2009 Kasm Anneleri

nan ozzy hosgeldinde hakikaten canlzi kadar mixer kartanesi kadar suursuzsun :)))))))))))))))) nan o alıntılar ne o öle ortalığı kattın nan birbirineee
ya nasıl alıntı yapucağımu bilmiyom bir keresinde gayet güzel yapmışım alıntıyı ama nasıl yaptım bilmiyorumkafamçokkarıştı

senden iyisi yok bugün desenee zemuszemus
ağzın kulaklarıda gezersin bütün günn kaydirigubbakcemile3

ayy bu dönemlerde başlarmış böyle rüyalar
hayır olsun şekerim
benm kayınvalde görmüş geçen bzimkini bizimkide tombişmiş siyah saçlıymış sarılıyomuş kadıncağız bi uyanmış kolları boş:) içi bi fena olmuş...
mis gibi kokacaklar kızlar yaaa burnumda tütüyo daha 3 ay var 7. aya yeni girdim ben...

ya nasıl alıntı yapucağımu bilmiyom bir keresinde gayet güzel yapmışım alıntıyı ama nasıl yaptım bilmiyorumkafamçokkarıştı

bak şuursuz iki yazılan yazıların sağ tarafında bi MQ die yer var bas oaraya kimden istiosan al alıntını cevap yaza tıkla çıkarr:roflol:

bajım bu aylarda hadi biz hamileyik görüok kaynana ne oluo ne iş :jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:

senden iyisi yok bugün desenee zemuszemus
ağzın kulaklarıda gezersin bütün günn kaydirigubbakcemile3

he nan bajım valla öle cok güseldi nanhihoyyythihoyyyt

bende çok inliyomuşum belimden hooof naapçazz dah 2 ay var

üsülme cnm bn de anlamıyom

yaaa ebişiimm yavrum kıyamam sanaaa :sinifsinif::sinifsinif:

bi temizlik saftımı kaydırmaya yetti yaavv :sinifsinif:

hoşgeldin şekerimmm
bundan sonra en has adamımsınnn :lepi:

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
ben naptın nan sana sankiii :mymeka::mymeka:

delikafadulden anam bu karu habire rüya görür olduuu delikafadulden

Selam güzel kasım anneleri nasılsınız iyimisiniz ?

slm adacıımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam milletttt
dün doktora gittim doktora gitmeden önce dünkü malum durum geçmişti dr yediklerine dikkat et magnezyumu bi kaç gun içme dedü bebekime baktım fındık burnunu gördümmm 950 gr olmuşuz teyzoşlar daha bi kilo bile deel yauww naniknanik
5 günde rapor aldım evdeyim bu hafta annicanızzz sabahtan nette problem vardı giremedimm açılır açılmaz zıpladım o sırada da yavruşumun eşyalarını yerleştiriodum dolaba
ee siz neler yaptınıs bakemmm varmı bi durum hımmss

selam kızlar ben geldiiimm...a.s.

melekk anne sen göh...öz... mıdın yaa yanlış kişiyemi teklif ettim yaavv

olsun gıı kkdandır yabancı değildir ama kımm bende bılmıyorum tatlımmmkaydirigubbakcemile3

MUREDAAA hee yabancı değilim kıııııızkaydirigubbakcemile3 gö... öz... benim
şimdi face i açamıyom canım açınca kabul ederim artıkın

anaaaaa nerden aldın kızzz normalde 60 felan o yaa mafoldumben

benim baktığım biryerde bana 38 lira dediler...

hoşgeldin canıma.s.

ayyy canım yaa çok geçmiş olsun... umarım yakın zamanda iyi olur eşinin elii...

biz de baston araba almayı düşünüyoruz... hem şimdiden almıycaz bebişle birlikte gidip alırız arabasını opuyorumnanaktan

nan tuba karusu akşam noldu noldu dedim bişi yazmadın nan ne ayak hala tribal enfeksiyonlardasın noluyo olummmmmmmmmmm ne ayak nannnnnnnnnn

oyy özgem beniimm maşallah kızz
ama bak ebiş 3600 doğurdu seninki daha 1 kilo olmamış nan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evdesin haa ne güzel kızz hihoyyyt dinlen tatlım işte bi tatil dahaa hihoyyythihoyyyt

hadi gözün aydın maşallah bebişineee

o da torun hasreti çekiyo ya kız:)

heee anladım :roflol:

bebekinin fındık burnunu yesinleropuyorumnanaktan
ben de son gittiğimizde çok heyecanlandım bebişimi görünce .. tansiyonum bile yüksek çıktıııkaydirigubbakcemile3

kızlar bebeğimin mobilyaları beyaz uyku setini biliosunuz zaten duvarlarıda beyaz şimdi duvara pano alcam bi kac tane sizce hangi fonlu olanını secsem biri rengarenk biri ise mavi üstüne fonlu bakın

herkes dört gözle bekliyo kız bu bebeği:)

benim bebiş kaç kilo oldu yav merak ediyorum daha tee eylül ayı başında gidicem dr.a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…