nası unutursun gıı doğuran ya ebiscee facede bebişinin fotoları var 3.5 kilo maşallah
buluşuyoh tabüüü ama o verün garusu bana aldığı malzemeleri getirmemiş :mymeka:
boşuna buluşma ayarlıcam diye yırtmışım kendimi delikafadulden
saçını başını yolmaya gidecem şimdiklava:
ayyy düştüm dicen diye ödüm koptuuu
çok geçmiş olsuun acıyodur da şimdi yaa kıyamaam mafoldumben
ara nazlıcım ya merak ettik biz dee
niye getirmemişki acaba :uhm:buluşuyoh tabüüü ama o verün garusu bana aldığı malzemeleri getirmemiş :mymeka:
boşuna buluşma ayarlıcam diye yırtmışım kendimi delikafadulden
saçını başını yolmaya gidecem şimdiklava:
:roflol: :roflol: :roflol:nası unutursun gıı doğuran ya ebiscee facede bebişinin fotoları var 3.5 kilo maşallah
:roflol: :roflol: :roflol: alemsin nan kartensi olummmmmmmmmmm delikafadulden
bebk fotosu varsabılırım dedıydımde foto yokdu nan bu garu gomamış 3.5 bebegının fptosunu kı nasıl ana anlamadım zatin
3600 nan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ay sanki bizim mobilyalar gelecek ben bile heyecan yapıyorum baksana :teytey:
Senin söylediğin ve aldığın yeri herkez metediyor birtanesi çok kalitelidir diyorlar gidip bakacağız canım eylül başı gibi bazen olmuyormuş ellerinde yapılıyormuş mobilya riske atmayalım dedim 1 ayda olursa ekim başı gibi gelir zaten ya herşeyi hazır gidecek adam yuk kaydirigubbakcemile3
Birde listeyi gösterdim eşime gülüyor markalarıyla diye dedim napim Edam verdi hazır bak tamam tamam diyor hepsini hallederiz kaydirigubbakcemile3
Karakızzı arayım ben canım nasıl sorarım ağrısı sızı fazlaydı çok oturabildiğini sanmıyorum bende mafoldumben
nası unutursun gıı doğuran ya ebiscee facede bebişinin fotoları var 3.5 kilo maşallah
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Onada al annesi yeni yeni ciciler opuyorumnanaktan Ama bir sürü şey var sizde cnm yaa maşallah çok güzel yıkama aparatları vs çıkmış internette bebek eşyaları satan yerlerde görüyorum tam takım
Bizde baktık cinsiyette aynı değil oğluşun oyuncaklarını birtane bile kırmamış teyzesi toparladık yepyeni hepsi kendisi ayırdı peluşları kardeşine diğerlerini çocuklara oynayacakları kendisine dağıttık böylece nasıl seviniyor çocuklar opuyorumnanaktan/QUOTE]
maşallah benim oğluşuma ne güzel.... ayıptır soylemedi taaaaaa bende kalma peluş oyuncaklar var efe onlarla hiç oynamadı kız oyuncağı diye :kedi:.... onları kalırmdıştım ben gecen gün açmış sandığı anne bunalrı cıkaralım artık... kardeşimin odasına koyarı diyorzemuszemus..... efe pek hevesli ama bakalım sonra kıskanmaz inşallah:umursamaz:
alkisalkisalkis atlarım nan nolmuşşşşşşşşş sazan deil çuprayım ben :lepi:niye getirmemişki acaba :uhm:
çok acele olduya ankaraya gelmesi unutmuştur belkimm :1rolleyes:
:roflol: :roflol: :roflol:
ayyy yine nazar boncuğu koymuş :roflol:
o boncuğu görüncee aklıma sazanlığın geliyoo çillimmmmmm delikafadulden
ewet ewet 3600 delikafadulden
hakkının yemeyelim ebişin 100gr 100grdır alkisalkisalkis
yaa nazlım bende metini duyupta koştumdu zatii kaydirigubbakcemile3 zaten ilk orayo gezersen başka hiç bişe beğenemezsin ben sana diyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm hepsi sana özel yapılıyo hazır yok istediğin seyleri değiştirme sansında oluyo böylelikleee:lepi:
:roflol: ayy kocişlerin kalbine inecek benim listee :roflol::roflol:
:roflol::roflol: nan canlizz hala aklıma geliy geberiyom nan gülmekteenn:roflol::roflol::roflol:
Kartanem koy kızzz 2.ad olaraktaann :lepi::lepi: valla söz benden bi cicili elbiseee :jeyyar::jeyyar:
