geçmiş olsun canım.hayırlı haberlerini alırız inş.öptüm cnm
nazzzzzzzzzzlııııııııııııııııııı özlemiştim seni :1rolleyes:
Off offfffffffffff içim ürperdi resmen geçmiş olsun canım yaaa mafoldumben mafoldumben
geçmiş olsun canım
Allah korumuşki düşmemişsin bunada şükür :Saruboceq:
fundacım cok kötü oldum okurken yaa ayy cok kötü Allah acil sifalar versin
ahhh canım ğecmıs olsundikkat etde sarılı dursun takılmasın gece çarşafa felan takılırsa canın cok yanar :1no2:
bende 2 gün önce bır tanıdıgın bahcesındendik çalı gırdı parmagıma o bile nasıl acıdı senınkını anlıyorum :1rolleyes:
slm nazlıım hayırlı cumalar cnmm opuyorumnanaktan
inşallah herşey temiz çıkar cnmmm opuyorumnanaktan
oyy fundaaa geömiş olsun cnm yaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allahım korumuş cnm :Saruboceq:
iyiyiz bizde bebişle tek sorun sıpa bagdaş kurdugu için cinsiyetini göstermemesi..inatçı...
Canımmm Fıstığım benim çok tşkler inşallah canım opuyorumnanaktan .Karakızzdan bir haber varmı nasıl oldu iznine ayrıldımı
Geldimi bakalım mobilyalarınız bugün gelecekti yanılmıyorsam :1hug:
ayy konuşun nannn
uyucam yoksamm mirmirmirmir
hee gı buluşuyoss cerin de geliyyy istanbullu bulduk bi dene bakak nası bişimiş sağını solunu bi kurcalıyak dedik kartanesiynennangaralı hatunlar
buluşuyonus mu nan yarınn
naber hacıııııı nan face de hızına yetişemiom ben senin gııııııebiss hos bulduk hacııııııııııııııııııı kaydirigubbakcemile2
amiin canım inşallah güzel haberlerler alırıs opuyorumnanaktanHayırlı Cumalar Kasım Fıstıkları ve Fısık içleri a.s. a.s. a.s.
Delik deşik oldum şu birkaç gündür tahliller yüzünden p.tesi bitecek inşallah sonra doktorumuza Allahım hayırlı haberler almamızı nasip etsin opuyorumnanaktan
oooh iyi ettin kuzummm cnm tam liste at gııı olmaz mı ?dün beni deli etti bende onu birazcik yonttum diyelim..pc basinda fazla oturuyodu ama artik saatli zemuszemus
listenin tamamini mi istiyosun yoksa sadece anne icin gerekli olan seyleri mi yazayim
çok geçmiş olsun canım yaaakızlar selam ben çok fenayım yaa. :gitme:
dün gece başıma neler geldi sormayın.merdivenden acele edip çıkrken ayağımı hızla merdivene vurdum.bi baktımki sağ baş parmağımın tırnağı kalkmış tamamen.dipten tutuyo sadece.düşer zamanla dediler.sardım ayağımı oturuyorum.nasıl acıdı anlatamam.mahvoldum ...mafoldumben
gııııı sen bu topic açtın kayboldun arada bi gel görün cicim nasılsın nası gidiyo bakiim?güzel kasım anneleri ve kuzuları nasıl bakalım:)))
halen ikinci isim olarak koyabülürünn :lepi:kız kartanem :jeyyar: pek gözüme girdindi haaa devrim koyayım deyüncee :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
almadım canım daha gördüm sadece nette gördüklerimin çoğundan daha yüksek hasır örülmüş çok hoşuma gitti ama hiç bi süslemesi yok tamamen boş yani 65 lira onu alıp kendim sade kumaş diktirip süslicem, nevresimini falan da diktircem artıknapen gııı sepet almısın galba nasıl bişi aldın 65 liraya
ben alcam burda içime sinen bişi vardı 175 veriyolar ama senin sevmediğin gibi süslü püslü opuyorumnanaktan
maviiiiiiiiii geliyon demiii yarın 3tee alışveriş yapmak şart diilde buluşmuşkene bi kaç ucuz mağaza varmış onnara uğrayalım dedik maksat cerenimoyu görmek :lepi:slm kızlar ne haber nasılsın?ay dün giremedim sanki günlerdir girmemişim gibi bu ara doktora du işlerimde giremedim..dün tetenos vurulmaya gittim hiç acımadı valla sonrasındada acıma olmadı halada yok inşallah olmaz.önümüzdeki ay vurulcam bir daha..durum böyle.buluşma ayarlanıyor maşallah..valla ben müsaait gibiyim ne yapacaz alışveriş mi ben fazla alışveriş yapamam ama maaşı bile alamadık henüz gerçi az alacagım şeyler kaldı.itek gıı geliyonmu sen yarın?
