2009 Kasm Anneleri

he bende sol tarafımda var bajım zaman zaman bebek kafasını soktumu olıyy hemide nasıl acıooo bide idrar yolu enfeksyonum varken ağrırdı o baska türlüydü simdiki baskaa

he bende sol tarafımda var bajım zaman zaman bebek kafasını soktumu olıyy hemide nasıl acıooo bide idrar yolu enfeksyonum varken ağrırdı o baska türlüydü simdiki baskaa

enfeksiyon yokta belki bebiş kafasını sokuyodur beeee.ay ben cuma gidem doktora tabi artmazsa ağrı.

korkma ben her gün kasılıom doğurcak gibi oluom ter icinde aklıom sölüommu hic size gececek az kaldı sık dişinii

ekim analarının bebeklerine aldıkları cicilere bakıyom bende.kız onlar bile daha tamamlayamamışlar ya herşeyi

:) benım uykum geldı nan ben yatam sende az atıstır uzan dınlen ÖpÜom senıı ıı gecelerrrrrrrr

günaydın kıslarrrr ben geldim ama kimsecikler yok
bugün 10 da randevum var bebişimi görmeye gidiyorum hemde şeker yüklemesi yapılacak
şimdi hazırlanmak için kalktım
gelince görüşürz byyyyy

yok nan hala aynı odaa tek dolap boşalcak olsa neyse kitaplıklar da taşıncak mafoldumben amaa bu haftasonu ucundan başlıcaz gaari ramazan münasebetiynen gezmeye ara verdik çünküm zemuszemus
aha bebemin sepetii

yaa süpermiiş buuuu bu sepet şeker içinmiii anam ben de alem şeker falan planlamıyom ama içine bebişin ıvırını zıvırını koyup köşeye koysak ne cici olur nerden alcan nan
kızlar birşey soracam. bebek odanıza ne tür halı alacaksınız
çok güzel bi noktaya değindin halı sermemek gerekiyomuş diye duydumdu çok kararsızım bu konuda
nedek gezinioss sen nedion

aha ben bundan alcam aranıom tatlımmopuyorumnanaktan
anaa gıı pek datluymuuşş emme ben alamam beele gıı benim yatak odasında var sinir ediyo benii

ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt
benim bebeminde artık bi donu waaaaaaaarrrrrrrrr :teytey:
olleeyyy hihoyyyt hihoyyyt

ooo topicin gülü gelmiiiiiiiiiiiişş
geçmiş olsun canımm
valla benimkine sokuo ve ben anlıom kafası oldunuuu
nası annıyon gıı kafayıııı kafamçokkarıştı
kız benimki dönmedi galiba.ya ben sağ tarafta görüyom kafasını.bazen ittiriyo
anam bu da annıyooo :1shok:
korkma ben her gün kasılıom doğurcak gibi oluom ter icinde aklıom sölüommu hic size gececek az kaldı sık dişinii
neeeeeee :1shok: :1shok:
ay ben de dün akşam yoruldumm göbek deliğim acıdı kızlar ya sizde hiç beele bişi oluyomuu sankim bebek ordan çıkmaya çalışcak kiminn fisfisfis
günaydın kıslarrrr ben geldim ama kimsecikler yok
bugün 10 da randevum var bebişimi görmeye gidiyorum hemde şeker yüklemesi yapılacak
şimdi hazırlanmak için kalktım
gelince görüşürz byyyyy

günaydın ebiiş nettün gıı eşyaları yığdınmı ortaya benimkiler öölece duruyo valla girip girip bakıyom opuyorumnanaktan ya o chicconun oto koltuğunun fiyatını sordukmu biiz heeç hatırlamıyom da ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…