2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun canım.hayırlı haberlerini alırız inş.öptüm cnm

Canım benim çok tşkler ama nolur sen dikkat et aslında krem vs veriliyor diye biliyorum anasağlığına bir yere gitseydin diye düşündüm bir an canın yanmasın daha fazla azıcık tırnağımıza birşey oluyorda nasıl yanıyor canımız sen neler çektin kimbilir mafoldumben

Off offfffffffffff içim ürperdi resmen geçmiş olsun canım yaaa mafoldumben mafoldumben

geçmiş olsun canım
Allah korumuşki düşmemişsin bunada şükür :Saruboceq:

fundacım cok kötü oldum okurken yaa ayy cok kötü Allah acil sifalar versin

slm nazlıım hayırlı cumalar cnmm opuyorumnanaktan
inşallah herşey temiz çıkar cnmmm opuyorumnanaktan

oyy fundaaa geömiş olsun cnm yaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allahım korumuş cnm :Saruboceq:

sağolun kızlar.çok teşekkür ederim.gece ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım uyku uyumadım valla.düşsesede rahatlasam.azdaha karnımıda vuracaktım zor tutundum.dizimide yırttırmışım.allah korudu bebişimide.

iyiyiz bizde bebişle tek sorun sıpa bagdaş kurdugu için cinsiyetini göstermemesi..inatçı...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yaramaza bak hele bağdaş kurmuş bile çok hoş yaa :1hug: Umarım gösterir annesi yakın zamandayerimseniben

yoldalar nazlıcımm
heyecanlan bekliyoruzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

karakız akşam girdi emme konuşmadı bende duvarına yazdım emme cvp vermedii :sinifsinif::sinifsinif:

angaralı hatunlar
buluşuyonus mu nan yarınn
hee gı buluşuyoss cerin de geliyyy istanbullu bulduk bi dene bakak nası bişimiş sağını solunu bi kurcalıyak dedik kartanesiynenn
ebiss hos bulduk hacııııııııııııııııııı kaydirigubbakcemile2
naber hacıııııı nan face de hızına yetişemiom ben senin gıııııı
amiin canım inşallah güzel haberlerler alırıs opuyorumnanaktan
dün beni deli etti bende onu birazcik yonttum diyelim..pc basinda fazla oturuyodu ama artik saatli zemuszemus

listenin tamamini mi istiyosun yoksa sadece anne icin gerekli olan seyleri mi yazayim
oooh iyi ettin kuzummm cnm tam liste at gııı olmaz mı ?
çok geçmiş olsun canım yaaa

güzel kasım anneleri ve kuzuları nasıl bakalım:)))
gııııı sen bu topic açtın kayboldun arada bi gel görün cicim nasılsın nası gidiyo bakiim?

kız kartanem :jeyyar: pek gözüme girdindi haaa devrim koyayım deyüncee :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
halen ikinci isim olarak koyabülürünn :lepi:
napen gııı sepet almısın galba nasıl bişi aldın 65 liraya
ben alcam burda içime sinen bişi vardı 175 veriyolar ama senin sevmediğin gibi süslü püslü opuyorumnanaktan
almadım canım daha gördüm sadece nette gördüklerimin çoğundan daha yüksek hasır örülmüş çok hoşuma gitti ama hiç bi süslemesi yok tamamen boş yani 65 lira onu alıp kendim sade kumaş diktirip süslicem, nevresimini falan da diktircem artık
maviiiiiiiiii geliyon demiii yarın 3tee alışveriş yapmak şart diilde buluşmuşkene bi kaç ucuz mağaza varmış onnara uğrayalım dedik maksat cerenimoyu görmek :lepi:
yaaaaaaaa :mymeka:

