2009 Kasm Anneleri

dönersin bacım niye dönmeyesin... hepimiz aynı şekilde tembelizzz:CüvCüv: aslında tembellikte sayılmaz hamişlikte normal bunlarsırnaşık şey can taşıyoz sonuçta dimiiiiiii

nan benıde ekleyın facede yaaa

kız hangisi sensin.sen ekle beni bacım m.... b... olan benim

dönersin bacım niye dönmeyesin... hepimiz aynı şekilde tembelizzz:CüvCüv: aslında tembellikte sayılmaz hamişlikte normal bunlarsırnaşık şey can taşıyoz sonuçta dimiiiiiii
ay doğru diyon gııııı.hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz ben artık onu kucağımda istiyom yaaa.çok sabırsızlanıyom
kenyam ekle sen benı.tuğbaarif sana gönderdım annem tekliff

banada gönder bacım

kızlar ben bebişimin çantasını hazırlamaya başlıyom artık.tabi tam anlamıyla hazırlamak değil.sadece eksik ne var diye görmek için.eksikler bitincede yıkar koyarım çantaya.mantıklı hemi.

nan nehir ahanda gene başladım sorulara

sıkıldın mı nann sen neburcusun dadlumm de bakam
bu arada yiğitle tubişin bebişine aldıkların cok cici güle güle giysin bızdıklarrrrropuyorumnanaktan

ben arif eniştemin burcundanım bende eğlenceli bi ayıyım tubanın deyimiyleee :roflol::roflol::roflol: yay burcuyum nannnnn:roflol::roflol:

demı yaffkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dılmuh canım ben eklemıyorumsenı sen hesabını dondurdun mu gıı sen ekle benııı..
ne fenayım demı özge halem ekleyın deyomm

he nan yeter ekle ekle koptun haaahihoyyythihoyyyt

ömrümü yedin düdük daha benim çantam hazır değil nan:roflol::roflol::roflol:

millletttttttttttttttt ben geldim nannnn cerin geldiiiiiiiiii napıyonus manyak karularrr özledim hepinizi haaaa

hoşgeldin adaşımın taşıyıcısıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ben arif eniştemin burcundanım bende eğlenceli bi ayıyım tubanın deyimiyleee :roflol::roflol::roflol: yay burcuyum nannnnn:roflol::roflol:

he nan yeter ekle ekle koptun haaahihoyyythihoyyyt

benimde yükselenim yay bende mi ondan böleyim nann bi sinirliyimki bazen farkına varıyorum ama genede alttan almıyorum bu hamilelikte dahada bi değiştim yaa kötüyüm resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…