:roflol: :roflol: anca anladım nan nolmuş :lepi:
selam kıslar a.s.
selam kıslar a.s.
hee kızz ne bileem niyen heycan oldumsa bu kaaa delikafadulden
hee severünnn ben hihoyyyt
:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
mobilyacıyı deyoz cnmm opuyorumnanaktan
:1ninca: delüü anca jetonu düştiiii :roflol::roflol:
off canim cok gecmis olsun gercekten..icim tuhaf oldu okurkenkızlar selam ben çok fenayım yaa. :gitme:
dün gece başıma neler geldi sormayın.merdivenden acele edip çıkrken ayağımı hızla merdivene vurdum.bi baktımki sağ baş parmağımın tırnağı kalkmış tamamen.dipten tutuyo sadece.düşer zamanla dediler.sardım ayağımı oturuyorum.nasıl acıdı anlatamam.mahvoldum ...mafoldumben
sende nazım deniz koy nan o zaman delüüüüüüüü delikafadulden
hee mobilyacıysa baa gelmez :umursamaz:
canlizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hediyeleri ne zaman kargoya veriyoruz sositososito
buyur bebek delikafadulden
20 sinde cnmm :lepi:
ayy öle güzel cicişler aldımki beeeennn cerenimoyaa kız seyleri çok güzel yaaa :lepi:
kızz tickera baksana delüü sana yapmış lülülülülülü
elina saglık canımda o ayak kımın na öle şeyyyy benımkıde mureda karusununkınde olsun bari :kedi: olurmuuu acabaabak bakem begendinmi bende ki sana yaptım ticker linkini verem beğendiysen
20 sinde cnmm :lepi:
ayy öle güzel cicişler aldımki beeeennn cerenimoyaa kız seyleri çok güzel yaaa :lepi:
kızz tickera baksana delüü sana yapmış lülülülülülü
kartanesı sende koma kız bak bu denız koymiyiiii hihoyyyt nolcek nan ben deniz dedıydım esıme kızsada erkeksede dıye ılk hamıle kaldıgım esım ıstemedı nolcukmuss unıxesse unısex ama ben yeliz e yakın dıye ıstemıstım alkisalkisalkis denizhan da güzel benım kaynanagıln akrabasında var nazım deniz ordan aklıma geldüü
kartanesı sende koma kız bak bu denız koymiyiiii hihoyyyt nolcek nan ben deniz dedıydım esıme kızsada erkeksede dıye ılk hamıle kaldıgım esım ıstemedı nolcukmuss unıxesse unısex ama ben yeliz e yakın dıye ıstemıstım alkisalkisalkis denizhan da güzel benım kaynanagıln akrabasında var nazım deniz ordan aklıma geldüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?