2009 Kasm Anneleri

Hayırlı Cumalar Kasım Fıstıkları ve Fısık içleri a.s. a.s. a.s.

Delik deşik oldum şu birkaç gündür tahliller yüzünden p.tesi bitecek inşallah sonra doktorumuza Allahım hayırlı haberler almamızı nasip etsin opuyorumnanaktan

gecmiş molsun güzel haberler gelir inş cnmmopuyorumnanaktan

selam elifciim hoşgeldin canımmm
kıss naaptın da herüfü hizaya getirdiin bakemm?başarılarının devamını dilerim cicimm
:lepi:
kıs şu listeni bize de atsana ha hacıııı
dün beni deli etti bende onu birazcik yonttum diyelim..pc basinda fazla oturuyodu ama artik saatli zemuszemus

listenin tamamini mi istiyosun yoksa sadece anne icin gerekli olan seyleri mi yazayim

kızlar selam ben çok fenayım yaa. :gitme:
dün gece başıma neler geldi sormayın.merdivenden acele edip çıkrken ayağımı hızla merdivene vurdum.bi baktımki sağ baş parmağımın tırnağı kalkmış tamamen.dipten tutuyo sadece.düşer zamanla dediler.sardım ayağımı oturuyorum.nasıl acıdı anlatamam.mahvoldum ...mafoldumben

Off offfffffffffff içim ürperdi resmen geçmiş olsun canım yaaa mafoldumben mafoldumben

geçmiş olsun canım
Allah korumuşki düşmemişsin bunada şükür :Saruboceq:

ahhh canım ğecmıs olsundikkat etde sarılı dursun takılmasın gece çarşafa felan takılırsa canın cok yanar :1no2:
bende 2 gün önce bır tanıdıgın bahcesındendik çalı gırdı parmagıma o bile nasıl acıdı senınkını anlıyorum :1rolleyes:

slm nazlıım hayırlı cumalar cnmm opuyorumnanaktan
inşallah herşey temiz çıkar cnmmm opuyorumnanaktan

oyy fundaaa geömiş olsun cnm yaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allahım korumuş cnm :Saruboceq:

slm nazlıım hayırlı cumalar cnmm opuyorumnanaktan
inşallah herşey temiz çıkar cnmmm opuyorumnanaktan

oyy fundaaa geömiş olsun cnm yaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allahım korumuş cnm :Saruboceq:

Canımmm Fıstığım benim çok tşkler inşallah canım opuyorumnanaktan .Karakızzdan bir haber varmı nasıl oldu iznine ayrıldımı
Geldimi bakalım mobilyalarınız bugün gelecekti yanılmıyorsam :1hug:

geçmiş olsun canım.hayırlı haberlerini alırız inş.öptüm cnm

fundacım gecmiş olsun yaaa. inan içim bir hoş oldu okurken dikkat et kendine niye acele ediyorusn ki onu anlamadım lmaz:. gerci bende efeye hamile iken k.validemin evi iki katlı merdivenlerden inerken acele ettim eve merdibenlerden popomun üstünde pat pat diye düştüm yumuşak iniş yaptım ama popom acımıştı :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…