2009 Kasm Anneleri

aldım cnm msj.yazdım kızlara biraz rahatsızmış diyee opuyorumnanaktan
tşk güzelim
günaydın canısı naberr? nasılsın?

ne olsun ya şu an benim kadar kendini kötü hisseden var mı bilmem ama hayattın bittiği noktadayım psiolojim alt üst oldu artık nefes alamıyorum kızım içinde alamıyorum o bile beni kurtaramıyor

kızz ne olduu sanaaa
anam bi günümüzde arızasız geçseeee delikafadulden

nen var kuzummm ? aaa böle konuşma bebeğim yaaa annat bakiim neden böyle hissediyosun ?

günaydın kızlar

yaaa az önce tuvalete gittik bi iki damla kan geldi.. şu sirkeli karışımdan sıktım mantardan dolayı.. acaba ben mi zedeledim diyooomm:1no2:

buradan anlatamıyorum eşimle aramda ama duanızı bekliyorum.bu arada kilo almam gerekirken kilo veriyorum ne olacak benim halim ya her gün iki gözüm iki çeşme

canısıı istersen özelden anlat rahatlarsın eğer anlatamıyorsan da lütfen kendini perişan etme hiçbişey senden ve bebeğinden mühim değil herşey geçip gidiyo bir gün akışına bırak bol bol dua et bizde sana dua ederis hiç merak etme rabbim seni darda koymaz..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn tubaaaaaaaaaaaaaaaa benii eklemişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş arifi gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))

amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…