2009 Kasm Anneleri

yok yaa ekmezleer lmaz: buluşmuşturlar ebişim gelir belkim birazdan yavv zemuszemus

valla kapı süsüne daha bakmadım dediydi inşallah bulur yoğsam ağlarsaa kafasını kıracaz haa ona göree klava:klava:klava:

demi kızz anca yeteer 24 taneee :roflol::roflol:

özgeninkini pek bilmiyom ama seninkine 24 değil 124 olsa anca yeterr kaydirigubbakcemile3
e anasının oğlu olcak nede olsaa :lepi:

kendi bebenin kıçında don yok sen nehire uyku seti araa :roflol::roflol::roflol::roflol:

hee walla yaa deli miyim neyim ben kafamçokkarıştı
ha şimdi doğursam bebem cızcıblak ortada kalıcak ben nehiriwer gacısının bebekine uyku seti derdine düşmüşüm kaydirigubbakcemile3

özgeninkini pek bilmiyom ama seninkine 24 değil 124 olsa anca yeterr kaydirigubbakcemile3
e anasının oğlu olcak nede olsaa :lepi:

:roflol::roflol::roflol:
kızz bugün kıçıma giycek bulamadım yaa hep aynı hep aynı mafoldumben
eski kıyafetler askılarda bana bakıyy emme koca göbekten heç biri olmuyy mafoldumben

tubişimm bu bebişlerin tulumları felanda asılır demi kızz ütülencek o kadarr :kedi::kedi:

hee walla yaa deli miyim neyim ben kafamçokkarıştı
ha şimdi doğursam bebem cızcıblak ortada kalıcak ben nehiriwer gacısının bebekine uyku seti derdine düşmüşüm kaydirigubbakcemile3

dur o daha önemli ama şimcikk yoğsam karının gözünde ya kalmıyceek :mymeka::mymeka:

kızz tubik özelden bene adreseni yaz bakeeemm :jeyyar::jeyyar:

bilmiyomki bacımm
keyfine bağlı asabilirsinde katlayıp ölee yerleştirebilirsinde
canın nasıl istiyosa öle yapp :lepi:

selam kızlar ben geldim...

bizim buluşma güzelleri gelmediler mi dahaaa.... o mağaza senin bu mağaza benim gezmeye dalmışlardır kesin

selam kızlar ben geldim...

bizim buluşma güzelleri gelmediler mi dahaaa.... o mağaza senin bu mağaza benim gezmeye dalmışlardır kesin

slm cnmm hoşgeldiinn opuyorumnanaktan

bizde onları merak ettikk :kedi: haberlerdede göremedikk :roflol::roflol::roflol:
iyice telaşlandııkk :roflol::roflol:

kızlarrrr napıyonuss bakalımmm

hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan iyi valla sen napıyosuun?
bak ne dicem sana konyalıımm kaydirigubbakcemile3
mobilya işini ramazan sonrasına felan koyma şekerim seninkilerde yapılma olucak kokusu çıkmaz valla baya bi mobilya kokusu sardı evi yaavv :kedi::kedi:
adamlarda en az 15-20 gün yerleştirmeyin havalandırın dediler :1no2: ona göre tatlıımm

doğru söylüyosun canım ama bu ay kardesim ankarada ev tuttu bide babamın ödemeleri var ramazanda düğün falan olmadıgına babamın işleri duruyor
simdi alın yaptırın dersem cok yüklenmiş olucam onlara onlar ne zaman hadi derlerse o zaman olacak artık
bide annemde yatıcam ya ben bir ay o yüzden cogu esyam annemde durucak ilk zamanlar benim oda süs niyetine olacak
bakalım işler iyi giderse yaptırırlar zaten opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…