Canım yaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Bende çok özlemişim seni nasılsın güzel anne Şeniz
Hazırlıklara devammı neler yaptım canım yaa :1hug:

aslında faha başlamadım desem yeridir.......... malum cinsiyet aynı olunca efenin bütün bebeklikleri duruyordu gecen gün bebeklik hurcunu bir actım 12 tane tulum 3 haftane cıkışı 20 yakın bady eldivenler çoraplar şapkalar bir sürü....... bebeğe yeni bir şey alacam da oyle çok yıkafet değil.... daha çok biberon yıkanması için gerekli malzemler şambuan felan .. ( gerci kıyaft işinde pek sağlam duracağımı sanmıyırum ama )

yazmasam da okuyorum arada girip merak etmeyin herşey kontrolum altında dermişim:)))
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

yoldalar nazlıcımm
heyecanlan bekliyoruzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

karakız akşam girdi emme konuşmadı bende duvarına yazdım emme cvp vermedii :sinifsinif::sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ay sanki bizim mobilyalar gelecek ben bile heyecan yapıyorum baksana :teytey:

Senin söylediğin ve aldığın yeri herkez metediyor birtanesi çok kalitelidir diyorlar gidip bakacağız canım eylül başı gibi bazen olmuyormuş ellerinde yapılıyormuş mobilya riske atmayalım dedim 1 ayda olursa ekim başı gibi gelir zaten ya herşeyi hazır gidecek adam yuk kaydirigubbakcemile3
Birde listeyi gösterdim eşime gülüyor markalarıyla diye dedim napim Edam verdi hazır bak tamam tamam diyor hepsini hallederiz kaydirigubbakcemile3

Karakızzı arayım ben canım nasıl sorarım ağrısı sızı fazlaydı çok oturabildiğini sanmıyorum bende mafoldumben

elbisce nan ben senın kim oldugunu unuttum hacıııııııııı gelinlikli olanmıydın nan sen sositososito
öle yavrıımm ne sandın aşkda yavaş işde ve facede hızlıyım arkidişşşşşşş delikafadulden

angaralı hatunlar
buluşuyonus mu nan yarınn
buluşuyoh tabüüü ama o verün garusu bana aldığı malzemeleri getirmemiş :mymeka:
boşuna buluşma ayarlıcam diye yırtmışım kendimi delikafadulden
saçını başını yolmaya gidecem şimdi klava:
ayyy düştüm dicen diye ödüm koptuuu
çok geçmiş olsuun acıyodur da şimdi yaa kıyamaam mafoldumben
ara nazlıcım ya merak ettik biz dee

nası unutursun gıı doğuran ya ebiscee facede bebişinin fotoları var 3.5 kilo maşallah

keşke bende uyusam .........:umursamaz: gece bir türlü uyuyamadım sağ dön sola dön bir türlü rahat edip uyuyamadım :bbo::bbo:. birde oğlen yemeğinde yoğurt yedim içiye bastırdı uyku
bende gece uyuyamadığımdan bu saatlerde bi uyku bastırıyoo mirmirmirmir
hee gı buluşuyoss cerin de geliyyy istanbullu bulduk bi dene bakak nası bişimiş sağını solunu bi kurcalıyak dedik kartanesiynenn

maviiiiiiiiii geliyon demiii yarın 3tee alışveriş yapmak şart diilde buluşmuşkene bi kaç ucuz mağaza varmış onnara uğrayalım dedik maksat cerenimoyu görmek :lepi:

hee bi bakın bakalım in midir cin midir :1shok:
sonra bizde bı ara buluşcazz önce siz bi kalite kontrolden geçirin :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Onada al annesi yeni yeni ciciler opuyorumnanaktan Ama bir sürü şey var sizde cnm yaa maşallah çok güzel yıkama aparatları vs çıkmış internette bebek eşyaları satan yerlerde görüyorum tam takım
Bizde baktık cinsiyette aynı değil oğluşun oyuncaklarını birtane bile kırmamış teyzesi toparladık yepyeni hepsi kendisi ayırdı peluşları kardeşine diğerlerini çocuklara oynayacakları kendisine dağıttık böylece nasıl seviniyor çocuklar opuyorumnanaktan

İnşallah ebiscem canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nası unutursun gıı doğuran ya ebiscee facede bebişinin fotoları var 3.5 kilo maşallah

:roflol: :roflol: :roflol: alemsin nan kartensi olummmmmmmmmmm delikafadulden
bebk fotosu varsabılırım dedıydımde foto yokdu nan bu garu gomamış 3.5 bebegının fptosunu kı nasıl ana anlamadım zatin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…