Kızlar herkese merhaba ya kusura bakmayın habersiz bıraktım sizi
p.tesi mr çekildim ama nasıl girdim o makinenin içine birde bana sorun ağlaya ağlaya öğleden sonra dr a sonuçları götürdük
dr. şu an için yapılabilecek herhangi bir şey olmadığını bu ağrıları mecburen çekeceğimi söyledi ve bana istirahat etmem gerektiğini söyledi 10 gün rapor yazdı biliyosunuz ben zaten yıllık izne ayrılmıştım ama dr da rapor verince biraz karısıklık oldu işyerime gidip iznimi iptal ettim boşu boşuna iznim yanmasın 10 gün istirahat yeter dedim
evde sadece bugün dinlenme fırsatı bulabildim malesef cünkü evde misafir vardı sonra onlar gitti ben kayınvalideme gittim orda kaldım iki gun dün öğleden sonrada sonunda kızım için alışveriş yapmaya Havuzlu hana gittim ve kızıma alışveriş yaptım en azından belli başlı birkaç parça birşey alabildim sonunda çok şükğr
bugunde sabahtan 2.tetanoz aşımı oldum sıcakta sağlık ocağına gidip geldim ve tansiyonum düştü eve gelir gelmezde hemen uyuyakalmışım
işte böyle arkadaşlar
ayyyy görümcem hep derdi sakın çocuk olunca kocanı ihmal etme ben çok pişmanım diye
bende hep ilgilenmeye çalıştım valla yazık kendini yalnız hissetmesin diye:roflol::roflol:
canıım merak ettik yaa neyseki iyisin yapılacak bişi yok demek ha canım benim yaa az kaldı dayan biraz daha tatlımm
yaa kızlar yaa sinir oluyoooommm beni her gören demiimde biri var her gördüünde yorgun gözüküyosun diyip duruyooklava: benim zaten akşamları uykum geliyo diye canım sıkılıyoo ama gündüz yorgun değilim yaa ayy sinir oluyooommm
hamile bi karı görsem bundan sonra maşallah çok dinçsin dicem yaaklava:
geçmiş olsun canım.inşallah hafifler ağrıların istirahatten sonra.bebişinin cicileride hayırlı olsun canım.
teşekkür ederim canım
bebeğim sağlıklı olsunda ben cekerim zaten ne kaldı şurda dimi allahın izni ile sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
yaa kızlar yaa sinir oluyoooommm beni her gören demiimde biri var her gördüünde yorgun gözüküyosun diyip duruyooklava: benim zaten akşamları uykum geliyo diye canım sıkılıyoo ama gündüz yorgun değilim yaa ayy sinir oluyooommm
hamile bi karı görsem bundan sonra maşallah çok dinçsin dicem yaaklava:
geçmiş olsun canım.inşallah hafifler ağrıların istirahatten sonra.bebişinin cicileride hayırlı olsun canım.
kız bizim ihtiyacımız olacak ilgiye nasıl yapcaz ozaman.hşşşşşşştt sen tecrübelisin akdar bize engin tecrübelerinden hemi hacıııı
canım çok merak ettik çok çok geçmiş olsun yaaaa
inş kısa zamanda düzelirsin kurtulursun bu ağrılardan demek durumuzada ciciler aldın haaa yesinler onun içine girecek bıdığızemuszemus
canım çok teşekkür ederim artık dediğim gibi daha dikkatli olmam gerekecek uzun süre oturmayacağım yada yürümeyeceğim yavrum saülıklı olsun da ben çekerim ağrıyı sızıyı
canım aldım birkaç cici bakalım acemilikten ne alacağımıda bilemedik gerçi ama kocişl işte
kız takma o tip insanları.onun seninle ilgili problemi vardır kııııız kıskanıyodur belkim hadi diri duruyosan.ayyyyyy insanı psikolojik hasta yapar bunlaaaaaaar.benimde teyzem her konuşmamızda karnın karardımı diyo niye kararacaksa bilmiyom.görümcemde çatlak varmı diye soruyo beni deli ediyolar
teşekkür ederim canım
bebeğim sağlıklı olsunda ben cekerim zaten ne kaldı şurda dimi allahın izni ile sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım çok merak ettik seni :teselli:Kızlar herkese merhaba ya kusura bakmayın habersiz bıraktım sizi
p.tesi mr çekildim ama nasıl girdim o makinenin içine birde bana sorun ağlaya ağlaya öğleden sonra dr a sonuçları götürdük
dr. şu an için yapılabilecek herhangi bir şey olmadığını bu ağrıları mecburen çekeceğimi söyledi ve bana istirahat etmem gerektiğini söyledi 10 gün rapor yazdı biliyosunuz ben zaten yıllık izne ayrılmıştım ama dr da rapor verince biraz karısıklık oldu işyerime gidip iznimi iptal ettim boşu boşuna iznim yanmasın 10 gün istirahat yeter dedim
evde sadece bugün dinlenme fırsatı bulabildim malesef cünkü evde misafir vardı sonra onlar gitti ben kayınvalideme gittim orda kaldım iki gun dün öğleden sonrada sonunda kızım için alışveriş yapmaya Havuzlu hana gittim ve kızıma alışveriş yaptım en azından belli başlı birkaç parça birşey alabildim sonunda çok şükğr
bugunde sabahtan 2.tetanoz aşımı oldum sıcakta sağlık ocağına gidip geldim ve tansiyonum düştü eve gelir gelmezde hemen uyuyakalmışım
işte böyle arkadaşlar