para anası savuruyon gene nan manileri oldu olacak bide ayakkabı al nan :jeyyar: :jeyyar: ne koycakmıs bacım ben n ekaçırdım gene :1shok:
biraz iri bi çupraa amaa delikafaduldenalkisalkisalkis atlarım nan nolmuşşşşşşşşş sazan deil çuprayım ben :lepi:
kartanesi kızın adını devrim koycakmıştıda muredada destek weriyoo onaapara anası savuruyon gene nan manileri oldu olacak bide ayakkabı al nan :jeyyar: :jeyyar: ne koycakmıs bacım ben n ekaçırdım gene :1shok:
ayy geldilerrr :lepi:
yavv ben niye bu kadar heyecanlandım yaaaa laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol: savuruyom nan genee :roflol::roflol::roflol:
Devrim koycek cnmm :lepi:
zaten bu garu hala buralarda geziyo bebk içerde ağlamaktan helak olmuştur :mymeka::roflol: :roflol: :roflol: alemsin nan kartensi olummmmmmmmmmm delikafadulden
bebk fotosu varsabılırım dedıydımde foto yokdu nan bu garu gomamış 3.5 bebegının fptosunu kı nasıl ana anlamadım zatin
aa 100 gramını yedik nan bebişin3600 nan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bilmem gaaari alcaz boyunun ölçüsünü artık kıyamadı kendi özgeme giydirem ben bunnarı mı dedi bilmiyomm vallaa :mymeka:niye getirmemişki acaba :uhm:
çok acele olduya ankaraya gelmesi unutmuştur belkimm :1rolleyes:
:roflol: :roflol: :roflol:
ayyy yine nazar boncuğu koymuş :roflol:
o boncuğu görüncee aklıma sazanlığın geliyoo çillimmmmmm delikafadulden
nere nan ora baa dee şehirlerarası çalışıyom gari anamı gönderemmyaa nazlım bende metini duyupta koştumdu zatii kaydirigubbakcemile3 zaten ilk orayo gezersen başka hiç bişe beğenemezsin ben sana diyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm hepsi sana özel yapılıyo hazır yok istediğin seyleri değiştirme sansında oluyo böylelikleee:lepi:
:roflol::roflol: nan canlizz hala aklıma geliy geberiyom nan gülmekteenn:roflol::roflol::roflol:
Kartanem koy kızzz 2.ad olaraktaann :lepi::lepi: valla söz benden bi cicili elbiseee :jeyyar::jeyyar:
yaa nazlım bende metini duyupta koştumdu zatii kaydirigubbakcemile3 zaten ilk orayo gezersen başka hiç bişe beğenemezsin ben sana diyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallah benim oğluşuma ne güzel.... ayıptır soylemedi taaaaaa bende kalma peluş oyuncaklar var efe onlarla hiç oynamadı kız oyuncağı diye :kedi:.... onları kalırmdıştım ben gecen gün açmış sandığı anne bunalrı cıkaralım artık... kardeşimin odasına koyarı diyorzemuszemus..... efe pek hevesli ama bakalım sonra kıskanmaz inşallah:umursamaz:
ayy geldilerrr :lepi:
yavv ben niye bu kadar heyecanlandım yaaaa laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
:gitme:canlarım size doyum olmaz ama ben kaçıyorum.misafirim geliyo.şimdi aradı.ayağımı duyunca merak etmiş.öptüm sizi.görüşürüz sonra.
walla brawoo vereliniortak anca mı anladın nann naniknanikeda devrimci anam ondan sevdı nan ismi annadım ben :lepi:
:gitme:
walla brawoo vereliniortak anca mı anladın nann naniknanik
biraz iri bi çupraa amaa delikafadulden
kartanesi kızın adını devrim koycakmıştıda muredada destek weriyoo onaa
kız ne heycan yaptın o kadar delikafadulden
güzel deıl nan devrim senı pek sardı bakıyomda nan eda :jeyyar: bizim kaynangıldede var devrim :lepi:
eda devrimci anam ondan sevdı nan ismi annadım ben :lepi:
nere nan ora baa dee şehirlerarası çalışıyom gari anamı gönderemm
o chiccoyu gördüğün yermi
:gitme:
walla brawoo vereliniortak anca mı anladın nann naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?