uzan canım benim bende kaçtıım.öptümay siz yazın ben az uzanam sonra gelip cevap yazarım kızlar.belim çok ağrıyo.
ben beldibinde oturuyorum cnm sakin olsun istedim been böleee ormana karşı oturyorum mis giibiiiinn zemuszemuszemuszemus
özledinse gel cnm banaaa
32.haftada başlanması gerekiyor canım benim dr.öyle demiştifundacım benimkide genelde gece azıyo sağa yatıyom olmuyo sola yatıyom olmuyo.
bu arada kızlar bi arkadaşım vardı ya doğum yaptı sezeryanla.göğüsleri yara olmuş diyoki ameliyat yerimi hiç düşünmüyom göğüs acısı mahvetti beni.kızlar ne yapcaz bizimkide yara olmasın.diyorumki doğuma bir iki hafta kala göğüs ucu kremi kullanmaya başlasakmı
soru sordum ama kaçmak zorundayım gene.yemek saati geldi.bişeyler yiyip ilaçlarımı içmem lazım..öptüm hepinizi .
uzan canım benim bende kaçtıım.öptüm
beldibide güzel.sessiz dediğin gibi.
ahh keşke gelebilsem.seneye artık nasipse.gelirsek muhakkak gelirim seni görmeye.bebişlerimizide alırız kucağımıza artık.denize gideriz belkim.öptüm canım.görüşürüz sonra.oranın güzel havasını benim içinde çek içine.
valla onu tam olarak dr.a sorarız benimki zaten sormadan söylerr kaydirigubbakcemile3 adamcağız böle seyleri çok sıkı takip ediyo.
Lansinoh cnm kullanılan kremin adıı 10.gr.almak yeterli oluyomuşzemuszemuszemuszemuszemuszemus
hadi uzan bakalıımm opuyorumnanaktan
yaaa kıyamam cnmm opuyorumnanaktan
aaaaaaa benim kalmış 3 haftam.ben haftaya gidince bi soram doktorumada ona göre alam bi krem.ayyyy çok kötü oluyomuş ya.kız diyoki çocuğu emzirirken canım çok yanıyo bide mamada veriyomuş çocuğa doymuyomuş memeyle.ay bizimki nasıl olcak acaba.ben ilk altı ay sadece anne sütü içsin istiyom sonra isterse bıraksın.itek bacım sen eneste ne yaptın gıııııı32.haftada başlanması gerekiyor canım benim dr.öyle demişti
hadi byyyyyyyy canım afiyet olsun
ay o kadar suyun acısı çıkıyo iyimi.her dakka wc offffff
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 süt içeydin baştan geçerdi kızz kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyy beş dakika uzandım geldim.
ya ben alışamadım hala buraya.neyse bebiş gelince onunla uğraşmaktan gözüm gezme görmez heralde
aaaaaaa benim kalmış 3 haftam.ben haftaya gidince bi soram doktorumada ona göre alam bi krem.ayyyy çok kötü oluyomuş ya.kız diyoki çocuğu emzirirken canım çok yanıyo bide mamada veriyomuş çocuğa doymuyomuş memeyle.ay bizimki nasıl olcak acaba.ben ilk altı ay sadece anne sütü içsin istiyom sonra isterse bıraksın.itek bacım sen eneste ne yaptın gıııııı
kızlar ben resmen stres topu oldum. bebegin hiç birşeyini hazırlayamıyorum nedeni kocamın çok rahat olması. sonra dogum sezeryan olmak istiyorum onun stresi normalde 24+4 haftalık bebegım ve 26 haftalık görunuyor. rahmim kalp şeklinde ilk dr erken dogum olur dedı şimdiki dr aman takma zamanında dogurursun dedı medıkanaya gıttım rahatsız olunca oda erken dogum riskın var dedi. eşim bayramda memlekete gıdelım dıyor bu şartlarda gıtmek istemıyorum o ve ailesi anlamıyor ve laf sokuyorlar tabırı caizse. şimdiden 9 kilo aldım ve yemedigim halde aldım. düzgün beslenemıyorum. ay ne yapcam ben
valla ya.gerçi hergün soğuk içerdim bugün sabah sıcak içesim tuttu.su iç iç şimdide wc derdi çıktı iyimi.ya gece kalkmak işkence oluyo bana.offfff gece su ve wc çok yoruyo beni
kızlar ben resmen stres topu oldum. bebegin hiç birşeyini hazırlayamıyorum nedeni kocamın çok rahat olması. sonra dogum sezeryan olmak istiyorum onun stresi normalde 24+4 haftalık bebegım ve 26 haftalık görunuyor. rahmim kalp şeklinde ilk dr erken dogum olur dedı şimdiki dr aman takma zamanında dogurursun dedı medıkanaya gıttım rahatsız olunca oda erken dogum riskın var dedi. eşim bayramda memlekete gıdelım dıyor bu şartlarda gıtmek istemıyorum o ve ailesi anlamıyor ve laf sokuyorlar tabırı caizse. şimdiden 9 kilo aldım ve yemedigim halde aldım. düzgün beslenemıyorum. ay ne yapcam ben
ben eneste 7 aylıkken başladım kreme bizim dr.bepanteninkini önermişti sadece tek göğsümde hafif oldu çatlama ama hemen geçti zaten bu bebişime hamile kalınca 7,5 ay emzirdim sadece
ayy uyanınca enaz 30dk.bende uyuyamıyoomm mafoldumben
cnm sende rahat olmayı dene dicem ama imkansız biliyorum.
kocişinle konuşmuyomusun erken doğum riski var hala bişey yok diyeee :kedi:
bence yola gitme tatlım allah korusun :Saruboceq::Saruboceq:
ayy uyanınca enaz 30dk.bende uyuyamıyoomm mafoldumben
cnm sende rahat olmayı dene dicem ama imkansız biliyorum.
kocişinle konuşmuyomusun erken doğum riski var hala bişey yok diyeee :kedi:
bence yola gitme tatlım allah korusun :Saruboceq::Saruboceq:
aaaa canım herşeyi takma bu kadar kafana.ben 10 kilo falan aldım belkide daha fazla ama hiç takmıyom.bayramda yani bir ay sonra 30 haftalık falan oluyosun ve ağırlaşacaksın baya eşinde ozaman anlar zaten hiçbiyere gidemeyeceğini.tabi iyi olursan git canım boşver gezersin işte.yat hizmet etsinler sana.ne delisin.erken doğum riskin için başka bi doktora git istersen bide o baksın emin ol.hem dikkatli olursun ona göre.
he ya beş on ker kalkıom bide uyuyamıyom offff sonra uykusuz kalıyom.e bide sağa sola dönerken uyanıyom.yazık kocişe onuda uyandırıyom ya.ben of of diye diye dönüyom oda ne oldu diye uyanıyo her seferinde.
anlamıyor basite alıyor. ya ailesi basıte aldıgı için oda ole alıyor yanı benım konuşmamın bır anlamı yok.
ben kaçtım kıslar kocişim geliyormuşzemuszemus
aynen cnm vallaaa mafoldumben
yaa şu aileler her halta sokar demi burunlarınıı :mymeka:
sende birazcık rahat olmaya calış cnm başka caren yok baksanaa bide dua edelim inşallah erken gelmesin bebişimiz diyyeee :Saruboceq::Saruboceq:
haklısın amin inş zamanıda saglıklı gelır hepımızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?