yaaaaaaaa :mymeka:hangi topiğim kuzumkaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaaa dün ne güzel ayarladım kocişimlede konuştum kıslarla buluşacağız diye ama enesi bırakmak için kayınvalidemi aradım bu sabah ist.gidiyormuş görümcemin kızının nişanı için.üfffff yaaa ne kadar çok istemiştim sizlerle olmayı
kıs bende nevresim olayını öyle çözdüm hazırlara baktım güzel birşey yoktu kumaş aldım bursa kumaş pazarından annem dikecek nevresimimizi hem daha ucuza maloluyorzemuszemus
çabuk yerleştirde koy bakıyımkaydirigubbakcemile5
Canım yaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Bende çok özlemişim seni nasılsın güzel anne Şeniz
Hazırlıklara devammı neler yaptım canım yaa :1hug:
yoldalar nazlıcımm
heyecanlan bekliyoruzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
karakız akşam girdi emme konuşmadı bende duvarına yazdım emme cvp vermedii :sinifsinif::sinifsinif:
buluşuyoh tabüüü ama o verün garusu bana aldığı malzemeleri getirmemiş :mymeka:angaralı hatunlar
buluşuyonus mu nan yarınn
ayyy düştüm dicen diye ödüm koptuuukızlar selam ben çok fenayım yaa. :gitme:
dün gece başıma neler geldi sormayın.merdivenden acele edip çıkrken ayağımı hızla merdivene vurdum.bi baktımki sağ baş parmağımın tırnağı kalkmış tamamen.dipten tutuyo sadece.düşer zamanla dediler.sardım ayağımı oturuyorum.nasıl acıdı anlatamam.mahvoldum ...mafoldumben
ara nazlıcım ya merak ettik biz deekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ay sanki bizim mobilyalar gelecek ben bile heyecan yapıyorum baksana :teytey:
Senin söylediğin ve aldığın yeri herkez metediyor birtanesi çok kalitelidir diyorlar gidip bakacağız canım eylül başı gibi bazen olmuyormuş ellerinde yapılıyormuş mobilya riske atmayalım dedim 1 ayda olursa ekim başı gibi gelir zaten ya herşeyi hazır gidecek adam yuk kaydirigubbakcemile3
Birde listeyi gösterdim eşime gülüyor markalarıyla diye dedim napim Edam verdi hazır bak tamam tamam diyor hepsini hallederiz kaydirigubbakcemile3
Karakızzı arayım ben canım nasıl sorarım ağrısı sızı fazlaydı çok oturabildiğini sanmıyorum bende mafoldumben
elbisce nan ben senın kim oldugunu unuttum hacıııııııııı gelinlikli olanmıydın nan sen sositososito
öle yavrıımm ne sandın aşkda yavaş işde ve facede hızlıyım arkidişşşşşşş delikafadulden
bende gece uyuyamadığımdan bu saatlerde bi uyku bastırıyoo mirmirmirmirkeşke bende uyusam .........:umursamaz: gece bir türlü uyuyamadım sağ dön sola dön bir türlü rahat edip uyuyamadım :bbo::bbo:. birde oğlen yemeğinde yoğurt yedim içiye bastırdı uyku
hee gı buluşuyoss cerin de geliyyy istanbullu bulduk bi dene bakak nası bişimiş sağını solunu bi kurcalıyak dedik kartanesiynenn
maviiiiiiiiii geliyon demiii yarın 3tee alışveriş yapmak şart diilde buluşmuşkene bi kaç ucuz mağaza varmış onnara uğrayalım dedik maksat cerenimoyu görmek :lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aslında faha başlamadım desem yeridir.......... malum cinsiyet aynı olunca efenin bütün bebeklikleri duruyordu gecen gün bebeklik hurcunu bir actım 12 tane tulum 3 haftane cıkışı 20 yakın bady eldivenler çoraplar şapkalar bir sürü....... bebeğe yeni bir şey alacam da oyle çok yıkafet değil.... daha çok biberon yıkanması için gerekli malzemler şambuan felan .. ( gerci kıyaft işinde pek sağlam duracağımı sanmıyırum ama )
hee gı buluşuyoss cerin de geliyyy istanbullu bulduk bi dene bakak nası bişimiş sağını solunu bi kurcalıyak dedik kartanesiynenn
naber hacıııııı nan face de hızına yetişemiom ben senin gıııııı
amiin canım inşallah güzel haberlerler alırıs opuyorumnanaktan
oooh iyi ettin kuzummm cnm tam liste at gııı olmaz mı ?
çok geçmiş olsun canım yaaa
gııııı sen bu topic açtın kayboldun arada bi gel görün cicim nasılsın nası gidiyo bakiim?
nası unutursun gıı doğuran ya ebiscee facede bebişinin fotoları var 3.5 kilo maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?