yok bacım ya kasık ağrısı var.neden olduğunu bilemedim yaaaaaaa.cuma doktora gitcemde acaba yarınmı gitsem dedim
ayyyyy allah korusun ya.ne bilem korkuyom beeen.
gecmesse git datlumm beklemeopuyorumnanaktan
kuzum sen şimdi kendini dinliyosun ondanda oluy bencee :kedi::kedi:
korkma tatlım allah korusun bişecik olmaz yaa belkim üşütmüşündürr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
he bende sol tarafımda var bajım zaman zaman bebek kafasını soktumu olıyy hemide nasıl acıooo bide idrar yolu enfeksyonum varken ağrırdı o baska türlüydü simdiki baskaa
valla benimkine sokuo ve ben anlıom kafası oldunuuu
ayağı falandır sakn ol korkma kendini dinleme bi uğras bul tatlımm
korkma ben her gün kasılıom doğurcak gibi oluom ter icinde aklıom sölüommu hic size gececek az kaldı sık dişinii
yok nan hala aynı odaa tek dolap boşalcak olsa neyse kitaplıklar da taşıncak mafoldumben amaa bu haftasonu ucundan başlıcaz gaari ramazan münasebetiynen gezmeye ara verdik çünküm zemuszemusiyiyim cnm yaa çok şükür işlendim eccük hemen belim ağrıyo yaavv mafoldumben
siz çok kıskandım valla yaa bana yakın kimsede yokki buluşamm :sinifsinif: emme seneye dikmene geleceemm seni bulacaammkaydirigubbakcemile3
tubişko eminönüne gitti koktu bebe donsuz kalacak deyüü kaydirigubbakcemile3
yaremde şimdi birazcık daha iyimiş,eşinin arkadasıyla konuşmuş onlarda esiyle konuşacakalrmış inşallah daha iyi olurr :Saruboceq:
sen daha boşaltmadın demi dolabı felan gezgin gacıı kaydirigubbakcemile2
yaa süpermiiş buuuu bu sepet şeker içinmiii anam ben de alem şeker falan planlamıyom ama içine bebişin ıvırını zıvırını koyup köşeye koysak ne cici olur nerden alcan nanaha bebemin sepetii
çok güzel bi noktaya değindin halı sermemek gerekiyomuş diye duydumdu çok kararsızım bu konudakızlar birşey soracam. bebek odanıza ne tür halı alacaksınız
anaa gıı pek datluymuuşş emme ben alamam beele gıı benim yatak odasında var sinir ediyo beniinedek gezinioss sen nedion
aha ben bundan alcam aranıom tatlımmopuyorumnanaktan
olleeyyy hihoyyyt hihoyyytben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt
benim bebeminde artık bi donu waaaaaaaarrrrrrrrr :teytey:
ooo topicin gülü gelmiiiiiiiiiiiişşhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy milleeeeeeeeeeeeettttttttt been geldim
nasılsınız kuşlarım inşallah herkes iyidir bende iyiyim çok şükür
ayyy bu saatte anca gelebildim sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi yorgunum haaaa
eeee neler yaptınız bensiz eğlenebildinizmi evet derseniz inanmam şimdidedn söylim yanişahsen benim aklım hep burda kaldı hem kocişi,m burda hem siz kudurdum resmen neyse kavuştuk artık çok özledim
geçmiş olsun canımmhoşgeldin tatlımm..kızlar nasılsınız iyisiniz demı...
bende geçmişi okuyayım gelıyorum..buarada eşim bugün iş kazası gecirmiş banada haber vermedı korkup bebişe bişi olmasın diye akşam eve gelınce öğrendım.çok üzüldüm yaa....
buarada zeytınım hediyen yarın elinde olur Allahın izniyle...opuyorumnanaktan
nası annıyon gıı kafayıııı kafamçokkarıştıvalla benimkine sokuo ve ben anlıom kafası oldunuuu
anam bu da annıyooo :1shok:kız benimki dönmedi galiba.ya ben sağ tarafta görüyom kafasını.bazen ittiriyo
neeeeeee :1shok: :1shok:korkma ben her gün kasılıom doğurcak gibi oluom ter icinde aklıom sölüommu hic size gececek az kaldı sık dişinii
günaydın kıslarrrr ben geldim ama kimsecikler yok
bugün 10 da randevum var bebişimi görmeye gidiyorum hemde şeker yüklemesi yapılacak
şimdi hazırlanmak için kalktım
gelince görüşürz byyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?