde enesi bırakacak yer yok kayınvalidem istanbula gitti

selam mavii.. hoşgeldin...

kazanmanin hakli gururunu yasiyorumzemuszemus
:hooray::lepi:
face deki sifremi bile degistirdim aksam gördü sinirlendi:mymeka:
benim profilden oyun oynuyodu sen oynama diye yaptim dedim cok bozuldu:sm_cool:

alkisalkisalkis

başarıların daim olsunkaydirigubbakcemile3

bende bi stora yaptırıyom pembiş renkte bide o perdeyi kısalttırdımmı süper olcak inş.
opuyorumnanaktan

bravooooooo işte bu kadının fendi erkeği yendi:lepi::lepi::lepi:

başarıların daim olsunkaydirigubbakcemile3
:dance::dance:hihoyyyt
mercü sekerlerim bu taktikte islemezse bu adama artik internet kablolarini sökcektim bidahaki sefer:jeyyar:

odamız bitiyo birazdan fotosunu cekip koyarımm

bende bi stora yaptırıyom pembiş renkte bide o perdeyi kısalttırdımmı süper olcak inş.
opuyorumnanaktan

dur kiz tülünü de yaptirda tam takim görelim bari odasini heyecan yaptin sen haaa

ben evimi toplamaya gidiyorum temizlik yapayim biraz boyacilar gelip bebegin odasin bakicaklarmis...
sonra gelirim yine

kızlar sagolun ..itekcim benim gelmem de kesin dgl henüz benim koçişte evde olacak 1 den sonra bakayım duruma göre iyide nerde nasıl buluşcanız mureda benimde ilk aşım bu acımadı yani digeride acımayacak ..

günaydin millllleeettt
nasilsiniz keyifler nasil
selam elifciim hoşgeldin canımmm
kıss naaptın da herüfü hizaya getirdiin bakemm?başarılarının devamını dilerim cicimm
:lepi:
ben olusturdum liste hatta lohusa pijamasi aldim bile digerlerine oranla azcik daha süslü oluolar..tek fark o
kıs şu listeni bize de atsana ha hacıııı
mavicim saat 3 te buluşalım dedik ama yer e karar vermedik henüz ?

günaydın canlarımmm a.s.
sabahtan beri internet yoktu şimdi geldii bende hemen buraya damladım
ama sabahtan berii bayaa iş yaptım zemuszemus
meğer bu kk beni bütün işimden alıkoyuyomuşş :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…