arii canım kocanada kızma kaynanan bişey olmaz falan dediyse adama oda öyle sanıyodur.ne anlasınki adamlar.sen otur kocana herşeyi anlat.erken doğumun ne olduğunu,erken doğum olrsa nasıl olacağını bak nasıl anlıyor.olmadı beraber gidin doktora doktor anlatsın.şu kaynanalar herşeyi çok biliyo ya.offf bak sinir oldum ha.
benimde az önce teyzem aradı.sağolsun diyoki gel burda yap doğumu.sen yalnızsın doğumun ne olduğunu bilmiyosun falan filan.dedimki uçağa 32.haftadan sonra almıyolar basınç erken doğuma neden oluyomuş.ben iki ay ne yaparım orda kociş burda.diyoki ben doğurdum o kadar hiç öyle bişey yok.sen yalnız nasıl doğurcan.bilmiyon doğumu.ya iyilikmi yapıyo kötülükmü anlamadımki.ben kendimi teselli edip duruyom yalnızım allahın izniyle doğururum.o aramış yalnızsın falan filen
evet öyle yapacagım dr konuşsun çünkü beni yanlış anlıyor.sen bilirsin ama en iyisi bence insanın kendi evi. çok düşünceli teyzen ama evde olmak bambaşka düşünsene bebegını babası hergün göremeyecek 2 ay yani çocuk anne ve babaya ait onlar her anını görmelı bence
ben eccük işlenem kızlaarr makinayı boşaltıyomm zemuszemus
yok canım gitmem zaten.sağolsun düşünüyomu moralimimi bozuyo anlamadım ama neyse.
sen götür doktora kocanı.bak yazmıştım ama görmedin galiba.benim istanbulda bi doktorum vardı.istersen ona git bide çok iyi bi doktordur.
benım dr de ii gata da prof yani arkadaşlar memnunlar. benımde pek bir şikayetım yok sadece dr de rahat. yada strese gırmemı istemıyor. ama sen yıne adını ver bı bakarım
bacım seninki prof muş.tabi daha iyidir ama ben yinede verem benimki medicalpark bahçelievler hastanesinde suat süphan erşahindi.
edoşummmm nabeerrr opuyorumnanaktan
ne olsun tatlışımm senden nbrr annendemisinnn opuyorumnanaktan
yok canım biras önce geldim duşumu aldım hemen kknın başına oturdum :lepi:
sen naptın kocişinlen gezdin mii kaydirigubbakcemile
angaralı hatunlar naptı acaba :uhm:
heberleride seyrettim bi vukuat yoktu ama neyse çıkar kokusu :roflol:
gezdim cnmm zemuszemus
dalyana gittik dolaştık orda pazarı varmış bugün 1-2 şey aldı babamız oğluşunaa opuyorumnanaktan
ortacayı gezdik, bideee yemek ısmarladı kociş banaaa :jeyyar:
ankaralılar naptı aceep cerenimo aradı beni 3te kızları bekliyom dediydii :uhm:
ohhh iyi yapmışsınız zemuszemus
bu angaralı karılar bizim cerenimoyu ekmiş olmasınn kaydirigubbakcemile3
hee yaa en azından ben gelemicem diyodumvalla bekliydi yaaa kaydirigubbakcemile3
senin kıymetini anlar kızz ekildisee kaydirigubbakcemile3
özguşda gelmedii :uhm:
oda aradıydı küvet felan almış ama uyku seti bulamamış halaa :teselli::teselli:
kaçtane askı alam dedi bende 24 dedim nan çokmu kii :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?