annembirmelek
hangisi sensin tatlım eklicem ama hangi gülnursun fotosu olmayan mı
yahu hamileyken bütün işler bana zor geliyo.yemek ütü ay çamaşır bulaşık makişnada yıkanıyo ama ben ona bile tembellik yapıyom.ya doğumdan sonra eski halime dönerim dimi.son zamanlardada onu takıyom.acaba yatarken rahat sağa sola dönebilecekmiyim,göbeğimden eğilemiyom ya eğilebilecekmiyim falan filan.ay çooooooooook tembelim ben yaaaaaaaa
kenyam ekle sen benı.tuğbaarif sana gönderdım annem tekliff
ekledim sanırım seni yoksa sen profilinde sarısın fotosu olan hatun musun
yoksa foton yokmu
nan benıde ekleyın facede yaaa
ay doğru diyon gııııı.hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz ben artık onu kucağımda istiyom yaaa.çok sabırsızlanıyomdönersin bacım niye dönmeyesin... hepimiz aynı şekilde tembelizzz:CüvCüv: aslında tembellikte sayılmaz hamişlikte normal bunlarsırnaşık şey can taşıyoz sonuçta dimiiiiiii
kenyam ekle sen benı.tuğbaarif sana gönderdım annem tekliff
eeeeeeeeeeeee yeter nan ekle beni ekleyecem seni b.kunu cıkacrdınız ha iki laf edek
eeeeeeeeeeeee yeter nan ekle beni ekleyecem seni b.kunu cıkacrdınız ha iki laf edek
kenyam sen h...ç..sındemı gönderdım cnaım.dilmuh bende bakıp eklımm senı
sıkıldın mı nann sen neburcusun dadlumm de bakam
bu arada yiğitle tubişin bebişine aldıkların cok cici güle güle giysin bızdıklarrrrropuyorumnanaktan
demı yaffkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dılmuh canım ben eklemıyorumsenı sen hesabını dondurdun mu gıı sen ekle benııı..
ne fenayım demı özge halem ekleyın deyomm
kızlar ben bebişimin çantasını hazırlamaya başlıyom artık.tabi tam anlamıyla hazırlamak değil.sadece eksik ne var diye görmek için.eksikler bitincede yıkar koyarım çantaya.mantıklı hemi.
nan nehir ahanda gene başladım sorulara
ben arif eniştemin burcundanım bende eğlenceli bi ayıyım tubanın deyimiyleee :roflol::roflol::roflol: yay burcuyum nannnnn:roflol::roflol:
he nan yeter ekle ekle koptun haaahihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?