ah canım geçmiş olsun.ya hamilelikte ishal çekilmiyo.gemezse kola falan dene bende işe yaramıştı.ankaralı hatunlar buluşuyo dimiiiiiii neyse kız bi dahaki sefere enesi veririsin kayananana sende gidersin
günaydın kıslar dün geceden beri çok fenayım yaaa birden bire bir ishal başladı gece mide bulantısı falan derken öldüm yaaaa
allahtan şimdi iyiyim biraz daha
bugün bizim ankaradaki gacılar buluşacak ama bensiz:umursamaz:
günaydın kıslar dün geceden beri çok fenayım yaaa birden bire bir ishal başladı gece mide bulantısı falan derken öldüm yaaaa
selam edoş bende cıkıcam ama az serinlesin hava öle oluşuma kapı süsü ya yapcam ya alcam
selam edoş bende cıkıcam ama az serinlesin hava öle oluşuma kapı süsü ya yapcam ya alcam
ay bende tüylü müylü bi model gördüm ona taktım kafayıı bakalımmm
günaydın nehir, ya adana size yakın değil mi aradıklarını oradanda bulabilirsin(uyku setini)
hade bakalım bulursun inşallah cnmm :Saruboceq:
geçmiş olsun adaşımm a.s.günaydın kıslar dün geceden beri çok fenayım yaaa birden bire bir ishal başladı gece mide bulantısı falan derken öldüm yaaaa
yok gıı onlar saat 4te buluşcaklardıhımm ankaralı hatunlar buluştu ya ondan bugün kimseler yok hııııııı
tubişkooomm nbrr ??
anangilee selam sölee :roflol:
kızlar YAREM msj atmış kötü günler geçiriyorum demiş hepimizin dualarını bekliyormuş.Şuan bebişte kendide iyiymiş ama bir süre daha giremiyecekmiş nete....
kızlar YAREM msj atmış kötü günler geçiriyorum demiş hepimizin dualarını bekliyormuş.Şuan bebişte kendide iyiymiş ama bir süre daha giremiyecekmiş nete....
selam cnm adana bize yakında bu sıcakta döt ister oraya gdip gezmek gidemiom bi yerezemuszemuszemuszemus
saol canım sende bulursun inşallahopuyorumnanaktan
nolmuşşşkiii ay gecmiş olsunopuyorumnanaktan
neyi wwarmış kız :1shok:
kız nehiriver karısı gidip bugünde kapı süsü bulamazsaan sonra gelip buralarda zırlarsan gebertirim seniiklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?