kız al enesi git diyoım sanayaaaaaaaaaa banene yaaaaaa ben oynamıyorummafoldumben
ayy ölee bi uzandımmtubik nan nerdesiiiinnn
ayy heçbişe yapasım yooohh sıkıldım yaa aaşam olsuuunnn
acitasyon yapacaksın kuzum erkeklerin tek dayanamadığı nokta bence tabi istisnalarda çıkıyor seninki onlardan değil inş.:roflol:
bi kahvaltımı yapamasam arayıp ağlıyordum daha hiçbir şey yemedim diye hemen çıkıp geliyordu
zaten ondan sonra kahvaltımı hep hazır buldum mutfakta:asigim::roflol:
neyse daha fazla konuşup nazar değdirmeyim kocişime sonra arif enişte gibi olmasın:roflol:
acitasyon yapacaksın kuzum erkeklerin tek dayanamadığı nokta bence tabi istisnalarda çıkıyor seninki onlardan değil inş.:roflol:
bi kahvaltımı yapamasam arayıp ağlıyordum daha hiçbir şey yemedim diye hemen çıkıp geliyordu
neyse daha fazla konuşup nazar değdirmeyim kocişime sonra arif enişte gibi olmasın:roflol:
kocama sorun deseydin sende:roflol:
canım çok merak ettik seni :teselli:
kız al enesi git diyoım sana
hem o kaa karı bi bebeye bakamıcanız mı
werirsin herbirine yarım saat bakarlar
hemde onlara alıştırma olurr
nasıl fikir ama yerimseniben
ayy ölee bi uzandımm
canliz gibi gözlerimi dinlendirdimm :1closedeyes:
akşam olsa nolcak hep aynı hep aynı :çok üzgünüm: çok sıradanlaştı hayatımız :çok üzgünüm: aksiyon lazım bizeekaydirigubbakcemile2
benim adam hiç sewmiyoo acıtasyonu :umursamaz: benim adama hiç bişey işlemiyoo delikafadulden
iyi dawranıyom olmuyoo kötü dawranıyom olmuyoo acıtasyon yapıyom olmuyoo umursamıyom yine olmuyooo delikafadulden
bi üniversitenin ilgili bi bölümüne yollıyıp inceleticem bunu cinsi neymiş diyeeCADIARZU
canıım o zaman kendini heeç yorma sakıınnartık bundan sonra allah yardımcım olsun canım kendimi yormadığım ve surekli oturmadığım yada ayakta kalmadığım zaman ağrım olmuyo bende bundan sonra bol bol dinlenmeye calışacağım
kıs tabi yorgun olacaksın hem ev hem iş çekilirmi hamile hamile bile bilede sorulur mu beeeeeeÇok üzgünüm çoook
aaaaa rezüllükkkk şinci ne yapıy kaynanatör ?
yuhh ucuz kurtulmuşun kaynanatörden şakkıdı
Kızlar herkese merhaba ya kusura bakmayın habersiz bıraktım sizi
işte böyle arkadaşlar
ayy ölee bi uzandımm
akşam olsa nolcak hep aynı hep aynı :çok üzgünüm: çok sıradanlaştı hayatımız :çok üzgünüm: aksiyon lazım bizeekaydirigubbakcemile2
benim adam hiç sewmiyoo acıtasyonu :umursamaz: benim adama hiç bişey işlemiyoo delikafadulden
iyi dawranıyom olmuyoo kötü dawranıyom olmuyoo acıtasyon yapıyom olmuyoo umursamıyom yine olmuyooo delikafadulden
bi üniversitenin ilgili bi bölümüne yollıyıp inceleticem bunu cinsi neymiş diyeeCADIARZU
seninki türünün tek örneği geçmişine bakmak lazım bence:roflol::roflol::roflol:
ayy evet önüne gelen ağırlaştınmı iyice diyo kayınvalidem telde soruyo ağırlaşmadım işteeeeeeeee kafamçokkarıştıkız takma o tip insanları.onun seninle ilgili problemi vardır kııııız kıskanıyodur belkim hadi diri duruyosan.ayyyyyy insanı psikolojik hasta yapar bunlaaaaaaar.benimde teyzem her konuşmamızda karnın karardımı diyo niye kararacaksa bilmiyom.görümcemde çatlak varmı diye soruyo beni deli ediyolar
:roflol::roflol::roflol::roflol:canım çok merak ettik seni :teselli:
kız al enesi git diyoım sana
hem o kaa karı bi bebeye bakamıcanız mı
werirsin herbirine yarım saat bakarlar
hemde onlara alıştırma olurr
nasıl fikir ama yerimseniben
ayy ölee bi uzandımm
hee kızz rezül karuu.şimcik yapayanlız oturuyy :1ninca:
kocişin iki kardeşi var 25 ve 21 yaşında erkek onlarıda kovdu evden babada kalıyo onlardaa:sinifsinif:
hee yaa ucuz kurtuldum yeevriimm :Saruboceq:
cnmm çok merak ettik seni yaaa :sinifsinif: geçmiş olsun tatlım dikkat et kendinee opuyorumnanaktan
[
:jeyyar: actionlanmı kandırcazzz kızz :jeyyar::jeyyar:
kızım o tek örnek benzemez merak etmee :roflol:
kız actionmı lazım anacıı benden sana tavsiyee bu ara pek action denemeee :jeyyar::jeyyar:
ben denedim çok pişman oldum yaaaa senağlamasenağlama
kociş iki gündür benii yeni gelin diye çağırıyoo :roflol::roflol::roflol:
canım çok merak ettik seni :teselli:
ayy canım ya teşekkür ederim
daha iyiyim allaha şükür
yok anacım ben o defteri kapattım zatennkız actionmı lazım anacıı benden sana tavsiyee bu ara pek action denemeee :jeyyar::jeyyar:
ben denedim çok pişman oldum yaaaa senağlamasenağlama
kociş iki gündür benii yeni gelin diye çağırıyoo :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?