nan hatuna neler sayıyonnnnan ozzy hosgeldinde hakikaten canlzi kadar mixer kartanesi kadar suursuzsun :)))))))))))))))) nan o alıntılar ne o öle ortalığı kattın nan birbirineee
nan bi dün rahat rahat oturdum şu bilgisayarın başınnaaanoldu nan ne yaptı bu karular sanaaa:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldinnn a.s.Selam güzel kasım anneleri nasılsınız iyimisiniz ?
bak şuursuz iki yazılan yazıların sağ tarafında bi MQ die yer var bas oaraya kimden istiosan al alıntını cevap yaza tıkla çıkarr:roflol:
oyy özgem beniimm maşallah kızz
ama bak ebiş 3600 doğurdu seninki daha 1 kilo olmamış nan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evdesin haa ne güzel kızz hihoyyyt dinlen tatlım işte bi tatil dahaa hihoyyythihoyyyt
selam kızlar ben geldiiimm...a.s.
MUREDAAA hee yabancı değilim kıııııızkaydirigubbakcemile3 gö... öz... benim
şimdi face i açamıyom canım açınca kabul ederim artıkın
benim baktığım biryerde bana 38 lira dediler...
nan tuba karusu akşam noldu noldu dedim bişi yazmadın nan ne ayak hala tribal enfeksiyonlardasın noluyo olummmmmmmmmmm ne ayak nannnnnnnnnn
nan hatuna neler sayıyonnn
korkup kaçıcak şimdiiiiiiii delikafadulden
nan bi dün rahat rahat oturdum şu bilgisayarın başınnaaa
karıların hepsiii arazii olduuu
tabii sendeeee
ama sonra sen geldiinnnn Şeniz
bu seferdee internet kesildiiiiiiiiiii
arifin gazabı mı buu anlamadım kiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
hoşgeldinnn a.s.
nan şuursuz deyip durma hatunaaaaaaaaaa delüüüüüüüüüü :roflol:
bak şuursuz iki yazılan yazıların sağ tarafında bi MQ die yer var bas oaraya kimden istiosan al alıntını cevap yaza tıkla çıkarr:roflol:
zeren hoşgeldin şeker
selam milletttt
dün doktora gittim doktora gitmeden önce dünkü malum durum geçmişti dr yediklerine dikkat et magnezyumu bi kaç gun içme dedü bebekime baktım fındık burnunu gördümmm 950 gr olmuşuz teyzoşlar daha bi kilo bile deel yauww naniknanik
5 günde rapor aldım evdeyim bu hafta annicanızzz sabahtan nette problem vardı giremedimm açılır açılmaz zıpladım o sırada da yavruşumun eşyalarını yerleştiriodum dolaba
ee siz neler yaptınıs bakemmm varmı bi durum hımmss
aneeeee daha yeni geldi kızcağuz kibarlık edek falan yok , insan acuk ürkütmeyek falan derklava: klava: klava: acemiyuk işte . ayrıcana ben basıyom o mq ya heeeeeç birşeyler olmuyır. mecbur diğerini kullanıyrım
anaa krispi danası dönmüş naann abbbaaaoowwww alkisalkisalkis
tabii sendeeee
nehir kız bence rengarenk olanı al cıvıl cıvıl olsun odası
hee geldi yavvv efsane geri döndüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızz misafir vardı yaaa ne edem anaamm :mymeka:
banada 40 yılda misafir geldi p.tesiye denk geldi yaa :kedi::kedi:
:roflol: nan özgeee anket aç nan ben bölee oylamammm :roflol::roflol::roflol:
saol canım baska fikir veren yokki daldılar geyiğeeeklava:
Maşallah bebişine 1 kiloya az kalmış tatlım bir sonraki kontrolde 1 kiloyu çoktan geçmiş olacak.
Bende sabah şeker yüklemesine gittim. Şekerli suyu içmekte sıkıntı yoktu ama şimdi nedense salak gibiyim. Kafamı kaldıramıyorum...
ayy ben acaip bi rüya gördüm bi özürlüler merkezine gidiyorum ama sadece engelli çocuklar var böle oyun alanları onlara bakan kadınlar falan tepe bi yerde değişik bi yer ordan girdim bi yerden çıktım bunaltıcıydı ya değişik höf allahım sen hepimizin bebişlerini koru :Saruboceq:
senin ağzına tükürem ben gec dalganı valla alır yollarım dmeir beşiği koayacak yer bulamassın :roflol::roflol::roflol:
ne fikri veriyoz nan gene noluyo ne oylaması yohsam zeytün kızının ismini gene referanduma mı açtı noluyoh delikafadulden
oyy özgem beniimm maşallah kızz
ama bak ebiş 3600 doğurdu seninki daha 1 kilo olmamış nan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evdesin haa ne güzel kızz hihoyyyt dinlen tatlım işte bi tatil dahaa hihoyyythihoyyyt
he duba gel konusmayak bunlarla ben seni yalnız bırakmadım demi misafir varkene bile gittim geldim küs bunlara kaka bunlarrr:jeyyar::roflol::roflol::roflol:nan hatuna neler sayıyonnn
korkup kaçıcak şimdiiiiiiii delikafadulden
tabii sendeeee
hoşgeldinnn a.s.
nan şuursuz deyip durma hatunaaaaaaaaaa delüüüüüüüüüü :roflol:
ayy ben acaip bi rüya gördüm bi özürlüler merkezine gidiyorum ama sadece engelli çocuklar var böle oyun alanları onlara bakan kadınlar falan tepe bi yerde değişik bi yer ordan girdim bi yerden çıktım bunaltıcıydı ya değişik höf allahım sen hepimizin bebişlerini koru :Saruboceq:
kızlar bebeğimin mobilyaları beyaz uyku setini biliosunuz zaten duvarlarıda beyaz şimdi duvara pano alcam bi kac tane sizce hangi fonlu olanını secsem biri rengarenk biri ise mavi üstüne fonlu bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?