2009 Kasm Anneleri

ay siz yazın ben az uzanam sonra gelip cevap yazarım kızlar.belim çok ağrıyo.
uzan canım benim bende kaçtıım.öptüm
ben beldibinde oturuyorum cnm sakin olsun istedim been böleee ormana karşı oturyorum mis giibiiiinn zemuszemuszemuszemus
özledinse gel cnm banaaa

beldibide güzel.sessiz dediğin gibi.
ahh keşke gelebilsem.seneye artık nasipse.gelirsek muhakkak gelirim seni görmeye.bebişlerimizide alırız kucağımıza artık.denize gideriz belkim.öptüm canım.görüşürüz sonra.oranın güzel havasını benim içinde çek içine.

32.haftada başlanması gerekiyor canım benim dr.öyle demişti
soru sordum ama kaçmak zorundayım gene.yemek saati geldi.bişeyler yiyip ilaçlarımı içmem lazım..öptüm hepinizi .

hadi byyyyyyyy canım afiyet olsun

valla ben ok seviyorum beldibini cnm yaa sessizliği doğası :lepi:
inşallah gelmen kısmet olurda görüşürüz cnmm opuyorumnanaktan
ohhhhhhhhhhhhh çektiim bi nefess kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyy beş dakika uzandım geldim.

yaaa kıyamam cnmm opuyorumnanaktan

ya ben alışamadım hala buraya.neyse bebiş gelince onunla uğraşmaktan gözüm gezme görmez heralde
32.haftada başlanması gerekiyor canım benim dr.öyle demişti

hadi byyyyyyyy canım afiyet olsun
aaaaaaa benim kalmış 3 haftam.ben haftaya gidince bi soram doktorumada ona göre alam bi krem.ayyyy çok kötü oluyomuş ya.kız diyoki çocuğu emzirirken canım çok yanıyo bide mamada veriyomuş çocuğa doymuyomuş memeyle.ay bizimki nasıl olcak acaba.ben ilk altı ay sadece anne sütü içsin istiyom sonra isterse bıraksın.itek bacım sen eneste ne yaptın gıııııı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 süt içeydin baştan geçerdi kızz kaydirigubbakcemile3

valla ya.gerçi hergün soğuk içerdim bugün sabah sıcak içesim tuttu.su iç iç şimdide wc derdi çıktı iyimi.ya gece kalkmak işkence oluyo bana.offfff gece su ve wc çok yoruyo beni

kızlar ben resmen stres topu oldum. bebegin hiç birşeyini hazırlayamıyorum nedeni kocamın çok rahat olması. sonra dogum sezeryan olmak istiyorum onun stresi normalde 24+4 haftalık bebegım ve 26 haftalık görunuyor. rahmim kalp şeklinde ilk dr erken dogum olur dedı şimdiki dr aman takma zamanında dogurursun dedı medıkanaya gıttım rahatsız olunca oda erken dogum riskın var dedi. eşim bayramda memlekete gıdelım dıyor bu şartlarda gıtmek istemıyorum o ve ailesi anlamıyor ve laf sokuyorlar tabırı caizse. şimdiden 9 kilo aldım ve yemedigim halde aldım. düzgün beslenemıyorum. ay ne yapcam ben

kızlar ben resmen stres topu oldum. bebegin hiç birşeyini hazırlayamıyorum nedeni kocamın çok rahat olması. sonra dogum sezeryan olmak istiyorum onun stresi normalde 24+4 haftalık bebegım ve 26 haftalık görunuyor. rahmim kalp şeklinde ilk dr erken dogum olur dedı şimdiki dr aman takma zamanında dogurursun dedı medıkanaya gıttım rahatsız olunca oda erken dogum riskın var dedi. eşim bayramda memlekete gıdelım dıyor bu şartlarda gıtmek istemıyorum o ve ailesi anlamıyor ve laf sokuyorlar tabırı caizse. şimdiden 9 kilo aldım ve yemedigim halde aldım. düzgün beslenemıyorum. ay ne yapcam benmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ben eneste 7 aylıkken başladım kreme bizim dr.bepanteninkini önermişti sadece tek göğsümde hafif oldu çatlama ama hemen geçti zaten bu bebişime hamile kalınca 7,5 ay emzirdim sadece

aaaa canım herşeyi takma bu kadar kafana.ben 10 kilo falan aldım belkide daha fazla ama hiç takmıyom.bayramda yani bir ay sonra 30 haftalık falan oluyosun ve ağırlaşacaksın baya eşinde ozaman anlar zaten hiçbiyere gidemeyeceğini.tabi iyi olursan git canım boşver gezersin işte.yat hizmet etsinler sana.ne delisin.erken doğum riskin için başka bi doktora git istersen bide o baksın emin ol.hem dikkatli olursun ona göre.

