2009 Kasm Anneleri

sende nazım deniz koy nan o zaman delüüüüüüüü delikafadulden

off canim cok gecmis olsun gercekten..icim tuhaf oldu okurken
gecen gece karanlikta dolanirken banada oldu aynisi mobilyanin gazabina ugradim..minik tirnagim kanadi ama allahtan cok degildi gecti...

kartanesı sende koma kız bak bu denız koymiyiiii hihoyyyt nolcek nan ben deniz dedıydım esıme kızsada erkeksede dıye ılk hamıle kaldıgım esım ıstemedı nolcukmuss unıxesse unısex ama ben yeliz e yakın dıye ıstemıstım alkisalkisalkis denizhan da güzel benım kaynanagıln akrabasında var nazım deniz ordan aklıma geldüü

20 sinde cnmm :lepi:
ayy öle güzel cicişler aldımki beeeennn cerenimoyaa kız seyleri çok güzel yaaa :lepi:

kızz tickera baksana delüü sana yapmış lülülülülülü

valla manyak bu karu cene yarısıyy milletlen kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bak bakem begendinmi bende ki sana yaptım ticker linkini verem beğendiysen
elina saglık canımda o ayak kımın na öle şeyyyy benımkıde mureda karusununkınde olsun bari :kedi: olurmuuu acabaa

20 sinde cnmm :lepi:
ayy öle güzel cicişler aldımki beeeennn cerenimoyaa kız seyleri çok güzel yaaa :lepi:

kızz tickera baksana delüü sana yapmış lülülülülülü

delikafadulden

ayy ne bilem bizim merkezde vardı ben ilk mail attım deniz bey diyee kadınmış çok mahçup oldumduuu :kedi::kedi::kedi:
ona istinaden bende dedim oğluşumuda karıştırırlarsa deyüü :sinifsinif:
yoksa ben hep deniz deyodumm :sinifsinif:

canlizim ben artık isim işine karışmıyom :dilcikar: kocem kendi koysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…