ne fikri veriyoz nan gene noluyo ne oylaması yohsam zeytün kızının ismini gene referanduma mı açtı noluyoh delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol: al nan satacam onuuuuu :roflol::roflol:
yok anaamm aynı hastalığa nehir tutulduuuu delikafaduldendelikafadulden
aha ceren buna fikir ver nankaydirigubbakcemile5kızlar bebeğimin mobilyaları beyaz uyku setini biliosunuz zaten duvarlarıda beyaz şimdi duvara pano alcam bi kac tane sizce hangi fonlu olanını secsem biri rengarenk biri ise mavi üstüne fonlu bakın
canım ablam da söylemişti bana
bu aylarda sık sık kabuslar görebilirmişiz hatta ablam bebeğinin saçlı ve dişli olduğunu hatta konuşarak doğduğunu görüp bayağı korkmuş ama normalmiş bu tür rüyalar ciddiye almayın uyanırsanız eğer dua okuyup yatın
hayır olsun cnm
he duba gel konusmayak bunlarla ben seni yalnız bırakmadım demi misafir varkene bile gittim geldim küs bunlara kaka bunlarrr:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
hediye satılırmı nan görgüsüzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:
daha napcann dün bıraktınıss beni burda bi başımaaaa :çok üzgünüm::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
ben naptın nan sana sankiii :mymeka::mymeka:
maşallah kız özgemizeeeeselam milletttt
dün doktora gittim doktora gitmeden önce dünkü malum durum geçmişti dr yediklerine dikkat et magnezyumu bi kaç gun içme dedü bebekime baktım fındık burnunu gördümmm 950 gr olmuşuz teyzoşlar daha bi kilo bile deel yauww naniknanik
5 günde rapor aldım evdeyim bu hafta annicanızzz sabahtan nette problem vardı giremedimm açılır açılmaz zıpladım o sırada da yavruşumun eşyalarını yerleştiriodum dolaba
ee siz neler yaptınıs bakemmm varmı bi durum hımmss
nan bi türlüü karşılaşamdık herhaldenan tuba karusu akşam noldu noldu dedim bişi yazmadın nan ne ayak hala tribal enfeksiyonlardasın noluyo olummmmmmmmmmm ne ayak nannnnnnnnnn
:roflol: :roflol: :roflol: zaten ebişin eline kimse su dökemzz karıı 25. haftada 3600gr bebe doğurduuuu :roflol:hee hacı maşallah ebiş şimdiden 3.600 doğurdu benimki pek bi çelimsiz kaldı nan :roflol::roflol::roflol::roflol:
nan dedik yaa hep bırakıp gittiler beni burda bi başıma diyeeee :mymeka:gu duba bu karular sana ne yeptıda bana has adamımsın dedin nan:uhm::uhm:
bak demedim mi ben karı ürkcek diyeee :roflol:aneeeee daha yeni geldi kızcağuz kibarlık edek falan yok , insan acuk ürkütmeyek falan derklava: klava: klava: acemiyuk işte . ayrıcana ben basıyom o mq ya heeeeeç birşeyler olmuyır. mecbur diğerini kullanıyrım
birinizz çok mülayim diyoo biriniz çok haşin diyooooo anlamadım walla kafamçokkarıştınaann tubaaaaa arif eniştemi gördüm nan face de abuuu tırstım falla adını besmeleynen anmak lazım nan çok haşin bi tipi var falla :1ninca:
ayy ben acaip bi rüya gördüm bi özürlüler merkezine gidiyorum ama sadece engelli çocuklar var böle oyun alanları onlara bakan kadınlar falan tepe bi yerde değişik bi yer ordan girdim bi yerden çıktım bunaltıcıydı ya değişik höf allahım sen hepimizin bebişlerini koru :Saruboceq:
evet canım benim dr.um baayanbenim erkek canım. akay hast. tolga Bey e gidiyorum canım. Fena sayılmaz çok dr. araştırdım bu dr.u övdüler. sen bayan dr. a gidiyorsun galiba
çok güzeldiiii kaydirigubbakcemile5hoşgördük şekerim anca geldim napiim aksilikler üst üste geldi işte
hala da bilgda bi dünya eksik var ben bi sürü şey kaydetmiştim hepsi gitmiş:)
sizin buluşma nası geçtiii
evet ben de ondan şimdi almıcam baktık çok zor oluyo alırız bi dene zaten satıcı kız da ööle dedi sizinkiler kış bebeği biraz büyüyünce baston tiplerden alın dediikızlar pusetler için çok ağır oluyor yokuşlarda , kaldırımlardan inip çıkarırken zor oluyor diyolar, o yüzden tüm anneler ilk başta çok fonksiyonu var diye puset alıp , sonraki yıl ağırlığından bezip kullanamadığından baston tip olan hafiflere geçiyormuş. boşuna almış oluyorlar yane . ben kış bebesi olacağı için bizimkiler ilk altı ay zaten araba kullanmayız sonra da artık oturabileceği için direk baston tiplilerden almak istiyorum.
bu arada cetveli nasıl yapıyorum?
günaydın kızlar.
kartanesi karnında ağrıyla birlikte sertleşme oluyor mu bir de sanki adet sancısı gibi ağrı ama hafiften ve 3-5 saniyeliğine.
he duba gel konusmayak bunlarla ben seni yalnız bırakmadım demi misafir varkene bile gittim geldim küs bunlara kaka bunlarrr:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
hee geldi yavvv efsane geri döndüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızz misafir vardı yaaa ne edem anaamm :mymeka:
banada 40 yılda misafir geldi p.tesiye denk geldi yaa :kedi::kedi:
:roflol: nan özgeee anket aç nan ben bölee oylamammm :roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk canım...
kızlar internette civcivbebe diye bi sitede unibaby nin 4'lü seti indirimdeymiş... almak isteyenlere duyrulur... sositososito
canım ablam da söylemişti bana
bu aylarda sık sık kabuslar görebilirmişiz hatta ablam bebeğinin saçlı ve dişli olduğunu hatta konuşarak doğduğunu görüp bayağı korkmuş ama normalmiş bu tür rüyalar ciddiye almayın uyanırsanız eğer dua okuyup yatın
hayır olsun cnm
birinizz çok mülayim diyoo biriniz çok haşin diyooooo anlamadım walla kafamçokkarıştı
wer gazı wer gazıııhe duba gel konusmayak bunlarla ben seni yalnız bırakmadım demi misafir varkene bile gittim geldim küs bunlara kaka bunlarrr:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
nifak tohumu yauwww nası gazlıyo karuyulmaz:
:1shok: mülayim mii kim dedi nan onu bence adamın bakışları dehşet falla delikafadulden
bilmiyom ki kim dedii ya özge dediii yada ismii lazım değil burda warya iri kemikli bi hatun oda demiş olabilirr
:1shok: mülayim mii kim dedi nan onu bence adamın bakışları dehşet falla delikafadulden
:roflol::roflol::roflol:
ahh gülümm bak ne kaa kızsada şişko demiyyy :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ahh gülümm bak ne kaa kızsada şişko demiyyy :roflol::roflol:
ozy sola yatmıyomusun istersen yastığını yükselt belki işe yarar bende burun tıkanmsı olmadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?