2009 Kasm Anneleri

Aradım canım hemen ama açan olmadı ara ara denerim bugün haber alır almaz yazarım sizlere kaydirigubbakcemile5

niye getirmemişki acaba :uhm:
çok acele olduya ankaraya gelmesi unutmuştur belkimm :1rolleyes:
nası unutursun gıı doğuran ya ebiscee facede bebişinin fotoları var 3.5 kilo maşallah
:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: alemsin nan kartensi olummmmmmmmmmm delikafadulden
bebk fotosu varsabılırım dedıydımde foto yokdu nan bu garu gomamış 3.5 bebegının fptosunu kı nasıl ana anlamadım zatin

ayyy yine nazar boncuğu koymuş :roflol:
o boncuğu görüncee aklıma sazanlığın geliyoo çillimmmmmm delikafadulden

yaa nazlım bende metini duyupta koştumdu zatii kaydirigubbakcemile3 zaten ilk orayo gezersen başka hiç bişe beğenemezsin ben sana diyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm hepsi sana özel yapılıyo hazır yok istediğin seyleri değiştirme sansında oluyo böylelikleee:lepi:

:roflol: ayy kocişlerin kalbine inecek benim listee :roflol::roflol:
nası unutursun gıı doğuran ya ebiscee facede bebişinin fotoları var 3.5 kilo maşallah

:roflol::roflol: nan canlizz hala aklıma geliy geberiyom nan gülmekteenn:roflol::roflol::roflol:

Kartanem koy kızzz 2.ad olaraktaann :lepi::lepi: valla söz benden bi cicili elbiseee :jeyyar::jeyyar:

alkisalkisalkis atlarım nan nolmuşşşşşşşşş sazan deil çuprayım ben :lepi:
ewet ewet 3600 delikafadulden
hakkının yemeyelim ebişin 100gr 100grdır alkisalkisalkis

:roflol: :roflol:

para anası savuruyon gene nan manileri oldu olacak bide ayakkabı al nan :jeyyar: :jeyyar: ne koycakmıs bacım ben n ekaçırdım gene :1shok:

alkisalkisalkis atlarım nan nolmuşşşşşşşşş sazan deil çuprayım ben :lepi:
biraz iri bi çupraa amaa delikafadulden
para anası savuruyon gene nan manileri oldu olacak bide ayakkabı al nan :jeyyar: :jeyyar: ne koycakmıs bacım ben n ekaçırdım gene :1shok:
kartanesi kızın adını devrim koycakmıştıda muredada destek weriyoo onaa
ayy geldilerrr :lepi:
yavv ben niye bu kadar heyecanlandım yaaaa laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kız ne heycan yaptın o kadar delikafadulden

canlarım size doyum olmaz ama ben kaçıyorum.misafirim geliyo.şimdi aradı.ayağımı duyunca merak etmiş.öptüm sizi.görüşürüz sonra.

:roflol: :roflol: :roflol: alemsin nan kartensi olummmmmmmmmmm delikafadulden
bebk fotosu varsabılırım dedıydımde foto yokdu nan bu garu gomamış 3.5 bebegının fptosunu kı nasıl ana anlamadım zatin
zaten bu garu hala buralarda geziyo bebk içerde ağlamaktan helak olmuştur :mymeka:
3600 nan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aa 100 gramını yedik nan bebişin
bilmem gaaari alcaz boyunun ölçüsünü artık kıyamadı kendi özgeme giydirem ben bunnarı mı dedi bilmiyomm vallaa :mymeka:
nere nan ora baa dee şehirlerarası çalışıyom gari anamı gönderemm
o chiccoyu gördüğün yermi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 İnmez inmezzz bişicik olmaz baba onlar naniknanik

Tamamdır canım ilk dediğin yer ötesi yok :lepi:

İnşallahh ama ben bekliyorum azıcık naz niyaz hakları değilmi?Bir anda bir ortak geliyor yaştan dolayı Doğa tam abilik yapacak bu besbelli ama yinede kırılmasın diye odadan önce bile ona değişiklik yapıyorum halısıydı vs yapma diyor ilk kardeşime benim ihtiyacım yok dinlemiyorum nolur nolmaz dimi ama çocuk onlar içine atar bastırır acayip üzülürüm sonra bende üzülmesinler kıyamam opuyorumnanaktan
ayy geldilerrr :lepi:
yavv ben niye bu kadar heyecanlandım yaaaa laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

:lepi: :lepi: :hooray: :teytey:

biraz iri bi çupraa amaa delikafadulden

kartanesi kızın adını devrim koycakmıştıda muredada destek weriyoo onaa

kız ne heycan yaptın o kadar delikafadulden

hee kızz ne bileem niyen heycan oldumsa bu kaaa delikafadulden

güzel deıl nan devrim senı pek sardı bakıyomda nan eda :jeyyar: bizim kaynangıldede var devrim :lepi:

hee severünnn ben hihoyyyt

eda devrimci anam ondan sevdı nan ismi annadım ben :lepi:

:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

nere nan ora baa dee şehirlerarası çalışıyom gari anamı gönderemm
o chiccoyu gördüğün yermi

mobilyacıyı deyoz cnmm opuyorumnanaktan

:gitme:

walla brawoo vereliniortak anca mı anladın nann naniknanik

:1ninca: delüü anca jetonu düştiiii :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…