2009 Kasm Anneleri

ne fikri veriyoz nan gene noluyo ne oylaması yohsam zeytün kızının ismini gene referanduma mı açtı noluyoh delikafadulden

aha aşşada ona fikr vercen

:roflol::roflol::roflol::roflol: al nan satacam onuuuuu :roflol::roflol:

yok anaamm aynı hastalığa nehir tutulduuuu delikafaduldendelikafadulden

hediye satılırmı nan görgüsüzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:

aha ceren buna fikir ver nankaydirigubbakcemile5

inşallah canım ne bilim gece bi uyandım baya bi kötü olmuştum mafoldumben

he duba gel konusmayak bunlarla ben seni yalnız bırakmadım demi misafir varkene bile gittim geldim küs bunlara kaka bunlarrr:jeyyar::roflol::roflol::roflol:

klava:klava:klava:klava: tubişimi gaza getirme nannn klava:klava:

hediye satılırmı nan görgüsüzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:

metal ağırlıklı yaa ondan eyü para eder dedimdiii :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
ben naptın nan sana sankiii :mymeka::mymeka:
daha napcann dün bıraktınıss beni burda bi başımaaaa :çok üzgünüm:

maşallah kız özgemizeeee bende perşembe günü görcem isimsiz kızımı hihoyyyt
nan tuba karusu akşam noldu noldu dedim bişi yazmadın nan ne ayak hala tribal enfeksiyonlardasın noluyo olummmmmmmmmmm ne ayak nannnnnnnnnn
nan bi türlüü karşılaşamdık herhalde
ben geldim sen gittin
sen geldin ben gittin
kader bizi bi karşılaştramadııı naniknanik
hee hacı maşallah ebiş şimdiden 3.600 doğurdu benimki pek bi çelimsiz kaldı nan :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: zaten ebişin eline kimse su dökemzz karıı 25. haftada 3600gr bebe doğurduuuu :roflol:
tıp tarihinde bi ilkkk delikafadulden

gu duba bu karular sana ne yeptıda bana has adamımsın dedin nan:uhm::uhm:
nan dedik yaa hep bırakıp gittiler beni burda bi başıma diyeeee :mymeka:
bak demedim mi ben karı ürkcek diyeee :roflol:
naann tubaaaaa arif eniştemi gördüm nan face de abuuu tırstım falla adını besmeleynen anmak lazım nan çok haşin bi tipi var falla :1ninca:
birinizz çok mülayim diyoo biriniz çok haşin diyooooo anlamadım walla kafamçokkarıştı

Allah yavrularımızı sağlıcaklaa eli ayağı yüzü düzgünn hayırlı bi ewlat olarak kucağımıza almayı nasip etsinn :Saruboceq:
Allah kimseyi ewladıylan imtihan etmesinnn :Saruboceq:

cerin normal bunlar stres de başlıyo ufaktan bizde. nasıl olcak bebek sağlıklı mı diye endişelenmeye başlıyoruz ya ondan dolayı görüyoruz sanırım

benim erkek canım. akay hast. tolga Bey e gidiyorum canım. Fena sayılmaz çok dr. araştırdım bu dr.u övdüler. sen bayan dr. a gidiyorsun galiba
evet canım benim dr.um baayan
hoşgördük şekerim anca geldim napiim aksilikler üst üste geldi işte
hala da bilgda bi dünya eksik var ben bi sürü şey kaydetmiştim hepsi gitmiş:)
sizin buluşma nası geçtiii
çok güzeldiiii kaydirigubbakcemile5
evet ben de ondan şimdi almıcam baktık çok zor oluyo alırız bi dene zaten satıcı kız da ööle dedi sizinkiler kış bebeği biraz büyüyünce baston tiplerden alın dedii
günaydın kızlar.
kartanesi karnında ağrıyla birlikte sertleşme oluyor mu bir de sanki adet sancısı gibi ağrı ama hafiften ve 3-5 saniyeliğine.

ya bilmiyomkiii olabülüü kasılmamı oldu diyon yaani valla belkim dün akşam kasılmışımdır ama olmayadabilir zaten karnım ağrımadı göbek deliğimin olduğ kısım acıdı

hoşbulduk canım...

kızlar internette civcivbebe diye bi sitede unibaby nin 4'lü seti indirimdeymiş... almak isteyenlere duyrulur... sositososito

hof benim herifte bana şimdi bizimki anneeee dermiş şimdi gibi salakça şeyler söyleyip sinir ediyor beni yaaaa gıcık şey zorla kabus gördürecek bana rüyalarımda. zaten zor uyuyorum , kızlar burnu tıkanan varmı gebelikte yaaa. benim 4. aydan itibaren burnum tıkanıyor özellikle yatıncamafoldumben

nehriver... bence değişk renklerde al... hem odayı canlandırır hem de bebişin dikkatini çeker...

hepsi çok tatlış ama ben inek, penguen, zürafa ve kuzulu olanları daha çok beğendim.....

ozy sola yatmıyomusun istersen yastığını yükselt belki işe yarar bende burun tıkanmsı olmadı ama

hep sol tarafa yatamıyorum kalçam ağrıyor sağ sol dönüyom gece boyunca . yastığı yükselteli çooook oldu yoksa boğulacak gibin oluyo üç hafta uyuyamadım yüksek yastığa alışana kadar şimdi çok şükür uyuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…