sizlerede günaydın mureda nasılsın beni düşünen bir tek sen oldun bacım
davet gönderdim tubiiişşş kabul et nankasım analarında benim üzerime tıklaa
sıonra açılan sayfada arkadas ekle yazıyoo oırayı tıkla baklalım
kız mureda msj görmedin mi seni soruyom
:dilcikar::dilcikar: küstüümm :dilcikar:
ne oldu dadlummm opuyorumnanaktan
günaydın canısı naberr? nasılsın?slm kızlar
beni kabul etmedindii senağlamasenağlama
sağda ki mavili ben yanımda ki mavi onun karşısında ki kartanesi onun yanında ki sarı gömlekli cerenimo ve siyahlı beyazlı da muradakızz ebişş
sağdan say bakıyım kim bunlarrr
tşk güzelimaldım cnm msj.yazdım kızlara biraz rahatsızmış diyee opuyorumnanaktan
günaydın canısı naberr? nasılsın?
bi gir bak bakiyyiimm yerimseniben
tşk güzelim
ne olsun ya şu an benim kadar kendini kötü hisseden var mı bilmem ama hayattın bittiği noktadayım psiolojim alt üst oldu artık nefes alamıyorum kızım içinde alamıyorum o bile beni kurtaramıyor
nen var kuzummm ? aaa böle konuşma bebeğim yaaa annat bakiim neden böyle hissediyosun ?tşk güzelim
ne olsun ya şu an benim kadar kendini kötü hisseden var mı bilmem ama hayattın bittiği noktadayım psiolojim alt üst oldu artık nefes alamıyorum kızım içinde alamıyorum o bile beni kurtaramıyor
kızz ne olduu sanaaa
anam bi günümüzde arızasız geçseeee delikafadulden
nen var kuzummm ? aaa böle konuşma bebeğim yaaa annat bakiim neden böyle hissediyosun ?
buradan anlatamıyorum eşimle aramda ama duanızı bekliyorum.bu arada kilo almam gerekirken kilo veriyorum ne olacak benim halim ya her gün iki gözüm iki çeşme
canısıı istersen özelden anlat rahatlarsın eğer anlatamıyorsan da lütfen kendini perişan etme hiçbişey senden ve bebeğinden mühim değil herşey geçip gidiyo bir gün akışına bırak bol bol dua et bizde sana dua ederis hiç merak etme rabbim seni darda koymaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?