2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız bakalımm dilerim hersey yolundadır ya akşam çok yemişimm anca kalktım yataktan karnım önden gidiyo fazla yemekten yawwww...napcam bu gece bılmıyorum

slm melek anneem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iiyiz valla bende uykum geldi yattım oğluşu hıçkırık tuttu uyuyamadım yaavv
cnm soda iç rahatlatır senii..

slm melek anneem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iiyiz valla bende uykum geldi yattım oğluşu hıçkırık tuttu uyuyamadım yaavv
cnm soda iç rahatlatır senii..

valla azcık evin içinde gezınıp durayım bari soda yok eevdee...nehiriver canım sende üzülme inş arkadaşlar bulur istediğin modelı tatlımm benım...

selam kızlar iki gündür karnımda müthiş bir kaşınma var sanırım gerilmeden dolayı ama öyle böyle değil yara yapıcam kaşınmaktan sizler ne önerirsiniz ne kullanıyorsunuz??

selam kızlar iki gündür karnımda müthiş bir kaşınma var sanırım gerilmeden dolayı ama öyle böyle değil yara yapıcam kaşınmaktan sizler ne önerirsiniz ne kullanıyorsunuz??

günaydın canım kaşımamak daha ii diye duydum kremlerın yokmu badem yagı falan onları kulla istersen. kaşıyınca çatlaklar artıyormuş diye bılıyorum

bildiğim kadarıyla kaşıntı çatlağın belirtisi. hemen nemlendirici ve ya badem yağı kullanmaya başla. ben chicco nun mamma donna diye kremi var onu kullanıyorum.

bende ondan kullandım ama tavsiye etmediler bende lıerac kullanmaya başladım. sen memnunmusun

memnunum valla. 1 aydır kullanıyorum. benim ablam eczacı o göndermişti. bunu sabah akşam sürmeye çalışıyom. banyodan sonrada bebek için olan nemlendiriciden sürüyom o daha çok nemlendiriyor yumuşacık yapıyor

deliriyordum gece gece kaşınmaktan bu zamana kadar kaşınıyordum ama baş edebiliyordum bademyağı zeytinyağı kakaoyağı normal nemlendiriciler ama iki gündür onlar işe yaramaz oldu artık sabahın köründe duşa girdim napsam napsam diyie düşüüünürken bebekler için gelen pişik kremi vardı ay onu sürdüm denedim napimm o an ne bulsam sürecektim tşkler arkadaşlar alakanız için biraz rahatlattı beni o krem ama pazartesii doktoruma danışcam
bende bunun çatlak habercsi olduğunu biliyorum ma geçen gün popmun iki tarafında mor mor çatlaklar oluşmuş orası kilo almamıştı birazcık ordan kilo vermiştim ama mor mor yaa o çatlaklar üzülmücem demiştim ama çok üzüldümmmm

günaydın. sabah sabah çatlak sohbeti ediyok valla
sabah sabah daha iç açıcı konu blamadınızmı

canım ben her banyodan sonra bebe yağı sürüyorum karnıma popoma falan heryerime.sen sürmedinmi bacım

günayyydıııınnnnn a.s.
ben bugün anamgildeyim ara ara girerim zemuszemus

günaydın canım

çatlak bildiğim kadarıyla ilkin kırmızı olur bence o çatlak degıldır geçer. üzülme bence

günaydın kıslar dün geceden beri çok fenayım yaaa birden bire bir ishal başladı gece mide bulantısı falan derken öldüm yaaaa
allahtan şimdi iyiyim biraz daha
bugün bizim ankaradaki gacılar buluşacak ama bensiz:umursamaz:

ah canım geçmiş olsun.ya hamilelikte ishal çekilmiyo.gemezse kola falan dene bende işe yaramıştı.ankaralı hatunlar buluşuyo dimiiiiiii neyse kız bi dahaki sefere enesi veririsin kayananana sende gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…