demem tabiii:umursamaz:
sen beni sattın ama ben seni satmam :umursamaz:
hof benim herifte bana şimdi bizimki anneeee dermiş şimdi gibi salakça şeyler söyleyip sinir ediyor beni yaaaa gıcık şey zorla kabus gördürecek bana rüyalarımda. zaten zor uyuyorum , kızlar burnu tıkanan varmı gebelikte yaaa. benim 4. aydan itibaren burnum tıkanıyor özellikle yatıncamafoldumben
ne kaa seviyeli bi arkadaş görüyon deemi aferin nan tuba kaydirigubbakcemile3
nan çekilişçiler geçen sordum ama göremedim cevabı hediyeleri son kargolama tarihimiz neydi nan 20 si deyü aklımda kalmış benim ee malum türk insanı son güne bırakmazsam rahat edemem olum :)))))
kızlarrrrrrrrrrr......napıonus bakeymmmmm???bız mıskın mıskın takılıos öle ayy aksam uyuyamadım 3 e kadar,karnımın ıcı acıdı pöfff daha neler olcas kımbılırrr opuyommmm
cerinnnn dün meşhur havuzluhana gittimmm
abooowwwwwww nerden gittimmmm
en aşağıda bi bebe çeyiz sarayı warya oraya indik annemlenn
onu al bunu al şunu allll kafamçokkarıştı
kız kimsenin minneti yok yaaaaa ordaa
tutturmuşlar bi yüzde 10 indirim diyeee ondan başka 1lira indirmediler yaaa fiyatııııı
zaten fiyatlarda ucuz falan değildiii pahalıda değildii dışarıda neyse ordada neredeyse öleydii yani en azından kazıklanmamış oldukkk
amaaaaaa kürkçü hana mutlaka gitmelisin dostummmmm
çok cici şeyler war ve fiyatlarıda havuzlu hana göree daha iyiii
tavsiye ederimm :lepi:
bende hep sol tarafıma yatamoyorum kiiiihep sol tarafa yatamıyorum kalçam ağrıyor sağ sol dönüyom gece boyunca . yastığı yükselteli çooook oldu yoksa boğulacak gibin oluyo üç hafta uyuyamadım yüksek yastığa alışana kadar şimdi çok şükür uyuyom
iyi hadi affettimmmmm naniknanikyaa satmadım cnm valla misafirden bakamadım ayyyy :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: affet amaa sende artık beniiii :Saruboceq:
ben daha krispinin bebesine bieşy almadım gııııııııııı:1shok:nan çekilişçiler geçen sordum ama göremedim cevabı hediyeleri son kargolama tarihimiz neydi nan 20 si deyü aklımda kalmış benim ee malum türk insanı son güne bırakmazsam rahat edemem olum :)))))
öledir tubişşiiiimm Şeniz
acele etme nan dinlen sen şimdi opuyorumnanaktan
kızlarrr dün bebe dükkanına gittim bayaaa bi büyük bi yer kraf dondolino vardı ya sleeper olarak ta geçiodu hani ona baktım
ya karar veremiom bi türlü özellikleri güzele benziodu aslında ama yatacağı şey çok yumuşak altındaki plastik sert gelir gibi geldi bana kızda böyle direk yatırmassınız zaten bi battaniye falan koyarsınız dedi ay ne bülem ya çok kararsız kaldım yauw
bende hep sol tarafıma yatamoyorum kiiii
sürekli bi sağ bi sol sabaha kadar beynim dönüyooo kafamçokkarıştı
iyi hadi affettimmmmm naniknanik
ben daha krispinin bebesine bieşy almadım gııııııııııı:1shok:
tamam yağcılığaaa gerek yok affettim seniiiiii zemuszemus
yaa herkes yollarda ben geri kalırmıyım gıııı opuyorumnanaktan
offf hepimiz aynıyız yaaaaaa :sinifsinif:kızlarrrrrrrrrrr......napıonus bakeymmmmm???bız mıskın mıskın takılıos öle ayy aksam uyuyamadım 3 e kadar,karnımın ıcı acıdı pöfff daha neler olcas kımbılırrr opuyommmm
sankim pilli bebek gibi yüzde 10 indirim yüzde 10 indirim deyip durdularrrevet aziz bebe ve bebe çeyiz sarayında harbiden barkod muhabbeti yaptılar pek indirim yapmadılar yaaa kürkçü han mıı zaten gidesim var :jeyyar:
ne kaa harcadın nan öt bakem kaydirigubbakcemile3
dondolino ne ki :uhm:kızlarrr dün bebe dükkanına gittim bayaaa bi büyük bi yer kraf dondolino vardı ya sleeper olarak ta geçiodu hani ona baktım
ya karar veremiom bi türlü özellikleri güzele benziodu aslında ama yatacağı şey çok yumuşak altındaki plastik sert gelir gibi geldi bana kızda böyle direk yatırmassınız zaten bi battaniye falan koyarsınız dedi ay ne bülem ya çok kararsız kaldım yauw
yaa herkes yollarda ben geri kalırmıyım gıııı opuyorumnanaktan
anaaaam bunlar gene çeneye dalmış gözleri kimseyi görmüyoooo... konuşuyoz konuşuyoz kimse bişe demiyyy:dilcikar:
ben yemeğeee gidiyom işte küstüm size cokacimcoook
ben gene başıma geleni diyemm kaydirigubbakcemile3
benim herifte çok beğendi alcaadıı dükkan sahibi satmadı nan 3 ayda bozuluy atarsınız deyüü CADIARZU
emme sen bilin tabi tatlım benn sade başıma geleni diyimmm opuyorumnanaktan
off bende yatamıyom sola molaa heç bi yana yatamıyımm senağlama delü gibin dönüyoomm senağlama
Şeniz affettin haa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
olsun ayy ne olcak bende sen işe başlayıncamı yollayım nann :roflol: hani havan olacadı yaaa :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?