2009 Kasm Anneleri

nan ozzy hosgeldinde hakikaten canlzi kadar mixer kartanesi kadar suursuzsun :)))))))))))))))) nan o alıntılar ne o öle ortalığı kattın nan birbirineee
nan hatuna neler sayıyonnn
korkup kaçıcak şimdiiiiiiii delikafadulden
noldu nan ne yaptı bu karular sanaaa:roflol::roflol::roflol:
nan bi dün rahat rahat oturdum şu bilgisayarın başınnaaa
karıların hepsiii arazii olduuu
tabii sendeeee
ama sonra sen geldiinnnn Şeniz
bu seferdee internet kesildiiiiiiiiiii
arifin gazabı mı buu anlamadım kiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden

Selam güzel kasım anneleri nasılsınız iyimisiniz ?
hoşgeldinnn a.s.
bak şuursuz iki yazılan yazıların sağ tarafında bi MQ die yer var bas oaraya kimden istiosan al alıntını cevap yaza tıkla çıkarr:roflol:

nan şuursuz deyip durma hatunaaaaaaaaaa delüüüüüüüüüü :roflol:

hee hacı maşallah ebiş şimdiden 3.600 doğurdu benimki pek bi çelimsiz kaldı nan :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: senmin kız oo :roflol::roflol:
aman çok şükürr delikafadulden bende kimlere teklif yolladım deyommm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu battaniye boy boymuş yaaavv küçükmüdüki senin sorduğun laelaelaelaelae

nan tuba karusu akşam noldu noldu dedim bişi yazmadın nan ne ayak hala tribal enfeksiyonlardasın noluyo olummmmmmmmmmm ne ayak nannnnnnnnnn

yaa ben şimdi boğacaam onuuuu :1ninca::1ninca::1ninca:

gu duba bu karular sana ne yeptıda bana has adamımsın dedin nan:uhm::uhm:

bak şuursuz iki yazılan yazıların sağ tarafında bi MQ die yer var bas oaraya kimden istiosan al alıntını cevap yaza tıkla çıkarr:roflol:

aneeeee daha yeni geldi kızcağuz kibarlık edek falan yok , insan acuk ürkütmeyek falan derklava:klava:klava: acemiyuk işte . ayrıcana ben basıyom o mq ya heeeeeç birşeyler olmuyır. mecbur diğerini kullanıyrım

Maşallah bebişine 1 kiloya az kalmış tatlım bir sonraki kontrolde 1 kiloyu çoktan geçmiş olacak.

Bende sabah şeker yüklemesine gittim. Şekerli suyu içmekte sıkıntı yoktu ama şimdi nedense salak gibiyim. Kafamı kaldıramıyorum...

naann tubaaaaa arif eniştemi gördüm nan face de abuuu tırstım falla adını besmeleynen anmak lazım nan çok haşin bi tipi var falla :1ninca:

aneeeee daha yeni geldi kızcağuz kibarlık edek falan yok , insan acuk ürkütmeyek falan derklava:klava:klava: acemiyuk işte . ayrıcana ben basıyom o mq ya heeeeeç birşeyler olmuyır. mecbur diğerini kullanıyrım

yeni gelen karıyı hemen delirttiniz haaa :roflol::roflol:

anaa krispi danası dönmüş naann abbbaaaoowwww alkisalkisalkis

hee geldi yavvv efsane geri döndüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızz misafir vardı yaaa ne edem anaamm :mymeka:
banada 40 yılda misafir geldi p.tesiye denk geldi yaa :kedi::kedi:

:roflol: nan özgeee anket aç nan ben bölee oylamammm :roflol::roflol::roflol:

ayy ben acaip bi rüya gördüm bi özürlüler merkezine gidiyorum ama sadece engelli çocuklar var böle oyun alanları onlara bakan kadınlar falan tepe bi yerde değişik bi yer ordan girdim bi yerden çıktım bunaltıcıydı ya değişik höf allahım sen hepimizin bebişlerini koru :Saruboceq:

senin ağzına tükürem ben gec dalganı valla alır yollarım dmeir beşiği koayacak yer bulamassın :roflol::roflol::roflol:

ayy bendede öle olmuştu yaa başım çok ağrıdıydı bütün günnn :sinifsinif::sinifsinif:

:teselli::teselli: allah korusun cnmm :Saruboceq::Saruboceq:
aklına hemen kötü seyler getirmesene nan hayra yorr :mymeka:

senin ağzına tükürem ben gec dalganı valla alır yollarım dmeir beşiği koayacak yer bulamassın :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: al nan satacam onuuuuu :roflol::roflol:

ne fikri veriyoz nan gene noluyo ne oylaması yohsam zeytün kızının ismini gene referanduma mı açtı noluyoh delikafadulden

yok anaamm aynı hastalığa nehir tutulduuuu delikafaduldendelikafadulden

özgem maşallah deyince bana deyin sandım diom nereme maşallah diooo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he duba gel konusmayak bunlarla ben seni yalnız bırakmadım demi misafir varkene bile gittim geldim küs bunlara kaka bunlarrr:jeyyar::roflol::roflol::roflol:

canım ablam da söylemişti bana
bu aylarda sık sık kabuslar görebilirmişiz hatta ablam bebeğinin saçlı ve dişli olduğunu hatta konuşarak doğduğunu görüp bayağı korkmuş ama normalmiş bu tür rüyalar ciddiye almayın uyanırsanız eğer dua okuyup yatın

hayır olsun cnm

nann hepsi çok datlu bunların hepsini al nan sıraylan takarsın delikafadulden
hacıı bu arada ben nevresim takımını kaçırmışım nan ciciş topicinde var mı ayy orayaada bakamadım ne zamandır du bi gidemde bakam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…