2009 Kasm Anneleri

ah canım geçmiş olsun.ya hamilelikte ishal çekilmiyo.gemezse kola falan dene bende işe yaramıştı.ankaralı hatunlar buluşuyo dimiiiiiii neyse kız bi dahaki sefere enesi veririsin kayananana sende gidersin

sağol canım neyse oğluşum uyumuşken bende dinleneyim biraz sonra gelirim yine

kızlar krem sürdüm hatta yüzüme bakmayı bıraktım orama burama baktım açıkcası popoma sürmediydim bilseydim önce oranın çatlıycanı sürmemmiii :)))

bu arada ishal olan arkadaşım ben geçen hafta oldum ve 3 tane büyük serum yedimmm anca kendime geldim amann ihmal etmeee gerçiii bende sancı yapmıştıı ve arkasından iştahsızlık ve halsizlik 3, serumda kendime geldim vucudun su kaybetmesin ben bol bol su içtiğim halde 3 büyük serum yedim korkutmuyayım ama devam ederse ve sancın olursa git hemen aynı haftada olmuştu mikrobik demişlerdi

geçmiş olsun canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oyy cnm çok geçmiş olsun yaavvv opuyorumnanaktan su iç bol bol itekiimm opuyorumnanaktan

slm kızlaaar günaydıınnnn a.s.
çıkıcaz şimdik kocişlen bi bakem dedim ne var ne yokk kaydirigubbakcemile2

selam edoş bende cıkıcam ama az serinlesin hava öle oluşuma kapı süsü ya yapcam ya alcam

selam edoş bende cıkıcam ama az serinlesin hava öle oluşuma kapı süsü ya yapcam ya alcam

slm cnmm opuyorumnanaktan
bizde çıkıcaz biraz dolaşıcaz fethiye yapabiliriz bugün :lepi:
ben beğendim bi dene alcam izmirde satılıymış bi daa gittimde inşallah alırım kaydirigubbakcemile2

kızlar YAREM msj atmış kötü günler geçiriyorum demiş hepimizin dualarını bekliyormuş.Şuan bebişte kendide iyiymiş ama bir süre daha giremiyecekmiş nete....

geçmiş olsun adaşımm a.s.
kız diyom çık git diye dinlemiyon beni :umursamaz:
hımm ankaralı hatunlar buluştu ya ondan bugün kimseler yok hııııııı
yok gıı onlar saat 4te buluşcaklardı
tubişkooomm nbrr ??
anangilee selam sölee :roflol:

iyilik dadlummmm opuyorumnanaktan
sölerim sırnaşık şey

kız nehiriver karısı gidip bugünde kapı süsü bulamazsaan sonra gelip buralarda zırlarsan gebertirim senii klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…