2009 Kasm Anneleri

kartanesi de beni furacaaadı zati neen getirmedin bebemin cicişlerini deyü yafruma bağışladı beni allah razı olsun kaydirigubbakcemile3 onunkini de hemen yolliyam şuursuzum benüm kavuşsun cicişlerinee

ne gözel düşündün nannn delikafaduldendelikafadulden öle yapam işe yollucaamm :lepi:

ay şu hediyemi alamda bende yolliyam diğer emanetleri sanki bebiş varda giydiremiyon gibi gelio nası huzursuz oluyom annatamam hem insan cicişlerini bi an önce görmek ister demi gıı yolliyamda sev egenin cicişleriniii :)

yollarsın kızz acele etmee bebe daha içerdee :roflol::roflol:
kızz ne dicem bağa baakk sakın kargo parasını ödeme karsı ödeme yapp :mymeka: ona göree yersin dayaaaa

kartanesi de beni furacaaadı zati neen getirmedin bebemin cicişlerini deyü yafruma bağışladı beni allah razı olsun kaydirigubbakcemile3 onunkini de hemen yolliyam şuursuzum benüm kavuşsun cicişlerinee

:roflol: senlen buluşmaktan çok cicişlere kavuşmak istiyodu zatii :roflol:
sen nezaman dedin cicişler yok gelmicediii :roflol:

yuhhhhh yok artık daha nelerrr ulan allan arızası zaten hediye yollicam ya nan kargoyla onnarıda atazaaam yanına neeen karşı ödemeli yapam ayıp nan Çok üzgünüm çoook

:roflol: senlen buluşmaktan çok cicişlere kavuşmak istiyodu zatii :roflol:
sen nezaman dedin cicişler yok gelmicediii :roflol:

ya öyle apar topar olduki sabah erkenden çıkınca kaldı aslında sizin cicişleri poşetleriynen hazır duruyo ama kısmet işte kartanesini gıcık etmek varmış nasipte lülülülülülü

yuhhhhh yok artık daha nelerrr ulan allan arızası zaten hediye yollicam ya nan kargoyla onnarıda atazaaam yanına neeen karşı ödemeli yapam ayıp nan Çok üzgünüm çoook

kızıımm bisürü benim isteğim vaar kaç lira tutcak kim bilir nolur beni rahat ettir yaavvv :Saruboceq:

dün sabah kartanesi ile buluşmaya giderken kızılay da gösteri vardı çevik kuvvet sarmıştı heryeri inşalah hemen dağılırlar da biz buluşana kadar sakinler ortalık dedim içimden Allahtan dağılmıştı hayır bişi olmaz ama istnbuldan angaraya gelen paratoner kimin oliyy bacımmm belayı çekiyokk
ben ilk geldiğim ay eli bıçaklı at arabalı bi deli beni kızılayda kofaladı nannn çokk korktumdu çoook o gün akşama kadar ağladımmmdı 1-2 ay sora da gene kızılayda üst geçitten karşıya geçtimm(ankarada hiçkimse üst geçitten geçmez bana çok garip gelmişti emme soora annadım niye olduğunu)hay geçmes olaydım nan cafe ye kadar tinerciler kovaladı beniiii:çok üzgünüm:

:1shok::1shok: aboww ebişimm kıyamam sana kızzzzz :teselli::teselli:

hoşbuldum yawrımmmmmmmmmmmm
napıyonus le ben dun acaip rahat gittim ablamlara sositososito
fallaa ? çok sevindim nan arabam olsa ben seni üşenmez istanbula bile bırakırdım emme yok ki :çok üzgünüm: belki zaten olsaydı da sen binmezdin benim arabama eccük delüyümdür dee
ağzım da bozulyyy hemencikk

bacım dün o kadra yorulmuşum ki nan topice kadar gelemedim düşün yaneeee ayaklarım daha ağrıyo

valla ben otobuste dinlendim çünkü evde dır dır etsem anam beni yerdi iki günlüğüne geldik bi de arkadaş çıkardın gitmeseydin falan deyü o yüzden sustum oturdum falla dötümün üstüne kaydirigubbakcemile3
bugun kocişe diomki angarada kk daki kızlarlan buluştuk 5 gebeş gezdik deyü manyaksınız kızım siz dedü güldü kaydirigubbakcemile3 ama anama hala demedim nan :1ninca:

hee hacı istanbulun adı çıkmış nan bak allan angarasına neler oluyyy
nan zate manyak bi yer orası kimsenin trafik ışıklarını salladığı yoh nan canını seven kaçsın yane öle yayaya yeşil yandı ben sallanamda geçem dersen soluğu acil de alıveririsin falla kaydirigubbakcemile3

ebişş o pijamacı karının suratı hala gözümün önünde yalnız haa hepiniz birden mi hamilesiniz dedi ahanda gözler böle oldu ya :1shok: :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…