selam edoş bende cıkıcam ama az serinlesin hava öle oluşuma kapı süsü ya yapcam ya alcam
haklısın sıcağı hiç düşünmemiştim. ben burada çorapla gezindiğim için heryer böyle serinmiş gibi geliyor.
kız nehiriver karısı gidip bugünde kapı süsü bulamazsaan sonra gelip buralarda zırlarsan gebertirim seniiklava:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız ben bebişimi ilk aylarda bizim odada yatırcam beşiği bizim odaya kurdurcam bende alammıki.gerçi şimdi gerek yok dimi.ay bilemedim
sen şimdi gül gül
akşam gelip zzzzırlarsan o zaman görüşürüss:mymeka:
slm kızlarrrrrr ben geldimmmmm
kız al süsle kapını içinde kalmasın ne var yaniii :lepi:
hee konuş tubişkoom arkandayımm :enbuyukkk:
slm kızlarrrrrr ben geldimmmmm
bebeğine mobiya alacakların dikkatinee :1ninca::1ninca:
acele edin çünkü mobilya kokusu bence uzun bi süre gitmicek :1ninca::1ninca:
kız ben bebişimi ilk aylarda bizim odada yatırcam beşiği bizim odaya kurdurcam bende alammıki.gerçi şimdi gerek yok dimi.ay bilemedim
aaaa iyi o zaman bende bakamda alam gııııııııı.
kız ben tembellik yapıyom hala erken diye.alalı çoooooook oldu ama kurdurmadım.en azından kolisinden çıkaramda kokusu gitsin
midem yanıyoooooooooooooooooooooooooo
tuğba kaçarr
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın canlarım benimm opuyorumnanaktan
sen şimdi gül gül
akşam gelip zzzzırlarsan o zaman görüşürüss:mymeka:
kız al süsle kapını içinde kalmasın ne var yaniii :lepi:
hee konuş tubişkoom arkandayımm :enbuyukkk:
yapcak bişey yok deyo benim dr.ilaç vermiyoo bebiş baskı yaptığı için oluyomuş tatlım süt içç :sinifsinif::sinifsinif:
valla cnm al süsünü süslee kime nee yaavv zemuszemuszemuszemus
şekerim vallaa ne kadar olsada mobilya kokusu var tabiki dün mobilyacılarda dedi zaten en az 15 gün havalandırın diyee kaydirigubbakcemile2
sende kur artık şu beşiği hiç değilse havalansın yaavv :kedi:
:1ninca::1ninca::1ninca: sölemem bende sizee
haklısın canım ben bi süt içeyim
kız daha var ya o yüzden kurdurmadım.ben bi hafta sonra falan başlayayım kurdurmaya.gerçi kurulsa cicilerinide yıkayıp yerleştiririm.aman ya çok tembelim.haftaya doktora gidem sonra kurduram.hem o zaman belki daha net bi tarih verir doktor.
merhaba kasım anneleri bende kasım annesiyim sizin haftanızda sat ne göre değilmi benimde öleydide sonradan nolduysa biraz geriden sayılmaya başladı yaşuan tickerde yazdığı gibi sat ne göre 25+2 şimdi saydığım23+6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?