valla ya.gerçi hergün soğuk içerdim bugün sabah sıcak içesim tuttu.su iç iç şimdide wc derdi çıktı iyimi.ya gece kalkmak işkence oluyo bana.offfff gece su ve wc çok yoruyo beni

ayy uyanınca enaz 30dk.bende uyuyamıyoomm mafoldumben

cnm sende rahat olmayı dene dicem ama imkansız biliyorum.
kocişinle konuşmuyomusun erken doğum riski var hala bişey yok diyeee :kedi:
bence yola gitme tatlım allah korusun :Saruboceq::Saruboceq:

ben eneste 7 aylıkken başladım kreme bizim dr.bepanteninkini önermişti sadece tek göğsümde hafif oldu çatlama ama hemen geçti zaten bu bebişime hamile kalınca 7,5 ay emzirdim sadece

iyi canım ya önemli olan ilk altı aymış zaten.tabi fazla emzirmek iyi ama ilk altı ay mutlaka emzirmek lazımmış sadece anne sütüyle.kız başlayalım bizde o zaman ben 28+4 oldum.e haftaya doktora gidince soram krem hemen başlayam ya.

arii canım benim istanbuldayken bi doktorum vardı acayip iyi bi doktor.hem ilgili hemde gerçekten bilgili.eğer istersen hangi hastanede hangi doktor yazam sana bide onu dene bacım

he ya beş on ker kalkıom bide uyuyamıyom offff sonra uykusuz kalıyom.e bide sağa sola dönerken uyanıyom.yazık kocişe onuda uyandırıyom ya.ben of of diye diye dönüyom oda ne oldu diye uyanıyo her seferinde.

anlamıyor basite alıyor. ya ailesi basıte aldıgı için oda ole alıyor yanı benım konuşmamın bır anlamı yok.

orda öyle bir ortamım olmayacagını bılıyorum. daha beter strese gırecem. öyle rahat bır ortam olmayacak

he ya beş on ker kalkıom bide uyuyamıyom offff sonra uykusuz kalıyom.e bide sağa sola dönerken uyanıyom.yazık kocişe onuda uyandırıyom ya.ben of of diye diye dönüyom oda ne oldu diye uyanıyo her seferinde.

aynen cnm vallaaa mafoldumben

anlamıyor basite alıyor. ya ailesi basıte aldıgı için oda ole alıyor yanı benım konuşmamın bır anlamı yok.

yaa şu aileler her halta sokar demi burunlarınıı :mymeka:
sende birazcık rahat olmaya calış cnm başka caren yok baksanaa bide dua edelim inşallah erken gelmesin bebişimiz diyyeee :Saruboceq::Saruboceq:

ben kaçtım kıslar kocişim geliyormuşzemuszemus

opuyorumnanaktan güle güle cnmm opuyorumnanaktan

arii canım kocanada kızma kaynanan bişey olmaz falan dediyse adama oda öyle sanıyodur.ne anlasınki adamlar.sen otur kocana herşeyi anlat.erken doğumun ne olduğunu,erken doğum olrsa nasıl olacağını bak nasıl anlıyor.olmadı beraber gidin doktora doktor anlatsın.şu kaynanalar herşeyi çok biliyo ya.offf bak sinir oldum ha.

benimde az önce teyzem aradı.sağolsun diyoki gel burda yap doğumu.sen yalnızsın doğumun ne olduğunu bilmiyosun falan filan.dedimki uçağa 32.haftadan sonra almıyolar basınç erken doğuma neden oluyomuş.ben iki ay ne yaparım orda kociş burda.diyoki ben doğurdum o kadar hiç öyle bişey yok.sen yalnız nasıl doğurcan.bilmiyon doğumu.ya iyilikmi yapıyo kötülükmü anlamadımki.ben kendimi teselli edip duruyom yalnızım allahın izniyle doğururum.o aramış yalnızsın falan filen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…