ya nasıl alıntı yapucağımu bilmiyom bir keresinde gayet güzel yapmışım alıntıyı ama nasıl yaptım bilmiyorumkafamçokkarıştınan ozzy hosgeldinde hakikaten canlzi kadar mixer kartanesi kadar suursuzsun :)))))))))))))))) nan o alıntılar ne o öle ortalığı kattın nan birbirineee
saolun kısslarrr bana bakın rüyamdaoğlumu gördüm nan cok mutluyum bembeyazdı doğurmustum anam tontik yanakları vardı fekat şişman değildi dolgun yanaklıydı ağlıodu kucağıma alıodum elimi yüzüne sürüodum susuodu gözünü dikip bana bakıodu diodum senmiydin içerden bana vuran hoşgeldin ama cokkkkkkkkkkkkkkkkk güzel bakıodu gözümeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
saolun kısslarrr bana bakın rüyamdaoğlumu gördüm nan cok mutluyum bembeyazdı doğurmustum anam tontik yanakları vardı fekat şişman değildi dolgun yanaklıydı ağlıodu kucağıma alıodum elimi yüzüne sürüodum susuodu gözünü dikip bana bakıodu diodum senmiydin içerden bana vuran hoşgeldin ama cokkkkkkkkkkkkkkkkk güzel bakıodu gözümeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
ya nasıl alıntı yapucağımu bilmiyom bir keresinde gayet güzel yapmışım alıntıyı ama nasıl yaptım bilmiyorumkafamçokkarıştı
ayy bu dönemlerde başlarmış böyle rüyalar
hayır olsun şekerim
benm kayınvalde görmüş geçen bzimkini bizimkide tombişmiş siyah saçlıymış sarılıyomuş kadıncağız bi uyanmış kolları boş:) içi bi fena olmuş...
mis gibi kokacaklar kızlar yaaa burnumda tütüyo daha 3 ay var 7. aya yeni girdim ben...
senden iyisi yok bugün desenee zemuszemus
ağzın kulaklarıda gezersin bütün günn kaydirigubbakcemile3
bende çok inliyomuşum belimden hooof naapçazz dah 2 ay var
üsülme cnm bn de anlamıyom
[Geçmiş olsun ay bu ağrılar ,sızılar, hormonlar , korkular endişeler yok mu çok sinir bozucu. bebişlerimiz için katlanıcaz artık. çok yorduysan kendini , bol bol dinlen diyorlar dr.lar ağrılar olduğu zaman .eşin masaj yapsın birde güzelcezemuszemus
hoşgeldin şekerimmm
bundan sonra en has adamımsınnn :lepi:
Selam güzel kasım anneleri nasılsınız iyimisiniz ?
bajım bu aylarda hadi biz hamileyik görüok kaynana ne oluo ne iş :jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:
he nan bajım valla öle cok güseldi nanhihoyyythihoyyyt
melekk anne sen göh...öz... mıdın yaa yanlış kişiyemi teklif ettim yaavv
olsun gıı kkdandır yabancı değildir ama kımm bende bılmıyorum tatlımmmkaydirigubbakcemile3
anaaaaa nerden aldın kızzz normalde 60 felan o yaa mafoldumben
işte bu canım
hheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy milleeeeeeeeeeeeettttttttt been geldim
nasılsınız kuşlarım inşallah herkes iyidir bende iyiyim çok şükür
ayyy bu saatte anca gelebildim sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi yorgunum haaaa
eeee neler yaptınız bensiz eğlenebildinizmi evet derseniz inanmam şimdidedn söylim yanişahsen benim aklım hep burda kaldı hem kocişi,m burda hem siz kudurdum resmen neyse kavuştuk artık çok özledim
hoşgeldin tatlımm..kızlar nasılsınız iyisiniz demı...
bende geçmişi okuyayım gelıyorum..buarada eşim bugün iş kazası gecirmiş banada haber vermedı korkup bebişe bişi olmasın diye akşam eve gelınce öğrendım.çok üzüldüm yaa....
sağolun kızlar Allah razı olsun.eşim demır-çelik fabrikasında çalışıyo eli sıkışmış biyere tam elının ortasından çok şiş.krem ağrı kesici vermişler.2 gün rapor vermişler ama 2 günde gececek bişide değil yarın hastaneden yenıden rapor alcaz...inş cabucak gecer eşimin elii.canım koçişim kıyamam ben ona nasıl yanmıştır canı.
kızlar pusetler için çok ağır oluyor yokuşlarda , kaldırımlardan inip çıkarırken zor oluyor diyolar, o yüzden tüm anneler ilk başta çok fonksiyonu var diye puset alıp , sonraki yıl ağırlığından bezip kullanamadığından baston tip olan hafiflere geçiyormuş. boşuna almış oluyorlar yane . ben kış bebesi olacağı için bizimkiler ilk altı ay zaten araba kullanmayız sonra da artık oturabileceği için direk baston tiplilerden almak istiyorum.
selam milletttt
dün doktora gittim doktora gitmeden önce dünkü malum durum geçmişti dr yediklerine dikkat et magnezyumu bi kaç gun içme dedü bebekime baktım fındık burnunu gördümmm 950 gr olmuşuz teyzoşlar daha bi kilo bile deel yauww naniknanik
5 günde rapor aldım evdeyim bu hafta annicanızzz sabahtan nette problem vardı giremedimm açılır açılmaz zıpladım o sırada da yavruşumun eşyalarını yerleştiriodum dolaba
ee siz neler yaptınıs bakemmm varmı bi durum hımmss
selam milletttt
dün doktora gittim doktora gitmeden önce dünkü malum durum geçmişti dr yediklerine dikkat et magnezyumu bi kaç gun içme dedü bebekime baktım fındık burnunu gördümmm 950 gr olmuşuz teyzoşlar daha bi kilo bile deel yauww naniknanik
5 günde rapor aldım evdeyim bu hafta annicanızzz sabahtan nette problem vardı giremedimm açılır açılmaz zıpladım o sırada da yavruşumun eşyalarını yerleştiriodum dolaba
o da torun hasreti çekiyo ya kız:)
selam milletttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?