2009 Kasm Anneleri

kız ben bebişimi ilk aylarda bizim odada yatırcam beşiği bizim odaya kurdurcam bende alammıki.gerçi şimdi gerek yok dimi.ay bilemedim

kız al süsle kapını içinde kalmasın ne var yaniii :lepi:

sen şimdi gül gül
akşam gelip zzzzırlarsan o zaman görüşürüss:mymeka:

hee konuş tubişkoom arkandayımm :enbuyukkk:

bebeğine mobiya alacakların dikkatinee :1ninca::1ninca:
acele edin çünkü mobilya kokusu bence uzun bi süre gitmicek :1ninca::1ninca:

kız al süsle kapını içinde kalmasın ne var yaniii :lepi:

hee konuş tubişkoom arkandayımm :enbuyukkk:

aaaa iyi o zaman bende bakamda alam gııııııııı.

slm kızlarrrrrr ben geldimmmmm

hoşgeldin canım
bebeğine mobiya alacakların dikkatinee :1ninca::1ninca:
acele edin çünkü mobilya kokusu bence uzun bi süre gitmicek :1ninca::1ninca:

kız ben tembellik yapıyom hala erken diye.alalı çoooooook oldu ama kurdurmadım.en azından kolisinden çıkaramda kokusu gitsin

kız ben bebişimi ilk aylarda bizim odada yatırcam beşiği bizim odaya kurdurcam bende alammıki.gerçi şimdi gerek yok dimi.ay bilemedim

bilmemki cnm benimde yatak odamda park yatak olcak ama ben yinede alcam kapı süsünü odasının kapısına takcam zemuszemus

aaaa iyi o zaman bende bakamda alam gııııııııı.
kız ben tembellik yapıyom hala erken diye.alalı çoooooook oldu ama kurdurmadım.en azından kolisinden çıkaramda kokusu gitsin

valla cnm al süsünü süslee kime nee yaavv zemuszemuszemuszemus

şekerim vallaa ne kadar olsada mobilya kokusu var tabiki dün mobilyacılarda dedi zaten en az 15 gün havalandırın diyee kaydirigubbakcemile2
sende kur artık şu beşiği hiç değilse havalansın yaavv :kedi:

kız daha var ya o yüzden kurdurmadım.ben bi hafta sonra falan başlayayım kurdurmaya.gerçi kurulsa cicilerinide yıkayıp yerleştiririm.aman ya çok tembelim.haftaya doktora gidem sonra kurduram.hem o zaman belki daha net bi tarih verir doktor.

:1ninca::1ninca::1ninca: sölemem bende sizee

kaydirigubbakcemile3 caresine bakk kaydirigubbakcemile3 düdüükk

haklısın canım ben bi süt içeyim

iç banada çek bi soğuk süttt :lepi:

öle yap cnm başla gariiiii zemuszemus

merhaba kasım anneleri bende kasım annesiyim sizin haftanızda sat ne göre değilmi benimde öleydide sonradan nolduysa biraz geriden sayılmaya başladı yaşuan tickerde yazdığı gibi sat ne göre 25+2 şimdi saydığım23+6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…